The Taste of Japan

New song from Rob Thomas

Rob Thomas,rock,male artist,american

A Matchboxx 20 frontembere sokaknak a Santana-val közös Smooth című dalról lehet ismerős, de szólóban is sikeres. Vagy legalábbis az volt, amikor megjelent első albuma, amelyről az első kislemez a Lonley no more hatalmas siker volt. De aztán azóta sem sikerült hasonló babérokat learatnia az énekesnek és szerintem a Someday-jel sem fog.

The former lead singer of Matchboxx 20 released he's first album, it was a great success, and the first single Lonley no more too. But after this Rob Thomas can't made a succesfull album or song like the first. And i think Someday is'nt the great breakout song!




A Justin Timberlake post

Justin Timberlake,male artist,r&b,boyband,american



Justin Timberlake has'nt gone away, he is working hard on great songs. First the song with Jamie Foxx and now Carry Out with Timbo!

Justin Timberlake nem tűnt el, sőt inkább keményen dolgozik a csendes magányban. Először felvette Jamie Foxx-szal a számát és most meg itt van Timbo-val a Carry out!

New Nelly album in next year

Nelly Furtado,female artists,canadians




Nelly Furtado has revealed that she release her next english album in May 2010. The canadian singer last time in 2006. released english album, it was the multiplatinum Loose. She said that she and Timbaland wrote 10 great songs for the new, fourth studio album.
Nelly Furtado megerősítette 2010. májusában jelenik meg következő angol nyelvű albuma. A kanadai énekesnő legutóbb 2006-ban jelentetett meg angol albumot, az volt a Loose, amely hatalmas sikert aratott. Furtado elmondta: Timbaland-del együtt eddig 10 remek számot írtak az új korongra, ami a negyedik stúdióalbuma lesz az énekensőnek.

Lady Gaga Reloaded

Lady Gaga,promo pics,female artist



After small time that Lady Gaga released her second Monster album, recorded new track with Rodney Jerkins. The song is not a simple Gaga song, this is something new from the 23 year old american superstar.
Nemrégiben adta ki Lady Gaga második, Monster című albumát, de máris új dallal rukkol elő. A szám címe, Reloaded és a producer óriással Rodney Jenkins-szel vette fel a 23 éves amerikai szupersztár.

Great new songs!!!!

Beyoncé,female artist,american,r&b,promo pics

I got a beautiful New Year's Eve songs for you guys! First listen to Beyoncé's Waiting. We dont know if this is a new song from the upcoming 2010. untitled album or not. But anyway, i think it's a hot song!

After Christmas post




Hey Guys! It's done, Christmas is over, i got some time to write to you.
First, here is Jacko's new video!



I never loved he's music, but this song is good! And i love the video for this. Dont care about the FBI files, it does'nt mean anything. He was the King of Pop, he is the King of Pop and he will be the King of Pop!

Amerie, the very beautiful but not so lucky in show buisness r&b singer made a new video for her next studio material In love&war. She recorded the track More than love with rap star Faboulous, who is also acted in the beautiful movie. The clip is directed by TAJ!


Leona Lewis song for Avatar

Leona Lewis singed a song theme for new movie Avatar. The most peapole say, that you dont have to dowload it, you just must see it, because is it so awsome and this is a milestone in film industrie! Anyway Leona's voice is nice like everytime!

Rihanna finished Hard

Happy Birthday Kodály! - "Music is like the air"

hungarian music,Kodály Zoltán



Egy nagy-nagy elégtelent kell, hogy adjak magamnak! Mert, ha már magyar zenét promózunk, akkor nem szabadott volna megfeledkeznem Kodály születésnapjáról, ami tegnap volt.
Kodály Zoltán a Világ legismertebb magyar zeneszerzője, 1882-ben december 16-án látta meg a napvilágot Kecskeméten. Az Országos Magyar Királyi Zeneakadémián kezdte meg zenei tanulmányait, zeneszerző szakon. 1904-ben szerezte meg diplomáját, ám szeptemberben önkéntes ismétlésre visszairatkozott. 1906-ban ismerkedett meg Vikár Gyula fonogramgyűjteményével. Ez inspirálta, hogy falura menjen, és népdalokat gyűjtsön. Kutatásai kezdetén találkozott a hasonló utakon járó Bartók Bélával, akivel életre szóló barátságot kötött.

Már karrierje elején siker övezte útját, hiszen diplomája megszerzése után a Zeneakadémia tanárává nevezték ki. 3 év múlva megtartotta első önálló estjét!
Korai időszakában Kodály az addig hiányzó magyar dalkultúrát próbálta pótolni. Arany, Kisfaludy, Berzsenyi, Kölcsey, Csokonai és Balassi verseire írt nótákat, később Ady, Balázs Béla és Móricz műveit is megzenésítette.
Az I. világháború miatt szüneteltetnie kellett falusi gyűjtéseit, ekkoriban nevezték ki a Zeneakadémia aligazgatójának.
A ’30-as években teljesült a nagy álma: népdal szólalt meg az Operaházban.
Hatalmas nevelő és oktató szerepet vállalt a későbbiekben, bár kiváló művei születtek, mint például a Székely fonó.
1967. március 6-án szívroham vitte el, azonban emlékezetét, és bölcsességét örökké köztünk hagyta:

„A zene az életnek olyan szükséglete, mint a levegő. Sokan csak akkor veszik észre, ha már nagyon hiányzik.” (by Kodály)




Kodály Zoltán zenei nevelési koncepciója ma a magyar zenei köznevelés alapját jelenti, jelentős szerepe van a szakoktatásban is. Ezek az alapelvek fokozatosan alakultak ki, fogalmazódtak meg és mentek át a gyakorlatba, azután, hogy a zeneszerző figyelme 1925 táján a zenepedagógia felé fordult.

Kodály szerint a jó zenész ismérvei: 1. kiművelt hallás, 2. kiművelt értelem, 3. kiművelt szív, 4. kiművelt kéz. Mind a négynek párhuzamosan kell fejlődnie, állandó egyensúlyban. Mihelyt egyik elmarad vagy előreszalad, baj van. … Az első két pontra a szolfézs és a vele kapcsolt, összefonódott összhangzattan és formatan tanít. Szükséges kiegészítés: mennél sokoldalúbb gyakorlati zenei tevékenység: kamarazene, karéneklés nélkül senkiből sem lesz jó zenész[1]

I've forgot it, oh my God! Zoltán Kodály the World's famous hungarian composer was born on 16th December in 1882. in Hungary, Kecskemét! He is very important for us, because he was not just a composer, he a musicologist, music teacher and academian. He just had graduating in 1904. as music composer and after a few years he had appointed director for National Hungarian Royal Academy of Music.
In the beginning of he's carrer he wanted to replace the needed hungarian song culture. He composed music for great hungarian poets' poems like: Arany, Kisfaludy, Berzsenyi, Kölcsey, Csokonai and Balassi!
Because of the first World War he stopped the search for village music. Kodály's big dream camed truth in the 30', that played folkmusic in the Hungarian National Opera.
Zoltán Kodály died 6th March in 1967. He just leaved this world, but he's wisdom and memory will always remain here:

„Music is a special requirement for the life, like the air. Many peapole just relaize this when they need it." by Zoltán Kodály

After Kodály's concept, the good musician is who: 1. has educated hearing 2. has sophisticated undestanding 3. has sensitive heart 4. and who has qualified hands! When somebody got all this abilities can be a great musician, but when one of this things missing, he have problem.

Tankcsapda,Tankcsapda,Tankcsapda,hungarian music,hungarian music,hungarian music,rock,rock,rock



Itt egy kis ízelítő az előző post-hoz!!!
www.somogytv.hu/videok/unikum/66757/

Bocs, de ez nem letölthető! Annál jobban bírom a zenekart, mintsem letölthetővé tegyem a dalukat...Sorry! De hallgassátok, ez az a bizonyos dal, ami a legfaszább a lemezről! Persze biztos van másik is (pl. Mindentől távol), de igazi mélységébe még nem mélyedtem bele a lemeznek. Első hallásra, ez mocskosul fasza!

A legjobb szám, a Tankcsapda új albumáról

Tankcsapda,Tankcsapda,Tankcsapda,hungarian music,hungarian music,hungarian music,rock,rock,rock



Idén ünnepli fennállásának 20-ik évfordulóját, a Tankcsapda. A magyar rock emblematikus és egyben zászlóvivőnek számító alakjai ez alkalomból egy új albumot dobtak a piacra, Minden jót címmel. És jubileumi országjáró turnéra indultak, múlt hét pénteken a Kaposvári koncerten voltam. Hát, gyerekek, igazán fasza élmény volt! Már rég voltam Tankcsapda koncerten, de ez jó alkalom volt arra, hogy rájöjjek korábban miért élveztem olyannyira! Igaz inkább ilyen best of-os jellegű volt a buláj, mert régebbi számokkal indítottak (nem voltam végig :-( ). Volt rá alkalmam, hogy személyesen is találkozzak Lukáccsal

Tankcsapda,Tankcsapda,Tankcsapda,male artists,male artists,male artists,rock,rock,rock,hungarian music,hungarian music,hungarian music


(aki a legjobb rockerfaszi az egész kibaszott magyar rock életbe, a többiek szart se érnek! Nincs még egy ilyen énekes, aki ilyen brutál hangszerkezettel rendelkezne és még emellett tehetséges legyen dalírásban is, na de ennyire!!!) és fagassam egy kicsit. Megtudtam, hogy nagy siker az új album és az új kislemez is, amit asszem nektek is megmutattam a Köszönet doktor. És áprilisban, tavasz elején várható egy újabb kislemez és akkor egy lemezbemutató turné is lesz. Hm,....kíváncsian várom, milyen állomásokkal. Addig is, a kedvenc számom az albumról!

T.A.T.U. new album

T.A.T.U.,russian,cover

Track listing:

1. White Robe
2. You And I
3. Sparks
4. Snowfalls
5. Martian Eyes (Russian Version)
6. Little People
7. Waste Management
8. Running Blind
9. Fly on The Wall
10. Time Of The Moon
11. Don't Regret
12. White Robe (Fly Dream Remix)
13. Running Blind (Transformer Remix)
14. Don't Regret (Sniper Remix)


The two "lesbian" russian girl release a new album. T.A.T.U.'s new album Waste Managemant is one of the worst albums what i ever heard. I just founded one track, that is not good, just standard! Check it out!

A két "leszbikus" orosz csaj ismét csinált egy lemezt. A T.A.T.U. új albuma Waste Managemant címre hallgat és ilyen rosszat még életemben nem hallottam. Csak egyetlen számot találtam rajta, ami szódával elmegy!


George Michael's December song

Photobucket



He is the master of lovely ballads, and christmas songs off course! George Michael made his latest christmas after a long time. December song here below!

Ő a balladák mestere, és persze a karácsonyi daloké! George Michael hosszú idő után először készített karácsonyi dalt.





George Michael - December Song .mp3
Found at bee mp3 search engine

Kesha debut album - Animal

Kesha,female artists,album cover



Tik-Tok singer Kesha finished her debut album Animal, and will release it on 11th January in next year.

Tea$er from KeshaSebert.org on Vimeo.



Jamelia's working on new album

Jamelia,r&b,female artist,british stars


Miután második albuma a Walk with me (igaz több, mint egy millió példány kelt el belőle), totális kudarc lett, sokáig egyátalán nem hallatott magáról széles Európa szerte Jamelia. A brit énekesnő, akit egyébként a sokak által utált X Factor-ban fedeztek fel, most ismét zenei anyagon dolgozik. Egy interjúban elmondta, hogy LA-ben veszik fel az új számokat több izgalmas producerrel is dolgozott együtt az új dalain, úgy mint a Darkchild-os Harmony-val, vagy az atalnatai zenésszel Hard Work-kel (bíztatónak hangzik a neve:D). Ismét egy popos R&B-s albumot ígér, de azt mondja mindenképpen vissza szeretne térni az igazán R&B-s önmagához.
S, amíg az új anyag elkészül színésznői tehetségét villogtatja, a Magic Boys című filmet forgatta le nemrégiben, kishazánkban Magyarországon, és részt vesz a Move like Michael Jackson nevű tehetségkutatóban is, ami nagyon kedelt a Szigetországban.

After her second album Walk with me was totally failure (despite the fact, that it was sold over one million copies) Jamelia were in silence for a long time. But in these days she is working on a new music material. She record it in LA and collaborate with Harmony, Hard Work. And she told, that it will be a pop and r&b album, but she want to back of her old and deep r&b side.
Till this record will be released she glinted her acting talent. Because the movie Magic Boys (recorded in Hungary) includes Jamelia, and the british singer take part in Move Like Michael Jackson talentshow too.

Keri Hilson: I like

KERI HILSON Pictures, Images and Photos



This is her latest song, it is a movie soundtrack for a german movie film. And she performed I like in Pop stars. Great!


Live performances

Because it is chirstmas time so close to us, i give you a lil gift! Dont think about big suprises, i just represent you a few fresh live performances from our favourite artists!







Latest details Rihanna's Hard video

Photobucket




Láthattátok a Rihanna Hard című klipjének forgatásán készült fotókat, most egy rövid előzetes is napvilágot látott. A teljes verzió csütörtökön debütál majd, de én tényleg nem értem mit esznek annyira ezen a lányon! Nem is jó ez a szám, a klip meg szerintem inkább fog egy soft pornóra hasonlítani, mint zenei videóklipre!
You have seen the photos of the video shoot for Rihanna's new video for Hard last week. We got now a short preview from the minimovie. The full video debuts on Thursday. I dont know why peapole care about Rihanna, why they find fun in this girl? This song Hard, is bad, and i think the video for this track will be more similar with a soft porn movie than a music video!
Anyway here is the preview, check it out!

Alexandra Burke make it better with broken heels

Alexandra Burke,r&b,female artists,british stars



Hatalmas siker volt az X-Factor utolsóelőtti szériáját megnyerő Alexandra Burke első kislemeze a Bad boys. A debütűló Overcome című albumán több remek, slágergyanús dal is található, melyek közül a következő kislemez a Broken Heels lett, ehhez láthatjátok alább a videót!

A great song from Timbo's new album

cover,hip-hop,r&b,male artists,Timbaland

Timbaland's new album Shock Value II. inculeds great artists and a lot of nice songs. Like this one, featuring Nickelback's lead singer Chad Kroeger! Awwwsome!

JT collaborated with Jamie Foxxx

female artists,r&b,collaborations


Lil Wayne's on fire

cover,Lil Wayne,hip-hop




Régóta nem hallhattunk semmit a déli pergő nyelvű rapper-ről Lil Wayne-ről! A Lollipop óta nem feledjük a nevét és ugye Shakira remek Give it up to me című számában is közreműködik, amivel aztán meg végképp beírta magát a zenetörténelembe a trió (Shakira, Lil Wayne, Timbaland együtt adják elő a dalt!).
Elkészítette legújabb videóját az On fire című dalához, amely a Rebirth című albumának első kislemeze. Weezy már sokadszorra, de most éppen 2010-ig tolta el az új zenei anyag kiadását. Kérdés, hogy ennek mi az oka? Talán az lehet, hogy Lil Wayne börtönbe vonul egy "kis" időre kábítószerrel való visszaélés miatt. Kb. akkor vonul be a "sittre", amikor T.I. távozik onnan! Meleg váltás:D - na jó ez hülye vicc volt.
A Rebirth lesz egyébként Lil Wayne első rock albuma, már amennyire ezt rocknak lehet nevezni, hiszen inkább rock-os, mintsem rock! Az alapokat Kevin Rudolf Let it rock-jával rakta le az amerikai hip-hop sztár, s most ezt a vonalat kívánja követni. Érdeklődve várom, mit hoz össze...

Lil Wayne is also recorded video for On fire, this is the first single of his new album called Rebirth. The music material is now pushed back till 2010. And we know it that he will be a lil time in jail. Rebirth is the first rock album of the South rapper Lil Wayne, and i am very curious about this CD. The first single On fire is amazing!



Lil Wayne,hip-hop,making a video

Lil Wayne,hip-hop,making a video

Lil Wayne,hip-hop,making a video

Sean Paul is alive

Sean Paul,male artists



Good video and bad song

Cheryl Cole,UK,female artists



New Toni song

Toni Braxton,r&b,female artists




Alicia Keys collaborated Beyoncé

Alicia Keys,Beyonce,female artists,r&b



December 15-én jelenik meg Alicia Keys új albuma a The Element of Freedom, amelyen található egy duett az R&B csillaggal Beyoncé Knowles-szal. A dal címe Put it on a love song és nagyon ütős! A két énekesnő mint tűz és víz vagy, mint ég és föld, de talán ezért is lett olyan remek ez a dal, amelyhez remélhetőleg klipet is készítenek a dívák!

On 15th December will be released The element of freedom titled new Alicia Keys album. On the record is a duet with Beyoncé its called Put it on a love song! And is it awsome, i love it!

New Leona Lewis Single

Leona Lewis,female artists,r&b,UK stars



The next single of her latest album 'Echo' is I got you! Leona Lewis first single was Happy, this was'nt be a great pop or r&b hit, but maybe I got you? I dont think so, there are some better songs on her Echo called album than this!

Az I got you lesz az Echo című albumának legújabb kislemez dala! Leona Lewis első maxija a nagylemezről a Happy volt, ami nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Majd az I got you, vagy mégsem?! Ugyanis az album ennél ezerszer jobb dalokat tartalmaz!

A new artist is born

Pussycat Dolls,Kimberly Wyatt,pop,female artists

Pussycat Doll Kimberly Wyatt confirms that she's going to solo! She has worked with Baby Bash and Paul Wall on her record, and she wants to collaborate with Missy Eliott. Kimberly said that she never thought, that she would record a solo album, but she needed to share her feelings with the world. She love electronica music, and the solo material inspired of this and off course of dance, what she the most love to do on stage. She said that music is her nature, it is a challenge for her, but she love challenges.


A világhírűvé vált lánybanda a Pussycat Dolls, mindent elért, amit csak el lehet érni lánycsapatként a Spice Girls óta! De a lányok úgy tűnik beleuntak a "barbie baba létbe", hiszen mindegyikőjük a saját útját keresi. Nicole Sherzinger már tavaly kiadta, harmatgyengének megbélyegzett albumát, és most Kimberly fogott szóló munkába!
A szöszke énekesnő - akit még sosem hallottam énekelni - azt mondta, sosem akart albumot felvenni, de miután szétváltak az útjai a PCD-szal, úgy érezte meg kell osztania az érzéseit Világgal. És elkezdett dalokat írni, amelyeket az elektronikus zene és a tánc témája inspirált. Albumán közreműködik Paul Wall, Baby Bash és remélhetőleg Missy Eliott is. Akivel jelenleg is tárgyal a 27 éves "cicababa" menedzsmentje.

Miley: "Goddbye music industrie"

Shmiles Pictures, Images and Photos



"Az utolsó pop albumomat be akarom fejezni!" - jelentette ki brit turnéja egyik állomásán adott interjújában Miley Cyrus amerikai poptehetség. "Most is éppen egy anyagon dolgozom. És csak azt akarom, hogy miután befejeztem tehessek egy kis szünetet és aztán olyan zenél foglalkozhassak, amilyet tényleg szeretek!" - tette hozzá az öntudatra ébredt Hannah Montana!
A 17 éves, sokak által őstehetség elmondta, nem fogja érdekelni, ha majd azt mondják az emberek az új Miley-ra, hogy ez nem az a zene, amit a rajongói hallani szeretnének. Hiszen, ahogyan ő, úgy a rajongói is felnőttek az elmúlt években. És ezzel együtt a zenéje is fejlődik, aminek a rajongók sem lehetnek ellenére.
Érdeklődve várom az új Miley-t, talán bevet még egy kis rockos hangzást! Hát, nem is tudom, talán tényleg hiteltelen volna tőle, vagy mégsem?

New video: Mariah Carey - H.A.T.E.U.

pop,Mariah Carey,female artists




New video - Timbaland ft. Drake

Grammy 2010. Kilátások - 10 nomination for Beyoncé!

r&b,female artist,Beyonce



A 2009-es év már megint Beyoncé-é volt! Ahogyan minden egyes év a zenei világban, amióta csak szólókarrierbe kezdett. Az egész Világ a lábai előtt hever, sorra gyártja a remekbeszabott r&b nótákat és a magánélete is szerencsés! A 2010-es Grammy gálán, 10 aranygramofonért izgulhat!!! Ezzel ms. Knowless lett a Grammy rekorder, hiszen Lil Wayne tavalyi nyolc jelölésével számított a sereghajtónak, de Beyoncé lekörözte a pergő nyelvű rappert!
A zenei szakma Oscar díjának tartott Grammy-n jelölték többek között az év albuma, év felvétele, év dala kategóriában is, kérdés, hogy a szupersztár a 10 jelölésből mennyit tud győzelemre váltani!

The year 2009 was Beyoncé's year too, like 2008, 2007 and every year since she had began her solo carrer. She sold a million of albums, made monster hits, she's pretty, rich and lucky in love. And she is nominated for 10 grammy award!!! She is now the record holder in Grammy nominations. The southern rapper Lil Wayne have had 8 nominatons, and then he was the holder, but Beyoncé....God! This is the Oscar prize of the Music and she made it!
But i got just one question: in how many category will she win???

-Az év albuma/ Album of the year: Beyonce-I Am Sasha Fierce, The Black Eyed Peas-The E.N.D., Lady Gaga-The Fame, Dave Matthew's Band-Big Whiskey and the Groogrux King, Taylor Swift-Fearless.

-Az év felvétele/Record of the year: Beyonce-Halo, The Black Eyed Peas-I Gotta Feeling, Kings Of Leon-Use Somebody, Lady Gaga-Poker Face, Taylor Swift-You Belong With Me.

-Az év dala/Song of the year: Lady Gaga-Poker Face (szövegírók: Lady Gaga & RedOne), Maxwell-Pretty Wings (Hod David & Musze), Beyonce-Single Ladies (Thaddis Harrell, Beyonce Knowles, The Dream & Tricky Stewart), Kings Of Leon-Use Somebody ( Caleb, Jared, Matthew & Nathan Followill), Taylor Swift-You Belong With Me (Liz Rose & Taylor Swift).

-Legjobb új előadó/Best new act: Keri Hilson, MGMT, The Ting Tings, Zac Brown Band, Silversun Pickups.

Rihanna recorded new video

Rihanna,scandalous,r&b,female artists



Elkezdte Rihanna a Hard című új kislemezéhez leforgatnia a videoklipet. A kisfilmet az a Melina Matsoukas rendezte, aki Rihanna legutóbbi videóit is. A klipben lesz minden: terepszínű szerkók, töltények, mordályok és alulöltözött Rihanna is!

Rihanna began to shootin her new video for next single Hard feat. Young Jeezy! The vid will be directed by Melina Matsoukas who also directed recent Rihanna vids. In the clip will be: military composition, guns, lots of bullets with a 'half naked' Rihanna.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jeremih: Raindrops



Miután az amerikai dalszerző, énekes Jeremih a DefJam-hez szerződött el is készítette első saját nevével fémjelzett albumát. Az R&B csillag első slágere a Birthday Sex volt, amely akkora sikert aratott az államokban, hogy a legnagyobb sztárok is feldolgozták. Majd jött az Immastar, ami már nem ütött akkorát és most itt van a Raindrops. A dal a harmadik kislemez a Jeremih című albumról, a klipet hozzá egy atlantai night club-ban vették fel. És szerintem képileg nagyon jó, de én hiányolom belőle a sztorit meg talán valami érdekesebbet kellett volna kitalálni egy ilyen jó számhoz.

After he went to DefJam, Jeremih released his self titled first solo album. The first single was Birthday Sex, it will be a mega hit, so much, than the biggest stars re released it. The next was Imma star and now its Raindrops. The video for the next succesfull expectant song shooted in Atlanta in a night club. I think is it a nice video, with great visual solutions. But my opinion is, i felt the story from it and i would rather to do something interesting video. Anyway here is the video and the song below.





Raindrops - Jeremih

Kívánj ünnepet! - Az újjáalakult Piramis Kaposváron

Brandy's alter ego was born!

Brandy,R&B,female artist



Brandy-ből Bran' Nu lesz. Hogy ez, mit is jelent? Csak annyit, hogy előbújik a dívából a rapper, ugyanis új Timbaland-del közösen megalkotott dalában a Meet me in the middle-ben nem dalolászik, mint ahogyan megszokhattuk tőle, hanem rapp-el.
Úgy tűnik Beyoncé után újabb énekesnő hívja életre másik énjét!

From Brandy to Bran'Nu? What is this mean? Just, that the R&B diva will rapping in her next single. The track was recorded with Timbaland, its called Meet me in the middle, and Brandy dont sing in this, like we before heard, she raps!
She's the latest female artist after Beyoncé, who called her alter ego life.

The sexiest R&B singer on Earth performed Sex Therapy


Thicke

Sex therapy is the first single of the american R&B singer Robin Thicke's next same titled album (available on 18th december!!!). He performed this supersexy song on the 2009. Soul Train Awards (at the same place like Toni Braxton).

A Sex therapy (Szex terápia) az amerikai R&B énekes Robin Thicke első kislemeze az ugyanezen a néven december 18-án a boltokba kerülő albumáról. A dalt előadta az idei Soul Train Awards-on is.



And the tracklist of the Sex Therapy album is here:
És a Sex Therapy album lista itt található:

1. Mrs. Sexy
2. Sex Therapy
3. Meiplé (feat. Jay-Z)
4. Make U Love Me
5. It’s In The Mornin’” (feat. Snoop Dogg)
6. Shakin’ It 4 Daddy (feat. Nicki Minaj)
7. Elevatas (feat. KiD CudDi)
8. Rollacoasta (feat. Estelle)
9. Million Dollar Baby (feat. Jazmine Sullivan)
10. 2 Luv Birds
11. Jus Right
12. Diamonds (feat. Game)