Brit and Alex Video premiere



A zene nagyon jó, a csajok hangja is rendben van. El vagyok ájulva ettől a számtól. De én azt hallottam, hogy ez lesz a promo száma Step up 2-nek, ahhoz képest nem sok Step up szorult a klipbe. Az elején van két kocka, azt' csá! Ezen kívül minden rendben van vele, a lányok jól énekelnek, szépek és még táncolni is tudnak. Rnb-t nyomnak fehér létükre, tök jó.

Step up 2 soundtrack

Step up 2
Nagyon ütős lett ez a lemez. Szerintem maga a film is állat lesz. Íme egy tracklist:
-Flo Rida featuring T-Pain Low
-Missy Eliott Shake your pom pom
-Cherish Feat. Young Joc Killa
-Plies feat. Akon Hypnotized
-Cassie Is it you
-Trey Songz feat. Plies Cant help but wait
-T-Pain Church
-Missy Eliott Ching a ling
-Enrique Iglesias Push
-Cupid feat. B.o.B. 369
-Bayje Impossible
-Sophia Fresh feat. Jay Lyriq Lives in da club
-Scarface feat. Trey Songz Girl you know(rmx)
-KC Say Cheese
-Brit&Alex Let it go
-Montana Tucker, Sikora and Denail Aint no stressin

A lemez legjobb dala szerintem Brit&Alex let it go-ja! Hallgassuk!


Azonban nagyon tetszik a Low is, amit már a hazai zene csatornák is nyomnak!
Igen jó lett Enrique Push című száma is. A klip se rossz. De ez a szenvedő ábrázat szerintem egyáltalán nem szexi. Az a jó ha lehet sajnálni, de őt nem lehet, inkább szánalmas. A szám azonban rendben van.


De Montana Tucker Aint no stressin-je is bejön. Vagy KC say cheese. Igen odaver!!
Akkor már nézzünk egy trailer-t is!

50. Grammy díjátadó-tarolt Amy Winehouse

Amy tarolt a Grammy-gálán
2008. február 11. 07:21 | Forrás: MTI nyomtat | elküld

Amy Winehouse brit énekesnő öt, Kanye West rapper négy díjat nyert hétfőre virradóra a Los Angelesben tartott 50. Grammy-gálán.

A közép-európai idő szerint hétfőn hajnalban tartott díjkiosztón Amy Winehouse 6jelöléséből megkapta az év felvételéért, az év dalaért, az év popalbumaért és popelőadójának, valamint az esztendő felfedezettjének járó a "kis gramofont". A legtöbb, 8 jelölést gyűjtő Kanye West saját kategóriájában nyert négy díjat. Herbie Hancocké az év albuma. A legjobb szöveges lemez díját a demokrata párti elnökjelöltségért küzdő Barack Obama nyerte el.

A legtöbb díjra esélyes két előadó már a televíziós közvetítés megkezdése előtt megkezdte a trófeák gyűjtését. Kanye West a legjobb szóló rapteljesítményért, a legjobb rapalbumért, valamint duóban előadott rap-produkciókért (Commonnal, illetve T-Painnel közösen) kapott díjakat.

Ket díjat kapott Bruce Springsteen a rockkategóriában, Justin Timberlake a férfi popénekesek között és a dance kategóriában duplázott. Az ötszörös jelölt Foo Fightersé az év albuma és a legjobb hardrock teljesítményért járó díj. Ugyancsak két elismerés jutott a The White Stripes együttesnek. Popkategóriában Robert Plant és Allison Klaus közös lemeze is Grammy-díjas.

A rhythm and blues kategóriában az első nyertesek között van Alicia Keys, Prince, Chaka Khan és Mary J. Blige. A kortárs bluesalbum díját Eric Clapton és J. J. Cale közös lemeze nyerte.

A jazz kategóriában két posztumusz díjat is kapott Michael Brecker. Rajta kívül Herbie Hancocknak jutott trófea a kortárs jazz albumért. A country kategóriákban Carrie Underwood, Keith Urban, az Eagles együttes és Vince Gill nyert díjakat. Madonna The Confessions Tour című koncertfilmje az év hosszú videója lett, a rövidfilmek kategóriájában Johnny Cash klipje kapta a díjat.

Karl Wolf: Bite the bullet

Kijött Karl Wolf albuma! Eddig csak azért figyeltem fel rá, mert tetszett az Africa és a Face behind the sun. De ez! Talán az Africa a legjobb az egész albumról, meg a Like this. De még akkora hatása sem volt rám az albumnak hogy neki feküdjek és meghallgassam. Már a borító elve ótvar szar! Úgy maga a srác rendben van, mert jól van összerakva, meg a hangja is tetszik. De nekem valahogy úgy tűnik, hogy ez az album egy kaptafára készült. Még az is tetszik a zenéken hogy nem tud elszakadni az arab gyökereitől. Ez aranyos! De a show buisness-ben nem kell aranyosnak lenni! Na nekem nem nyerte el a lemez a tetszésemet. De Karl Wolf új külsője annál inkábbŰ!:)))

Photobucket

Duran Duran

Végre sikerült beszereznem a csapat albumát a Red Carpet Massacre címre keresztelt remekművet! Azért remekmű mert egyszerűen az. Van benne minden akusztikus hangzás, elektonikus és persze az a Timbaland-os Justin Timberlakes szexi hangzás sem hiányzik mondjuk a Nite runner című számból. Vagy elég ha a Red carpet massacre-t említem, potenciális megahit. Csak hallaná már meg valaki nálunk!!! Nagyon nagy az album. És persze azért kell egy kis andalgós, lassú zene is, arra pedig ott van a Falling down, amiből már klip is készült és talán egyszer láttam a VH1-on.



Ebben a lemezben az a szép, hogy nem egy kaptafára készült, mint manapság a legtöbb album, hanem változtatos. Az elején elkezdjük egy pörgősebb futurisztikusabb-nekem leggalább is- számmal és aztán átmegy egy kicsit rnb-be, majd balladába és ismét az első hangzás, lásd Skin divers! Képes volt arra, hogy meghallgattassa magát velem, velem aki nem igen bír megülni egy album mellett. Érdemes meghallgatni, azt mondom. Mert én fiatalka révén nem ismertem a bandát, de nem bántam meg hogy neki estem a lemezüknek. Mondjuk a cím is sokat mondó:)