New video Amelle with Tinchy Strider

Photobucket



Elkészült a videó is Tinchy Strider és Amelle közös számához, a Never leave you-hoz. Igazán örülök, hogy felfedezték Amelle-t a Sugababes-nek, hiszen remek énekesnő. Mutya helyére érkezett a csapatba, aki 2005-ben hagyta ott a lányokat. Amelle és vérangol, akárcsak Heidi és Keisha. Mielőtt Amelle "cukibaba" lett volna, testvérével volt egy közös csapata, de nem sikerült nekik az áttörés. Dalaikat a Monrose és a Room 2010 vették át. Majd jött a felkérés a Sugababestől.
Azt nem lehet mondani, hogy nyugodt magánélete lennne a leányzónak, hiszen 2007-ben letartóztatták barátját Amelle húga ellen elkövetett erőszak vádjával. Amit aztán nem sikerült bebizonyítani. Ezév májusában az angol énekesnő egy algériai hoki játékossal kezdett találkozgatni.
Amelle minden bizonnyal forró vérű menyecske lehet, mert 2007 árpilisában letartóztatták egy 18 éves lány bántalmazása miatt. Aztán egy évvel később rongálás és közrend elleni bűncselekmény elkövetése miatt került megint a rács mögé. Ám mindkét esetben óvadék ellenében távozott a hűvösről.
Egyébként nem csak énekel és verekszik, hanem dalokat is ír. Hát nagyon-nagyon várjuk a következő solo dalát, és a Sugababes új single-jét és az albumot meg pláne.

Sonique's fight for her life

Sonique


Kylie Minogue, Sheryl Crow, Anastacia és Olivia Newton-John után újabb hírességet támadott meg a halálos kór. Bizonyára mindannyian emlékeztek Sonique-ra, aki a Sky és a Feel so good című dalával tornázta fel magát a slágerlisták élére. Mellrákot diagnosztizáltak nála, s kiderült a nyirokcsomóira is átterjedt a betegség, ezért tegnap ismét műtétet hajtottak végre nála.
Betegsége miatt a jelenleg DJ-ként dolgozó Sonique az ausztriai Danube Island Festival-on sem tud fellépni a jövő héten. S a jövő hónapban jelent volna meg World of change címmel az új kislemeze, azzal sem tudni mi lesz.
Egy biztos, a rajongói lélekben mellette vannak és drukkolnak neki, hogy megússza...

Girls Cant Catch video

Girls Cant Catch






Az új belépőnk ma a Girls Cant Catch nevű girlgroup. Ez az első klipjük szerintem. És tök jó szerintem!

Girls Can't Catch - Keep Your Head Up

Newest and better infos about the new Shakira single!

MPHO Box n Locks

Fogalmam sincs ki ez, de kurva jó!

She Wolf details!!!!!!! BRÉKING,BRÉKING

Mint azt már korábban megírtam, Shakira egy új, ütős és piszkosul eltitkolt számmal tér vissza még ebben a hónapban. De azért annyira nem sikerült titokban tartani a dolgot, hiszen korábban a dalszöveg szivárgott, s most néhány képpel szolgálhatok a forgatásból. Amelyek ugyan sokat nem árulnak el a klipről de azért jó, hogy vannak.

Shakira on the set of the new She Wolf video She wolf

She wolf 3
Ja és a legfontosabb, hogy egy kis dalrészlet is van!


Sugababes first american single

Sugababes at Swarowski fashion show


Az nem titok, hogy a lánykák jelenleg Amerikában tevékenykednek új albumukon. A csapat oszlopos tagja Keisha azt ugyan nem árulta el ki a dal producere és pontosan milyen. De annyit azért elmondott, hogy nem olyan, mint amilyet eddig a Cukibabáktól megszokhattunk. Neyo, Stargate, Red One, Makeba, James Fauntleroy - ők azok, akik dalokat követnek el a Sugababes új albumára. A korongnak egyelőre nincs címe, de Keisha elmondta: a rajongói ötletek nagyon tetszenek neki. Megjelenési dátummal sem tud még szolgálni, azt mondja, az új dal klipjét tervezik jelenleg. Rohadtul kíváncsi lettem, mit kell ennyire titkolózni?????

Another new Beyonce video!

Beyonce is Sasha Fierce

Alig mutattuk be Beyonce legújabb klipjét az Ego-t Kanye Westtel, az RnB díva újabb klipet készít. Ezúttal az egyik legjobb számhoz az I am...Sasha Fierce albumról. A Sweet Dreams-hez, a klip forgatásáról készült videót alább tekinthetitek meg, és a dalba is belehallgathattok, ha nem lenne ismerős a címe. Szerintem ütős lesz! Adnék rá egy 5-t!

Breaking!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shakira's comeback hit!!!

Shakira is ready to back
Úgy tűnik az idei nyáron is bővelkedünk majd hatalmas sztárok, hatalmas slágereiben! Elnézve az első hónapot és gigászi dal dömpinget, csak jóra számíthatunnk. És itt az újabb big, big hír!!!
Shakira visszatér! Na mondjuk ennek kifejezetten örülök, mert már hiányoltam a forró latin ritmusokat. Kérdés, hogy az új dal milyen lesz: latinos avagy rockos? Hiszen mindkét stílus közel áll a kolumbiai énekesnőhöz. A címe She wolf lesz, és a hírek szerint így hangzik majd a chorus rész:

"there's a she wolf in the closet, open up and set it free (howling noise), there's a she wolf in the closet, let it out so it can breathe"

Fire burning new video

Come on, dance everybody and fire burning on the dancefloor! New Sean Kingston video for my fav single in this summer!!!

A new hot video from the biggest r'n b diva ot the world


Find more videos like this on The Celebrity Network

Maraiah Carey's new single

MC


Mariah Carey olyan, mint a hernyó! Na nem olyan rovátkált a teste, hanem arra gondolok, hogy úgy tud megújulni mint ahogyan hernyóból csodálatos pillangó válik. Ennek ékes bizonyítéka legújabb dala, melynek címe: Obsessed. Én egyébként KÉRI MÉRI-t nem igazán csípem, de ez a dal nagyon bejön. Van benne valami friss, valami mai és valami "mérikéri-s". Akárki akármit is mond, a hangja még mindig csodálatosan cseng, és ha egyébként tenyérbemászó is a fejszerkezete a hangját bírom. És a dal alapján, azt kell, hogy mondjam: ebből még lehet nyári sláger!
Az osztályzatom: 5 (jeles)!

Obsessed - Mariah Carey

Mary J. Blige goes to the top

MJB


Jó öreg barátosnénk Mary J. Blige, úgy tűnik hosszasan tartó téli álmából végre felébredt. Ennek már csak azért is lehet örülni, mert nem nagyon van olyan dolog (mármint zene) amihez ha Mary J. Blige hozzányúl ne változna arannyá (azaz slágerré)!


The One - Mary J Blige Ft. Drake

Flo Rida update

Flo Rida smiles


Flo Rida - Crazy
Asculta mai multe audio Muzica

T.I. sings and makes new songs!

Hola T.I.!

T.I. ugyan május 26-án börtönbe vonult 366 napra, illegális fegyverviselésért. Ennek ellenére újra meg újra remek számai látnak napvilágot. A Remember me (vagy Dont forget kinek hogy tetszik) sokak emlékezetében mély nyomot hagyott, nem hiszem hogy mostanában klipet forgatna hozzá Mr. Harris, pedig megérne egyet. Nagyot ütött! Most pedig itt a The way that you want it. Ami szerintem állat! Simán csillagos 5-t adnék neki!


The Way You Want It - T.I

A másik állati jó száma a Living in this crazy world, amiben énekel is a Dél Királya! Ez nem újdonság tőle, de nem minden rapper fakad dalra! Ez is csillagos 5!!!!!

Ciara non album track

Ciara

No comment! Egy tipikusan Ciara szám és ez nekem cseppet jön be. Nektek?


Ciara-Tic Tac
Asculta mai multe audio Muzica

Ashanti did a crazy hit with Flo Rida

Photobucket
Flo Rida the bad guy

Fentebb látható Ashanti, Flo Ridával működik együtt egy remek szám kedvéért. Mondhatom a dal Isteni, nekem nagyon bejön. A Lets do something crazy névre hallgat, olyan Flo Ridás, tudjátok. De persze a kedves, kis Ashanti is hozzáteszi a magáét. Amit ezúton is köszönünk neki! Van a dalban egy kis retrós beütés is, ami még egy plusz löketet ad neki. Adnék egy erős 4-est!


Ashanti Feat. Flo Rida - Let's Do Something Crazy
Asculta mai multe audio Muzica

Ja Rule makes some noise!!!!

Photobucket

Gondolom a fentebb látható úriembert senkinek sem kell bemutatni, ha meg mégis, akkor elárulom, hogy ő Ja Rule. Aki magyar nép számára talán a Jennifer Lopezzel előadott számai (Im real, Aint it funny rmx) miatt lehet ismerős. De Ashanti szekere is az ő cégénél (Murder Inc.) indult be. Eddig hat nagylemeze jelent meg, azonban már régóta hallhattunk tőle új számot, de most ismét megtöri a csendet Hollywood című nótájával. Ami nekem személy szerint nem jön be, de hátha valakinek a site olvasói közül igen. Én csak egy 2-est adnék neki, de csak azért mert Ja Rule követte el!


Ja Rule - Hollywood Official
Asculta mai multe audio Muzica

OMG, Snoop's new song is hotttt!

Snoop Dogg


Snoop Dogg nem mostanában hallatott magáról, de örülök, hogy új dallal rukkolt elő. A szám címe: Groove on, egy Timati nevű sráccal adja elő. A klip is elkészült hozzá, és nagyon király lett. Végre egy olyan video, ami elvárható egy világsztártól. N-Joy! Én azt mondom 5-t érdemel a dal, ha eljut hozzánk, tuti sláger lesz belőle.

Summer hits in the focus!!!

Úgy néz ki emberek, hogy beindult a zenegyártó gépezet. A sztárok csak úgy ontják magukból a jobbnál-jobb nyári dalokat, nekünk csak válogatnunk kell közülük, mondjuk van egy két silány dalocska is. De ezeknek nincs helye a bestmp3-n, csak a legendásan szar számokat teszem közzé (elrettentésképp:D). Nézzük, itt van mindjárt egy remeknek ígérkező szám, amihez az előadók Mac10, Lil Wayne és Rick Ross már le is forgatták a forró hangulatú klipet. Hátterek mögé tekintős videó, zenerészlettel!

Cassie video premiere!

Photobucket

Cassie-t, az amerikai r'n b énekesnőt, leginkább a Me and you című sláger révén ismerheti a magyar közönség. Pedig volt ám neki más jó kis száma is, mint a Long way to go. És most itt van a legújabb, szép kis videóval a Must be love, amit Diddy-vel Cassie kiadója - Bad Boy Records - fő, fő emberével. N-JOY!

An amazing hungarian music band: Unisex

Újabb klippel jelentkezik a Unisex, címe: Szabadesés. Nekem nagyon tetszik a klip is, mert jó kis, színes és a dal már hosszú ideje az egyik legjobb Unisex dal. Ami még bejött, az anno: a Rád találok volt. Azóta szerintem nem sikerült jót produkálni. És ugye volt jónéhány énekesnő váltás is, például voltam egy Unisex koncerten forgatni és ott már nem az a csaj énekelt aki az akkori klipben. Le is voltam döbbenve: hogy ez meg ki? Azóta már megint másik van, akit Helgának hívnak és remekül énekel.


Kanye West new video premiere!!!

Bestmp3 update

You can follow me on twitter! Check twitter.com/koszorusr, and see what the latest updates on bestmp3blogger!

Xtina is back???

christina


Christina Aguilera együtt dolgozik az elektronikus zenét gyártó Le Tigre nevű csapattal. Ugyanis velük készíti majd el legújabb albumát. A banda szóvivője megerősítette a twitteren felreppent híreket. Úgyhogy egy igzán futurisztikus albumra számíthatunk, mondjuk már a Keeps getting better se volt az a hagyományos Christina Aguilerás dal.

If i was a "Richgirl"...

richgirl


A Richgirl a legújabb lánybanda (úgy tűnik nagyon elszaporodtak), tagjai: Lyndriette, Audra, Brave and Seven. Azonban a rich, azaz gazdag alatt nem anyagi dolgokat kell érteni kedves olvasó! Hanem, olyan adottságokat - amelyek persze mindegyik lány sajátjai a csapatból -, amelyeket minden csaj birtokolni szeretne.
Szóval lényeg, a lényeg, ebben az évben adták ki dalukat amely a 24's névre hallgat és Bun. B is közreműködik benne. De az a bibi vele, hogy nem az az "official", hanem az alább található He Aint with me now. A klip szerintem tök jó, a dalról már nem is beszélve. De nekem van egy kis PCD érzésem, meg egy kis En Vogue feeling-em. De a PCD-ben nem énekelt minden csaj, itt viszont igen. És az En Vogue-ban, se mindenki volt penge! Ja és még megjegyezném - a klip előtt elöljáróban -a szőke csaj, tök olyan, mint J.Lo négerben, kiszőkítve.

Amerie video premiere

Sokak szerint Amerie új dala a Why r you, gáz. És gyenge, de mégis klipet készített hozzá a remek hangú énekesnő. A klip szép, Amerie remekül mutat benne. Kár, hogy ez is egy sztorimentes kisfilm, egy ilyet inkább egy newcomer-nek kellett volna csinálni, nem neki. Hiszen mint azt tudjátok, ő már cseppet sem számít újoncnak, elég ha a Ricky Martin-nal közös számára, vagy a One thing-re gondolunk. Ez utóbbi elég nagy sláger lett. Szóval visszatérve a lényegre, szép, szép, de nem az az ütős! A dal viszont nekem bejön, nem tudom mások hogy vannak vele...


Find more videos like this on The Celebrity Network

When love takes over!!!!!

Végre elérhető közelségbe került, a hamarosan hazánkba látogató David Guetta és Kelly Rowland nyári slágerének klipje!


Rob Thomas update

Itt a végleges Her diamonds video!


Jordin Sparks video premiere for Battlefield



No comment!!! Jó szám, remek klip!

Ciara works!

ciara works

Íme egy kis ízelítő Ciara következő klipjéből. Azt már megszokhattuk tőle, hogy nagyon szexi klipeket csinál és hihetetlenül jól táncol. Most sem hazudtolja meg önmagát, a Work klipjében minden táncost megszégyenítő mozdulatokkal perzseli a férfinép fantiázáját.

Hot new song!!

Wale is chilling with Lady Gaga - new video

Chillin - Wale Ft. Lady Gaga

When love takes over exclusive videoclip on imeem

http://www.imeem.com/people/WnOHQjg/video/Do9Sa1Cz/david-guetta-when-love-takes-over-feat-kelly-rowland-musi/

Backstreet Boys are never gone!

Ca. 10 years ago:

before bsb

And now:

after bsb

Ó igen, a jó öreg "hátsó utcai fiúk", ők biza el nem tűnnek, semmi pénzért sem. Sőt!!!! Új dalokkal örvendeztetik meg, a mára már huszonévessé lett rajongóikat. Akik talán már nem is kíváncsiak rájuk, de - mondom én - ha a srácok képesek a megújulásra, akkor jöjjenek azok az új dalok. Példának okáért, itt van a Shattered:


Hologram - Backstreet Boys

Nekem rohadtul nem jön be ez a nyervogás, én szerettem a régi BSB-s dalokat. A Hologram viszont egészen "new age BSB-s" hangzású!


Hologram - Backstreet Boys

Madonna is no longer "Miles away"

madonna



Csak azért, mert már nincs messze tőlünk, mivel ugye a Kincsem Parkban jól felrázza a magyar népet. És aztán itt ez a kis kedves videó tőle, aminek nagyon örülünk. Hiszen eddig megállás nélkül turnézgatott és új single-re nem is gondolt. S most meglepett minket ezzel... Hát, köszönjük Madonna!