Ezek nem normálisak!!!!

Figyelem a következő képsorok tartalmazhatnak a nyugalom megzavarására is szolgáló mozzanatokat!
Az alább látható videón nem egy pornófilm látható, amin épp orgia van. Ezek csak imitálják, mert ez egy TÁNC! Tudom, nehéz elhinni, de ez egy tánc kérem szépen. Jamaikában a fiatalok így táncolnak! (lehet ez az előjáték, utána meg irány a sisnyás, csak azt nem vették fel:))



Nagyon durva, szerintem amit a csajokkal művelnek! Jó tudom, ez csak egy tánc. De ütik, verik, dobálják őket. Nem csoda, hogy a minap betiltották ezt az elcseszett táncot, amit egyébként daggering névre kereszteltek, azaz tőrbehúzás:)
Rám sokkolólag hatott, ilyen tánc nincs is, ezt dugásnak hívják. Hülye picsák!
Mr. Vegast is megihlette a "násztánc"!

Úúúúúristen, T.I. dutyiba megy!!!!!

t/i resized Pictures, Images and Photos



Úgy tűnik hamarosan börtönbe vonul az én kedvencem - de minden bizonnyal másoké is - T.I.! Egy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság még tavaly, tiltott fegyverbirtoklásért.
Mondjuk ki nem szarja le, mivel üzérkedik, amíg ilyen állat zenéket csinál?

Keri Hilson Turnin' me on video

Nem emlékszem feltettem e már. De elég jó ez a szám és ez a klip.

Tami Chynn Akon felfedezettje



Egész jól énekel a csaj, a klip is szép. És akit Akon egyszer a szárnyai alá vesz, annak lőttek, mert tuti, hogy sikeres lesz. És akármilyen lúzerekkel nem dolgozik együtt. Ez egész jó.

A Britney Spears post

Pink nem rossz száma

FloRida in the spotlight

Flo Rida Pictures, Images and Photos



AZ egyik kedvencem FloRida, nagyon jók voltak a számai, mint az Elevator, Move it, Low stb. Ez is nagyon jó, nekem nagyon bejön. De a videónak egy kicsit házipornó kinézete van!



Végre Brick and Lace




Nagyon jóó a zene és a klip is. Végre a csajok is táncolnak, nem csak mindenki más körülöttük, kár hogy nincs benne egy kis sztori.

Ciara update

ciara Pictures, Images and Photos


Egy szexi szám J.T. és Ciara tolmácsolásában!




LINK TO DOWNLOAD: www.savefile.com/files/2012502

Nelly is back

Nelly Pictures, Images and Photos

A többszörös Grammy győztes rapper visszatért, mégpedig nem is akármilyen dallal. Azt nem mondom, hogy akkora sláger lesz belőle mint a Hot in herre-ből vagy a Dilemma-ból, de kellemes, rádióbarát. Talán!


Black Eyed Peas

Black Eyed Peas Pictures, Images and Photos


Egész jóra sikeredett a Black Eyed Peas új száma, a Boom boom pow.


LINK TO DOWNLOAD: savefile.com/projects/808742626

Eminem a trónbitorló!

Photobucket


A Billboard hot 100 mai állása szerint Eminemé a trófea, hiszen az első helyen áll
Crack a bottle című száma, melyet dr. Dre-vel és 50 Cent-tel együtt vett fel. A single negyedik hete van a rangos listán és a 78. helyről küzdötte fel magát az első helyre.
Kanye West heartless című száma is menetel felfelé, hiszen most ez a második, egy helyet javított korábbi helyezésén.


Heartless from kwest on Vimeo.

A harmadik pedig, a butyikirálynő, aranytorkú, slágerlista bitorló, 27. hete a Billboard-on trónoló Lady Gaga.
Persze nem maradhat szó nélkül az sem, hogy T.I. és Justin Timberlake közös dala a Dead and Gone a 10.héten a 11-ről a kilencedik helyre küzdötte fel magát. Szép volt fiúk! Ki tudja még sláger is lehet belőle, mindene meg van hozzá.
Egyébként T.I.-nak jelenleg három száma is szerepel a listán.

Újdonság!

Most fedeztem fel egy klipet és vele együtt egy jó kis dalt.




Miután ezt megnéztem, felmerült bennem a kérdés: mi lehet a jó öreg Fergie-vel és csapatával?
Fergie-ről azt ugye tudjuk, hogy immár férjes asszony lett sőt úgy hírlik, ikreket vár. És ezt fotók is igazoják.

Photobucket

Photobucket

A Black Eyed Peas legújabb albuma júniusban fog megjelenni.

Photobucket

Eddig két szám szivárgott ki az albumról, az Imma Be, illetve a Rockin' the Beatz. Mindkét számot a Real Crystal Crew nevű német banda lopta el, és tette fel illegálisan az internetre. Az Interscope bejelentette az új kislemezdal címét; a "Boom Boom Pow" május 15-én jelenik meg Európában.

A BEP új albuma a the Energy never dies címet fogja viselni, ennek okát mag Wil.I.Am árulja el: „Amikor megjelenik az album 12 szám lesz rajta, de a rákövetkező napon akár 100 dal, 50 skecs vagy 1000 blog is készülhet róla a világon. Az energia ily módon tehát soha nem vész el”, mondta.

Dead and gone klippremier




No comment!

Chris Brown: "bocsánat és sajnálom"

Chris Brown, bocsánatért esdekel! Egy héttel ezelőtt verekedésbe keveredett-legalábbis ő vert-most azt mondja, sajnálja és bocsánatot kér a történtek miatt, hogy azokat bántotta, akiket a legjobban szeret. A 19 éves R&B sztár leszögezte, a sajtóban megjelent hírek közül sok csak koholmány.
"Nem találok szavakat arra, hogy elmondjam mennyire sajnálom a történteket. Azt hogy megbántottam az édesanyámat és a szeretteimet. És hiszek abban, hogy Isten segít jobb emberré válnom," nyilatkozta Brown. "A legtöbb azokból amiket írtak és ami a médiában megjelent, nem igaz,"-tette hozzá. De azt mondta részleteket nem árul el, mindaddig, amíg az ügy meg nem oldódik.
Brownt február 8-án 50.000 $ ellenében engedték szabadlábra, ám az ügyben a kerületi ügyészség tovább vizsgálódik.
Mint tudjátok azért tartóztatták le Chris Brown-t, mert a pre Grammy party után barátnője Rihanna bejelentette a rendőrségnek, hogy az énekes bántalmazta őt. Mindketten jelöltek voltak a díjra, ám a gála előtt lemondták a szereplést. Távollétük valószínűleg az incidensnek tudható be.

Ne rágózzá' Chris Brown!

[IMG]http://i403.photobucket.com/albums/pp115/21chrisbrown101/chris_brown.jpg[/IMG]

A barátnőverő Chris Brown nem fog mosolyogva rágózni a Wrigley's reklámban, legalábbis egyelőre. Ugyanis tekintettel a Grammy estéjén történtekre, a cég eltávolította az agresszív sztárt reklámkampányából. Pedig Chrissi fiú forever című dala is része volt a reklámnak.
A -ma már csak Rihannát meverő énekesként ismert- sztár nem vesz részt az NBA All-Star kosárgáláján sem, pedig ott az eredeti tervek szerint, ő mutatta volna be a csapatokat.
Jelenleg úgy tűnik az afro amerikai sztár csillaga leáldozni látszik. Ezt az is bizonyítja, hogy a zenei világ is fellázadt ellene. Jay-Z, Rihanna egyik legjobb barátja úgy nyilatkozott Chris Brown-ról: "Ő egy két lábon járó hulla." Mondván: "rossz csapattal kezdett ki". Kérdés, hogy ezek után Jay milyen lépéseket tervez Brown ellen. Az idő megmondja.

Mr. Timberlake in the spotlight!

Photobucket


Ha már tegnap fiúbandákról volt szó, akkor ma terítéken Justin Timberlake. A Future sex, love sounds sikereit nem lesz könnyű überelni, de ahogyan az új korongot elnézem, lehet hogy mégiscsak sikerül.

Tracklist:

01 Dead And Gone (feat. T.I)
02 Sexy Ladies (feat. 50 Cent)
03 4 Mnutes (feat. Madonna & Timbaland)
04 Boutique In Heaven
05 Rockaway Life (feat. Kenna)
06 Until The End Of Time (feat. Beyonce)
07 Why, When, How
08 Dance 2 Night (feat. Madonna)
09 Good Foot (feat. Timbaland)
10 The Nature (feat. Talib Kweli)
11 Loose Ends (feat. Sergio Mendes, Pharoahe Monch &
Will.I.Am)
12 Worthy Off
13 Nite Runner (feat. Duran Duran & Timbaland)
14 Ayo Technology (feat. 50 Cent)
Missy Elliot)
16 Work It (feat. Nelly)
17 Love Don’t Love Me
18 The Only Promise That Remains (feat. Reba Mcentire)


Vannak közte ismerős slágerek, mint a Nellyvel közösen felvett Work it, vagy a 4 minutes. De ott az ulra, meg hit a Dead and Gone, és a Duran Durannal karöltve készített Nite runner, ami sejtelmes, de egyben vérpezsdítő. Justin rokcs!
buy on: www.usacd.eu

Nelly Furtado híráradat

Egy kollégám hívta fel a figyelmemet erre a dalra, amit egyébként lehet, hogy csak fedeztem volna fel, ha már világsláger lesz. Mert biza megvan rá az esélye. Nelly Furtado és James Morrison közös daláról van szó, ami a Broken Strings nevet viseli. Nagyon kellemes a dal, és a klip is szép. Njoy!



Egyesek tudni vélik, hogy Speaking címmel fog Nelly Furtado negyedik stúdióalbuma boltokba kerülni. Sőt olyan híreket is hallottam, hogy a kanadai énekesnő megválik eddigi producerétől. Attól a Timbaland-től, aki producerként a világsikerű Loose című albumot jegyzi. Sőt nem biztos tracklisták is keringenek a neten.

1. Paranoid (feat. Missy Elliott & Magoo)
2. Crowd Control (feat. Justin Timberlake)
3. Go
4. I Am
5. Show Me (feat. Timbaland)
6. Chill Boy
7. Weak
8. Stars
9. Pretty Boy
10. Hands in the Air
11. Distractions (feat. Kylie Minogue)
12. Minge for You (feat. Keith Urban)
13. Runaway
14. Vice
15. Friend of Mine
16. Unpredictable
De egy másik oldalon még két tracket találtam.
# Snow
# California (feat. Timbaland)
Bár, azon még azt írják, hogy Timbo lesz a producere a korongnak, de, ha mégsem akkor... Végül is a legfrissebb hírek szerint, miss Furtado is ott volt az idei Grammyn és ott árulta el a producer kilétét.
Egy biztos, ha ilyen nevekkel dolgozik együtt, mint pl. Justin Timberlake, gond nem lehet.

Fonogramm 2009.

Olyan ez nekünk, magyaroknak, mint az amcsiknak a Grammy, csak ez Fonogramm. Kis hazánk legrangosabb zenei elismerése, múlt hét kedden került sor a díjátadó gálára, ahol elvileg a magyar zenei élet színét-javát díjazzák.
A díjra az elismerés odaítélésének évét megelőző két naptári évben Magyarországon megjelent album volt nevezhető, és a győzteseket az öttagú Fonogram Bizottság tagjai választották ki.
Az év hazai klasszikus pop-rock albuma Zséda Rouge című albuma lett, amelyről, ha még emlékszünk itt is szó volt. Nem csoda, hogy vitte a "pálmát", hiszen tényleg pazar lett a korong.

Photobucket

Nem kis meglepetésemre, a hazai modern pop-rock kategóriában az RTL KLub Csillag születik című műsorában feltűnt Kovácsovics Fruzsina Üveggolyó című lemezét díjazták.

Photobucket

Az év hazai alternatív albuma az Amber Smith Introspective című kiadványa, míg a hazai hard rock-metal lemeze az Insane Our Island - Our Empire című albuma lett. A bennem vegyes, de általában hányingert keltő érzelmeket kiváltó Karányi az év hazai dance pop albuma elismerést vihette haza, Aerodynamics című albuomáért. (ezt a koronogot nem ismerem, de esküszöm belehallgatok)
Aztán az év hazai jazz albuma Harcsa Veronikáé (You Don't Know It's You), az év hazai világzenei albuma Palya Beáé (Adieu Les Complexes), az év hazai szórakoztató zenei albuma Bereczki Zoltáné és Szinetár Dóráé lett (Musical Duett 2).
És a meglepi: az év hazai felfedezettje, az Anti Fitness Club lett!

Photobucket

Happy sexy Valentine's day!

Sexy as hec Pictures, Images and Photos
Mindenkinek boldog valentin napot és ilen és ehhez hasonló dolgokat csináljatok párotokkal ma este! Vagy nappal, tök mindegy:D

A zenék áradatában arról meg is feledkeztem, hogy ma van valentin nap. Ezért egy kis szerelmi játékos ajándék!





Lady Gaga, bekeményített! Nem csodáloznék, ha "bizonyos" részeket kitakarnának a zenecsatornák. Pedig nagyon jó a klip, ez ám a szexuálisan túlfűtött videó! De mit is várhatnánk mást a mi drága Lady Gagánktól???

Colby O'donis

Nem is nyomja rosszul ez a srác, nekem csak a Just dance-ből vannak emlékeim róla. De jó ő önmagában is. Chentelle-el meg ez a szám, egyenesen remek.


És a hősök színre lépnek...

T.I. az én személyes kedvencem Akonnel karöltve összehozta ezt a remek számot. Ami megér egy misét, kérem szépen. Odab....ós a zene, T.I. meg mint mindig most is utolérhetetlen. Na jó Akon is odateszi magát! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁllat:D


BSB feat. Chris Brown

Úgy tűnik mindig belenyúlok a lecsóba, a múltkor Eminemmel is, most meg a BSB-vel, tegnap írtam róluk, ma meg egy új single-t találtam. És nem is akárkival, a pofozkodós Chris Brown-nal. Hmmm, nem rossz! Sokat erőlködtek a "hátsó utcai fiúkák" az elmúlt néhány évben, eddig csak tré dolgokat tudtak összehozni. Kivéve a want you know-t, de ez még azon is túltesz!

Lady Gaga vadiúj!!!!




Állítólag ez egy vadonatúj szám!

Rewind chapter III.

És ha már fiúbandák, akkor legyen egy rewind, még visszatekerjük az időt, abba az évbe amikor az öttagú csapatok csak úgy virágzottak, ontották magukból a kellemesebbnél, kellemesebb dalokat, a zaftos pletykák, a félmeztelenkedős képeket. Igen ez a BSB és az N'Sync időszaka volt! S hogy melyik fiúbrigád volt a menőbb? Erről hosszasan lehetne vitatkozni, hiszen a Backstreet Boys ugye előbb lett, s talán nagyobb is volt a sikerük. De nézzük az N'Sync-es fiúkat, ott van JT, aki korunk egyik legmeghatározóbb alakja.
Félre téve az önmarcangolást, a Backstreet Boys néhány videóját teszem ez alkalommal közszemlére. Szerintem ezek a legjobbak és a legmeghatározóbbak. AZ én tinikoromat legalábbis nagyban befolyásolták, de kiét nem??




Mindenki get down! Ez volt az első, amit minden csajszi együtt dúdolt! Ne tagadjátok!



Hányszor sírtunk párnákba borulva valamelyik fiúért! Na gyerünk, Kevin,a csapat szemöldöke vagy Nick, a kiscsávó vagy esetleg Brian, a lyukasszívű énekes, AJ, a Backstreet bajusz vagy esetleg a sosem éneklő Howie???





Ez a tipikus Backstreet's gone wild, de ez a dal is nagy volt, az egyik legnagyobb! Az a fostos Nick mióta tud gitározni? Sose tudott, csak egy kellék asszem!

Furcsa pár-NKOTB Lady Gagával

Ugye nem is olyan régen visszatértek a New Kids On The Block-os fiúk, bácsik...izé pasik! Szóval visszatértek és úgy tűnik nem tétlenkednek, napjaink egyik legsikeresebb előadjával is készítettek egy közös számot. Ebből pedig jól kitűnik, hogy igaz a mondás, a bor idővel csak még jobb lesz, ez a NKOTB-ra is igaz.


Eminem nu song!

És akkor most evezzünk keményebb vizekre, mondhatnám azt is, hogy lépjünk jégre! -ugye az kemény víz:D Na hagyjuk, íme itt van Eminem egy új száma. Pont a múlt héten foglalkoztunk vele, a Rewindban, és nesztek itt az új single. Ami überfasza!

Save the world, for the cheerleader!

Azt hallottam, hogy Hayden Panettiere énekel. És basszus tényleg! Claire a Hősökből, ha valaki nem tudná! Először egy Disney betétdalt, még pedig a Hamupipőke zenéjét énekelte el, mit mondjak? Elég szörnyű!

Watch more NETLOG videos on AOL Video



És jött a Wake up call (nem ez nem Maroon 5), ez már nem annyira "Britnis". Sőt egész jó, kis reggie-s elemekkel ötvözve, kicsit vadabb a lányka kinézete is. Egész szép a klip, és a hangját is kiereszti. Szóval, magasabb hangokat is énekel, olyanokat amelyeket az első próbálkozásnál hiába is keresnénk, mert abban egy magasabb hang sincs. Olyan kislányos, nyávogós! De a Wake up call, egész jó. Njoy!


Watch more NETLOG videos on AOL Video



És még nagy közönség előtt is énekel, ami nem is sikerült rosszul.

Watch more NETLOG videos on AOL Video

T.I. újra

Nem tudom, úgy tűnik ismét támad Dél Királya. Legalábbis engem meggyőzött, és egyre több olyan dalt találok, amiben közreműködik. A Dead and gone JT-vel tényleg halálos, és ez se rossz Jamie FOxx-szal!



Just Like Me - Jamie Foxx feat. T.I


Arról nem is beszélve -már ha beindulásról van szó-hogy hamarosan megkezdi turnéját is. Szóval nagyon dögös szám a Keri Hilsonnal közösen előadott Turn me on. Huhhhh



Kár, hogy csöpp hazánk messze van az egybesült államoktól.
:'(

Video premiere_!!!!!!!!! Kelly Clarkson My life would suck

Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You



Nagyon kedves kis klip lett a dalhoz, és Kelly remek formában van. Senki ne szóljon be neki! Nagyon jó a szám, lendületes és dallamos. Nekem a szöveg is tetszik!

There's my man, T.I.!

Igen, T.I. is ott volt, hogy a francba ne lett volna ott!!!! ÚÚÚÚristen, és még a swagga like us-ért bezsebelt egy grammyt is, kár hogy a Paper trail nem érdemelte ki, de nem baj, így is szeretjük! Dead and gone-frankó az új száám!!



Kurva fasza páros, ők így ketten!
És persze T.I.-ból sosem elég, a nyertes dal következzék!

Katy Perry, fejlődőképes!



Már nem énekel olyan hamisan és bírja jobban szusszal, de ez nem show. És olyan, mintha részeg lenne!

Carrie Underwood's grammy performance

Grammy, soon!

ÉN itt ilyen hülyeségekkel foglalkozok, mint Brick and Lace új videója, miközben az egész világ a Grammy Awardsra figyel!! Basszus, és ráadásul T.I.P. is ott volt fellépett és még nyert is egy aranygramofont.
Az est abszolút győztese Alison Kraus volt, a vesztese pedig, a mi drága, szeretett Leona Lewis-ünk. :(
Hamarosan videókkal spékelem meg a blogot! De most még melózok!

Brick and Lace



http://www.youtube.com/watch?v=xwawMc8_Mqw&eurl=http://64.233.183.102/translate_c?hl=hu&sl=en&u=http://www.brickandlace.net/&prev=/search%3Fq%3Dbrick%&feature=player_embedded


Ki is ez a két csaj?? Én először tavaly azaz 2008-ban hallottam róluk, a Love is wicked című daluk volt az első, amit meghallgattam.
Ők egyébként két jamaikai testvér csajszi, és igen a Love is wicked volt az első nótájuk. Több híres előadóval dolgoztak együtt, mint Gwen Stefani, akivel együtt turnéztak, vagy Nicole Sherzinger akinek egy dalt is írtak. Kicsit elhallgattak, de úgy tűnik hamarosan itt az új klip. Amit már alig várunk! Nemde?!

Ejjjj, theres nothing else i can say!

Ciara visszatert

Ez a csaj csak a segget birja razni. A szam nem rossz, de a fiuk a seggrazas miatt nezik majd meg, szerintem szanalmasan nyomja a csaj, jo lehet hogy jol nez ki, de ez akkor is tulzas.


Bottle pop

A PCD csak ]gy ontja magabol a klipeket. Most itt van a Bottle pop, ami nekem szemely szerint az egyik kedvencem az albumrol.