World premiere of Christina Aguilera's Not myself tonight





Nelly Furtado is working on Lifestyle



Nelly Furtado éppen turnézik Mi plan című legutóbbi albumával, amely spanyol nyelvű volt és szerintem minden volt, csak nem jó!
Úgy hírlik, hogy új angol albummal rukkol elő, amelynek címe Lifestyle lesz és ez idén nyáron jelenik meg. Az énekesnő azt ígéri, hogy visszatér a gyökereihez. Azaz olyan zenét kapunk majd tőle, mint amit már az első két albumánál megszokhattunk.
Egy dal került fel a netre az újabb érából: Girlfriend in this city címmel.  Igaz azt nem tudni, ez már az új albumra készült e.

Nelly Furtado is on tour with her last album Mi plan, it was a spanish material. And i thank it was the badest Nelly Furtado album of her carrer, it was everything but not good!
She is working now due her tour on the next album, this will be english and titled Lifestyle! The singer said, it will be more similar to her first two albums.
Here below is Girlfriend in this city a song that leaked, but dont know it will be on Lifestyle or not?!

Kelly Rowland - Disco diva


Kelly Rowland-ről megírtam már, hogy szakított korábbi manager-ével Matthew Knowles-szal (Beyoncé édesapja) és a Motown-nál próbálgatja szárnyait. Új lemezt ad ki, a Daily Star értesülései szerint Donna Summer és Diana Ross ihlette meg Kelly-t. Diszkó stílust visz majd az új albumra, de együtt dolgozik olyan nagyszerű zenészekkel is, mint: David Guetta, Will I Am, Ne-Yo, P Diddy és sokan mások.
Az első dal a Commander lesz az új lemezről, amelyet David Guetta írt. Egyes források szerint a dal már debütált Guetta miami party-ján. De egyelőre nem tudni semmit róla.

Kelly Rowland become a disco diva for next album. As i wrote it before, she splitted with manager Matthew Knowles, and changed label she is now at Motown. Her first album by her label was inspired by Diana Ross and Donna Summer - as she said for Dailystar. She also told that it will be great and she worked together such a great musicians like: David Guetta, Will I Am, P Diddy, N-Yo and more.
The first single of the album is Commander, this was debuted last night at Cathy Guetta-s birthday party. Where also performed Kelis and Estelle - as Rowland wrote on her blog. But i dont know anything about Commander, yet! Stay for details!

New Bionic promo pictures


We must to sleep just one night till the premiere of Not myself tonight. And today Christina Aguilera presented two new promo pictures for Bionic! If i ook at these photos, i can tell: something special will happen!!!

Már csak egyet kell aludnunk a Not myself tonight premierjéig. És ma Christina Aguilera két új fotót is bemutatott honlapján. Elnézve ezeket a fotókat, megmondhatom: valami nagyon különleges készülődik!

Second video off her new album - Sophie Ellis Bextor


Ahogyan ígérte az angol énekesnő, mégegy videóklip az új Make a scene című albumáról! A Cant fight this feeling talán még jobb dal, mint a Bittersweet, ami egyébként remek kritikákat kapott.

As she promised, the next single off Sophie Ellis Bextor's new album titled Make A scene arrived. Cant fight this feeling is a much better song than Bittersweet, which became good critics and it is a success.



Cheryl Cole live performance

Usher

Hungarian: Bencsik Tamara

Nem értettem miért keresi mindenki Bencsik Tamarát a bestmp3-n! Aztán rájöttem...új klipet forgatott! Itt nem messze az én székhelyemtől, Bikalon a kastélyszállóban forgatta le. A Te vagy a kincsem című dalhoz készült az új videó. Amelyben egy szexi modellel ölelkezik a jakuzziban. Egyébként a forgatás alkalmával playboy fotózáson is részt vett az izgalmas hangú énekesnő. A dal egész jó! Tudom, ti a képekre vagytok kíváncsiak, de azzal nem igen szolgálhatok csak egy kis behind the scenes videóval alább!




New version of Winner feat. T.I. Justin Timberlake and Jamie Foxx

Korábban már hallhattátok a Winner című számot Jamie Foxx-tól Justin Timberlake közreműködésével. A dal eget rengető, nekem a kedvencem lett! De volt egy kis hiányérzetem,  nos ez mára megszűnt! Ugyanis rap résszel egészült ki a szuperszónikus dal, nem más, mint T.I. szövegel az új verzióban, amit ajánlok mindenki szíves figyelmébe.

I showed you after a few weeks a new Jamie Foxx song Winner featuring Justin Timberlake. I love this song, this became my favorite. But i felt something...
Just till this day, because the awsome song added a rap part by T.I.! The song is much better, but never was bad! I recommend everyone's attention please!


Jamie Foxx feat. Justin Timberlake and T.I. - Winner

Happy B day Gaga!

Nothing like a communist-red teacup to make for the perfect B... on Twitpic

Március 28-án lesz Lady Gaga 24-ik születésnapja (OMG annyi idős mint én!!!!!). De úgy tűnik valaki már meglepte egy aprócska ajándékkal. A fenti képen látható bögrét kapta, amelyet twitterén "kommunista vörösnek" írt le és anyaszült meztelenül pózolt vele! Köszönjük Gaga! :-)
És boldog születésnapot!
Áldjuk a napot, mikor az Úr megtestesítette a lelkedet és hangot adott, mert az valami hatalmas!!!

On 28th March will Lady Gaga 24 years old (OMG just like me!!!!). But it seems like somebody suprised her with a gift, with this teacup on the photo. Gaga wrote on her twitter: "Nothing like a communist-red teacup to make for the perfect Birthday gift."
She posed nude with this teacup and photographed herself and published on her twitter! Thank you Gaga!
And happy brithday!
Thank God for formalized your soul in a body and gave voice to you, which is awsome great!

Official Sophie Ellis Bextor Bittersweet video

Christina the Bionic woman! - Official single cover

Christina Aguilera "bionikus", legalábbis a Bionic album borítója szerint...
Biztosan vannak, akik nincsenek képben a bionika szó jelentésével! Nos számukra elmondanám, ez egy tudományág, mely a biológiát, a technikát és az elektronikát ötvözi. Célja, az élőlények felépítését és mechanizmusait gyakorlati szinten megvalósítsák mesterséges gépekben, mintegy lemásolva az evolúció által évmilliókig tökéletesített természetes szervezeteket.
Ennyit a magyarázatokról!
A grammy díjas énekesnőre visszatérve, Aguilera azt tervezi június 8-án kerül a boltokba a negyedik stúdióalbuma. Első kislemez lesz róla a korábban bemutatott Not myself tonight, amely nem éppen mondható melankolikusnak. Ugyanis az énekesnő azt nyilatkozta róla, hogy rettentő energikus dal, amelyet március harmincadikán a http://www.christinaguilera.com/ on mutatnak be este hatkor.
A nagyközönség és a szakma által nagyon várt albumon igazi csemegéket találhatnak majd az azt megvásárlók, hiszen az aranytorkú énekesnő együtt dolgozott Sia-val, Tricky Stewart-tal, Le Tigre-el, Switch-csel, Ladytron-nal és Linda Perry-vel is.
Christina korábban azt nyilatkozta a lemezről, hogy készen állt arra, hogy valami egészen új és friss, szexit csináljon. Egyaránt használt elektronikus és hagyományos elemeket. "Nagyon izgatott vagyok és várom már, hogy a rajongók is hallják az új anyagot. Ez valami olyan lesz, amire senki sem számít!" - mondta Christina Aguilera.

Xtina's not herself tonight!! - lyrics for first single


Christina Aguilera releases a lyric for her upcoming single from Bionic! Its called Not myself tonight. And the single cover is announced!


Christina Aguilera - ‘Not Myself Tonight’ Lyrics
Written by Polow Da Don & Ester Dean
Produced by Polow Da Don for Zone4, Inc.

You know tonight, I am feeling a little out control
is this me, you wanna get crazy, because I don’t give a…

1ST VERSE
I’m out of character, I’m in rare form
And if you really knew me, you’d know its not the norm

B SECTION:
Cause I’m doing things that I normally won’t do
the old me’s gone I feel brand new
and if you don’t like it fuck you

The music’s on and I’m dancing
I’m normally in the corner just standing
I’m feeling unusual
I don’t care cause this is my night

HOOK (x2):
I’m not myself tonight
tonight I’m not the same girl same girl

2ND VERSE:
I’m dancing a lot and I’m taking shots I’m feeling fine
I’m kissing all the boys and the girls
someone call the doctor cause I lost my mind

B SECTION:
Cause I’m doing things that I normally won’t do
the old me’s gone I feel brand new
and if you don’t like it fuck you

The music’s on and I’m dancing
I’m normally in the corner just standing
I’m feeling unusual
I don’t care cause this is my night

HOOK (x2)

BRIDGE:
In the morning, when I wake up
I’ll go back to the girl I used to be
but baby not tonight

HOOK (x2)

Yah, that feels good, I needed that
Get crazy, let’s go, that’s right
Come on, give it to me now, don’t stop




Candy Girl - Craig David


It is avaliable on the internet a new Craig David song, that called official this is Candy girl. It's interesting that the lyric of this song is from What's your flava. I dont think this is a new track! He can make better songz, then a remake!
Craig's new album - fifth - Signed Sealed Delievered is out 29th March. Including 13 track, and Candy girl is'nt on the tracklist. You can see below the rumored tracklist! Pre order on http://www.amazon.com/ or http://www.play.com/!

Megjelent Craig David egy új dala az interneten, mint új hivatalos dal Candy girl címmel! Nos, ami érdekes, hogy a dal szövegét a What's your flava-ból kölcsönözte a brit r&b sztár. És azt írta tovább egy új dalra. Szerintem nem rossz, de tud Craig David ennél eredetibb dalt is csinálni.
Új albuma e hónap 29-én jelenik meg Signed Sealed Delivered címmel, ez a sorban az ötödik stúdió album lesz. A hírek szerint az alábbi dalok szerepelnek rajta majd, amelyek között nem szerepel a Candy Girl! Az album előjegyezhető a http://www.amazon.com/ vagy a http://www.play.com/ oldalakon!

1. One More Lie (Standing In The Shadows)
2. Signed, Sealed, Delivered (I’m Yours)
3. All Alone Tonight (Stop, Look, Listen)
4. I Heard It Through The Grapevine
5. Just My Imagination
6. For Once In My Life
7. (Sittin’ On) The Dock Of The Bay
8. Mercy Mercy Me
9. I Wonder Why
10. Papa Was A Rolling Stone
11. Let’s Stay Together
12. This Could Be Love
13. Signed Sealed Delivered

Amit még tudni lehet róla, hogy a This could be love saját szerzemény (Craig írta), ami old school stílust tükrözi.

The new Paradiso Girls song



Nagyon vártam már egy újabb Paradiso Girls számra, talán abban bíztam, hogy sikerül meglepniük. Az első a Patron Tequila volt, amit megszámolni is sok lenne mennyi remix változatban készítettek el. De hiába a megannyi változat, mégsem ütött akkorát, mint a most oszló PCD Dontcha című debütáló dala.
Boys and Girls sem okozott csalódást, ugyanolyan silány dalocska, mint a Patron Tequila volt, még Dream sem tudott belőlük jobbat kihozni. Tudjátok: sz@rból nem lehet várat építeni!

I waited for a new Paradiso Girls song, maybe i thought they can suprise me... The first was Patron Tequila, i can tell how many remixes were borned of this track. But it was the waste of time to make remixes and different versions, this song was'nt so great like the PCD's first hit Dontcha.
It was'nt suprise the next song Boys and Girls the qualitiy remained but the song featured Christina Millian's hubby The Dream. But he cant make better Paradiso Girls, they just horrible, that's all they can do!

Robin Thicke news

The world's most sexiest R&B singer with an amazing singer! Yes, Robin Thicke again, with a new song, that i love soooo much!


New Esmée featured video



Here is a beautiful video from Esmée Denters. She's the guest in Chipmunk's new song Until you were gone and she also featured the video of the new single. Until you were gone is avaliable from 19th April!

Esmée Denters részt vett Chipmunk új Until you were gone című dalának munkálataiban. S nem csak a hangja hallható a vokálokban, hanem a videóban is láthatjuk a holland énekesnőt. Április 19-én kerül a boltokba az új maxi!


Christina Aguilera latest: Bionic pushed back

Christina Aguilera nemrégiben közzétette, hogy új albuma amelyet Bionic névre keresztelt még ez év áprilisában megjelenik. Nos, most megerősítette,hogy nem lesz semmi az új album tavaszi megjelentetéséből. A legfrissebb hírek szerint júliusban várható az új korong, ha csak nem tolják el megint a dátumot!
Kérdéses, hogy mi miatt halogatja Aguilera az új album kiadását: talán a válság, vagy a Gaga őrület lecsengését várja?

New song for a new movie by Mika

Nem szerettem Mika-t, de ez a szám a Kick ass, ami az ugyanezen a néven futó film betétdala, egész jó!
Talán, mert ez is egy RedOne mű? Talán, mert tényleg az. Amihez ez az ember hozzányúl, arannyá változik!
De meg kell hagyni, a kis Mika is kitett magáért. Nekem az egyetlen emlékezetes dal tőle, a Loves gonna get u down volt, mert annyira utáltam, hogy nem tudtam kiverni a fejemből! De ez tényleg jó lehet, főleg itt az Öreg Kontinensen még piaca is lehet ennek a dalnak! Pedig, mindig csak annyi jutott eszembe korábban erről a fiúról, hogy forró, mint egy kazán....De most!

I dont like this guy, but this song: Mika's Kick ass - really cool! It is a soundtrack of a same titled Brad Pitt Movie, very nice! The song is produced by RedOne! Awsome, this man touch something and it turns to gold!
Anyway, Mika is also great in this song, for me off course. But before this song, only one was that i heard everytime in my head, this is Loves gonna get u down. But because it was so horrible that you can get it out of your head! This new song Kick ass can be a hit, and here in Europe too!



Alicia Keys and Swizz Beatz - They are a couple!

Alicia Keys és Swizz Beatz most már hivatalosan is egy pár! Ugyan eddig nem vállata fel kapcsolatát a producer és az r&b tehetség nyilvánosan, de a páros hétfőn együtt jelent meg a Gottham magazin gáláján New York-ban. A dolog pikantériája csak annyi,hogy Swizzy nős. Vagy csak volt?

Alicia Keys and Swizz Beatz gets public as a couple! Although they not comitted in public, but Monday on Gottham Magazine's annual gala in New York the arrived together. This is really cheap, because Swizzy is married. Or just was married???

Lady Gaga's dangerous performance in New Zealand


Lady Gaga két végén égeti gyertyát? Már megint napvilágot látott a hír, hogy az énekesnő rosszul lett, elájult. De most nem a koncert előtt, hanem közben! Mondani sem kell, hogy a rajongók nagyon aggódnak kedvencük épségéért, a kritikusok pedig már egy új Amy Winehouse-t látnak Lady Gaga-ban. Mindneki azt találgatta az új zélandi fellépés után, hogy Gaga részeg volt, bedrogozta magát vagy tényleg rosszul volt?
Annyi biztos, hogy az alább megtekinthető videóból is látszil, hogy Gaga a Bad Romance előadása során kábult volt és bizonytalan.  A Monster Ball Tour promótere azt nyilatkozta: az énekesnő azért lett rosszul, mert nagyon meleg volt az arénában és Gaga fáradt is volt, no meg egy kissé kiszáradt!
El tudom hinni, hogy így volt, mert amikor januárban egy amerikai fellépését le kellett mondania, azt mondta: ő úgyis felment volna a színpadra. Tehát lehet, hogy most nem hagyta magát lebeszélni a fellépésről.
Pedig a kiszáradás nem egy olyan dolog, amit nem vesz észre az ember lánya magán! És nem kevésbé veszélyes: 10%-os folyadékveszteség felett az izmok lebénulnak, a bőr összeaszik, a vizelés megszűnik vagy fájdalmassá válik, az áldozatot látomások kezdik gyötörni. Ha a vízveszteség eléri a testsúly 15%-át, a szomjazó meghal.

It seems Lady Gaga burn the candle at both ends! It's circulating on the internet a video Lady Gaga collapses while her Performance in New Zealand. It is not new, the rising star also collapsed in January, but before the show. Now she collapsed at the stage. Fans feared for her health, and critics said that she's the next Amy Winehouse! Journalist spectaculated that she was drunk or, drugged or she really felt bad and collapsed for this.
The promoter of Monster Ball Tour gave the answer: it was hot in the Arena, and she was tired and a bit' dehydrated!
I can believe this explanation, because of her last similar case in US January. She said about this case: even in such condition would she have done the show, but it was not allowed. Thank for God!
But dehydrating is not so simple, that you can recognize on yourself and very dangerous! If fluid loss reaches over 10%, muscles are paralyzed and skin mumifys and the thirsty's urination stops, the patient got visions. When the loss reaches over 15% she or he dies!

OMG - Breaking news!!!! Balaton Sound July 8.-11.


A magyar zenei élet egyik legnagyobb durranása a Balaton Sound Zamárdiban. Igaz tele van sznob bunkókkal és jól betépett idiótákkal (tudom tavaly körülnéztem a szabd__strandon:-), de híréhez híven idénn is világsztárokat szállít a Balaton déli partjára.
Idén is jön a francia sztár DJ David Guetta, akiről tavaly lemaradtam, de remélem idén végre interjúzhatok vele :-D
Jön a Pet Shop Boys, Jamiroquai, Chemical Brothers, Paul Okenfold. És a lista még nem teljes, a szervezők azt ígérik, hogy újabb felépőkkel bővül a fellépő sztárok listája!
Alig várom!


One of the most important hungarian music event is Balaton Sound in Zamardi. Okay, it is full with drunked idiots and snobs (maybe drugged....) but it is Balaton Sound! Who cares about that fact?! Nobody!
So, in this year we got David Gueatta on Balaton Sound. I hope i can make an interwiev with him, not so like in the last year :-(
Also comes: Pet Shop Boys, Chemical Brothers, Jamiroquai, Paul Okenfold, Tricky and many others. But the organizer hold out that this list will grow!
I hope so too!

Rammstein Budapest, new video

Hogy miért is fontos nap ez a mai? A Rammstein Budapesten ad koncertet! Ma este 20:00-tól megrengeti a német banda a Papp László Sportaréna falait.
A banda új dala a Pussy, amelyhez...hogyismondjam.....polgárpukkasztó? Ez nem elég jó szó rá, mindegy inkább azt mondanám: mini pornófilmet forgattak!!!
Szinte az összes zenecsatorna betiltotta a klipet, amit nem is csodálok!
A nem túl bonyolult dalszöveg magától adj a videóklip témáját, de azért talán ez túlzás srácok! Nem?
Mondjuk a Rammstein-től megszokhattuk a hasonló "kirohanásokat", de a dal alapjában véve hangszerelés ügyileg teljesen oké!
Egyébként annak ellenére, hogy betiltották a videót (ami nem is videóm, hanem full tömény pornó) 20 millióan látták eddig!


Today is a very special day, because of Rammstein is in Budapest! The germanian band performs in Arena, at 8 pm CET.
The new song of Rammstein is Pussy, the video what not just a simple video it is a full pornographic material! Its not suprise a scandalous expression from the germanian band, but this too much Guys! But the song Pussy, its a great music!
Otherwise, despite the fact that many music channels banned the video, to date 20 million peapole clicked to the new Rammstein video. You can watch the censored version of Pussy below!



Pussy Lyrics/P#@a dalszöveg

To big, to small

Size does matter after all
A méret mindig fontos
Zu gross, zu klein
Túl kicsi, túl nagy
Er könnte etwas größer sein
De nagyobb is tud lenni!
Mercedes Benz, und Autobahn
Mercedes Benz és autópálya
Alleine in das Ausland fahren
Egyedól külföldre utazni
Reise, Reise, Fahrvergnügen
Utazni, utazni csoportvezetővel
Ich will nur Spaß, mich nicht verlieben
Csak örömöt akarok, nem szerelmet
Just a little bit, just a little bitch
Csak egy kicsit, csak egy kis ribancot!

You’ve got a pussy
Neked p#@ád van
I have a dick
Nekem farkam
So, what’s the problem
Akkor mi a gond?
Let’s do it quick
Csináljuk gyorsan!
So take me now before it’s too late
Szóval csinálj velem valamit mielőtt késő lenne
Life’s too short so I can’t wait
Az élet túl rövid, nem tudok várni
Take me now, oh, don’t you see
Csinálj végre valamit velem, ó, nem látod?
I can’t get laid in Germany
Nem tudok senkit megdugni??? Németországban.

To short, to tall
Túl rövid, túl remek
Doesn’t matter, one size fits all
Nem számít, egy méret ami mindehová illik
Zu gross, zu klein
Túl nagy, túl kicsi
Der Schlagbaum sollte oben sein
A habzó "rúdnak" felül kellett lennie
Schönes Fräulein, Lust auf mehr
Szépséges kisasszony, van kedved még több
Blitzkrieg mit dem Fleischgewehr
Villámháborúhoz a "húsfegyverrel"?
Schnaps im Kopf, du holde Braut
Snapsz a fejbe, te édes
Steck Bratwurst in dein Sauerkraut
Bedugom a "sült kolbászt" a "savanyú káposztádba" (magyarul: jól megduglak!)
Just a little bit, be my little bitch
Csak egy kicsit, csak egy ribit!

You’ve got a pussy
Neked p#@ád van
I have a dick
Nekem farkam
So, what’s the problem
Akkor mi a gond?
Let’s do it quick
Csináljuk gyorsan!
So take me now before it’s too late
Szóval csinálj velem valamit mielőtt késő lenne
Life’s too short so I can’t wait
Az élet túl rövid, nem tudok várni
Take me now, oh, don’t you see
Csinálj végre valamit velem, ó, nem látod?
I can’t get laid in Germany
Nem tudok senkit megdugni??? Németországban.


Germany!
Németország!
Germany!
Németország


You’ve got a pussy
Neked p#@ád van
I have a dick
Nekem farkam
So, what’s the problem
Akkor mi a gond?
Let’s do it quick
Csináljuk gyorsan!
So take me now before it’s too late
Szóval csinálj velem valamit mielőtt késő lenne
Life’s too short so I can’t wait
Az élet túl rövid, nem tudok várni
Take me now, oh, don’t you see
Csinálj végre valamit velem, ó, nem látod?
I can’t get laid in Germany
Nem tudok senkit megdugni??? Németországban.

New Toni Braxton album


The 41 year old american R&B star will release her next album, titled Pulse. The new Toni Braxton CD will include Hands tied, Make my hand. It will be release on 4th May.

A 41 éves amerikai R&B csillag kiadja következő albumát, amelynek címe Pulse. Az új Toni Braxton CD-n megtalálható lesz a Hands tied, Make my hand című dalok. Május negyedikén kerül a boltokba az új lemez.

Alicia Keys news

Alicia Keys will release her next single Put it in a love song featuring Beyoncé, they also shooted the video for the song. But miss Keys will  not just Put it in alove song release, at the same time will be published also Un-thinkable. Great songz!

Alicia Keys következő kislemez a Put it in a love song lesz, amelyben Beyoncé vendégszerepel. Már el is készítették hozzá a videoklipet. De miss Keys, nem csak ezt a számot adja ki, hanem vele együtt az Un-Thinkable-t is. Király dalok!

New song from Sophie Ellis Bextor

Posted by Picasa
A brit énekesnő tavaly nyáron nagyot szólt Heartbreak make me a dancer című dalával. Most a Bittersweet című dalt leplezték le, amelyet szintén a Freemasons jegyez, ahogyan a Heartbreak-et is. A dal egyébként az áprilisban megjelenő negyedik stúdióalbumának első kislemeze. Az albumról először azt nyilatkozta, hogy még 2009-ben megjelenik, de a mai napig nem látott napvilágot. Sophie Ellis Bextor januárban adott interjújában azt mondta, minden kész az albummal. Áprilisra ígérte az új dalt, de azt mondta: utána még nem jön ki a lemez, hanem még lesz egy-két új dal és csak aztán a nagylemez. Amelynek címe a http://www.sophieellisbextor.net/ tájékoztatása szerint Make a scene lesz. Sophie twittere szerint, már le is forgatták a videoklipet a dalhoz, amelyben hullahoppozik és trambulinon ugrál. Biztos érdekes lesz....

The british singer's last song Heartbreak make me a dancer featuring Freemasons was a hit single last summer. Now her 4th studio albums 1st single Bittersweet is unveiled. The single featured Freemasons just like with Heartbreak.
Sophie Ellis Bextor said about the album first, that it will be released in 2009., but is still not be published. The Murder on the dancefloor singer told in January, that all is done with her album. And she promised a new single (Bittersweet maybe) for April, but the album will not after this release. She said, it will one or two new singles published, and then the album. Dont know when, but according to http://www.sophieellisbextor.net/ the title of the new music material will Make a scene. Sophie tweeted, that the began to shoot a video for Bittersweet, in which she make hula hoop, and trampolining. Very interesting....

Sophie Ellis Bextor ft. Freemasons - Bittersweet.mp3

Lolene new video

Something special in the air! - Paradise citiy remake by Slash, Fergie, Cypress Hill




You know all who is Slash, he was the lead guitarist of Guns 'n Roses and now he's working by Velvet Revolver. But in the future, he will release his first solo material, in this year. First on internet leaked track is Paradise city. This is a remake of the hit single featuring Fergie and Cypress Hill.

Slash-t mindenki ismeri. Leginkább onnan, hogy ő volt a Guns 'n Roses gitárosa, majd a Velvet revolver-é és hamarosan szólóban folytatja. (Mint Santana?:-)
Első dala, ami már a neten kering a Paradise city, ez az egykor Guns n Roses sláger újradologzása. Csak ebben Fergie és a Cypress Hill gondoskodik a vokálról!



Lady Gaga feat. Beyoncé - Bonnie and Bonnie on the phone!

Nos, ha összegeznem kéne, nem is tudom, honnan kezdjem. Legelőször is jelentem: közzé tették Lady Gaga és Beyoncé közös klipjét, amely a Telephone-hoz készült. Ez az a klip, amelyet rajongók milliói vártak világszerte, s ím itt van.
Ez nem egy egyszerű zenei videó, amolyan mini mozi, simán kijelenthetjük. Egy komplett sztori rajzolódik ki előttünk. Főszerepben persze Lady Gaga és Beyoncé. Gaga-t börtönbe dugják, azt nem tudjuk meg miért, csak a végén. Aztán néhány nap után kiengedik és Beyoncé jön érte a dutyihoz egy csilli-villi sárga terepjáróval. Onnan egyenesen egy útmenti étkezdéhez hajtanak, ahol Gaga beáll séfnek és megmérgezi az egész vendégsereget. A végén pedig őrült táncot lejt a két díva.
Nemcsak a sztori meredek, de az outfit is!
Az első jelenetben egy fekete-fehér csíkos ruhát visel, mély dekoltázzsal és hatalmas válltöméssel.
Az őrök letépik a szexi csíkos ruhát róla, majd megjegyzik "Megmondtam, sosem volt farka!" :-)
Az udvaron játszódó jelenetben fekete fűző és fekete nadrág, fehér bő szárú csizma van rajta. Vastag láncok vannak keresztben átdobva Gaga-n és egy égő cigiből készült napszemüveget visel. Ez a kedvenc kiegészítőm az egész klipben! Hogy lehet valakinek ilyen beteg ötlete???
Aztán a szegecses dzseki, bugyi, melltartó szett. No meg a hajában a sörösdobozok, nagyon kemény!
A sárga szalaggal áttekert Gaga is jól néz ki, a szalagra ez van írva: "crime scene investigation" (bűnügyi helyszínelés). Vicces.
Kifelé menet a hűvösről is meghökkentő cuccba bújik Lady Gaga, a kalap emeli az összhatást leginkább.
Nekem úgy tűnik a klipben, hogy egy leszbikus gyilkos párost alakít a két énekesnő a Telephone klipben. De jól csinálják.
Beyoncé outfitje is említésre méltó, a fekete rúzs nagyon jól áll neki és a nyolcvanas évekre emlékeztető séró is.
(A Polaroidot is ráér reklámozni Lady Gaga, aminek ugye a kreatív igazgatója lett időközben. )
Nagyon jól kitalált Lady Gaga Poison Tv-s jelmeze is, a fejfedő zseniális és az a cucc...A telefonkagylós frizuráról meg  nem is beszéltem!
Eközben Beyoncé színes, csillogó cuccokban parádézik.
Majd a végén megnyuvasztják az egész kóceráj vendégseregét. Itt nekem az tetszik, amikor Beyoncé elkáromkodja magát és a szája elé emeli a kezét; amerikai zászló mintás a körme! Innen már csak egy lépés, hogy a záró táncot, mindketten szintén amerikai zászló mintás cuccban lejtsék el. Gaga olyan, mint egy hippi!
Aztán leopárd mintás overállban táncol Lady Gaga egy terepjáró előtt, talán ez a legjobb öltözéke és a sminkje is remek!
Aztán az út mellett Beyoncé-val együttt fekete illetve fehér hosszú ruhában, az talán álca lehet? Valószínű.
A klip végén:
LG: We did it Honey B'! Now let's go far, far away from here!
Megcsináltuk, B' édes! Most pedig menjünk messze, messze innen!
B: You promise we're never come back?
Megígéred, hogy sosem térünk vissza?
LG: I promise!
Megígérem.
Igaz Lady Gaga azt nyilatkozta, ők Beyoncé-val nagyon különbözőek, de ha együtt vannak az varázsos dolgokat eredményez. De ez a videó mindkettőjük személyiségét jellemzi.
A táncok igazán dögösre sikerültek és a sztori, meg ahogyan azt kivitelezték igazán mesteri. Ez Lady Gaga eddigi legjobb videó klipje. Ő maga is azt nyilatkozta: ha a Bad Romance volt az eddigi legjobb, akkor a Telephone porba döngöli majd! Úgy is van, kedves Gaga! Két díva, két tömeggyilkos, két boszorka és egy fantasztikus szám egy kiváló videóban!

He's back - T.I.


Yeah, T.I. is definietly back! His new single Im back is crazy, i love it. It's actually a T.I. song, what we love so muuuuch!

T.I. - Im back.mp3

Lady Gaga Telephone premiere



Finally Lady Gaga's new video for her next single Telephone featuring Beyoncé will debut on 11th March.

Végül Lady Gaga új videóklipje a Telephone, amelyet Beyonce-val vett fel, március 11-én debütál.

Helyesbítés/Correction

Lil Wayne Pictures, Images and Photos


Még nincs börtönben Lil Wayne, tegnap tévesen írtam le ezt a hírt - szánom,bánom bűnömet....:-(
Először azért csúszott a "bevonulás" időpontja, mert Weezy-nek fogorvoshoz kellett mennie, aztán legutóbb meg azért nem lett semmi az ítélethirdetésből, mert tűz ütött ki a bíróság épületében.
(valamit nagyon üzenni akarnak az égiek....)
Az ajándékként kapott időben Lil Wayne beugrott Jay-Z-koncertjére a Madison Square Gardenbe, aztán Miamiba utazott, ahol stúdióban is volt és forgattak is. Lil Wayne felbukkan gyermekei anyja, Nivea: Love Hurts című videójában, bár az arcát csak a legvégén látjuk.
Valószínűleg ma lesz ítélethirdetés!

I was wrong in my post about Lil Wayne. He is'nt already in jail! The date of entering slided because of Weezy had to go to the dentist. And now it was fire in the court building. In this short time he performed with Jay Z in Madison Square Garden and travelled to Miami. Where he was in studio.
He poped in the last days in a Nivea video (called Love hurts) but his face is visible just in the last few frame. (Nivea is the mother of his child's).

Flo Rida bet you a Green Tea


Flo Rida-ról mostanság nem lehetett semmit hallani. De nemrég közzétette twitterén, hogy egy vadonatúj album elkészítésén foglalatoskodik. Az új korong az Only One nevet fogja viselni, aminek oka mindössze annyi, hogy most már nemzetközi előadó lett Flo és volt egy-két number one dala. Úgy gondolta, hogy ez a név a korábbi tények miatt is jó lesz, meg talán babonából is, hiszen azt szeretné ha ez az album toplista első lenne! 
De még mielőtt kijönne ez az album, Flo Rida egy remixalbumot is összedobott! Ennek címe Green Tea, talán mert frissítő, mint egy pohár zöld tea?! :-) 
Ez már kapható az Államokban, nektek egyelőre a tracklistát töltöm fel, aztán majd csemegézünk is belőle.

Flo Rida was in silence in a last few months, but he wroted on his twitter that he's working on new album. The new CD called Only One. Because of Flo is now international act, had number one songs and he want this album also for number one! 
Before this, he released a mixtape Green Tea. Here is the tracklist!

1. Star
2. Run This Town Freestyle
3. Spotlight Freestyle
4. Southside (feat. Lil Wayne)
5. We Came Up (feat. Tanu, Billy Blue & Brisco)
6. Boom Boom Pow Freestyle
7. Get Ya Weight Up (feat. Ball Greezy & Brisco)
8. Keep It Pouring
9. Say Something (Haiti) Freestyle V
10. Don’t Miss The Moment
11. Fed Up Freestyle
12. On The Next One
13. Look At Me Now
14. Written on Her Remix
15. Arch Yo Back (feat. Git Fresh)
16. Villian (feat. Jaydn Maria)
17. Sweet Dreams Freestyle
18. Cause A Scene (feat. Terria Maria)
19. Ha (feat. 4 Mill & Brisco)
20. Feel It Remix (feat. Sean Kingston & Three 6 Mafia)
21. Feelin It On My A (feat. Dear Jayne & Sean Garrett)
22. Bad Boys (feat. Alexandra Burke) Short Version
23. Get Up On This (feat. Nina Sky)
24.Go Krazy (feat. Krave)

Drop the world


I was just so excited for Lil Wayne's new video for Drop the world. I saw the behind the scenes video about the shooting and i thought: hm, it will be something special.... And i was right (i think)! The video shows a very dark future, with very great shots. This is a vision of the future: revolution, war, and darkness... Great job and a nice song! Two of my favorite rappers in a same great song - awsome!
Lil Wayne is one of the biggest rappers in the world. But now he is in jail, Drake tweeted: "Without heroes, we are all plain people, and don't know how far we can go...@liltunechi my brother and my hero"

Már nagyon vártam Lil Wayne soron következő videóját, ezúttal a Drop the World-höz, ami a Rebirth egyik legeslegjobb dala. Láttam a színfalak mögötti videót a forgatásról és azt gondoltam: hm, ez érdekes lesz...És igazam lett (azt hiszem..)!
A klip egy sötét jövőt fest elénk a kamerák és díszletek segítségével, egy olyan jövőt, amiben forradalom van, háború és sötétség...
Nagyszerűen kivitelezett produceri és operatőri munka a Drop the World klipje, de hogyan is lehetne rossz, ha egyszer a dal telitalálat?!
A két kedvenc rapper-em van benne, egy ugyanazon állati dalban - őrület!
Lil Wayne egyébként a napokban vonult be a börtönbe, mint ismeretes illegális droghasználat miatt ítélték el Weezy-t. Drake ezt írta róla twitterén: "Hősök nélkül, mind csak egyszerű emberek vagyunk, és nem tudjuk milyen messzire mehetünk el...@liltunechi a testvérem és a hősöm!"

Lady Gaga - Telephone live


Lady Gaga performed her next single off The Fame Monster Telephone! Gaga was awsome and the performance was crazy. But i cant wait to see the video featuring Beyoncé. Anyway here is a photo about Gaga while shooting the Telephone video!

Lady Gaga tegnap legújabb dalával a Telephone-nal lépett fel! Gaga állati volt és a fellépese nagyszerűen kivitelezett. De már alig várom, hogy lássam a dalhoz készült klipet is! Egyre több kép lát napvilágot a forgatásról, nagyon kíváncsi vagyok már! Íme a legfrissebb! 

Tiziano Ferro with Mary J. Blige

Tiziano Ferro összeállt Mary J. Blige-dzsal! No nem románcról van szó, csupán egy duettről. Mary J. és Tiziano erői az Each tear című dal olasz verziójának kedvéért egyesültek. A szám szerintem jó lett, Tiziano mély hangja tökre jó Mary magas hangfekvése mellé!
De kit érdekel Mary J.? Emlékeztek még egyátalán erre az olasz fiúra? A Perdono című számával vált ismerté Európa és Magyarország szerte, aztán jött a Rosso relativo majd a Perverso és még után Kelly Rowland-dal az olasz olimpia kedvéért a Universal Player és azóta csönd van jobban mondva volt Tiziano körül. De mi is történt vele azóta?
2008-ban jelentetett meg utoljára albumot Alla mia eta címmel (Korombeli), amelyről több dal is klipet érdemelt. Az album címe onnan ered, hogy Tiziano karrierje mindössze 21 éves korában kezdődött. Ezen az albumon a dalaiban az azóta eltelt időt összegezte, jobban mondva a tapasztalatait. Nagyon sok költői fordulat található az album 12 dalának szövegeiben, de ezzel alemezzel jelzi az olasz énekes, hogy ő biza felnőtt (merthogy már 28 éves). A Pero un pó Spariro vagy a Breathe Gentle (Indietro) Kelly Rowland-del meg egy szem lassú dal tetszett az albumról. A kritikusok nagyon pozitívan fogadták, 42 országban jelent meg, négy féle verzióban. Mary J. Each tear-je pedig talán végre megadja a végső löketet az olasz tehetségnek, az átütő nemzetközi sikerre! Megérdemelne egy nemzetközi lemezt! Bár szerintem olaszul énekel a legjobban, hiába ez az anyanyelve! No, enjoy!







Tiziano Ferro - Pero un po spriro.mp3

!!!!!Watagatapitusbery!!!!!

A scandalous song! Pitbull have palmed in the middle. He made a remix for Black Point's song Watagatapitusberry. Your question is: what the hell does it mean? Well, you must to be dominican to understand - said a dominican. Well wata is hit or hits and gata is girl, pitus for your and berry mean vagina. So maybe it means that more d&ck for your vagina, maybe.... But some peapole say, that is just a word you say, when you act like speak english. Well, they act like in the video. So i think, the song got double mean, both explanation are right. Pitbull explained that in a short video for MTV, he said nobody knows it what it means, "if you dont understand me, you say watagatpitusberry?!" I got it!
Anyway, the song is great, very catchy! This is the first single from Pitbull's next album. He released his last album in 2009. called Rebelution, and he is on work for a new spanish album.



Egy botrányos szám! Mindenki meg akarja fejteni mit jelent, pedig nem is jelent semmit! Legalábbis Pitbull szerint, nem. A Watagatapitusberry remixét készítette el Pitbull, néhány földijével Black Point számához és egyben ez az első kislemez dala új, idén megjelenő albumának. A szó egyesek szerint jelentheti azt, hogy "több f&@zt a vaginádba". De mondják akkor is, ha úgy akarnak tenni, mintha beszélnének angolul. A lényeg az - mondta Pitbull az MTV-nek - senki sem tudja mit jelent, ha mondanak neked valamit és nem érted, akkor mondod watagatapitusberry?! Az biztos ez egy dominikai szleng szó, és a dominikaiak szerint: dominikainak kell lenned, hogy megértsd. Olyasmi lehet, mint a kiszeramérabávatag...
De kit érdekel mit jelent ez a nyamvadt szó, a dal állati jó, fülbemászó! Lil Jon egy nő ölébe ugrik a klipben - tiszta állat! De mindenki megvadult a klipforgatáson, csak nézzétek a videót!


DJ Khaled new video



The first thing that i thought after i watched this video: america's rappers unite!!! It will be too much to list all of the big names who featured this music video for example: Ludacris, Lil Wayne, T-Pain, Snoop Dogg OMG!!!! And this song is great, awsome!

Az első dolog ami eszembe jutott DJ Khaled új klipjéről: america rapperjei egyesüljetek! DJ Khaled, mint egy jó kerítő - mert az is - összeszedte a legsúlyosabb arcokat új klipjéhez. Felsorolni sok lenne ennyi rappert, de pl. ott volt Snoop Dogg, Ludacris, Lil Wayne stb. DJ Khaled új albuma egyébként a napokban jelent meg és telis-tele van ehhez hasonlóan remek dalokkal. Mi a Mic Check című daláról ismerhetjük, amit néhány éve a magyar zene tévé is játszott!

Estelle is a "shiny freak"