Toni Braxton made a new song and a new video

TONI BRAXTON Pictures, Images and Photos





EMA updates

Photobucket



Úgy tűnik mégsem lép fel Robbie Williams az MTV európai zenei díjkiosztó gáláján. Mondjuk ez várható volt, mert azt már tudjuk a volt Take That tagnál nem mennek ilyen egyszerűen a dolgok, hogy lefoglalják, kifizetik ő meg elmegy és énekel. Ááá! Természetesen a sajtósa azt nyilatkozta, valamiféle "konfliktusa" adódott az énekesnek a rendezőséggel. Mily meglepő!!!




Egyébként meg kit érdekel, hogy nem lesz ott Robbie Wiliams? Ott lesz a U2, Jay-Z, Foo Fighters, Shakira, Tokio Hotel, Leona Lewis, Green Day! Ők lépnek fel. De a díjátadók sem kismiskák: Backstreet Boys, Bar Rafaeli, Joss Stone, Jean Reno stb. A házigazdák: Katy Perry, online házigazda Pete Wentz, a red carpet show házigazdája Joss Stone! Remek buli lesz november 5-én Berlineben!

Sugababes update

Sugababes latest lineup with Jade

Nem tudom mi van, de sorra jönnek az infók, hogy egy újabb banda, előadó tolta el az új albuma megjelenését!Most éppen a Sugababes tette a Sweet 7 megjelenésének időpontját, november 23-ról, 2010. február 22-re. Rejtély, hogy miért??? És azt mondják a csajok, hogy egy új kislemezt is kiadnak ez idő alatt, a Wear my kiss-t!

I dont know what happened, but i got everyday another news about another groups, artist that they pushed back album release. Today we got a new info about Sugababes: they pushed back the new album Sweet 7's release from November 23, to February 22!
Ok, but why??? Oh, and they said that a new single will be released inbetween this time, this will be Wear my kiss!

The real official video for Empire State of Mind


Jay-Z - "Empire State Of Mind" ft. Alicia Keys

Jay-Z | MySpace Video

Britney Spears "3" official video

bs3pic6@bestmp3blogger.blogspot.com


Próbálom az első sokk után megfogalmazni a gondolataimat, de nem igazán megy. Britney nagy csinnadrattával beharangozott "3" című videója tele van kihasználatlan lehetőségekkel. Britney jóval kevesebb ruhát hord és sokkal szexibb ebben a videóban, mint a korábbiakban. De vannak olyan jelenetek, amelyekben mintha tudatosan fogná vissza magát! Például a korlátos részben!

bs3pic5@bestmp3blogger.blogspot.com

Mondjuk a srácokkal vonaglós ütős lett!

bs3pic1@bestmp3blogger.blogspot.com

Összességében visszakapjuk a régi/új Britney-t a Three klippel és ennek személy szerint nagyon örülök.


Shakira new, sexy video


A columbiai, libanoni énekesnő következő videoklipes száma a She Wolf című nagyszerű albumról a Did it again. A számhoz készült videóból már korábban mutattam be egy részletet, de megvan az egész verziós változat is. Nézzétek, szerintem nagyon jó a klip, dögös és formabontó!


Timbo's Shock Value II pushed back

TImbaland Pictures, Images and Photos



Sajtóértesülések szerint Timbaland új albuma a Shock Value II, december 8-án jelenik meg. A korábbi elképzelés az volt, hogy november 23-án jön ki az új zenei anyag, de valamiért Timbo ezt megváltoztatta. Így a Shock Value II-nek olyan "ellenfelei" lesznek, mint: The Fame Monster, Rated R, She Wolf! Nagy munka lesz!
Az első kislemez az albumról a Morning after dark Nelly Furtadoval, SoShy-val, amely az iTunes-on már 71-ik.

It is a confirmed information, that Timbaland's new album Shock Value II will released on december 8! The first date was november 23, but Timbo pushed it back. And with this fact he's album will fight against : The Fame Monster, Rated R, Before I Self destruct and She Wolf!
First track of the album is Morning after dark featuring Nelly Furtado, SoShy is no on number 71iTunes!

Britney Spears 3



Latest Rihanna song

Sneak Peak for Empire state of mind

Lista mustra - Hazai zenecsatornák

Csupa érdekességet lehet felfedezni, ha a hazai lemezeladás és slágerlistákat megnézzük. Például az egyik legrégibb hazai zenecsatorna - nem mondjuk ki a nevét, ez itt nem a reklám helye - chart-ján előtérbe törnek a hazai előadók. Második SP Kép maradsz című vadiúj hangzást hozó dala, harmadik a megasztáros Hien Túl szép című száma. Negyedik az Anti Fitness Club Bárhogy szeretnéd című nótája. De a Világban jelenleg kedvelt előadók is ott tanyáznak a chart show listáján:
7. Britney Spears: Radar
8. Sugababes: Get sexy
9. Esmée Denters: Outta here
15. Robbie Williams: Bodies
27. AGENT X feat. MUTYA BUENA: FALLIN
37. Backstreet Boys: Straight Through my heart

Magyar zenei hírmorzsák

Zséda@bestmp3blogger.blogspot.com


Zséda november elsején mutatja be legújabb klipjét a 2008-ban megjelent Rouge című albumáról. Az énekesnő az Ajtók mögött című dalhoz készített videót, a szám egyébként az AVON Erőszak ellen a Nőkért! elnevezésű kampány hivatalos dala lett.



slager radioPhotobucket

Megszűnik a Sláger és a Danubius Rádió, az ORTT döntése alapján a két rádióállomás jövőre megszűnik. Legalábbis lekerülnek a frekvenciáról és két másik adó pályázhat a helyre. Az ország nagy része szomorúan nyugtázta a hírt, hiszen olyan műsorokat köszönhetünk a két rádiónak, mint: Bumeráng, Pirítós. És olyan rádiósokat, mint: Jáksó Laci, Bochkor és Boros, Gombos Edina, Sebestyén Balázs és Vadon Jani! Reméljük ők nem tűnnek el örökre!



NOX@bestmp3blogger.blogspot.com

A NOX új Most című albumával borzolja majd a zeneimádók kedélyeit. November 9-től találhatjátok meg az együttes új cd-jét, amely az Időntúl után visszatérést jelent a gyökerekhez. Hiszen ismét romantikus dalokkal töltötték meg.

T-Pain's interwiev with Barack Obama

Britney Spears new video on Friday

brit Pictures, Images and Photos



Ma üzente Britney Spears rajongóinak, hogy már csak hármat kell aludni és láthatják 3 című új dalát.

Today Britney Spears has send a message for her fans, that they must 3 nights sleep and can watch her new 3 video!

Are you want to going in this school??? - Jessie James

Keri Hilson - I like to:D



Keri Hilson nem titkolt célja az I Like című nótával, hogy betörjön az európai klubokba is. Az elektro dance elemeket sem nélkülöző dal egyébként a német film a Zwiohrküken betétdala lesz, amit decemberben mutatnak be a mozikban.

Keri Hilson hits the Euro club scene with “I Like,” an electro-dance record from the soundtrack to the German film Zweiohrküken, in theaters this December.

Katy Perry vs. 3OH3 full video

Rihanna cover for Rated R


Photobucket

Miután megjelent a sejtelmes elnevezésű Russian Roulette című dala és a tövisekkel körbefont single cover sejteni lehetett, hogy az új albuma is hasonlóan veszélyes stílusú lesz. De nem így lett, Rihanna új albumának borítója egészen visszafogott a single-hez képest.

Sneak Peak for 50 Cent's and Kelly Rowland's song

Photobucket

Kelly Rowland stúdióba vonul, hogy elkészítse első albumát azóta, hogy szakított a Columbia Records-szal. Rico Love három dalt írt az RnB csillag harmadik szóló albumára. A dalszerző elmondta, bízik benne, hogy az idei karácsonyi ünnepekre befejezik az album munkálatait és legalább akkora, ha nem nagyobb sikere lesz az anyagnak.
Egyébként úgy hírlik, hogy az EMI-al tárgyal Kelly Rowland, amely David Guetta kiadója is, de még nincs hivatalos szerződése.
Kelly az előző albuma óta eltelt időszakban sem pihent, hiszen Világszerte vezeti a toplistákat a David Guetta-val közösen felvett When Love takes over című száma, és a legújabb dala a 50 Cent-tel közös Baby by me!


Lady Gaga wins a Q award

Lady gaga dancing Pictures, Images and Photos



Lady Gaga is díjat nyert a brit Q zenei magazin díjátadó gáláján. A díjat 19 éve alapították, azóta a szigetország legkedveltebb és egyik legnagyobb sajtóérdeklődéssel övezett díjátadó gálája lett. Lady Gaga idén a legjobb videónak járó díjat vihette haza, a Just Dance-ért.


Lady Gaga wins a Q Award to at the Q Awards, what Q Magazine's ceremony and music award is. The prize was grounded in 1990, and in these days have become one of Britain's biggest and best publicised music awards. Lady Gaga in 2009 won an award for best video, Just Dance! Congrats!!!


Lady Gaga feat. Beyonce: More than a song?

Photobucket



A legfrissebb infók szerint nem a Videophone című szám kedvéért állt össze Beyonce-val, hanem saját dalában működik közre Beyonce. A The Fame Monster című albumán szereplő Telephone című számban énekel együtt a két díva.
Egyébként az iTunes-on ma már megvásárolható a Bad Romance, és újabb tracklista került nyilvánosságra.

As of now the tracks are:

1. Bad Romance 04:55
2. Alejandro 04:37
3. Monster 04:09
4. Speechless 04:30
5. Dance In The Dark 04:48
6. Telephone (Featuring Beyoncé) 03:40
7. So Happy I Could Die 03:55
8. Teeth 03:40

Sugababes Sweet7

sgbbs

Cheryl Cole is just a copier?/Utánozás majom szokás?

Cheryl Cole

Olyan hírek terjengenek, hogy Cheryl Cole Fight for this love című debütáló szóló dala nem egyedi darab, hanem csak egy másolat. Mégpedig Kelis nagysikerű Lil' Star című számának a koppintása! A félreértések elkerülése végett itt van mindkét dal, hallgassuk csak meg! Tényleg van hasonlóság, de szerintem manapság bármire rá lehet aggatni, hogy utánzás. Mivel annak ti is tanúi vagytok, hogy egy 24 óra leforgása alatt, mennyi új zene születik. Persze a zenészek inspirálják egymást, elkerülhetetlen az, hogy hasonlóak legyenek a dalok!





Alicia Keys' new album pushed back

ALICIA Pictures, Images and Photos

Ez már biztos! Alicia Keys The Element of Freedom című új albuma csak december 15-én jelenik meg. A módosítás oka az, hogy az első kislemeznek szánt Does'nt mean anything csak a 61-ik helyen kezdett a Billboard hot 100-on. Úgy tűnik nem ártana egy újabb kislemezt kimásolni!

This is confirmed! Alicia Keys' new album The Element of Freedom is pushed back, and will be released on december 15. The reason of the change is that Alicia's first single of the album Does'nt mean anything is just #61 on Billboard Hot 100. Time to release another single Alicia!

Koncertajánló: Korál Kaposvár November 7.

Új rovatot indítunk, melynek célja, hogy minél több koncertre ellátogassatok, vagy ha nem tudtatok ott lenni, akkor ízelítőt kapjatok a hangulatból.
Elsőként a Korál koncertjére szeretnélek meginvitálni titeket! Igen titeket, mai fiatalokat, mert nem is tudjátok, hogy mi az a Korál!!! 25 év után először adnak koncertet Kaposváron, a Városi Sportcsarnokban, november 7-én, 19:00-kor. Hatalmas bulit ígérnek a veterán rockerek, akiknek olyan dalokat köszönhetünk, mint a Homok a szélben, a Ledőlnek a falak stb. A Korál Zenekar ma terepszemlét tartott Kaposváron, a http://www.somogytv.hu linkre kattintva egy fullos Balázs Fecó interjú is elérhető, sőt a videótár, Híradó, és ott a mai dátumra kattintva egy rövidebb riport is megtekinthető a Korál zenekarral!
Aki kíváncsi, 20 éve milyen zenére ropták, hogy milyenek voltak a 70-es évek lázadó fiataljai, mit gondoltak és azt hogyan adták a közvélemény tudtára, vagy csak nosztalgiázni akartok, gyertek el! Mi ott leszünk!

Lil Wayne to jail

Photobucket



Ugyan gőzerővel promózza új albumát Lil Wayne, a Rebirth december 15-én jelenik meg. Ám sötét fellegek csapnak össze a feje felett: 2008. júliusában letartóztatták marihuána birtoklásért és használatért. A rendőröket az vezette nyomra, hogy marihuána szagot "húzott" maga után a Lil Wayne turnébusza! (Ez milyen béna:P) Ja és ezenkívül egy zsák fegyvert is találtak nála. Bűnösnek vallotta magát a rap szupersztár a manhattan-i bíróságon a mai tárgyalásán, nagy valószínűséggel egy év börtönbüntetés lesz a jutalma, az Államokban ugyanis szigorú szankció vár mindenkire aki drogozik és fegyverkezik! (pl. T.I.) Sőt Lil Wayne-nek tehát drága árat kell fizetnie az arizonai füvezésért.
De ez nem az első esete a lousiana-i rapper-nek fegyverekkel és rendőrséggel!
12 évesen saját magába lőtt bele, azt állította véletlenül sült el a 44-es pisztoly! Kivették az iskolából.
2007-ben kétszer is letartóztatták: először júlusban New Yorkban, marihuána fogyasztás miatt; majd októberben. 2008-ban januárjában 105 gramm marihuánát találtak nála és 29 gramm kokaint - ez már elég ok volt a letartóztatáshoz! De ez mind semmi mert gyanús, 22 ezer dollár készpénz is volt nála és egy általam sosem hallott drogfajtából még egy csomó. Így nem csak használat, de terjesztés miatt is a törvény elé kellett állnia. Ezeket a vádakat ejtették! Ezév februárjában a RMF productions nyújtott be ellene pert, 1,3 millió dollárra, mert Wayne három százezres fellépést lemondott!
De Lil Wayne nem egy buta, füves, feka fiú! Egyetemet végzett emberke, nemrégiben diplomázott a Houston Egyetemen, politikai pályára készült, de végül rapper lett belőle, mint azt a mellékelt ábra mutatja - s milyen jól tette, hogy inkáb rapper lett - de a tanulmányait 2007-ben befejezte.
Többször vette elő a rendőrség drog használat és birtoklás miatt, egy tv műsorban nemrég azt nyilatkozta: élvezi a füvezést!

Maybe he is on promo of he's new album Rebirth, it will be released on 15. December, but he got big, big problems. Lil Wayne was arrested on July, 2007 after being pulled over by police on his tour bus after they smelled marijuana and find a lot of gun in a bag. He plead guilty in a Manhatten courthouse Thursday morning. He is expected to have a prison sentence of 1 year. Wayne is still facing drug possession charges in Arizona.

Rihanna first new single: Russian Roulette

Photobucket

Hát nem is kellett olyan sokat várnunk és megérkezett Rihanna új száma! A Russian roulette (Orosz rulett) címet viseli, a dalt Ne-Yo jegyzi. Aki már az Unfaithful, a Take a bow és a közös duett Hate that i love you szerzője is volt. Ma debütált világszerte az új, szívhez szóló szerzemény, amelyet már nagyon vártak rajongók. Ugyanis a grammy gála óta ez az első dal Rihanna-tól, tudjátok, akkor volt az a bizonyos incidens volt pasijával Chris Brown-nal. November 23-án debütál Rihanna negyedik albuma, a Rated R, amelyen olyan előadók dolgoztak, mint Justin Timberlake, Ne-Yo, The Dream, Stargate, Tricky Stewart.



Russian Roulette - Rihanna

The wait is ova – you must no longer wait for Rihanna's new single, her is it! Its called Russian roulette, but not that hard song, it is an romantic song. And its written by Ne-Yo, who also noted: Take a bow, Unfaithful, Hate that i love. This is first single of Rihanna, after her incident with ex boyfriend Chris Brown at the Grammy. Her fourth album called Rated R, and it will be released on 23. November.

Maybe Katy Perry is not so bad like i thought...

Leona Lewis new song 'i got You'

Photobucket

Napvilágra került egy újabb Leona Lewis szám, ez is az új Echo nevű albumon kap majd helyet, amelyen szintén megtalálható lesz a nagyszerű Happy is.

Another new track of Leona Lewis was came out. This will be on the new album Echo to, like Happy.

"Echo" tracklisting:

"Happy"
"I Got You"
"Can't Breathe"
"Brave"
"Outta My Head"
"My Hands"
"Love Letter"
"Broken"
"Naked"
"Stop Crying Your Heart Out"
"Don't Let Me Down"
"Alive"
"Lost Then Found" featuring OneRepublic


Leona Lewis - I Got You
Asculta mai multe audio Muzica

Rihanna: The wait is ova!

Shakira's opinion about file sharing

Photobucket



Shakira hangot adott azon véleményének, mely szerint a fájl megosztás nem is olyan rossz dolog, ahogyan azt sokan vélik. Hiszen közelebb viszi egymáshoz a művészt és rajongóit. Hozzátette: nem ért egyet azokkal a zenészekkel, akik azt mondják a file megosztás illegális. A kolumbiai énekesnő azt mondta, neki több a pozitív tapasztalata a dologról.
"Semmi bajom sincs, ezzel a dologgal, mert így közelebb érzem magam a rajongóimhoz és azokhoz az emberekhez, akik szeretik a zenét." - mondta. "Ez is a zenei demokrácia egy lehetséges útja."-tette hozzá. " És a zene ajándél. Vagyis annak kellene lennie, ajándéknak."
Nagy valószínűséggel Shakira ezen kijelentésével sok olyan előadó nem ért egyet, aki csak pénzért csinálja. Hiszen manapság minden a nyereségről, haszonról szól. Nagyon kevés olyan előadó van, aki tényleg zenész és művész, és nem a nyereségvágy hajtja. Túl nagy pénzek vannak a show buisness-ben, túl befolyásos emberek, ahhoz, hogy Shakira zenei demokrácia elképzelése legális lehessen.

Shakira has voiced her opinion on illegal downloading, she said, that file sharing brings her closer to her fans. Despite artists such as Lily Allen recently opposing those who download music illegally, the Colombian singer said that she has a more positive impression about the issue.
"I like what's going on because I feel closer to the fans and the people who appreciate the music," she told. "It's the democratisation of music in a way.
"And music is a gift. That's what it should be, a gift."
Maybe some "artists" dont shares her opinion on this subject, because of they are living from the money of CD's selling. And you know there are a few musicians, who do not for the money. Because in these days, all about benefits. And there are a few artist, who are really artist's, musicians and not for gain. There are too much money in the show buisness, and too influential peapole to Shakira's musical idea of democracy, legal order.


Shakria did it again - nice song and hot video

Sweet 7 - But 11 tracks on Sugababes' new album

Photobucket


Szóval midnenki figyeljen, íme napjaink leginkább felkapottabb lánybandája a Sugababes következő albumánk tracklistája. A brit pop trió harmadik albumát Jay Z lemezkiadójánál a Roc Nation-nél készítette el, amelyben olyan producerek vettek részt, mint: Red One, Ryan Tedder, Stargate. A lemezt az Egyesült Államokban is kiadják, de Európában is Sweet7 néven november 23-án.

So everyone, here is the official tracklisting for the most rumored girlband in these days Sugababes. The british pop trio made they new album by Jay Z's label Roc Nation, because of this fact, the material will be released in the US to. And in the UK on 23. November! The album is produced by star producer RedOne, Ryan Tedder, Stargate. And the first track of the cd are amazing. I am excited about the next songs!

1. Get Sexy
2. Wear My Kiss
3. About A Girl
4. Wait For You
5. Thank You For The Heartbreak
6. Miss Everything [ft. Sean Kingston]
7. She's A Mess
8. Give It To Me Now
9. No More You
10. Sweet & Amazing
11. Little Miss Perfect

David Guetta to work with Lady Gaga?

Photobucket



A két zseniális előadó egy eget rengető új dalt készít! David Guetta twitterére kattintva a következőket olvashatjuk: "Lady Gaga videójának felvételén vagyok. Örült tehetséges!"
Mi a fenét jelenthetne ez, ha nem azt, hogy együtt dolgoznak?! David Guetta, a francia producer király és sztár dj, meg Lady Gaga az állati Lady Gaga! Akinek oldalán olvasható, hogy David Guetta azt nyilatkozta korábban egy lapnak, hogy tervez több közös dalt is amerikai előadókkal. Elképzelhetőnek tartotta, hogy Lady Gaga-val is, mivel ő Akon kiadjónál van és ugye Guetta meg Akon az idei nyár legnagyobb, legbrutálisabb slágerét dobták össze, a Sexy Bitch-csel. De ma már azt is tudhatjuk, hogy ez nem csak egy terv, hanem tény. Kíváncsi leszek, mit hoz össze ez a két szupertehetség!!! David Guetta egyébként elmondta: most éppen tanul, azokból a dalokból, amiket a One love-ra készített. Ugyanis minden számmal valami újat kapott a vendégelőadóktól, olyan mintha most tanulná meg a leckét.

Two genius artist for a kick ass new song!!!! When you just watch David Guetta's twitter, you can read this:
"
davidguettalife On the video shoot of the next lady gaga. She is a crazy genious!"
What the f**ck does it mean, as they working together.... David Guetta, french giant producer and star DJ work with multitalented, and crazy awsome Lady GaGa!!
David Guetta has announced that he is likely to team up with Lady GaGa in the coming months - as we can read on Lady Gaga's official website. The French giant producer confirmed that he has a number of new collaborations in the pipeline following the success of his recent projects with Akon and the Black Eyed Peas."I have a lot of Americans asking to work with me right now," "It's very possible I will be working with GaGa as she's signed to Akon's label."
But today we know, this is not just a plan this is a fact, they working together!
He added "Akon's an incredible melodist. I'm going to Atlanta to work with him again later this month."Reflecting on his recent achievements, he commented: "I'm trying to enjoy the ride and keep learning from everyone I'm working with - like I'm at school."

Lady Gaga's mexican romance!!!

Photobucket

Úgy tűnik Lady Gaga egy percig sem gondol másra, mint a dalírásra. Csak úgy ontja magából a jobbnál jobb dalokat, alighogy kiderült nyolc új szám kerül a Fame Monster edition-re, máris jönnek a még újabbbak. De akkor ezek milyen korongra kerülnek majd fel? Talán a második stúdióalbumára? Ezt talán csak ő tudná megmondani, de egy biztos a legújabb szerzemény az Alejandro, fantasztikus!

It seems, that Lady Gaga cant think about another stuff, just songwriting. She just made a lot of amazing songs. I just wrote about Fame Monster edition a few days ago, that 8 new song will be on the CD and now we got another nice material from this multitalented girl! Its called Alejandro!




Lyrics for Alejandro

Ohhh Ohh
She’s like revenge
In a bucket
And she wont look at you
Won’t look you at
She hides true love
A super seal
Shes got a halo around her finger
Around you

You know that I love you boy
Hot like Mexico, rejoice
At this point I gotta choose
How can you loose

Don’t call my name
Don’t call my name, Alejandro
I’m not your babe
I’m not your babe, Fernando

Don’t wanna kiss, don’t wanna touch
Just smoke one cigarette more
Don’t call my name
Don’t call my name, Roberto
Don’t call my name

Leona Lewis Happy video

Photobucket

Leona Lewis - X Factor győztes, szupertehetség - egy csodálatos dalt készített, a Happy címűt. A hangja csodásabban cseng, mint korábban bármelyik dalban. A brit énekesnő az amerikai áttörésre készül, új albumát az Echo-t is az Államokban vette fel. És úgy tűnik remek Leona fogadtatása odaát, hiszen számos tv show-ban lépett fel és minden alkalommal ellágyult a közönség csengő-bongó, búgó hangjától. Ellen DeGeneres úgy fogalmazott: "Egyszerűen csodálatos a hangod, nem tudom abbahagyni a dícséretét." Az új dalához a Happy-hez pedig egy nagyon szívet melengető videót forgatott. Bevallom őszintén a végén nem is tudtam, hogy akkor most kihez ment férjhez az énekesnő, de aztán az utolsó kockákból kiderül. Egy igazi mini szappanopera!

Leona Lewis - X Factor winner, mulitalented singer - made a beautiful song, its called Happy. Her voice is better than before ever. The british female artist is perpared for an american outbreak, she had her new album Echo in the States recorded. And she had performed in many american tv shows, and the peapole just melted when they heard her voice. For her new song Happy, she mad an lovely video. Actually in the end of the clip, dont knew with ho have marriaged Leona. But in the scenes can you recognize this. A mini soap, nice!

Leona Lewis maybe unhappy because of attacked on book singing

Leona Lewis Attack @bestmp3blogger.blogspot.com

Leona Lewis mindennek érezhette magát szerdán, csak nem boldognak ("Happy"). Ugyanis életrajzi könyvének a Dreams-nek (Álmok) londoni dedikálásán egy férfi megtámadta! Éppen autogrammokat osztogatott és a rajongóival pózolt a fotósok előtt, amikor egy férfi kilépett tömegből és fejbe ütötte Leona-t. "A testvérem látta az egészet - mondta egy szemtanú - a támadó bejött a boltba egy könyvvel, aláíratta Leona-val és amikor az énekesnő felnézett, behúzott neki egyet." Egy másik szemtanú szerint: "Leona Lewis az arcát a kezével takarva kiszaladt a helyiségből és csak annyit láttam, hogy a férfi a földön fekszik." A biztonságiak kivonszolták a férfit, a rendőrség később letartóztatta, jelenleg is előzetesben van. Leona pedig elővigyázatosságból megnézette magát egy orvossal. Felháborító, hogy egy ilyen kedves hölgyet, hogyan lehet bántani. Hiszen látszik rajta, hogy a légynek se tudna ártani! Mindenesetre alább megnézhetitek, hogyan menekült el Leona a helyszínről!

Leona Lewis felt everything herself at her book singing in a book store in London on Wednesday, just not happy. The british pop star singed books, and posed with fans, when a man attacked her, and punched her head. Eyewitnesses told to press: “My brother saw the whole incident. [The attacker] walked up there with the book, she signed it and, as she looked up, he just punched her,” one fan at the scene told BBC News. “[My brother] actually heard the impact.”
Another eyewitness added: “She was running out with her hand over her eye and I just saw a man on the floor.”
Security hauled the 29-year-old man away. He was later arrested by police and is being held in custody. Lewis visited a doctor as a precaution.

Sugababe have a break

Photobucket

A Sugababes-hez négy éve csatlakozott Amelle Berrabah idegi kimerültséggel küzd, emiatt az énekesnőnek pihenőt kell tartania. Amell-nek fel kell dolgoznia azt a változást, amely annak köszönhető, hogy Keisha Buchanan-t Jade Ewen váltotta a csapatban. Emiatt Amelle-t is sok vád érte, ugyanis az a hír járta, hogy Amelle forszírozta Keisha távozását. Berrabah még fenyegető levelet is kapott.
A hármasfogat oszlopos tagjának egészségügyi állapota miatt a csapat lemondta fellépéseit, s emiatt olyan pletykák kezdtek terjengeni, hogy feloszlanak!
Ezeket kívánta eloszlatni Heidi Range, aki jelenleg a legrégebbi tag a Sugababes-ben, aki a Radio 1-nak tett nyilatkozatában így fogalmazott:
"Történtek dolgok a bandán belül néhány hónapja, és ezekkel nehéz volt Amelle-nek megküzdenie. Ez az időszak mindannyiunknak kemény volt, de főleg Amelle-nek."
Arról szóltak a hírek, hogy Amelle is elhagyja a csapatot és ezzel ismét felállás változás várható.
"Természetesen vannak változások a csapatban - mondta Heidi - de ennek mi csak örülünk. Jade érkezésével új lendületet kapott a banda, hiszen ő egy nagyon kedves lány és nagyon tehetséges."
"Én biztos vagyok benne 100%-ig, hogy a Sugababes tagja akarok lenni, ezzel Jade is így van és Amelle is. Úgyhogy biztosan nem fogunk feloszlani!" - tette hozzá a szőkeség.
Amelle-t jelenleg egy európai magánklinikán ápolják, a családja, barátai és a lányok is mellette, hogy mihamarabb felépülhessen és visszatérhessen dolgozni. De novemberig biztosan marad számára a betegszabadság.

Sugababes bandmate Amelle Berrabah is diagnosed with nervous exhaustion, and have a break in these days from group. The last few months are hard for her, she was struggled with Keisha-s leave. And was attacked for it, because rumor had it that was Amelle's want. But now she have a break, and the Babes dont perfroming without her. Because of these facts, rumor had it that the Sugababes split, and Amelle leaves the group.
Heidi Range, Sugababe from a long time ago, said in Radio 1, that they not splitting.
"Things went on a few months ago within the group and that was really hard for Amelle. It's been a tough time for everyone but particularly for Amelle," she told.
Sources told that it will be another lineup change.
"Obviously there's been a lineup change in the group and that's something that we're really happy with. Jade's a lovely girl and she's really talented and that's all great."-she added.
"I know I 100% want to be in the band, and Jade does and Amelle does and we all want the same thing, so we're definitely not splitting up.
So for Amelle remain the sick leave in a super secret exclusive private clinic somewhere in Europe.

Rihanna on set of her new video

Azt még nem tudni, miről szól Rihanna új dala, de a szupertitkosan forgatott videóklip képeiből ítélve, megint a rossz énje bukkan majd fel. Talán korábbi életében kalóz volt és annak eseményeit eleveníti fel egy dallal:)))) Egy biztos, túl sok ruha nincs rajta, de ami van az se fed sokat, szemvédő, combcsizma meg minden! Biztos a dal is szexi lesz. Egyébként a klipet New York-ban vették fel és ez lesz a november 23-án megjelenő negyedik albumának első kislemeze, mely a hírek szerint október 20-án debütál a külföldi zenei csatornákon.

I dont know what is the new song of Rihanna, but when we take a look about these pictures below about her supersecret videoshoot we can tell, this will be a hot video! Rihanna dont wears much clothes, but the little clothes on her does not obstruct too much of her body, and thigh boots, eyepatch. Maybe a song about her pirate life:))))
The song shooted in NYC, and it will be the first single of her fourth album (release date: 11.23.), and the video will premiere on october 20.


RIhanna nu video

Rihanna nu video2

Rihanna nu video3

Rihanna nu video4