The Alesha Show

Alesha Dixon - The Alesha Show (2008) Pictures, Images and Photos


http://www.we7.com/track/Chasing-Ghosts?trackId=1339475&m=0

Britney update

Photobucket



Brintey bonus track-je. És úgy tűnik lassan ismét magára talál.




Trouble (iTunes Bonus Track) - Britney Spears

Exclusive pictures from Lady Gaga's new video

Hírt adtam arról, hogy megkezdték az új Lady Gaga single, a Paparazzi videojának forgatását. Jelentem van néhány fotó a forgatásról, íme!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

PCD hírek

Photobucket

Nicole Sherzinger peace-t intett és úgy döntött végleg elhagyja a Pussycat Dolls-t. A legtöbben azon véleményen vannak, hogy a PCD-nek ezzel befellegzett és Nicole-nak is. Igaz, ami igaz első Her name is Nicole című albuma nem lett akkora siker, mint ahogyan azt elvárták tőle, de azért jó néhány jó számot tartalmazott. Azt viszont igazán nem értem, hogy egyedül miért nem képes érvényesülni???
Közben napvilágot láttak olyan hírek, miszerint ez a dal lesz a következő single. Hááát, ha Nicole távozik a Jai Ho kifutásával, akkor nem tudom hogyan...

Mindenki Gaga-t koppintja????




Ki, mit gondol, nem tudom. De ez a csaj is a Gagának írt dalok mintájára próbál hírnévre szert tenni. Tök ugyanaz az egész. Nem rossz, csak nem a legeredetibb.

new kelly clarkson video


Find more videos like this on The Hype Factor

Nelly Furtado feat. Flo Rida

Photobucket

Mint arról már korábban beszámoltunk, ha kijön Nelly Furtado új lemeze, az tuti viszi az egész évet. Nagy dobásra készül, és a kiszivárgott dalok alapján sikerülni is fog neki. Ezt Flo Ridával adja elő, és szerintem nagyon slágergyanús, de nem annyia mint Gotta know.



Flo Rida ft. Nelly Furtado - Jump
Asculta mai multe audio Muzica »




Nelly Furtado-I Gotta know
Asculta mai multe audio Muzica »

Keri Hilson: Knock you down

Photobucket



Keri Hilson új, Make love című klipje elkészült jelentem.



http://www.youtube.com/watch?v=mBY3WPqhen0&feature=player_embedded

Lets get excited!

Photobucket


Ez Alesha Dixon albumáról a következő single, ami az Európában hatalmas sikernek örvedő Boy does nothingot követi. Szerintem ez is hasonló népszerűségre számíthat, és a klip is remek lett. Ami csak dob rajta, Alesha remekül táncol benne. Ja és a héten már több brit lista élén nyitott. Nem semmi!


Új Gaga videó

Photobucket


Új Gaga klip a láthatáron. A következő minimozi a Paparazziból készül, ami elég jó szám. És aranyos a szövege is, ha van egy kis angol nyelvtudásunk és jobban odafigyelünk, megérthetjük könnyedén, hogy mi is a Paparazzi a dalban. A klipet két napja forgatták le, a hírek szerint nyolc órás forgatás után, a koreográfus remek videóra számít. Hát mi sem másképp.

Egy Aalyah-ra hajazó csaj

Az alább beszúrt klipben Boa énekel, nem rossz a szám. De szerintem ez nem igazi, echte RnB. Sőt a klipből - ami jó sok pénzből készült - úgy tűnik, Aalyah-ra hajaz a csaj. Nem mondom, hogy sz..ul táncol a lány, de nagyon olyan Try again-esnek tűnik, a botokkal meg a bőrcuccal.


Jump in my painted windows

Photobucket


After the indian smell of Jai Ho, here is another amazing song from the Pussycat Dolls. The new hit called Painted windows, and i think it will be on the top of the charts.


Baila, baila!!!





Eminem reloaded

Amazing video from Slim Shady! Take a look!



I dont know why i think so, that this video will be censored!