New single from Sophie-Ellis Bextor

Sophie Ellis-Bextor has revealed details about the music video for her new single 'Not Giving Up'.




The singer, who has teamed up with DJ Armin Van Buuren on the track, said that the promo will be directed by Sophie Muller, who has previously shot videos for Beyoncé, Shakira and Gwen Stefani.
After her wonderful song Bittersweet Sophie Ellis Bextor releases another new song, it's called Not Giving Up. The british artist is filming a video for the new singel in Ibiza, this weekend. She said, that the location of the video is beautiful and the director of the video is Sophie Muller. After she shot the video, she's gonna perform at the club where Armin von Bureen has residency.
She told, she really loves Ibiza. Sophie Ellis Bextor performed the new song Not Giving Up featuring Armin von Bureen on BBC Radio 2, but that was an acoustic version.
The new album Straight to the heart will be released in this autumn.

Legutóbbi sikerslágere után Sophie Ellis Bextor újabb dalt ad ki. A következő maxi a Not giving up lesz, amelyhez a hétvégén forgat klipet a brit énekesnő, Ibizán. Elmondta, csodálatos helyszínen veszik fel a képeket és a klip rendezője Sophie Muller lesz. A felvétel után pedig fellép egy klubban Bextor, ahol Armin von Bureen a rezidens.
Az énekesnő egyébként már fellépett az új dallal a BBC Radio 2 műsorában.
Az új album, a Straight to the heart ez év őszén jelenik meg.

Some fresh summer song!

Sabrina Boys, boys, boys című 80-as évekbeli slágerét dolgozták át a cseh ikrek, akiknek frappánsan csak annyi a nevük, hogy Twiins. Segítségükre Carlprit igyekezett, aki egy német rapper. Őt onnan ismerhetjük, hogy közreműködött Cascada Evacuate the dancefloor című számában is.
Nekem személyesen tetszik ez az átdolgozás, mert az eredetit is csíptem, annak ellenére, hogy nem vagyok egy retró rajongó. De így 21. századi ruhába öltöztetve a Boys, boys, boys sokkal jobb.
Ami a videót illeti, látszik, hogy túl sok pénz nem volt rá. Hiszen jobban is ki lehetett volna használni, azt a tényt, hogy a Twiins tagjai valóban ikrek.
Egy sokkal színesebb, szexibb és történettel rendelkező klipet kellett volna csinálni hozzá. De, ha csak hallgatom, egész jó!

The 80's hit single Boys, boys, boys from Sabrina was reworked by the czech duet Twiins. The two girl are real twins. For the girls helped german rapper Carlprit, who is known by his work on Cascada's succesfull single Evacuate the dancefloor.
I personally love this song, despite the fact that i don't like retro things. I loved the original record too, but Boys, boys, boys in new croat is better.
As for the video, you can clearly see, that they don't spend too much money for it. They could have make a better clip for the single. Maybe would have to take advantage of the Twiins property that they really alike as two eggs. Could have been much more colorful, sexier and exciting than this. But if you close your eyes, it's pretty good sound!

Natasha Bedingfield - Touch video premiere


She is one of my favorite female artists, and Touch is definietly a great song. I love her music, and this video is very good! Enjoy!

Lumidee new vid



Hallgassátok meg Lumidee és Styles P. új közös dalát az End of time-ot! És nézzétek meg hozzá a videót! A dal producere Dame Grease volt és azt hiszem, elég jó munkát végzett!

Listen to the new song of Lumidee featuring Styles P. End of time! And watch the video! The song is produced by Dame Grease, and i think he got it!
Click! to listen

Broken Arrow is Lott's new song



Pixie Lott előadta legújabb dalát a iTunes fesztiválon, a dal címe Broken arrow. Az új single Pixie átdolgozott és újra kiadásra kerülő Turn it Up című albumán lesz megtalálható, amelyet hamarosan a Tengerentúlon is kézbe vehetnek a rajongók.
Eközben Jason Derulo megerősítette, hogy közös dalt készít a brit tehetséggel, melynek címe Coming Home.

Pixie Lott has performed her new single at iTunes Festival, the song called Broken Arrow. The single will be on Pixie's album Turn it Up what will re-relase in the US.
Inbetween Jason Derulo confirmed a duet with the british talent Lott, the song called: Coming home. 

Linkin Park new album's cover

Step Up 3D OST



Ahogyan azt már megszokhattuk, ismét egy ütős albumot dobtak össze a Step Up új részéhez. Ezúttal is neves és kedvelt előadók számai válogatták be a filmbe a David Guetta-val felszerelkezett FloRida-t már nem kell említenem. De ott van még például Sophia Fresh és T-Pain kettőse, ugye a hölgy már az előző albumon is szerepelt. Aztán a manapság felkapott Jazmine Sullivan is dalol, no meg Trey Songz, az amcsi lányok kedvence - csak néhány név a sok közül. Itt a tracklista, csemegézzetek!
Július 30-tól elérhető az album CD formájában.

1. Flo Rida f/ David Guetta – “Club Can’t Handle Me”
2. Roscoe Dash and T Pain f/ Fabo – “My Own Step”
3. Sofia Fresh f/ T-Pain – “This Instant”
4. Trey Songz – “Already Taken”
5. Laza – “This Girl ”
6. Chromeo – “Fancy Footwork”
7. MadCon – “Beggin”
8. Jessie McCartney – “Up”
9. Jazmine Sullivan – “Bust Your Windows”
10. Estelle – “I Can Be A Freak”
11. NASA – “Whatchadoin”
12. Busta Rhymes – “Tear Da Roof Off”
13. Mims – “Move If You Wanna”
14. Get Cool – “Shawty Got Moves”

Official you lost me video!!!!

Katy Perry Teenage dream single

Az új Katy Perry szám, a Teenage dream egy kicsit jobb, mint a California gurls, ennek talán nagyobb jövője lehet (legalábbis az én zenetáramban:-)). Jó, persze, a California gurls is tarol, még mindig első a világ minden slágerlistáján. De ez még talán tovább lehet első!!!!

This is a lil' bit better song from Katy Perry than California Gurls. Her next single - as you may know - Teenage dream from her same titled album. 
I think it will be much bigger hit like California gurls (maybe for me:_D). Okay, California Gurls is still number one all over the world, but i think this song can stay on the top longer than this!!!!!


Listen here!/Hallgasd itt!

T.I. feat. Keri Hilson - Got your back full official video

Alesha Dixon premiered her new song




Mindenféle jelzővel lehet illetni Alesha Dixont: táncoslábú, pergő nyelvű, különleges hangú, tehetséges, szexi stb. De egy jelzővel biztosan nem: átlagos. Márcsak azért sem, mert a lányok általában a gitárosokra buknak, de ő nem! Ő neki egy dobos kell!
A fantasztikus énekesnő nem kisebb emberrel, mint Nate Walka-val, a kétszeres Grammy díjas producerrel dolgozott együtt a Drummer boy-n. Ami, ellentétben azzal, mint amit korábban írtam, egészen más az eddigi számaitól.
Szerintem, teljesen ott van, azon a bizonyos szeren!
Állítólag, nagyon ütős lesz az új lemez. Jó részét a Tengerentúlon vette fel a brit sztár, ennek is köszönhető, hogy egészen újszerű hangzással találkozhatunk majd az új lemezen.







Vieo prewiev of T.I.'s Got your back video featuring Keri Hilson

On set pic

Source: www.rapradar.com

This is a picture of Rihanna and Eminem while shooting the video for new single Love the way you lie in L.A. The video is produced by Joseph Kahn.
Here is another pic!
On this one you see, she's singing before a burned building...hm that's interesting! 
Untill the premiere here is a performance of the two stars with the song Love the way you lie!



Christina Aguilera You lost me - video premiere

Sneak Peek: Alesha Dixon Little drummer boy





Eddig semmit sem lehetett tudni Alesha Dixon új daláról a Little drummer boy-ról, csak, hogy ez lesz az Unleashed című album vezető dala. De az énekesnő közzétett egy darabkát belőle, amely arra enged következtetni, hogy nem nagyon szakad el a The Alesha Show stílusától új albumán sem.

Alesha Dixon - Little Drummer Boy at popjustice

Untill this time we don't know about Alesha Dixon's new song Little Drummer boy. Untill this time! Because she published a piece of the new lead single of her album Unleashed that suggests that she stay by her Alesha Show style. Cilck to the link below to listen!

Mike Posner news


Már nem kell sokat várni az új amerikai kedvenc Mike Posner bemutatkozó albumára a 31 minutes to takeoff-ra, hiszen augusztus 10-én jelenik meg. Addig is van egy újabb kislemez az albumról a Don't let go és youtube-ján bemutatott a rajongóknak egy vadonatúj dalt is, melynek címe Cheated. Szerintem mindkettő szuper!

De weblapja szerint nemcsak a 31 minutes to takeoff az egyetlen lemez amire várhatunk, hanem már megjelent az első EP-je Cooler than me címmel és 5 dalt tartalmaz. Íme a tracklista:


1. Drug Dealer Girl
2. Cooler Than Me
3. Red Button
4. Evil Woman
5. Cooler Than Me (Gigamesh Remix)

Katy Perry new single cover for Teenage Dream

A horrorisztikus Katy Perry visszatér a vattacukor felhőn és egy újabb idegesítő dallal borzolja a kedélyeket. Mint már olvashattátok ms. Perry új dala a Teenage Dream lesz. Ami kb. annyira rágógumi, mint az általam annyira utált California Gurls. De valamiért, annyira zabálják ezt a csajt, hogy hihetetlen. Biztos ez is giga sláger lesz....Pfúj....

The horroristic sweet Katy Perry's back on a candy floss cloud and she ruffles feelings with a new song - as you may know - Teenage Dream. This song is so irritating like California gurls, but i think it will be so big hit like Cal. Gurls. Such a shame.....

Nicole Sherzinger news


You may know that Pussycat Doll Nicole Sherzinger working with RedOne. She confirmed on her twitter that she's already working on some new music material with RedOne. She tweeted that the new songz will move us, and it moves her too.

Natasha Bedingfield performed Touch

Bob Sinclar's back!



Franciaország másik sztár DJ-je Bob Sinclar hosszú idő után ismét hallat magáról. Sinclar új videoklipet dobott ki, melyet a Rainbow of love című dalához forgatott. A dal egyébként eléggé hasonlít a korábbi nagy slágerére a World hold on-ra, de a videoklip korántsem hasonlít. Hiszen egy komplett rajzfilm készült az új single-hez, amelyben ha jól gondolom, maga Sinclar is felbukkanik rajzfilmhősként. A dal a Made in Jamaica című albumán is megtalálható lesz. A korong egyébként azután született, hogy a DJ Kingston-ban töltött egy kis időt, remixek lesznek rajta. És a sztár azt ígéri nem lesz olyan, mint bármely más Bob Sinclar album, hiszen egy kis reggae-s hangzást is belecsempészett dalokba. Azt nyilatkozta: "DJ vagyok, tehát a dance zene vonz. De úgy érzetm, hogy ki kell próbálnom egy másik stílust is."


We don't heard about the french DJ mogul Bob Sinclar for a long time. Fortunately here is his new video for his new song from his new album. The song called Rainbow of love and it got a little bit "World hold on" taste, but the video is definitely other. 
It is a complete cartoon, in which Sinclar shows up himself too, i guess....
Rainbow of love is the first single of his new album Made in Jamaice. Which's a bit reggae taste and it's different from his early albums and songs. It includes remixes. The DJ said: "Im a DJ, and i am passionate to dance music. But i wanted to make something different and new."

Nice video for a #1 song

Wynter is #1 with Dirty talk!





Wynter Gordon's latest single Dirty talk is since 10 weeks on Billboards dance chart, and now she's the #1 with the David Guetta produced song! That's great for her!



Wynter Gordon - Dirty Talk
Uploaded by inghtthebo. - Explore more music videos.

Love the way lie by Eminem and Rihanna




Jó ideje nem hallatott magáról Rihanna, igaz a Rated R megjelenése után a csapból is ő folyt. Legutóbbi klipje a Te Amo volt, ahol egy mutatós hölggyel leszbizett. Most Eminemmel karöltve készíti el a Love the way you lie című dal videoklipjét.

A szám Eminem legújabb Recovery című albumán található meg, több szuperjó dallal együtt.
A klipet holnap kezdi el forgatni a két sztár és a rendező is egy sztár lesz, ugyanis Joseph Kahn felügyeli majd a Love the way you lie klipjének munkálatait.

Kahn már négy klipet rendezett Eminemnek (pl. Without me, amivel Grammy-t is nyert), Rihanna-nak kettőt. De az ő nevéhez fűződik több Britney Spears videó is, pl. a Toxic az Im a slave for you is. Britney mellett készített videót Kelly Clarkson-nak és Katy Perry-nek is, de sorolhatnám még a nagy neveket.
Ami Joseph Kahn munkáit illeti, egy szóval lehet a legjobban jellemezni: mesteri.

A Love the way you lie egyébként a Recovery második kislemeze lesz, amelynek producere Alex da Kid. A dal harmadik hete van fent a Billboard hot 100-as listáján, akkor hetedikként nyitott, mára  a második helyig tornázta fel magát. Katy Perry-t még nem tudták legyőzni Eminem-ék - mondjuk szerintem, csak idő kérdése.

We don't heard anything about Rihanna, perhaps she also gone on at the tap when she's last album Rated R came out. Her last video and single was Te Amo, which's video she embracing with a woman. Her next appearance will be the megahit with Eminem Love the way you lie. The single is from Eminem's new album Recovery. This is his second single off the album. The song started for weeks earlier on the Billboard hot 100, and now it is #2! 
The video will be produced by Joseph Kahn, who already made for video for Em' and two for Riri. And he made many videos for other music stars like Britney Spears, Pussycat Dolls, Christina Aguilera, Maroon5 etc. 
I can tell just in one word what i think about his work: faboulous!
The song was produced by Alex da Kid. I think it sounds great, i love it.... But unfortunately Love the way you lie can't reached yet #1 on the Hot 100, yet! 




Flo Rida feat. David Guetta - Club can't handle me video

video premiere - Taio Cruz Dynamite

Katy Perry's next single




A fenti fotó Katy Perry új klipjének a Teenage dream-nek a forgatásán készült. A dal, a második kislemez lesz az énekesnő Teenage dream című albumáról. A kislemez augusztus 24-én jelenik meg és a hírek szerint Katy Perry a Teen Choice Awards-on lép fel először a második single-el. A Teen Choice Awards-on egyébként ő lesz a műsorvezető...
Nekem úgy tűnik, ez a dal meg tudja dönteni a California Gurls sikerét, talán...


This picture was made on the set of Katy Perry's b(B)rand new single's video shoot. The next maxi will be Teenage dream and on sale 24th August.
Katy Perry will hosted Teen Choice Awards, and she will perform Teenage dream first time at TCA.
It sounds like Teenage dream can reach California gurls succes, maybe....



Renewed Ace of Base with same AOB sounds


Emlékezetek még az All that she want's-ra? Na és a Sign-ra? És ott volt a Beautiful life, meg a Don't turn around! Ó, anyám - mekkora slágerek voltak! A 90-es évek popsztárjai az Ace Of Base előadásában, és most visszatérnek, hogy megrengessék a zeneipart, ismét! Csakhogy a formáció kissé átalakult, ugyanis az eredeti énekesnők Lynn és Jenny Beggren elhagyták a csapatot és a helyükre Clara és Julia érkezett. Akik sokkal fiatalabbak és lássuk be: nem is énekelnek rosszul!
Az első dal, amely napvilágot látott az újjáalakult és megfiatalodott formációtól a Mr. Replay. Ez egy kissé Ace of Base-es és egy kissé újszerű is, szóval nagyon okés.
De a hivatalos kislemez az All for you lesz, ami meg még sokkal jobb, mint a Mr. Replay. Ugyanis a dallama szintén a jó öreg Ace Of Base stílusra jellemző, de a ritmusok és a hangzás sokkal modernebb, szóval azt hiszem egész jól sikerült ötvözni a 90-es éveket a 2010-es trendekel.

Do you remember for the song All that she wants, or Sign, or Don't turn around? These was the biggest hits of 90's great  pop-group Ace of Base. This was soooo great soongs, man, i loved it so much! 
And now they back, but the group is a bit renewed, because of the two original singer Lynn and Jenny Beggren are moved from the Ace of Base. The new singers are Julia and Clara, they singing the new songs on the next album. Like they did in Mr. Replay and All for you. 
The first on the net leaked song was Mr. Replay, i luv it. It's a happy, summer song included with same old AOB sound. 
The rejuvenated pop-band's first single will be All for you. This is a touch of the 90's and a taste of 2010's music line, with new voices...hm, it's great. I think they mixed really good the old disco beats with new millenary's music trends. And if the new album will be so great like this two songs, i will be soooo excited....


Taio Cruz next song - Dynamite



A brit R&B sztár Taio Cruz nem csak az Öreg Kontinensen, de az Államokban is roppant sikeres. A Dynamite című soron következő dala például, ma már az első helyen szerepel az iTunes listáján és a Billboard 100-as listáján is a hatodik helyen áll.
A sikeren felbuzdulva az énekes elkészítette a dalhoz tartozó klipet is, amely augusztus 23-án debütál.
Nem tudom, miben rejlik Taio sikere - a sármjában, a hangjában vagy az egyedi stílusában, amely ötvözi az R&B a diszkó zenével és az elektro-val, de ha Amerikában ilyen jól eladta magát, akkor érdemes még jobban odafigyelni rá!

UK's rising R&B star Taio Cruz is succesfull also in the USA. His latest single Dynamite off his Rockstarr album reached today the #1 spot on the iTunes chart. He shot the video for the hit single, and it will be released on 23d August.
I don't know in what is Taio's appeal, maybe his charm, his voice or his unmistakable style which alloys classic R&B with disco and electro music. But when America likes it, we must pay bigger attention on him!

Guitar heaven with Carlos Santana


Carlos Santana, már több, mint 40 éve alkot. És őt egy valamiről ismerhetjük fel, az elnyűhetetlen kalapjairól és a gitárjáról, ami szinte hozzánőtt. Santana, csak fogja a gitárját, és olyan dallamokat csalogat elő belőle, amit azelőtt soha senki. Ez az ő nagysága és az, hogy olyan sztárokat, olyan művészeket gyűjt maga köré minden albumán, akikre nem is gondolnánk, hogy hallhatóak lesznek az albumán. 
Mondhatnám azt is, hogy egy latin David Guetta, de az túlzás lenne....Meg talán kicsit vicces is....
De viccet félretéve, Santana 4 évtizedes karrierje során több, mint 35 lemezt adott ki, melyek között többszörös platina minősítést elért is van. És most úton van a legújabb, a Guitar Heaven (Gitár Menyország), amelyet szeptember 21-én jelentet meg a 63 éves szupersztár. A tízszer Grammy díjjal jutalmazott zenész Clive Davis-szel,  Matt Serletic-kel és Howard Benson-nal dolgozott együtt a Guitar Heaven-en. De számos művész közreműködik a szeptember végén megjelenő albumon. A tracklistát is közzétette a sztár, úgyhogy nyugodtan csemegézhettek. 





  • “Whole Lotta Love” featuring Chris Cornell (Led Zeppelin)
  • “Sunshine Of Your Love” featuring Rob Thomas (Cream)
  • “Can’t You Hear Me Knockin’” featuring Scott Weiland (The Rolling Stones)
  • “Dance the Night Away” featuring Pat Monahan (Van Halen)
  • “While My Guitar Gently Weeps” featuring india.arie and Yo-Yo Ma (The Beatles)
  •  “Bang A Gong” featuring Gavin Rossdale (T. Rex)
  • “Smoke On the Water” featuring Jacoby Shaddix (Deep Purple)
  • “Photograph” featuring Chris Daughtry (Def Leppard)
  • “Back In Black” featuring Nas (AC/DC)
  • “Little Wing” featuring Joe Cocker (Jimi Hendrix) 
  • “Riders On the Storm” featuring Chester Bennington and Ray Manzarek (The Doors)
  • “I Ain’t Superstitious” featuring Jonny Lang (Howlin’ Wolf, Jeff Beck Group)
  • “Fortunate Son” featuring Scott Stapp (Creedence Clearwater Revival)


“Hogy megalkossam ezeket a dalokat - mondta Carlos - hatalmas mennyiségű bizalomra volt szükség. Matt Serletic és Howard Benson részéről, na és a nagyszerű énekesek és zenészek részéről. Ők megbíztak bennem, és én megbíztam Clive-ban. Szóval ez a szeretet egyfajta láncreakciója. Mert a szeretet legmagasabb formája a földön: a bizalom." mondta a háromszoros latin grammy nyertes zenész legeneda. 
Clive Davis hozzátette: a dalok különlegesek, ahogyan a vendégzenészek is. De ami miatt egyedi lesz ez az album, hogy gitár klasszikusok hallhatóak rajta és ezek a dalok, dallamok a gitár zenét ünneplik a nagyszerű Carlos Santana előadásában. 

Amerie change's her name!

Amerie, nem az a fajta a lány, aki elénekel egy dalt és aztán annak a sikeréből éldelgél tovább. 
Nem, ő csinálni akarja a dolgot,  újabbat alkotni és új sikeres lemezeket kiadni. 
De nagyon úgy tűnik az énekesnő szekere nem úgy robog, ahogyan szeretné. 
Ha meghallod a nevét, mi jut róla eszedbe? 1 thing, azaz egy dolog, a One thing című dala. Pedig ő nem csak egy dal! Amerie, a massachusetts-i lány, aki énekesnő, dalszerző, producer és még színészkedik is. Második albuma volt a Touch, amely tartalmazta a One thing című slágert is, ami tényleg nagyot ütött! Azóta kiadott két albumot: 2007-ben a Because i love it címűt és tavaly a Love&War-t. Egyik sem aratott osztatlan sikert, olyan sikert, amilyen a Touch volt. 
Ezért a szép és tehetséges énekesnő nagylépésre szánta el magát, nevet változtat. Már most Ameriie néven található meg a twitteren. A változtatástól reméli a változást a karrierjében, hiszen ismét albumot készít. Az új lemez címe Cymatika volume I., jelenleg is a stúdióban dolgozik Ameriie. A címadás oka az, hogy egy igazán vibráló és vadonatúj hangzású lemezt ad ki az énekesnő. És annyit mondott még a lemezről, hogy "nagyon nemzetközi és nagyon világi hangzású lesz". 
Egyébként Ameriie-t eljegyezte menedzsere Lenny Nicholson, akivel már régóta együtt voltak, a lagzit jövő évre tervezik. 





Amerie's carrer not running like she want's. After of the succes she reached with her album Touch, she can't make so great songs like that. She released her third album in 2007. called Because i love it, and then in last year Love and War. Neither was great succes, but now she records another album called Cymatika volume I. And she had a big choice...she changed her name. Already she is on twitter as Ameriie  The reason of the change is, the peapole categorized her in a type and when they heard her name they got just one thought One thing. 
But now she's going to Ameriie and she is making a different record, she told that Cymatika will be more vibrating and more energetic album like her previous albums. And it will be "very international and worldly sound". 
In addition, she is engaged to her long time manager Lenny Nicholson, they planning the wedding for next year.

Fresh music


 Tony Yayo is a G-Unit család tagja, úgyhogy nem meglepő, hogy 50 Cent-tel készített közös dalt. Ez a Pass the patron, amihez a klipet James "Latin" Clark rendezte. Nekem átkozottul tetszik a dal, szerintem teljesen jó előfutára Yayo I am 50's Tax Write-Off című vadonatúj albumának. 
Az auto-tune sokakat zavar a dalban, bár szerintem királyul feldobja 50 szövegelését, igaz én több közreműködést vártam vona a rap fenegyerektől, de így is remek lett a dal!

Tony Yayo is also a member of G-Unit "family", and this is because of not a suprise that he collaborated with 50 Cent for a song. The single titled Pass the patron and i really, really like it! Do you?
So, i think this a crazy hit and a nice forerunner for his new album titled I Am 50's Tax Write-Off. 
The video produced by James "Latin" Clark. The song includes a lil bit auto-tune, and some peapole don't like it. But i say: Man, today's music world it's blended with electronic components, and peapole like it! I like it too. Then why not? 
I luv it!

Worst performance of the month


A csaj a fenti képen, ugyanaz, mint a videón látható. Nem más, mint Katie Price alias Jordan, az ordas nagy ribanc, aki pop énekesnek képzeli magát. De én ilyen minősíthetetlen fellépést még nem láttam.....
Az a szerkó, egyszerűen....nevetséges és ahogyan riszálja, a sokak által látott és "meglátogatott" seggét a színpadon az meg egyenesen röhejes! 
És kiáll a színpadra, miután elvált a férjétől a cuki Peter Andre-től, mert félre...élt! És ő a popsztár! Na, tessék, hülyéknek áll a világ. Manapság már bármelyik lotyóból lehet énekesnő! 
Jó aláírom, van egy kis hangja, oké! A nő maga nem csúnya, oké! Na, de ő Jordan! És ő akar tinik példaképe lenni??? Áh, hova gondolok, ő csak lóvét akar akasztani a dalolászással, és azzal, hogy komplett hülyét csinál magából! 
Mit lehet tenni? Röhögjünk!!!

That bitch above is the same as the person shown in the video below. Yes, you got it! She's Katie Price aka Jordan, the trollop who imagines herself that she's Britney Spears! But she's nobody just a celeb babe. But her performance below, is maybe the worst i ever saw! 
That outfit, and that "dance moves" - awful! It's a shame! She shakin' her well-known ass and that's all! What did she thought? She can be an idol of the teenagers?! No way...this is ridiculous! 
Okay, i agree she can sing, but just a lil' bit. She's not an ugly woman, okay. But she can't be a popstar after all she done...
Man, what she wants? Fame? Oh, God, im so stupid... just money! You know: get rich or die tryin'! 
Well, we can't help - just laugh!

New Michelle Branch EP


Az énekes-zeneszerző Michelle Branch új EP-t ad ki mielőtt végre megjelenik harmadik albuma a Different kind of Country. A legfrissebb anyag címe Everything comes and goes,  a cd tartalmazza Michelle promo dalát a Sooner or later-t és emellett öt vadonatúj számot is. A tracklistát és a linkek a lemez megrendeléséhez alább találjátok.

Singer-songwriter Michelle Branch releases  a six-track EP titled "Everything Comes and Goes". The long avaited new album will later follow the new EP it will be titled as "A Different Kind of Country."
Everything comes and goes includes the promo single Sooner or later and five another new tracks. Here is the tracklist!



1. Ready To Let You Go
2. Sooner or Later
3. I Want Tears
4. Crazy Ride
5. Summertime
6. Everything Comes And Goes


Jailed Weezy releases new EP




Újabb hírek érkeztek a még mindig börtönben lévő Lil Wayne-ről. A rapper egy új EP-t ad ki, melynek címe Im not being human és szeptember 27-én jelenik meg. Végül is nem Weezy, hanem a menedzsere adja ki az anyagot, ami egyben az új lemez a Carter IV előfutára is lesz.
Weezy jelenleg is dalokat ír, mint ahogyan azt tegnap közzétett levelében olvashatjuk. Lil Wayne jelenleg börtönbüntetését tölti, egy évre zárták el a sztárt illegális dorghasználat miatt.
Úgyhogy most ráér dalokat írni és mint írta rádiót is hallgat, úgyhogy tudja mi menő mostanság. És még arra is jut ideje, hogy elolvassa a rajongói leveleket. Ez abból is látszik, hogy a levél végén megköszöni név szerint mindenkinek, aki írt neki és még egy-két jó szót is intézett hozzájuk.
Hát, igen egy igazi sztár.....

There are some good news about jailed rapper Lil Wayne. The hip-hop star will release a new EP, called Im not being human. Will out on 27st September. 
Weezy is already in jail, because of illegal use of drugs. But he got now enough time to write and listen to the radio. And also to read fan letters and answer them. 
The new EP will be the forerunner of Lil Wayne's new album Carter IV.

The wait is ova' - Juanes Yerbatero clip premiere

Saturdays new album cover and tracklisting


This is the cover of Saturdays' new album Headlines, the album will coming out on 24th August. And well, maybe it will be good, because of the first single Missing you. Which sounds really good. And if you check the tracklist, you can see that this is not just an simple album.

1. Missing You
2. Ego
3. Higher
4. Forever Is Over
5. Died In Your Eyes
6. Karma
7. Puppet
8. One Shot (Starsmith Mix)
Fent látható a brit lánycsapat a Saturdays új cd-jének borítója. A Headlines augusztus 24-én jelenik meg, az első klippel ellátott dal a Missing you, ami elég jó. Mondhatni belefér az elmegy kategóriába....
A lemezen még hét dal lesz megtalálható, többek közt az Ego is.

Ne-Yo news

Ahogyan azt már tegnap megírtam Ne-Yo új kislemeze a Beautiful Monster lesz, és be is fejezte a dalhoz a klip munkálatait. De nem csak egy, hanem két maxit is kiad szeptemberben érkező új lemezéről.
A másik dal a Champagne life.
Az új lemez a Libra scale ami szeptember 21-én jelenik meg a DefJam-nél.

As i yesterday posted, Ne-Yo's new single is Beautiful monster, and he had finished the video for it. But this is not the only one, he also shot a video for Champagne life.
Both singles will be on Ne-Yo's forthcoming album Libra scale, it will be released on 21 September by DefJam.





Katy Perry updates


Nyilvánosságra került Katy Perry hamarosan megjelenő Teenage dream című új albumának track listája. Alább láthatjátok.

Here is the tracklist for Katy Perry's new album Teenage dream, you can read under the text!

  1. Teenage Dream

  2. Last Friday Night (T.G.I.F.)

  3. California Gurls (feat. Snoop Dogg)

  4. Firework

  5. Peacock

  6. Who Am I Living For?

  7. The One That Got Away

  8. E.T.

  9. Circle The Drain

  10. Pearl

  11. Hummingbird Heartbeat

  12. Not Like The Movies

New music - Ne-Yo

Celine Dion update


A hír igaz, Celine Dion ismét anyai örömök elé néz. A sztár nemrégiben tudatta a nagyvilággal ismét terhes és most ikreket mégpedig két fiúcska boldog mamája lesz. Az új családtagok vélhetően novemberben jönnek világra!

Yes, it is real, Celine Dion will be a mom again! She confirmed the fact that she is pregnant with twins, she will be a happy mother of two boys.
Celine's sons will sees the light in november.

Bad news - Jerry Lee Lewis will not performing in Budapest on 20 July

Mégsem tartják meg Jerry Lee Lewis július 20-ra tervezett budapesti koncertjét. A menedzsment közölte a 75 éves sztárt hétfőn megműtötték és egy memphis-i kórházban lábadozik, ezért az egész havi programját le kellett mondania. Így az egész európai elhalasztották, novemberre.

De nem kell csüggedniük a rajongóknak, hiszen a budapesti koncertet is megtartják csak egy későbbi időpontban, úgyhogy az előre megváltott jegyeket ne tépjétek szét a hír hallatán, ugyanis azokat elfogadják majd a koncerten.

Jerry Lee Lewis is in hospital after an operation, he convalesce for a month. Because of this his concert in Budapest will not held on 20 July. And his european tour was put off to november.
But don't worry about your tickets, because the conert will held on a later term.


Lee Ryan a Blue nevű "fiúbanda" énekese volt, aztán próbálkozzott szólóban is több-kevesebb sikerrel. Ugyanis a brit énekes most hoppon maradt, kiadója nem jelenteti meg új albumát.
A lányok kedvence megerősítette, hogy a Confessions című lemeze nem jelenik meg hagyományos formában. Helyette az énekes felteszi az internetre, hiszen szerinte teljesen jó lett az anyag, ezért azt akarja, hogy a rajongói hallhassák azt.

Lee Ryan former member of the british boyband Blue has confirmed that his label will not release his next album Confessions. But the singer is not worry about that, he will release the songs on the net for free. He wroted this on his twitter before a few days...


A kiadó döntését azzal magyarázta, hogy Lee első dala az albumról a brit lista mindössze 33-ik helyéig jutott el. Az említett track az I am who i am, ami egy kissé tényleg langyos, de legalább kiderül belőle, hogy Lee a Blue óta sem felejtett el énekelni.

Apropó Blue, az a hír járja, hogy a srácok újra egyesülnek! Ezt Lee is megírta Twitterén "Blue are getting back together and we have started recording! Blue are gonna smash it!!!! I can't wait!!!! Xxx "
"A Blue újra együtt van és elkezdtük a felvételek az új albumhoz. A Blue szétzúz mindent!!! Alig várom!!!"
Én is alig várom, hiszen nagyot robbantak a srácok, amikor anno 2000-ben felbukkantak All rise című dalukkal. De aztán ott volt a One love, a Sorry seems to be the hardest word feat. Elton John és a Bubblin is, no és a Fly by, a Guilty, a Curtain falls. Egy kis emlékeztető ebből az időszakból!

The label told, that the first track of the album I am who i am reached just #33 on the UK chart and this is not enough. I think the song is a lil' bit tepid....
Bytheway Blue, Lee confirmed that the legendary british boyband is reunited and the began to record the songs.
Well, i don't know why they do that...Are they jelaus of the succes of JLS????
Anyway, they got so great songs like the first hit All rise, and then Fly by, Sorry seems to be the hardest word featuring Elton John, Guilty, Curtain Falls and One love.


Girls Can't Catch - Game over!




It seems like the game is over for the girlgroup Girls Cant Catch, the trio appeared on the X Factor. The girls biggest single was Keep your head up. (Here it is under the text)
And it seems like the former Girl Cant Catch member Daizy keeping her head up, because she had twitted that she's going solo soon. But when, we don't know.
Anyway, it is confirmed for Girls Cant Catch is over... Sorry for the fans...

Most már biztos, hogy a Girls Cant Catch megszűnik. A lányok megerősítették, hogy nem folytatják együtt tovább. A három lányka egyébként a brit X Factor-ban tűnt fel és legnagyobb slágerük (ez persze erős túlzás) a Keep your head up volt.
A lányok nem is csüggednek, mert az egyik volt tag Daizy már közzé is tette twitterén, hogy szólóban folytatja.
De az biztos, hogy ők hárman ebben a formában, Girls Cant Catch-ként már lépnek fel többé.




Girls Can't Catch | MySpace Music Videos

Bad news about Fergie


Szóval Fergie, a B.E.P. egyik emblematikus figurája (persze mindegyikük az....) kiszáll a bandából. A fenti képen még jól volt az énekesnő, de most épp a gödör alján van, metamfetamin függősége miatt. A drog  miatt már a házát is elveszítette.
Más hírek szerint, azonban még csak tervezi, hogy kiszáll, mivel Will.i.Am-et már nem bírja elviselni. És kiderült ezzel nemcsak ő van így. Will.i.Am egója mostanra hatalmasra nőtt - mondta egy bennfentes korábban - és emiatt összetűzésbe került a banda egyedül hölgy tagjával.
Fergie nem erősítette meg, hogy a turné hátralévő részét végigcsinálja.

So, everybody the one and only Fergie will exit the Black Eyed Peas. The reason of the split is her metamfetamin addiction. Rumour has it that she already lost her house. 
However another sources able to contend that the relationship between Fergie and Will.i.Am was down and out. But not just her the only who can not comes out well with him from the band.
Fergie don't confirmed that she will done the tour that they doing right now.

Some fresh R&B tubes - Jay Sean

Defender by Gabriella Cilmi

Az ausztrál meglepetés Gabriella Cilmi az energikus Woman on a mission után, mot egy líraibb dallal rukkol elő. Jobban mondva augusztus 22-én nem is egy, hanem rögtön két maxi jelenik meg az ausztrál énekesnő nevével fémjelezve. 
A ballada, a Defender és lesz egy másik dal is ez pedig a Magic carpet ride, ami a Soulboy című film  betétdala is egyben. 

The suprise aussie artist Gabriella Cilmi releases new single, after the energetic Woman on a mission here comes a ballad called Defender. And she will release not just one track as a single, right at same time two! 
The another song called Magic carpet ride, and this is the official soundtrack of the Soulboy movie. 
The  new singles will be released on 22nd August!



Defender


Magic carpet ride

Balaton Sound képekben - Balaton Sound in pictures

Watch this video! It started at 28:34!
Nézzétek meg a Balaton Sound-ról készült videót 28:34-nél kezdődik!

Link video!!!!!

Just for fun

Jason Derulo - What if video

The rising Rn'B star made an amazing and a very sad clip for his new single What if! I love the video, and the song hm...not so bad :-|


Guetta, Balaton Sound etc.

Igen, ahogyan azt korábban leírtam tegnap este a Balaton Sound-on voltam és érdekes gondolatok fogalmazódtak meg bennem miközben hallgattam tegnap este David Guetta-t.
Tudjátok, ő az egyik legnagyobb kedvencem és már megint nem találkozhattam vele! Pedig ne tudjátok meg, hogy mit kilincseltem miatta két hónapon keresztül.... Ez egy kicsit felhúzott és beárnyékolta az amúgy fergeteg parti élvezését.
Már odamentünk kilenc felé a nagyszínpadhoz  és akkor a Pendulum adott koncertet. Én nem ismertem az ausztrál bandát, de kétségkívül sokan igen, mert hatalmas tömeg gyűlt össze, be se akartak engedni a bal oldalról csak a press-es karszalag felvillantása után engedtek át a "szekuritik". És a tömeg egy emberkén tombolt és énekelte a zenekar állati jó dalait.
De én csak egy emberre vártam, tíz óra után néhány perccel "Balaton, Balaton, Balaton" felkiáltással a legnagyobb tömeghisztéria közepette jelent meg a színpadon.



David Guetta, a világ elsőszámú DJ-je elmondta, a Sound a kedvenc fesztiválja és szívesen jön vissza Zamárdiba. Meg, a barátainak is mondta már, hogy mennyire klassz ez a fesztivál, és azt is, feltétlenül látniuk kell. (Megnézném, ahogy Kelly Rowland ott csápol a nagyszínpad előtt Guetta-nak:-D)
Aztán elfoglalta a helyét a DJ pultban és rögtön első andrenalin löketként a Memories játszotta, aminek a hangokból ítélve mindenki tudta a szövegét.A Memories után következett a Prodigy Smack my bitch up című számának Guetta féle változata. És a tömeg ekkor már őrjöngött! És hatalmasra duzzadt, több ezren tomboltak a Balaton parton és köztük én is...



De nem múlhatott el a buli a kedvenc Guetta számom nélkül, a Sexy bitch-et is és elsőként Zamárdiban a Club can't even handle me-t is lenyomta a francia sztár DJ.
Akiről, ha a tegnap esti fellépése alapján nyilatkoznom kéne, azt mondanám, ő nem csak egy DJ, hanem varázsló!



Tudjátok, ott álltam és megjelent a színpadon Guetta és mindenki extázisba esett. Nem kell neki varázspálca, se hangszer, csak megjelenik és a levegő lefagy.





És aztán beáll a DJ pultba (nevezhetjük a varázsló varázspálcájának) és csak irányítja a tömeget a zene által. Akár ennyiből nevezhetném porondmesternek is, felteszi az egyik számát - teljesen mindegy melyiket - és vezényel, és a tömeg azt csinálja amit ő akar!
Kijelenthetem ő nem csak egy DJ!
Ilyen volt az idei Balaton Sound legérdekesebb estéje, hazafelé úton hülyének éreztem magam, mert azt hittem  beszélhetek Guetta-val pedig én csak egy nyamvadt interjút akartam.... De azért boldog is voltam, hiszen végre testközelből láthattam és hallhattam David Guetta-t és láthattam mire képes.
A zene fegyver, ne feledjétek!