Shakira is coming to Europe!




A kolumbiai szupersztár, Shakira közzétette az új európai turné időpontjait. A koncertkörút Lyon-ban kezdődik november 16-án és bejárja az egész Öreg Kontinenst, persze  hozzánk nem jön el az énekenső.
Maradandó élményben lehet része annak, aki mégis veszi a betyárbatyut és elmegy egy koncertjére, mert full élő fellépéseket ígér, ahol felcsendülnek legnagyobb slágerei: La Tortura, Hips dont lie, Waka waka, She wolf! De az ősszel megjelenő új kétnyelvű Shakira album a Sale El Sol néhány dala is hallható lesz a turnén.


EUROPEAN TOUR:

Nov-16 Lyon, France Halle Tony Garnier On sale July 2
Nov-17 Zurich, Switzerland Hallenstadion On sale July 2
Nov-19 Madrid, Spain Palacio de Deportes On sale July 9
Nov-21 Lisbon, Portugal Pavilhao Atlantico On sale July 9
Nov-23 Bilbao, Spain BEC Arena On sale July 9
Nov-24 Barcelona, Spain Palau San Jordi On sale July 9
Nov-26 Montpellier, France Montpellier Arena On sale July 2
Nov-27 Turin, Italy Palaolimpico On sale July 9
Nov-29 Geneva, Switzerland Arena Geneva On sale July 2

Dec-01 Rotterdam, Netherlands AHOY On sale July 3
Dec-03 Munich, Germany Olympiahalle On sale July 2
Dec-05 Amneville, France Galaxie On sale July 2
Dec-06 Paris, France Bercy On sale July 2
Dec-08 Frankfurt, Germany Festhalle On sale July 2
Dec-09 Berlin, Germany O2 Arena On sale July 2
Dec-11 Cologne, Germany Lanxess Arena On sale July 2
Dec-12 Antwerp, Belgium Sportspaleis On sale July 2
Dec-14 Manchester, UK MEN Arena On sale July 9
Dec-16 Dublin, Ireland O2 Arena On sale July 7
Dec-17 Belfast, UK Odyssey Arena On sale July 7
Dec-19 Glasgow, UK SECC On sale July 9
Dec-20 London, UK O2 Arena On sale July 2

New Xtina song confirmed

Christina Aguilera megerősítette korábban, hogy új videója a You lost me-hez készül. Ezt pedig Anthony Mandler fogja rendezni, és a klipet már el is kezdték forgatni.
Mandler nagyon pozitívan nyilatkozott a dalról: " Szeretem ezt a dalt, ezen dolgozom a héten..." - közölte twitterén a rendező.
Mandler olyan klipeken dolgozott már, mint Rihanna Russian Roulette-je vagy Jay-Z Run this town-hoz készített klipje, de Usher-nek is készített már videót.

Chirsitna Aguilera preveiously confirmed that the next single of her latest album Bionic will be You lost me. The director of the clip is Anthony Mandler, who loves this song: " I love this song Im working with this week..." - as he wroted on his twitter.
Mandler previously worked with Rihanna, Jay-Z and Usher.

Lady Gaga és a holt testek



Lady GaGa azt tervezi, hogy Günther Von Hagens-szel dolgozzon együtt egy új színpadi díszleten, amelyet preparált emberi testek alkotnak.
Hagens német anatómus, a plasztinációnak nevezett eljárás feltalálója. Ez azt jelenti, hogy az emberi testet, vagy annak egy részét konzerválják. A tartósító eljárást is ő találta fel ennek során a szövetek folyadék- és zsírtartalmát eltávolítják és műanyaggal teszik azt időtállóvá. A német professzor 1996-ban rendezte meg első kiállítását, preparált testekből, a célja pedig nem más volt, mint népszerűsíteni az emberi test szépségeit.

Lady GaGa úgy véli a Von Hagens-szel való közös munka megkoronázná a jelenleg is zajló Monster Ball turnéját.

Egy bennfentes azt nyilatkozta: GaGa-t elbűvölte Von Hagens élete és munkája. Eleve az tesztett neki, hogy a professzor Németországban nőtt fel, ami Lady GaGa egyik kedvenc országa. És ő az a fajta ember, akivel szívesen dolgozna együtt az amerikai tehetség. Von Hagens-t egyébként korábban letartóztatták és bebörtönözték egy diákfelkelés után, szembeszállt a Metropolitan Rendőrséggel, mert nyilvánosan akart boncolni.

A bennfentes azt is tudni véli, hogy GaGa már tárgyalt Günther Von Hagens-szel.
Az énekesnő azt nyilatkozta: „Ez lehetne a turné csúcsa, olyasvalamit csinálni, amit még soha senki nem próbált, halott testeket használni egy koncerten."
Az énekesnőről azt is tudni lehet, hogy lassan teljesen befejezi új albumát. Mint azt korábban elmondta, már csak a finomhangolás van vissza és egy megfelelő cím kitalálása. De azt elárulta, sokkal keserűbb lesz a hangvétele és politikai töltetűek lesznek a dalszövegei is.

Egy Budapesten forgatott videó! - Selena Gomez&The Scene

Szerény fővárosunkban forgatta legújabb klipjét a Disney sztár Selena Gomez Round&Round című kislemezéhez.
Nekem nagyon tetszik a koncepció, hiszen olyan mediterrán jelleget kölcsönöz Budapestnek az egész robogós téma. Helyszínként szolgált a Citadella, Lánchíd, Halászbástya, Astoriánál is forgattak és a háttérben fel-felbukkan a Parlament is.
Na, ugye, milyen szép is Magyarország!!!!

Maroon5's comeback song

A show business legszexibb énekese és bandája új dallal tér vissza. A Maroon5 annak idején átütő sikert aratott This love című dalával és Songs about Jane című albumukkal. A sikerszériát folytatták Makes me wonder című dalukkal és a Makes me wonder, no meg a Sunday Morning is remekre sikeredett. A következő kincs pedig a Misery, ami Adam Levine csapatának legújabb slágere. 

Snoop Dogg tribute to Sookie Stackhouse!


Aki nézi a True Blood-ot, (az én leges legnagyobb kedvencem) tudja ki az a Sookie Stackhouse. Úgy tűnik Snoop Dogg is nézi a True Blood-ot, talán az egyik legnagyobb rajongója a főhősnőnek, akinek egy komplett dalt szentelt, Oh, Sookie címmel!
Állat! És itt van hozzá a dalszöveg is!

What’s happenin’ Sookie
It’s Snoop Dogg
I’m only in Bon Temps for one day
Come close baby
I’m the Dogg that don’t bite
Woof, woof

Oh Sookie
Let me get in your head
Oh Sookie
We can lay in the bed
Oh Sookie
Choose a player like me
Do it in the daytime with the D-O double G
Oh Sookie
Can I take you away
Oh Sookie
You ever been to LA?
Oh Sookie
Come and play on my team
We’ll do it in the daytime
Bill won’t know a thing

Oh sookie
Take this mary jay cookie
And roll with the Dogg, vampires can’t hook me
You outta Bon Temps
You need a Bon pimp
A real Don Juan
You might get whipped
Yellow cars ain’t fly
So hop in my jet
Try to read my mind
You might get wet
Choose big or lose big
I know all the spots
Then order you a gin and juice at Merlotte’s

(Chorus)

Leave a stain on my brain
Can a dog get some love
Won’t trick you like Eric
And make you drink blood
Sookie Stackhouse but Snopp he stack a grip
Sam ain’t a man he done turned into a bitch
Bill ain’t for real
He ain’t True blood
Snoop is a G
I smoke true bud
Wanna be a vampire
Gotta listen up
I hit you with a glamour
I think you wanna suck these nuts

(Chorus)

See Sookie
You should come try some of this
You know I get more pussy than your brother
Oh yeah and bring a friend
Matter fact bring your best friend, Tara
I got some real eggs for her to eat
And these eggs come with a whole lot of cheese and grits!

New videos






Super new Juanes song!!!!!


A. Keys performed Empire State of Mind in Johannesburg

Shakira world cup performance in Johannesburg


Former Outkast members reunion for a great song

Outkast was one of the biggest rap group ever, but it faded away and the two members Andre 3000 and Big Boi made solo album. After a few years they reunited for a song, it calls Looking for ya. Its a very good hit, sexy and hot. Simply good! 

Az Outkast volt minden idők egyik legjobb rap csapata, de persze ők is szétmentek, mint olyan sok duó és trió és stb. A tagok Andre 3000 és Big Boi szólókarrierbe kezdtek, ami nem kis sikert hozott a két előadó számára, elég ha Andre Hey ya! számára gondolunk. Sokáig nem zenéltek együtt, de most újra összeálltak egy dal erejéig. És nem is akármi sült ki a találkozásból, a Looking for ya igazán király dal! Szexi és tűlfűtött, egyszerűen jó!

Flo Rida - New summer hit


Our old friend and big hit maker FloRida made another great summer song for 2010 summer, this is Club can't even handle me featuring David Guetta. The french star DJ was the producer of song, but it also featured T-Pain, Trey Songz, B.o.B. and Sean Paul. 

Öreg barátunk, és nagy slágergyáras FloRida újabb zenei csemegét szánt az idei nyárra. A dalt pedig úgy hívják, hogy Club can't even handle me és David Guetta francia sztár DJ a producere. De Guetta mellett közreműködött benne Trey Songz, T-Pain, Sean Paul és B.o.B. is.



Listen to/Hallgasd meg:    Club can't even handle me

Nice pop from The Stunners

Spice Girls get out from business many years ago, Saturdays...hm they making music for Europe and PCD's days are stars, and Paradiso Girls is a shit! But here is another new girlgroup! The Stunners, five pretty girls, with average good voice, but the girls are kicking ass!
First single is Dancing around the truth featuring New Boyz. I love it, you too?

2010 FIFA World Cup - Not just a sport event!

Many of international stars will performing on the opening ceremony of 2010 FIFA World Cup in Johannesburg.  Rumor has it that Alicia Keys, John Legend, Black Eyed Peas, for sure Shakira performing at the show. And according to popline Juanes will be there. He will play his new song Yerbatero.

Számos nemzetközi sztár tiszteletét teszi a 2010-es johannesburg-i foci vb-n. Igaz nagy titokban tartják, hogy kik lépnek fel a péntek esti nyitó ünnepségen, de azért annyi kiszivárgott, hogy John Legend, Alicia Keys és a Black Eyed Peas is zenélnek majd a világ legnagyobb focieseményén. De persze ott lesz Shakira is, akié a hivatalos VB dal a Waka, waka (This time for Africa). No és azt is lehet tudni, hogy Juanes is fellép a rendezvényen, mégpedig Yerbatero című új dalával, amely labdarúgó világbajnokságon debütál!

The opening ceremony will be on air June 10 local time 8 hours. 


Michelle Branch, egy jó ideje nem hallatott magáról. Kár, mert én kifejezettem bírom őt. Igaz volt néhány olyan anyaga, amely kifejezetten rosszra sikerült, de volt számos olyan dala, amely a mai napig kedvencem. Ilyen az első slágere az Everywhere, aztán az Are you happy now? na és ott van a Santana-val közös Game of love is, no meg az All you wanted és a Goodbye to you. Igaz az utóbbi már halványka próbálkozás volt a többihez képest. 
Most végre megint valami remekkel rukkol elő az amerikai énekesnő és zeneszerző. Timbaland "producelte" a Get Away című dalát, amely talán az új a sorban a negyedik Everything comes and goes címet viselő album előfutára. 
Egész kellemes!




Akon és Sean Paul Magyarországra jön!!!_07.28-08.01.


Hatalmas party lesz a Part Fesztiválon,140 fellépő forralja majd a levegőt a négy napos zenei eseményen! Nemzetközi előadók is érkeznek július 28. és augusztus 1-je között Agárdra, hogy megmutassák a magyaroknak, mi is az a buli!!!
Fellépők: Nelly Furtado, Sean Paul, Akon, Mauro Picotto, Shaggy, Inna és Redman!!!
De számos magyar sztár is zenél majd a fesztiválon: Sub Bass Monster, Hősök, Pat Duff, Hamvai PG.
Akon egyébként először lép fel hazánkban, meglepetésekkel és live act-el készül a koncertre. Nagyszínpados, egész estés fellépése lesz

Az agárdi Part Fesztivál egyébként vadonatújnak számít, a Velencei tó partján rendezik meg, jobban mondva a szabadstrandon. 800 méteres strandszakaszt nappal az extrémsportok szerelmesei használhatják ki. Ugyanis a szervezők élményparkot is biztosítanak a látogatók számára, lesz: bungee jumping, wakeboard, vizi foci, strandröplabda stb.
A jegyek nem olcsóak, de a zenei élmény minden pénzt megér!
Bérlet árak

Bérletek
Április 11- július 27-ig elõvételben / 24.900 Ft
Április 11- július 27-ig elõvételben + kemping / 25.900 Ft
Július 28-tól a helyszínen / 27.900 Ft
Július 28-tól a helyszínen + kemping / 28.900 Ft

Napijegyek
Napijegy elõvételben: 7.900 ft
Napijegy helyszínen: 12.900 ft

Kempingjegy
1000 Ft / 5 nap

Awsome Xtina performance @ MTV 2010 Movie Awards


Alejandro arrived! - New Lady Gaga video

Lady Gaga egy jóval lájtosabb dalt klipesített meg, az Alejandro a harmadik single a The Fame Monster-ről. A videó elején valami fura királynőként láthatjuk Gaga-t, egy bizarr fejdísszel. Nagyon kellemes látványt nyújtanak a klipben az alulöltözött táncosok. Na, de ez a piros latex apácaszerkó, - nagyon kemény! És a legelelje a ledurvább a koporsóval, meg a fagyott szívvel! fú...
Na, de ott van a nemi aktust imitáló ágyjelenet is, ami elég forróra sikerült. Pláne, hogy Gaga egy testszínű szettben feszít, első ránézésre az lehet a néző benyomása, hogy nem visel semmit....Pedig de! 
Aztán jön Lady Gaga Jean D'Arc-ként, hatalmas! A végén pedig egymás között adják kézre az énekesnőt, a bilifrizurás táncosok. Meg kell jegyeznem a "művésznő" sérója se semmi, nem hinném, hogy ezzel divatot termet, bár ki tudja, manapság nagyon hülyék az emberek!
Ami még tök jó, az a rész, amikor a színpadon énekel egy szál bőrdzseki-ben és tangában! Király!
Igazán az egész mondanivalóját nem értem, szerintem olyasmiről lehet szó, hogy a katona Alejandro, akit el akar felejteni Gaga! Na, de meleg pasikkal vígasztalódik, ennek semmi értelme...

New T.I. material

Lena Meyer the winner of ESC2010

Egészen megfeledkeztem az Eurovíziós dalfesztről, pedig érdekes eredményt hozott!
Sorra hullottak ki a jó előadók, úgy mint a belga Tom Dice, aki az egyik legjobb volt a Me and my guitar-ral. Aztán Giorgos Alkaios és Barátai is kiestek, pedig beleadtak apait anyait. És végül a fiatalka Lena Meyer vitte el a pálmát Satellite című dalával.



A hannoveri 19 éves lenyűgözte a közönséget egyszerűcske dalával, és egyszerű előadásmódjával. Így Németország 1982. óta először nyert Eurovíziós dalfesztivált.
A fiatal lányt Stefan Raab producer válsztotta ki több jelentkező közül az Unser Star für Oslo elnevezésű tehetségkutatón.
Első önálló album a My Casette Player, amely 13 dalt tartalmaz.

Egy kis magyar zene

Szerintem ez egészen az elmegy kategória!
Fluor-nak hívják az előadót, a dalban közreműködik SP, aki a klip rendezője és operatőre!
Meg kell őt dícsérni, mert nagyon szép kis klipet hozott össze. Színes, ötletes és menő! Ez kell a népnek, nem a homevideo-kra hajazó szarságok fekete-fehérbe meg ilyen faszságok! Színek, szép képek, ötletek - ez kell a nézőknek! És ez a klip pont ilyen, remek!
Ötös a dalnak, a partyarcnak!



Eminem új videoklipje a Not afraid-hez a hétvégén debütál, a fehér rapper elárulta, hogy a minimozi koncepciója az, hogy egy sötét helyen van és onnan próbál kijutni a fényre. Hm, nagyon érdekes....
Eminem elárulta azt is, hogy az új albumán a Recovery-n lesz egy duett Rihanna-val, valamint Pink-kel. No és Lil Wayne-nel, akiről azt mondta Shady, hogy mindig is nagyon tisztelte azt amit Weezy csinál és őt tartja napjaink legjobb rapper-ének. Kár, hogy a hűvösön van....

One Republic új videó - Ryan Tedder és a zakó esete



A videóklipről nem ejtenék túl sok szót, nem egy nagy durranás. Mondjuk az pozitív, hogy Ryan Tedder elég közel került a kamerához :-D De egyébként még annyi mondahtó el róla, hogy van benne sok dob, meg színes lámpa. Ennyi.
Viszont a dal, az egyik kedvencem a Waking up-ról (jó dal még az albumról az Everybody loves me is!). Ez már olyan One Republic-os, nem úgy, mint a Secrets, azt annyira nem csípem. Ez meg tök jó. Van benne modernitás, de a zenekarra jellemző stílus is benne van és egy kis örömködés is. Tök pozitív az egész dal, szeretem a Marchin on-t! Egyébként a német labdarúgó válogatott hivatalos dalának választotta a 2010-es dél afrikai foci vb-re.
Négyes!

Kylie Minogue All the lovers - Emberi gúla tetején

Kylie végre elkészítette az All the lovers klipjét. Mit ne mondjak, nagyon túlfűtöttnek néz ki az első pár kocka megnézése után, de aztán rájön a néző, hogy ez nem más mint egy utópisztikus látomás és egyátalán nem erotikus kisfilm.
Egymással csókolózó, egymást simogató emberi gúla tetején megjelenik Kylie, mint Afrodité (ki más?!), aki aztán az érintésével az örömbe juttatja alattvalóit.
És keresztülfut a városon egy fehér ló, ami minden bizonnyal az elszállt és beteljesületlen gyermeki álmokat szimbolizálja. Ugye, mert herceg fehér lovon nincs! Mivel fehér ló sincs, az igaziból szürke...bocsi!
Aztán a klip végén Kylie Minogue elereszt egy galambot. Na nem úgy, hanem valóban a kezéből repül fel, az ártatlanságot és békét jelképező madár. Olyan szép, hogy elsírom magam....:-P
Amit viszont nem értek, az a város felett lebegő elefánt lufi. Hogy az minek, fel nem foghatom....
A videót egyébként Joseph Kahn rendezte (számos klipet csinált már Britney-nek is!), és Los Angeles-ben forgatták.
Gyenge kettes!
És, hogy a dalt se kíméljem....Mit ne mondjak, az ausztrál énekesnő nem erőltette meg hangszálait. A zene egész jó, futurisztikus és modern, az tetszik is. De Kylie még a hosszú egészségügyi szünet közben sem lett jobb énekesnő. Viszont szép, és jó a cipője a videóklipben, ez pedig pluszpont.


Kelly Rowland Commander


Egy nagyon megkapó videoklipet készített az egykori Destiny's Child Kelly Rowland az új Commander című dalához. Az új single producere a francia sztár DJ David Guetta, aki maga is feltűnik a klipben, a végén pedig átalakul egy cd lejátszóvá vagy keverő pulttá vagy mivé! Remek!
Kelly gyönyörű a videóban, a body-ja azonban elég bután néz ki azokkal az aranynak kevésbé látszó fityegőkkel.
Az viszont nagyon tetszik, hogy végre van tánc és sztori a klipben. A When love takes over-ben csak sétálgatott a tengerparton, most azonban rendes koreográfia készült a Commander-hez.
Csillagos ötös!!!!

Alejandro - Teaser