A P!nk post

Photobucket



Pink az első előadó, akiről megerősítették, hogy fellép a 2010-es Wireless Festivalon.
A londoni Hyde Park-ban tartják a bulit, ahol az I dont believe you sztárja is fellép majd.
Pink will perform 2010 Wireless Festival, that is confirmed. She is the first artist who confirmed that will be there in the London Hyde Park.

Shakira to patron young talents

Shakira




Figyelem feltörekvő énekesek, zenészek!!!!
Shakira fiatal tehetségeket patronálna. A kolumbiai énekesnő elmondta azt tervezi, egy tehetségkutató show-t indít, amelyben fiatal zenei tehetségeknek segítene abban, hogy kihasználhassák adottságaikat és híressév váljanak a zene világban.
Egy nemzetközi tehetségkutatóban venne részt a She Wolf énekesnője. És a kiválasztott ifjú popsztár részt vehetne Shakira 2010-ben induló turnéján.Az érdeklődő zenészek, énekesek pedig Shakira weboldalán jelentkezhetnek, ha részt kívánnak venni a világkörüli keresésben. A rajongók pedig később interneten szavazhatnak kedvenceikre.
Shakira szóvivője elmondta: "A szerencsések Shakira előzenekaraként léphetnek majd fel nagy városokban és kisebb kereskedelmi központokban tartott koncerteken."
"Nagyon sok tehetséges előadó van, és Shakira segíteni szeretne nekik, azzal, hogy helyet ad a színpadán a bemutatkozáshoz."

Smells like the 90': Spice Girls

Photobucket


Azt már tudjuk Victoria Beckham-től, hogy a 90-es évek legendás lánycsapata a Spice Girls a következő - londoni - olimpián ismét összeáll majd, egy fellépés erejéig.
De ma már az is publikus, hogy musical készül a lányokról, amelynek címe Viva Forever.
A darabot Kim Fuller írta, aki a Spiceworld forgatókönyvét is jegyzi és a csapat egykori menedzserének Simon Fuller-nek testvére.
A the Sun értesülései szerint: jövőre november 5-én debütál a musical és a csapat 14 legnagyobb dala is hallható lesz majd az előadásokon.
A darabbal az volt a cél, hogy megmutassák az embereknek, hogyan is lett világsztárrá öt, egyszerű angol lány: Geri Halliwell, Mel B, Victoria Beckham, Mel C and Emma Bunton. - azaz a Spice Girls.
A Spice Girls egyébként legutóbb tavaly februárban lépett fel Torontóban.

Alesha Dixon update

Photobucket


Alesha Dixon maradna a táncban? Néhány napja azt nyilatkozta, hogy szívesen venne részt hasonló táncműsorban, mint a Dancing with the stars, amiben korábbi szerepelt.
"A műsornak nagyon gyorsan vége lett, nagyon szomorú voltam, amikor vége lett."-mondta az egykori Miss Teeq tag. - "Természetesen a zene az elsődleges számomra, már elkezdtem a második albumom munkálatait és szeretnék az Államokba is betörni. " - tette hozzá. "Ez az év nagyon pozitív volt számomra. Évekig azon voltam, hogy elkezdjem az első saját turnémat és egy remek albumom legyen. És az, hogy még tévés szereplésem volt, azt hiszem a hab a tortán!

A new Boy in the Zone

Boyzone performed with Gately's hubby@bestmp3blogger.blogspot.com


Stephen Gately halála óta először múlt szombaton adott koncertet a 90-es évek brit fiúcsapata, a Boyzone. A londoni fellépésre egy igen különleges meglepetésvendég vette át az október elején elhunyt tag helyét. Gately férje, Andrew Cowles lett egy estére a Boyzone tagja, de rajta kívül a Take That vezér Gary Barlow is ott volt a koncerten. Barlow énekelt is nemcsak ujjongott a tömegben, Ronan Keating-gel közösen adták elő a Back for Good című slágert.
A Boyzone egy tribute albummal emlékezik meg hamarosan Stephen Gately-ről.

The Boyzone gave they first performance last saturday after Stephen Gately's death in London. The legendary british boyband performed not with four member, the performance featured Andrew Cowles to, who was Stephen Gately's husband. Take That furher Gary Barlow was there to, who performed with Ronan Keating Back For Good.

Usher feat. T.I. - new song

T.I. the hunter


Egy kis idő sem tudja megállítani T.I.-t abban, hogy új számokat csináljon! Usher-rel az In my bag címűt számot jegyzi közösen, amely az RnB énekes Raymond vs. Raymond című 2010-ben megjelenő albumán lesz hallható.

A little time behind bars can’t stop T.I. from appearing on new records. Usher bags Tip for a Scott Storch production from his Raymond vs. Raymond album, now due in 2010.


First Sade album after 9 years

Sade new album cover



Sade új albumot készít jövőre! Az énekesnő már 9 éve nem adott új korongot, de február 8-án jelenik meg a Soldier of Love című új anyag.
A bársony hangú énekesnő 50 millió lemezt adott el 1983. óta és három Grammy díjat nyert. 5 korábbi albumának mindegyike a top 10-ben végzett az amerikai lemezeladási listákon, és egy ugyanezt megismételne Nagy-Britanniában is!

Sade makes a new album in next year! It will be the first Sade album after 9 years, and it will be release in february 8. called Soldier of Love. The british artist has sold 50 million copies since 1983. and won 3 Grammy awards. She have recorded 5 studio album and all of them reached the US charts top 10, and one of them also made this in the UK.

Nem jönnek a Tankok! - lemondta koncertjét a Tankcsapda

Tankcsapda



"Szomorúan hoztuk meg ezt a döntést, de a Salgótarjánban kialakult H1N1 vírusfertőzés és az ezzel kapcsolatos veszélyek miatt úgy döntöttünk, hogy a tarjáni koncertet egy későbbi időpontban tartjuk meg" – olvasható a Tankcsapda honlapján! A srácok azt írják, hogy a turné többi időpontja egyelőre nincs veszélyben, az elmaradt salgótarjáni fellépését pedig tavasszal pótolja a miskolci együttes.
"Csak nagyon ritka esetben fordult elő az elmúlt sok-sok évben, hogy egy, már meghirdetett bulit lemondani kényszerültünk - mondta a banda menedzsere - De ebben az esetben ezt a megoldást láttuk mindenki számára a legbiztonságosabbnak."

Rihanna Rated R prewiev

riri at time square 241109






Rihanna Rated R

MAHASZ Top 10

Vegyes képet mutat a Mahasz top 40-es listájának élmezőnye. Élén a LORD: Szóljon a Lord Best
Of albuma szerepel. Nem meglepő, hogy Hannah Montana története nálunk is tarol, de, hogy a
Mahasz lista második helyén legyen, az még nekem is sok. Harmadik helyen a Depeche Mode
Sounds of the universe című korongja trónol. Az amerikai punk rockerek a Green Day 21st
century breakdown című albuma a negyedik, ezt követi Homonnay Zsolt és Polyák Lilla Ketten
névre hallgató korongja. És érdekes, de nálunk is sikeres Diana Krall, hiszen a hatodik helyig
küzdötte fel magát. S eztán jön a csak az igazi hír, Lady Gaga The Fame mindössze a hetedik lett.
Nyolcadik Feke Pál Új világ vár!
A lista utolsó két helyén a Mamma Mia! és a Made in Hungária retros zenei albuma áll.

Short news

Lady Gaga - The Fame Monster is already avaliable on iTunes and it reaches number one spot!

Beyoncé - The american R@B singer has confirmed that she will release a new album in 2010.

R.I.P. Freddie Mercury

Photobucket




Today is a mourning day in ther rock&roll music, Freddie Mercury died 18 years ago. He was a great voice, a talented artist, a legendary frontman of Queen. We are thankful to God to gave to us a great singer, artist like him. He died in HIV, he fighted with the virus but before his death he cant hide that he is sick. And he confessed: "im infected by HIV"! After this there was on every newspaper this confession. He figthed but he lost the figth, he died, with him the music died too a lil bit. But the band Queen kept his memory worthy, this also demosntrates that everybody knows what is 'Radio Gaga', 'Bohemian Rapsody', 'We will rock you', etc.
A mai nap gyásznap a rock&roll számára, hiszen ma 18 éve, hogy elhunyt Freddie Mercury. Nagyszerű hang, nagyszerű tehetséges előadó és a Queen legendás frontembere. Köszönjük Istennek, hogy megadta nekünk ezt a tehetséges énekest, művészt!
HIV fertőzésben halt meg, sokáig próbálta titkolni, de szemmel látható volt, hogy valami nincs rendben vele. Majd végül bejelentette: HIV fertőzött vagyok. Ezután minden újság címlapján ott virított ez a mondat.
Mercury a végsőkig harcolt, küzdött a betegség ellen, de nem nyerte meg a harcot. 1991. november 24-én elhunyt, a Queen azóta is méltón őrzi emlékét, hisz ma is mindenki tudja mire gondolunk, ha azt mondjuk: "Radio Gaga", "Bohemian rapsody", "We will rock you" ,stb.







David Guetta in hard work with great plans

David Guetta Pictures, Images and Photos




David Guetta megerősítette, hogy azt tervezi a pop nagyasszonyával Madonna-val dolgozna együtt. A francia DJ azt mondta, a menedzsere már kapcsolatba lépett Madonnával és hamarosan beindulhat a projekt.
"Nagyon szeretnék Madonnával dolgozni, talán nagyon is hamar megtörténhet ez. Még minden a színfalak mögött zajlik, és nem szeretnék többet mondani róla." - mondta David Guetta. Aki korábban arról is beszélt, hogy Lady Gaga-val valamint RedOne-nal is dolgozna.
Guetta egyébként ma adta ki az Estelle-el közösen elkészített One Love című maxit.
S mindeközben gőzerővel dolgozik Kelly Rowland következő albumán is! A páros először a később slágerlisták élén hónapokig tanyázó When love takes over című szám kedvéért állt össze, de Guetta elmondta, több van köztük, mint munkakapcsolat.
"Kelly Rowland új albumán dolgozom, egy két szám már elkészült, de többet nem mondhat, mert minden nagyon titkos." közölte a francia DJ.
"Nagyon jó barátok lettünk. Úgy gondolom ő egy nagyszerű énekesnő, ha nem a legjobb a szakmában és egy nagyszerű személyiség is!"


David Guetta has revealed that he is planning to record a collaboration with Madonna. The French DJ claimed that his management have been in contact with Madonna and that the pair will work on a project "very soon".
"I would love to work with Madonna. It will probably happen very soon actually. It's all in the early stages and I'm not allowed to speak about it yet," told Guetta, who also planned to work with Lady Gaga and RedOne.
And inbetween Guetta's next single, the album titler One love featuring Estelle is out now!
He has revealed that he is working on a number of new songs with Kelly Rowland.
"I'm actually already working with her on her next album. We've just done a few songs at the moment and it's all fairly top secret," he said and Guetta added that it is something more between him and Kelly Rowland as a music relationship.
"We've become really close friends over time. I think she's an amazing singer - one of the best in the industry - and a great person, too."

American Music Awards - Taylor Swift won 5 awards

Photobucket



American Country Star Taylor Swift won 5 awards (Artist of the year, fav. pop-rock female, fav. country female, fav. country music album for Fearless and Favourite Adult Contemporary Artist) at the 36. annual American Music Awards.
A szupercuki Taylor Swift tarolt az idei, 36-ik American Music Awardson, ugyanis 5 díjat zsebelt be.

LAdy Gaga performed Bad Romance at the 2009 AMA
Lady Gaga went to home with emphty hands, because she dont won award, but she made a great show, with performance of Speechless and Bad Romance (of the albm The Fame Monster). The comeback of the year was Whitney Houston's new album, and she won an award at the AMA for international artist, that's great Whitney!
Lady Gaga üres kézzel ment haza, hiszen egyetlen díjat sem nyert, de egy nagyszerű fellépést tudhat a háta mögött, hiszen remek show-t csinált a Bad Romance és a Speechless előadásával. Az év nagy visszatérője Whitney Houston volt, aki ugyancsak bezsebelt egy díjat!

AKeys and Whitney Houston at the 2009 AMA
The american fans favorite soul and RnB female artist is Beyoncé. Rumor has it that she stopped her London tour, because of she want to make a new album for 2010. with no Sasha Fierce!Oh and just one thing from the show: Leona Lewis was there!
Az amerikai rajongók kedvenc RnB, soul énekesnője Beyoncé, akiről az a hír járja, hogy abbahagyta londoni turnéját, annak érdekében, hogy újabb albummal hozakodjon elő az új esztendőben (Pedig van még az I am..Sash Fierce-n egy-két maxinak való dal) és az új albumán már nyoma sem lesz Sasha Fierce-nek :-(
Ja Leona Lewis is ott volt a gálán, aki már első helyen trónol az amcsi slágerlistákon Echo című albumával!

Photobucket
Anyway, here are the winners!


Artist Of The Year
Taylor Swift

Breakthrough Artist Award
Gloriana

International Artist Award
Whitney Houston

Favourite Pop/Rock Male Artist
Michael Jackson

Favourite Pop/Rock Female Artist
Taylor Swift

Favourite Pop/Rock Band
Black Eyed Peas

Favourite Pop/Rock Album
Michael Jackson: Number Ones

Favourite Country Male Artist
Keith Urban

Favourite Country Female Artist
Taylor Swift

Favourite Country Music Band
Rascal Flatts

Favourite Country Music Album
Taylor Swift: Fearless

Favourite Rap/Hip Hop Male Artist
Jay-Z

Favourite Rap/Hip Hop Album
Jay-Z: The Blueprint 3

Favourite Soul/R&B Male Artist
Michael Jackson

Favourite Soul/R&B Female Artist
Beyoncé

Favourite Soul/R&B Band
Black Eyed Peas

Favourite Soul/R&B Album
Michael Jackson: Number Ones

Favourite Soundtrack
Various Artists: Hannah Montana: The Movie

Favourite Alternative Rock Artist
Green Day

Favourite Adult Contemporary Artist
Taylor Swift

Favourite Latin Music Artist
Aventure

Favourite Contemporary Inspirational Artist
Mary Mary

The Greatest performances of the 2009 American Music Awards!!!















Timbaland first single from Shock Value II

AMA 2009 - "And the nominees are..."

AMA 2009




Ma éjjel, amerikai idő szerint 8 órakor kezdődik a 37-ik American Music Awards, az Egyesült Államok zenei életének krémjét felvonultató zenei díjátadó gála. Ezen a estén tér vissza hivatalosan is Rihanna, de fellép még: Shakira, Jennifer Lopez, Toni Braxton, Black Eyed Peas, Kelly Clarkson. Izgalmas show-nak nézünk elébe, hiszen igazi nagyágyúk vannak a jelöltek között, elég ha a rap hip-hop kategóriában a legjobb férfi előadókat nézzük: Eminem, T.I. és Jay-Z! A pop királyát Michael Jackson-t is jelölték, két kategóriában: legjobb RnB férfi előadó és legjobb RnB album kategóriában. És még egy érdekesség, az a külömös helyzet áll fen, hogy a legjobb filmzenei album kategóriáért Miley Cyrus két albuma is küzd a Twighlight albumával szemben. Kérdés, ki fog nyerni?!
Tonight at 8 pm will be on air AMA 2009, the 37th american music awards. Tonight will be on stage: Rihanna, Whitney Houston, JEnnifer Lopez, Toni Braxton, Black Eyed Peas, JayZ and more. It will be a very nice show, because of the nominees. When you look at my list of nominees you can see in hip-hop category for best male artist are three rap mogul nominated: Jay-Z, T.I. and Eminem (hm, very interesting:O). And the King of Pop, Michael Jackson was nominated too in two category for best RnB artist and for best RnB album. And one more interesting fact: Two Miley Cyrus album fights against each other for best movie soundtrack award and agianst Twighligth OST. The question is just that, which will win?!
Nominees/Jelöltek:

Artist of the year - Az év előadója
Kings of Leon
Taylor Swift
Lady Gaga
Eminem
Michael Jackson

POP/ROCK - Favorite Male Artist - A legjobb pop-rock férfi előadó
Eminem
Michael Jackson
T.I.

POP/ROCK - Favorite Female Artist - Legjobb női pop-rockelőadó
Beyonce
Lady Gaga
Taylor Swift

POP/ROCK - Favorite Band, Duo or Group - Legjobb együttes pop rock
The Black Eyed Peas
Kings of Leon
Nickelback

POP/ROCK - Favorite Album - Legjobb album pop rock
Fame - Lady Gaga
Number Ones - Michael Jackson
Fearless - Taylor Swift

COUNTRY - Favorite Male Artist - Legjobb férfi country előadó
Jason Aldean
Darius Rucker
Keith Urban

COUNTRY - Favorite Female Artist - Legjobb női ecountry előadó
Reba McEntire
Taylor Swift
Carrie Underwood

COUNTRY - Favorite Band, Duo or Group - Legjobb country együttes
Rascal Flatts
Sugarland
Zac Brown Band

COUNTRY - Favorite Album - Legjobb country album
Unstoppable - Rascal Flatts
Fearless - Taylor Swift
Foundation - Zac Brown Band

RAP/HIP-HOP - Favorite Male Artist - Legjobb rap hip-hop férfi előadó
Eminem
Jay-Z
T.I.

RAP/HIP-HOP - Favorite Album - Legjobb rap, hip-hop album
Relapse - Eminem
Blueprint 3 - Jay-Z
Paper Trail - T.I.

SOUL/R&B - Favorite Male Artist - Legjobb férfi soul és RnB előadó
Jamie Foxx
Michael Jackson
Maxwell

SOUL/R&B - Favorite Female Artist - Legjobb női soul és RnB előadó
Beyonce
Keyshia Cole
Keri Hilson

SOUL/R&B - Favorite Band, Duo or Group - Legjobb soul RnB együttes
The Black Eyed Peas
Day26
Mary Mary

SOUL/R&B - Favorite Album - Kedvenc soul és RnB album
I Am...Sasha Fierce - Beyonce
The E.N.D. - The Black Eyed Peas
Number Ones - Michael Jackson

SOUNDTRACKS - Favorite Album - Kedvenc filmzenei album
Hannah Montana: The Movie
Hannah Montana 3
Twilight Soundtrack

ALTERNATIVE ROCK - Favorite Artist - Kedvenc alternatív rock előadó
Green Day
Kings of Leon
Shinedown

ADULT CONTEMPORARY - Favorite Artist
Daughtry
Jason Mraz
Taylor Swift

LATIN - Favorite Artist - Legjobb latin előadó
Aventura
Luis Fonsi
Wisin Y Yandel

J.Lo new video - she's back

Jennifer Lopez Pictures, Images and Photos




Jennifer Lopez is definietly back, she recorded her new song Fresh out the oven with rap star Pitbull. And first time it crossed around the internet with artist name Lola, but after a few days we have know that Lola is J.Lo! And now she with her own stage name Jennifer Lopez released the video for the comeback single. She looks quite good, good for a mom:D And the song is good, her new style is hot i think. But the video is too fast, i think too many cuts are in the mini movie. But watcha think???

What's going on with JT???

Justin Timberlake



This is the question, what's going on whit Justin Timberlake? I rode some artikels about him, and i can tell, that he live the faboulus life of the stars. He is in buisenss, he paves the carrer dutch RnB talent Esmée Denters, he organize charity concerts with superstars. But i forget one thing, he made a new song in the last 2 year long period. He made Lovesexmagic with Ciara, it was a crazy-sexy song, i loved it so much! And he was involved in another song, Dead and Gone for T.I. (best song ever). And he wrote a song for Rihanna's new album Rated R to. And no news about a new album in the next year, he is working in this days so, but as a producer, not as an artist. Maybe he recorded new song Crazy Girl with fellow musician friend Timbaland.

A kérdés tehát ez, hogy mi is van Justin Timberlake-kel? Vele, aki több millió lány vágyálmait testesíti meg, de mindhiába mert az amerikai szupersztár már elkötelezte magát Jessica Biel mellett, akivel úgy hírlik jól meg vannak. De kit érdekel JT magánélete, csak halljuk a zenéit, az bőven elég. De mostanság, nem hallatott magáról. Utánanéztem, vajon mi lehet vele, és azt kell, hogy mondjam: a sztárok gondtalan életét éli. Producerkedik, golfozik, jótékonysági koncertet szervez világsztárokkal, egyengeti a holland RnB tehetség Esmée Denters karrierjét, meg ilyenek. Ja elfelejtettem csinált azért új számot is, Ciara-val a Lovesexmagic-et, ami egy őrült-szexi dal volt, imádtam. Meg T.I.-nak csinálta a Dead and Gone-t és egyébként Rihanna Rated R című albumára is dalt. De arról, hogy új albumot készítene, semmi hír. Timbaland is csak annyit mondott róla, hogy ő ugyan nem dolgozik JT új albumán, persze, mert nincs is új album, legalábbis egyelőre. De van új dal, mégpedig öreg barátjával Timbaland-dal közösen vették fel a Crazy Girl címűt, ami minden bizonnyal a Shock Value II. dala lesz.




Crazy Girl Ft. Justin Timberlake - Timbaland

Toni Braxton - new album in February

toni braxton Pictures, Images and Photos



The velvet voice Toni Braxton after four years hiatus, made a new song called Yesterday whit RnB star Trey Songz. I think this may be a worthy coninue of her erlier "unbreak my heart" style. She make a new album it will be released in february 2010, and title of the CD will be Pulse! She said about her new music material on a press conference in this summer: she make some dancehall music, and off course the old Toni style will be on the new album, "like many peapole say the baby making music"! God, thats funny:D She also told, that she will be collaborate with some jalmaican artists. Toni worked with Sean Paul and Shaggy for the new record: "It's a lot of traditional stuff on the album, but I think people are going to be surprised 'cause I switched it a little bit, doing different things. I think I've reinvented [myself]." - she told.

A bársony hangú énekesnő Toni Braxton négy évnyi hallgatás után, egy remekbe szabott dallal töri meg a csendet. Trey Songz-zal közösen vette fel a Yesterday című slágergyanús dalt, amelyhez felvették a klipet is.
Toni új albumán is dolgozik, amely jövőre februárban jelenik meg Pulse címmel. Az album más lesz, mint a korábbi zenei anyagok Braxton-tól. Hiszen ő maga mondta, néhány hónappal ezelőtt egy sajtótájékoztatón, hogy valami tempósabbat akar csinálni, mint a korábbi dalai. Azt persze hozzátette, hogy megmarad a klasszikus Toni stílusnál, amit sokan gyerekcsináló zenének neveznek (nem is értem miért:O) A Pulse anyagán együtt dolgozott Shaggy-vel és Sean Paul-lal is és azt nyilatkozta jamaikai előadókkal akarna dolgozni. "Sokkal tradicionálisabb lesz ez a lemez, de azt hiszem az emberek meglepődnek majd, mert egy kicsit válottam, más dolgokat csinálok. Azt hiszem újraformáltam magam!" -tette hozzá Toni Braxton.

Shakira She wolf lyrics - magyarul is

Shakira



S.O.S she is in disguise S.O.S., álcázza magát
S.O.S she is in disguise S.O.S., álcázza magát
there's a she wolf in disguise, Egy farkasnő álcázza magát
coming out, coming out, coming out Előjön, előjön, előjön.

A domesticated girl that's all you ask of me, Egy házias lány legyek, ezt kérted
darling it is no joke, this is lycanthropy. Édes, ez nem vicc, ez …..

Finally I have found some powerful craft Végül találtam egy hatékony szakmát,
that makes me forget all your shame, Ami elfeledteti velem, minden szégyent
all this rush in my head makes me hungry and free, Ez a káosz a fejemben éhessé és szabaddá tesz!
is not time for your silly apologies, Ez nem a hülye bocsánatkérések ideje
Is not in my plans just stay pretty and nothing else Ez nem az én tervem, hogy szép legyek és semmi más
like a coffee machine in an office, Mint egy kávéfőző, egy irodában
Now wish I had wings but instead, I have claws Most azt kívánom lennének szárnyaim, de én is hibázok
anyway, you will be so jealous! Különben is, légy te is féltékeny!

Chorus
There's a she-wolf in the closet, open up and set her free Egy farkasnő van a szekrényben, nyisd ki és engedd el!
There's a she-wolf in the closet, let it out so it will breathe. Egy farkasnő van a szekrényben, engedd ki és lélegezhet!


I have wheels on my heels cause boot crush might appear Felfegyverkeztem, mert bármi megtörténhet
is the quiet full moon I will eat it as a big cheese. Szelíd telihold van, úgy falom fel, mint egy nagy sajtot!

To look for a single man I've got my very special radar, Ahhoz, hogy egy nagyon magányos pasit találjak, érzékeny radarom van.
Fire department's on hotline in case I get in trouble later Tűzoltók a célkeresztben, mert bármikor bajba kerülhetek
even when tonite I just follow my instincts, Még, akkor is, ha ma éjjel az ösztöneimre hallgatok
Trust me, I know what I want and rich boys are out of my range Hidd el, tudom mi kell nekem és a gazdag pasik nincsenek látószögemben.
I prefer all the outcasts, and shy bohemians Inkább a csavargókat és a szomorú bohémlelkűeket kedvelem
instead of gold boys and superfakes. Minthogy az aranyifjakat és szupercsalókat szeressem!

Chorus
There's a she-wolf in the closet, open up and set her free Egy farkasnő van a szekrényben, nyisd ki és engedd el!
There's a she-wolf in the closet, let it out so it will breathe. Egy farkasnő van a szekrényben, engedd ki és lélegezhet!

I'm the she wolf, tonight I'm excused Farkasnő vagyok, ma éjjel elengedtem magam
even when I don't need it I'm not refused, Ha nem is akarom, sem utasítom vissza
I've been devoting myself to you Monday to Monday Hű voltam magamhoz: hétfőtől hétfőig
and Friday to Friday, not getting enough retribution és péntektől péntekig, nem kaptam elég büntetést
reducing incentive to keep me at it. Úgy csinálsz mintha adnál, de korlátozol, hogy megtarthass engem
I'm feeling really lucky tonight Nagyon szerencsésnek érzem magam, ma éjjel.
Chorus
There's a she-wolf in the closet, open up and set her free Egy farkasnő van a szekrényben, nyisd ki és engedd el!
There's a she-wolf in the closet, let it out so it will breathe. Egy farkasnő van a szekrényben, engedd ki és lélegezhet!

Russian Roulette lyrics - magyarul is:D

Rihanna new single@bestmp3



[Verse 1:]
Take a breath, take it deep Végy mély lélegzetet,
Calm yourself, he says to me Nyugodj meg - mondta nekem.
If you play, you play for keeps Ha játszol, örökké játssz!
Take a gun, and count to three Fogd a fegyvert és számolj háromig.
I’m sweating now, moving slow Most izzadok, lassan mozgok
No time to think, my turn to go Nincs idő arra gondolni: visszafordulok

[Chorus:]
And you can see my heart beating És láthatod, a szívem dobog
You can see it through my chest Láthatod a mellkasomon
And I’m terrified but I’m not leaving Félek, de mégsem lépek le
Know that I must pass this test Tudom, meg kell felelnem ezen a teszten
So just pull the trigger Szóval, húzd csak meg a ravaszt!

[Verse 2:]
Say a prayer to yourself Mondj egy imát, magadért
He says, close your eyes Mondta – csukd be a szemed,
Sometimes it helps Néha ez is segít
And then I get a scary thought És aztán jött az az ijesztő gondolatom
That he’s here means he’s never lost Hogy úgy értiezt: ő még sosem veszített

[Chorus:]
And you can see my heart beating És láthatod a szívem dobog,
You can see it through my chest Láthatod a mellkasomon.
And I’m terrified but I’m not leaving Félek, de mégsem lépek le
Know that I must pass this test Tudom, hogy meg kell felelnem ezen a teszten
So just pull the trigger Szóval, húzd csak meg a ravaszt!

[Verse 3:]
As my life flashes before my eyes Amikor az életem lepereg előttem
I’m wondering will I ever see another sunrise? Azon csodálkozom látok e valaha
más napfényt?
So many won’t get the chance to say goodbye Annyi esélyed sosem lesz búcsúzni,
But it’s too late to pick up De ahhoz túl késő, hogy becsülje
the value of my life az életem!


[Chorus:]
And you can see my heart beating És láthatod a szívem dobog,
You can see it through my chest Láthatod a mellkasomon
And I’m terrified but I’m not leaving Félek, de mégsme lépek le
Know that I must pass this test Tudom, meg kell felelnem ezen a teszten
So just pull the trigger Szóval, húzd csak meg a ravaszt!

Shakira make it hot!!!

Photobucket




Leona Lewis live

Leona Lewis




Madonna: with him or not?

Photobucket
Madonna's latest single from her last album is Revolver. We heard this song a small time before, because it was crossed at the internet. So, first time i thought that song will be a new track of Lil Wayne, and then i heard another version of Revolver with Madonna. And now, this track below were send to the radio stations, in this just Madonna sing!!! No Weezy, oh my God! What the hell is going on???? But my fav DJ's hands David Guetta's are in the song too! I dont know what would i say, about this track!

Madonna legújabb kislemeze a Revolver lesz. Amit már jónéhány hónapja hallhattunk, mivel valami rejtélyes oknál fogva a neten landolt. Az első verzió, amit hallottam Lil Wayne előadásában szólalt meg, majd jött egy másik, amiben benne volt Madonna is! És most, kérem szépen: Weezy nélkül nyomja a pop nagyasszonya! Helyette, van itt nekünk egy David Guetta-nk, aki jól megkavarta az egész track-et. Nem is tudom mit kéne rá mondanom!



Revolver (One Love Remix) - Madonna vs. David Guetta

And here is that version of the song, that included Lil Wayne. I dont write my thoughts about Revolver, but im curious about yours!

És íme az első verzió, amit Lil Wayne-nel vett fel a pop nagyasszonya. Én nem mondok véleményt, de a tiétekre kíváncsi lennék!!!!



Revolver (2009) - Madonna featuring Lil Wayne

Rihanna live videos

Photobucket



Riri's back amd she's better than ever. I think she just needed this lil' break, what dont were a 'sweet escape':( But her music would be better and her performance is awsome. She performed last time in Brixton and the crowd was screaming, they just enjoy the show. And i can agree why...nice performance Rihanna!

Rihanna visszatért és jobb, mint valaha is volt. Azt hiszem, kellett neki ez a kis szünet, ami nem volt egy édes kis kilépés('sweet escape') :( A barbadosi származású énekesnő legutóbb Brixton-ban lépett fel, ahol a közönség őrjöngött, de nem csodálom...Rihanna nagyszerű volt!



Fall Out Boy post

Photobucket


A Fall Out Boy is kiadta első best of albumát Believers never die címmel! A zenei anyagon olyan slágerek vannak, mint a Thanks for the memories, vagy a Dance, dance a This aint a scene, Im like a lawyer like..., I dont care! Csak, hogy néhány nagy slágert említsek, de szinte az egész track listát felsorolhatnám. Hiszen ez a négy amerikai rocker srác egyedülálló hangzásvilágával az egész Világot meghódította.
Persze a már ismert dalok mellet, új számok is vannak az albumon. Ilyenek az: Alphadog, From Now On We Are Enemies, Yule Shoot Your Eye Out, Growing Up.

The Fall Out Boy also made they first best of album its called Believers never die. The fans can find they favourite FOB songs on the music material, like: Dance, dance or Thanks for the memories, Americas sweethearts, I dont care and many other nice Fall Out Boy. But maybe when i say nice songs, i would write all the albums songs title, because this four american guy ruled the whole world with the Fall Out Boy's special sound.
And on the album are new songs too like: Alpha dog, From Now On We Are Enemies, Yule Shoot Your Eye Out, Growing Up.




Fall Out Boy