Viva Starr update!

In this times the hungarian-ukrainan 18 year old singer Viva Starr is in Montreal and workin' with hip-hop mogul Akon! Awsome! 
She added on her facebook page, that she's in studio and singing a song called Superstar, which is produced by Akon! Can't wait to hear it!!!

A napokban az ukrán-magyar 18 éves énekesnő Viva Starr Montreal-ban dolgozik, nem mással mint Akon-nal.
Sőt, Viva facebook oldalán közzétette, hogy éppen felénekelt egy dalt - címe Superstar- , amelynek maga Akon a producere!
Alig várom, hogy meghallgathassam!

Sneak Peak of Catalyst!

It's time for some new Linkin Park music! The american rock band has released a part of their latest and comeback music video for Catalyst!
Awsome!
The new album A thousands suns is out on 14th November and the full length official Catalyst video will premiere on 26th August on the VH1!

Eljött az ideje egy kis Linkin Park frissítésnek! Nem csak azért mert bírom őket, hanem azért is, mert az amerikai rockbanda közzétette új hamarosan levetítésre kerülő videoklipjének egy részét. A Catalyst sneek peak-jét alább láthatják.
Állat!
Az új lemez egyébként A thousands sun címmel november 14-én kerül a boltokba és a hivatalos, teljes hosszúságú klip a Catalyst-hez holnap a VH1-n jelenik meg először.

Rihanna's new song out on next Tuesday?





Unofficial sources wroted that Rihanna's next single will be Only girl, and it's out on the next Tuesday! And this is the lead single of her yet untitled new album. 
Sources rumored that no more dark songs, Rihanna is back to her "umbrella-self". Only girl is a dance track, and will be on the new record of her, which will be quickly out (yet unknown date).

Nem hivatalos források szerint Rihanna legújabb dala az Only Girl című szám lesz, amely jövő kedden jelenik meg. Sőt, azt is tudni vélik, hogy ez a dal lesz az énekesnő új - eddig cím nélküli - albumának vezető dala.
Az Only girl egy dance szám, és más pletykás források szerint az album is hasonló dalokat fog tartalmazni. Nem lesz több sötét hangulatú nóta, hanem Rihanna visszatér az "Umbrella korszakbéli" önmagához!

An awsome Usher song!






Eminem to perform at 2010's VMA



Eminem is fellép majd az MTV Video Music Awards gálán szeptember 9-én a los angeles-i Nokia Theatre-ban. De mellette, mint azt korábban is megírtam már Kanye West, Drake, Justin Bieber (pfúj!), B.o.B. és a Florence and the Machine is színpadra lép.

Eminem will perform at the 2010's MTV VMAs in LA Nokia Theatre, 9th September. But B.o.B., Kanye West, Drake and Florence and The Machine will also perform at the VMAs.

Sara Bareilles premiered Hold my heart


This is the second single of the new album Kaleidoscope heart, which is out on 7th September.


Ez Sara Bareilles új, Kaleidoscope Heart című albumának második kislemeze. Az album szeptember 7-én jelenik meg.


New albums in the next month!!!!

I collected for ya the new album releases in this September. So here are the upcoming albums in the next month:

Összeszedtem nektek a szeptemberi megjelenéseket, szóval alább láthatjátok az érdekesebb album megjelenések dátumait.


Hurts - Happiness 09.06.



Sara Bareilles - Kaleidoscope Heart  09.07.

Mike Posner - 31 minutes to takeoff 09.13.

Kelly Rowland - yet untitled album  09.14.

Skunk Anansie - Wonderlustre 09.14.

Linkin Park - A Thousand suns 09.14.



Carlos Santana - Guitar Heaven 09.20.

Maroon5 - Hands All over 09.21.

Ne-Yo - Libra Scale 09.21.

Selena Gomez and the Scene - A year without rain 09.21.

George Michael - Faith (remastered) 09.27.

T.I. - King Uncaged 09.28.




Buy or pre-order here! Here or here! - a lila, aláhúzott "here" feliratra kattintva rendelhetitek meg a lemezeket! 

Shakira new song, new vid and a brand new album



It's circulating on the net a video of Shakira's video shoot for her new video Loca. This will be the first single from her new album Sale el sol. The new music material will be released on second November. 

I guess this is the official cover...
You can see the video below in which Shakira dances like a "hell's angel"....
The song is very good, catchy and happy - i love it! And y'all???


Már köröz egy ideje a neten egy video, amely Shakira új Loca című videóklipjének forgatásán készült. A dal a kolumbiai énekesnő vadonatúj Sale el sol című albumának első kislemeze lesz. Az új album egyébként november 2-án jelenik meg. 
Az alább található videóban megtekinthetitek Shakira vérpezsdítő táncát, melyet a Loca forgatása során lejtett. 
A dal nagyon klassz, fülbemászó és olyan boldog zene - szeretem! És Ti?




British dance singer Sophie Ellis Bextor finally finished her new video featuring Armin van Bureen for Not giving up. The video was shot in Ibiza, and it's beautiful. The video also includes video from her performance with the star DJ Armin van Bureen.

A brit énekesnő, Sophie Ellis Bextor befejezte új klipjének a Not giving up című dalhoz készített anyagnak forgatását. A videóban feltűnik Armin van Bureen is, akivel közösen készítette el a dalt az énekesnő. A videót Ibizán forgatták és gyönyörű tengerpartos képeket láthattok benne. De emellett Sophie és Armin közös fellépéséből is láthattok részleteket.


Alesha Dixon live performance

Another Christmas with Mimi!


Mariah Carey has announced that she record a new holiday album for this christmas. As you may know Mimi also had a holiday CD called Merry Christmas, it became a classical christmas album which includes All i want for christmas.
She told, she will release the new record in this November. The CD will including 6 new songs and a remix of All i want for Christmas.

Mariah Carey megerősítette, hogy új karácsonyi lemezt készít. Az énekesnőről tudvalévő, hogy már készített egy ünnepi hangvételű zenei anyagot, ennek címe Merry Christmas volt és hatalmas sikert aratott világszerte. Sőt, igazi klasszikussá vált az aranytorkú amerikai tehetség lemeze.
Az új album novemberben jelenik meg és hat vadonatúj karácsonyi dalt fog tartamazni, valamint egy All i want for christmas remix-et.
Kétségeim vannak azért affelől, hogy milyen új karácsonyi számot lehet készíteni. Hiszen a zeneiparban már évtizedek óta születnek karácsonyi dalok, szinte minden aspektusból közelítettek már a zenészek az ünnep témájához. Mondhatnám, hogy lerágott csont. Sőt, jó néhány éve csak a régieket dolgozzák fel az előadók. A régieket, mert azok igazán jó dalok voltak, szép szöveggel és még gyönyörűbb zenével.
Azt azért hozzá kell tennem, hogy én magam imádom a karácsonyt és a hozzá tartozó, az ünnep hangulatát emelő dalokat. Úgyhogy, ezt is kíváncsian és izgatottan várom.

VMA news


MTV VMA is one of the most important music event of the world. It will be aired on 12nd September, in Nokia Theatre LA.
Performers: B.o.B., Justin Bieber, Kanye West, Drake.
Also guest are:  Florence and the machine, Nicki Minaj, Ashley Greene (Twilight Alice Cullen), Ke$ha, Ne-Yo, Selena Gomez.
Very interesting guest list....

New Rihanna song.....









I've rode this on the twitter!


Fuck, which Rihanna song will be the next single????
She already have 6 songs (1 promo single Wait your turn) released as a maxi single, and Rated R includes 13 tracks.



A fenti kivágás a twitterről származik, tanúsága szerint nagyon hamarosan új Rihanna kislemez várható.
De vajon melyik dal lesz a következő maxi???
Az énekesnő már 6 kislemezt adott ki, vadiúj Rated R című lemezéről (közülük egy promo single volt, a Wait your turn). A lemez egyébként 13 dalt tartalmaz, szóval van még miből válogatni.

Alexandra Burke - Start without you video




Nikita new vid

Emlékeztek még a fenti képen látható két csajszira? Ők a Nikita, az ukrán lánycsapat, akiket ugyan azért "hoztak létre", hogy a férfinép kedvében járjanak. Ami sikerült is, mert a két egykori playmate túlfűtött videóit zabálja a férfinép.
Ők azok, akik úgy tesznek, mintha leszbikusok lennének, pedig nem azok, mert egyiküknek már van egy gyermeke és hírbe hozták Dasha-t Hugh Hefner-rel is. Szóval minden érv amellett szól, hogy csak reklámfogás a leszbikusság.
Na szóval, összeállnak az orosz és ukrán csajszik kéttagú lánybandává verődnek és aztán leszbinek mutatják magukat. Ez már bejött egyszer! A T.A.T.U. is így lett világhírű, még az MTV VMA-n is felléptek egyik évben.
Dasha-nak és Juliának megvan az esélye ilyen alapon!
Új klipet készítettek, igaz már nem most, hanem néhány hónapja. De mivel nem találtam hozzájuk semmilyen weboldalt vagy twitter-t vagy egyebet nem is igen tudok róluk tájékozódni, hogy mi is van velük. Mindenestre itt a klip a Koroleva azaz Királynő című dalhoz.



Hááát, ez sem kevésbé botrányszagú, mint a Verevki volt. (abban anyaszült meztelenül sétálgattak)
A kisbaba egyébként Julia keresztfia, az ő szereplése a klipben kis botrányt kavart, ahogyan az is, hogy  a lányok a videóban apácának öltöztek. Róluk mindenki tudja, hogy nagyon nem azok....
Egyébként azért sikerült kicsit többet megtudnom a Nikita-s csajokról, mégpedig azt, hogy debütáló albumuk tavaly jelent meg Mashina címmel. 

Eléggé dögös lett a borító és a kis háromszög is hirdeti, hogy vigyázat túlfűtött tartalom található a korongon! 
Tracklista:
1. Soldat (Soldier)
2. Verevki (Ropes)
3. Polyot nad zemley (Flight To Land)
4. Burya v pustine (Desert Storm)
5. Mashina (Car)
6. Zaychik (Bunny)
7. Frantsuzskiy potseluy (French Kiss)
8. Koroleva (Queen)
9. Vetrom (Wind)
10. Eto chuvstvo (This Feeling)



Itt jegyezhetitek elő az albumot, illetve rendelhetitek meg! http://ukrmedia.biz/nikita-mashina-p-6695.html

Nikita the ukrainian band including Dasha Astafyeva and Julia Kavtaradze made a new video for their single Koroleva (Queen). The girls acting like they are lesbian, but everybody knows that is's great. So, here is the vid below. Which includes a baby, who is Dasha's godson. And the girls looks like nuns. Scandalous. 


Nikita has released their debut album in last year, but they don't have official website and i did'nt know that. Anyway the album cover is below and track listing too. 
You can purchase the CD here: http://ukrmedia.biz/nikita-mashina-p-6695.html

T.I. feat. miss Keri baby performed at Jimmy Kimmel


My fav artist T.I. performed his latest song with Keri Hilson at Jimmy Kimmel live. It is awsome! I love it!

A kedvenc "dög" T.I. Keri Hilsonnal lépett fel Jimmy Kimmelnél és állat volt!

Selena Gomez new album


Out on 21st September!


Tracklist:
1. Round & Round
2. A Year Without Rain
3. Rock God
4. Off The Chain
5. Summer’s Not Hot
6. Intuition
7. Spotlight
8. Ghost Of You
9. Sick Of You
10. Live Like There’s No Tomorrow


Next Maroon 5 single!


As you may already know, Maroon5's next single will be Give a little more love. I don't think this is a good enough song. Not enough good to be the next single. But they guys thought this is a pretty cool song, and this will be next maxi of the new album Hands all over (which in stores next month).

Ahogyan már sokan tudhatjátok, a Maroon5 következő kislemez dala a Give a little more love lesz. Szerintem mondjuk nem elég jó szám ez, hogy kislemez dal legyen belőle, mert úgy se lesz sikeres.
A Misery vagy a This love sikerét messze nem közelítheti meg és azokat a dalokat sem, azokban olyan rejtett taralékok vannak és olyan energia szabadul fel az emberben, amikor hallgatja, hogy csak hallgatja megállás nélkül. Ez a szám meg olyan, amit egyszer meghallgatsz és aztán elfelejtesz.
Mindenesetre a Give a little more love lesz a Maroon 5 új Hands all over című albumának következő kislemeze. Az album jövő hónapban jelenik meg. 


Good Charlotte video


Mint arról korábban írtam a Good Charlotte felvette új albumát a Cardiology-t, ám amíg meg is jelenik az új anyag a srácok egy kis házi gyártású klippel kedveskednek rajongóiknak. A videót a Counting the days-hez készítették el, ami nem egy extra szám, de azért elmegy, szódával.

As i wrote it before the Good Charlotte recorded their new album Cardiology. But untill the album will release the guys surprised the fans with a home made video for the single Counting the days. The song is pretty good, but not an extra good song. It's okay, but that's all!



Keri Hilson makes a new album


A gyönyörű és még annál is tehetségesebb énekesnő Keri Hilson új dalt készített. Nem is akármilyet, a Breaking point-ot ő írta és Timbaland volt a producere. A dal a második albumának a No boys allowed című korongnak az első kislemez dala.

The beautiful and talented singer Keri Hilson recorded a new song, and this is not just a simple song. Breaking point is written by Keri herself and produced by Timbaland. This is the first single of her second studio album No boys allowed.


Linkin Park update

Már gőzerővel dolgozik a Linkin Park soron következő lemezének promótálásán, hiszen forgatják az új kislemez a Catalyst klipjét is. A videó augusztus 26-án jelenik meg a VH1-on és az MTV-n!

The members of Linkin Park workin in full swing on the promotion of their new album. After all they shooting a new video for the lead single of Thousand Suns Catalyst. The clip debuts on 26th August on VH1 and MTV!

Rihanna: Too sexy?!

Where is the nice r&b singer from Barbados, which everybody loves and she is so sweet? Today Rihanna is the badest bitch in the pop business. She acting on stage like she's playing with herself. And using her microphone like a dildo....
She is at time on tour, she performed last time in Madison Square Garden. She gave a sexy dance to her audience, but the ovation loss. In the audience seats rich and sophisticated peapole, who did not like the sexually overheated show.
Here are some pictures off Rihanna's last show!

Hol van már az a Rihanna, aki visszafogott volt, ám olyan kedves, mindenki szerette? A barbadosi lányt most is sokan szeretik, de már nem a bája miatt, hanem mert imádja mutogatni magát. A színpadon pedig gyakran önkielégítést imitál, ami általában lázba hozza rajongóit.
Jelenleg turnézik a sztár, legutóbb a Madison Square Garden-ben adott koncertet, ahol nem maradhatott el az erotikus tánc sem. De a közönség ezt nem fogadta ovációval, ugyanis kifinomult és jómódú emberek foglaltak helyet a publikum soraiban.
Itt van néhány fotó Rihanna "műsoráról"!

Kelly Rowland on the set of Rose Colored Glasses

Alesha Dixon album release date!


A korábbi hírekkel ellentétben nem Unleashed címmel jelenik meg Alesha Dixon új stúdióalbuma, hanem Entertainer címen. És már az is kiderült, hogy a brit énekesnő november 22-én jelenteti meg harmadik lemezét.

In contrast to previous news Alesha Dixon's new album will not be titled as Unleashed, but Entertainer. And the british artist revealed that it's out on 22nd November.

Ciara new official single and cover!!!


Ciara revealed the new single cover for her next and newest single Gimmie dat!
This is the second single from her brand new and fourth studio album Basic Instinct! (out on August 17th, OMG tomorrow!)

Ciara megerősítette, hogy a fent látható kép fog díszelegni legújabb kislemezének a Gimmie Dat című dalnak borítóján. A maxi a második kislemez új, 4-ik stúdióalbumáról a Basic Instinct-ről. Amely holnap jelenik meg, augusztus 17-én!


My fav Xtina song from Bionic!


The song called I hate boys, and got a special power inside! I really love it! And you??? 

"All man dolls?"

Ez a Bionic egyik legjobb dala, a dal címe I hate boys és egy különös tempója van, ami miatt imádom! És ti? 

Jay Sean - 2012 ft. Nicki Minaj


Jay Sean végleg ledobja a szépfiús, nyálas image-ét Nicki Minaj-zsal az oldalán? Nagyon úgy tűnik. 
2012 című új dalában Minaj közreműködik, akiről még mindig nem értem, hogy miért olyan kapós a show bizniszben. Szerintem, ha fel se lépne csak otthon kávézgatna, akkor is simán megélne a jogdíjakból!
No, szóval official video 2012 Jay Sean-nal és Nicki Minaj-zsal!



New: Skunk Anansie!!!


I don't what does it mean to you, but i like Skunk Anansie. And i did'nt heard new song from the band for a long time. Now i've found a new video for the single Ugly boy. The clip is really cool! Skin drives a BMW and her (ugly) boyfriend sits on the seat beside her. He struggles her and she struggles him with crashing the car. And he makes love with another girls...Very hot! But the boy looks awful out! Dear director, it could not have chosen a prettier guy for the set??? No, than okay, that's all!
Ugly boy is the lead single off their new album Wonderlustre, which is out in 13th September.

Nem tudom, most milyen véleménnyel lesztek rólam...De én a Skunk Anansie zenéjét is bírom! És most találtamm rá egy gyöngyszemre, megjelent a banda új klipes száma a Ugly boy. A videó nagyon vagány! Skin egy régi BMW-ben száguldozik egy parkolóházban. A hátsó ülésen mintha a pasija lenne, aki kínozza őt. Azzal, hogy más nőkkel szexel a szeme láttára. De tényleg ott van a "rút" fiú vagy mégsem?
Skin pedig azzal bűnteti, hogy meghurcolja a tragacsával! És végül szakadtra töri a járgányt. Az énekesnő nagyon kemény a videóban, de ő persze mindig ilyen...ezért csípem!
Az Ugly boy a Skunk Anansie soron következő albumának a Wonderlustre című CD-nek az előfutára, amely szeptember 13-án kerül a zeneboltok polcaira.

Pink - Leave me alone


Pink looks funny with those glasses! And she is just very funny in the Leave me alone video! Love it!

Katy Perry new vid for Teenage Dream - full and official!


Na ebben a videóban szívesen lennék Katy Perry helyében! A srác, nagyon-nagyon dögös! 
A dal szar, de a klip tetszik!

Funny Gaga parody

Telephone the office version! So sick! "..my f&@king boss is coming! Stop callin, stop callin i don't wanna work anymore...."
ha, ha - that's funny!

She wants to be famous - Viva Starr

Na szóval, Viva Starr egy ukrán születésű, ám magát magyarnak valló lány. És igazán nagyon közel áll ahhoz, hogy világsztár legyen! Nem kisebb név, mint Eric Morph a tehetség producere és ha ez még nem lenne elég, akkor elárulom nektek, hogy az Interscope szerződtette a magyar származású tehetséget!
Tudjátok: Lady Gaga, B.E.P stb.
Viva Starr új klipjét, Plastic girl  címűt, amit alul megnézhettek, az Interscope benevezte az Akon’s HITLAB-ra. Ez végül is egy szavazás, ahol a neten szörfölők szavaznak az egyelőre még ismeretlen, vagy kevésbé befutott tehetségek dalaira és a nyermény egy duett Akon-nal!
Ez ám a nem semmi!
De, csakhogy még érdekesebb legyen a sztori, a "verseny" szervezői annyira tehetségesnek találták a "mi lányunkat", hogy kivették a versenyből és hamarosan indul Viva Starr Montreal-ba, ugyanis.....Akon-nal tárgyal egy duettről. Mert a világsztárnak annyira megtetszett a lány produktuma, hogy még saját rádióműsorában is népszerűsítette!

Sokat segítene az énekesnőn, ha a világsztár menedzsmentje látná, hogy tényleg menő a dal és szeretjük.Szóval a fenti Akon's HITLAB feliratra kattintva regisztráljatok és fényezzétek a dalt!
Mert tudjátok, mi van akkor, ha Akon felkarol valakit.....Just dance!

So, Viva Starr was born in Ukraine, but she got hungarian roots. She is very close to be a world star. She's producer is Eric Morph and she was signed to Interscope Records! You know, like Gaga, BEP and Eminem....
So Interscope entered Viva Starr's new vid Plastic girl into Akon’s HITLAB. This is definetly a competition, the net surfers can vote for the video and the winner will record a duet with Akon. But Viva's story even more exciting!
Akon loved her song, and the organizers of the competition have taken out Plastic girl from the competition. Now Viva Starr and her crew are travelling to Montreal to consult with Akon for a duet! Awsome!
But you already can vote for her songz, but not for Plastic girl. And it would be nice, if as many of you can vote for her songz! Because it would be a straight path to her success. So click to the Akon's HITLAB words, register and vote!
And you know what it means when Akon pick an artist....Just dance!

Inna - 10 minutes video



She is always dancin' and singin' in swimsuit. Not that a little suspicious ?!

Mindig fürdőruciban énekel és táncol. Nem gyanús ez egy kicsit?!

New Hurts video!!!!!

Brick and Lace news

Utoljára azt hiszem, a Club it up kapcsán írtam a csajokról. De most találtam néhány általam sosem hallott dalocskát. Ezek a Shackless, a Bang,bang és a Ring the alarm!
Remélem ez azt jelenti, hogy egy új Brick and Lace lemez várható. Mert én nagyon bírom a lányokat és három éve nincs új lemez! Ez öreg hiba!
Last time when i posted about Brick and Lace it think it was when their new song Club it up was came out. But now i've founded some great new songs, and i never heard it before. The songs: Shackless, Bang, bang and Ring the alarm!
I hope this mean that the girls are working on a new album. Because they don't released new music material since 2007! It is now time to do it!




Miből lesz a cserebogár? - Aaron Carter post


Ilyen kis töki volt Aaron Carter annak idején, jó régen volt már. Szóval azt is kijelenthetjük, hogy sokat dolgozott azért, hogy sikeres legyen. Az akkori zenéi...hogyismondjam, gázak voltak. De mostanra, felnőtt a manapság divatos electropop-hoz és szuperül műveli. Ja és ilyen lett a "kistöki"!

Sokkal jobb zenét csinál a srác, mint a tesókája valaha is próbálta. Az új száma a fiúkának (szerintem simán nevezhetem fiúkának, mert még nálam is fiatlabb! ez vicces:-D), a Planet rock!


Szerintem, teljesen okés ez a szám!


new french - Shy'm - Je sais

Úgy gondoltam, ezt megosztom veletek! Nagyon szeretem Shy'm zenéjét, szóval itt volt az ideje, hogy kicsit kivesézzem, ki is ő!
Azt már gondolom kitaláltátok, hogy egy francia R&B énekesnőről van szó. Debütáló albuma volt a Mes Fantasies (Fantáziáim), ami a slágerlisták hatodik helyén végzett Franciaországban és a róla megjelentetett négy kislemez dal mindegyike a top 10-ben szerepelt. Ezek voltak: a Femme de couleur, Victoire, T'es parti és az Oublie moi
Következő albuma - a második -a  Reflets (Gondolatok) című volt, amely 2008-ban került a zeneboltokba. Erről is megjelent több kislemez, de egyik sem tudta megközelíteni a debütáló album single-jeinek sikerét (La première fois, Si tu savais, Step Back feat. Odessa Thornhill).
Az új album,a Prendre l'air (Friss levegő) június 14 jelent meg, az első kislemez róla a klippel is rendelkező Je sais (Tudom). A dal már most harmadik helyen áll a francia toplistákon, mi lesz itt még?

I thought that i share with you this! I love Shy'm's music, so this is the time to dig into myself, who she is!
So she's a french R&B singer, her debut album was Mes Fantasies (My fantasy), that record reached the tops of the french charts. And the maxi's off the album to, it was four single from Mes Fantasies: Vicoire, Femme de Couleur, Oublie Moi, T'est parti.
The next album was - second - Reflets (Thoughts), it was released in 2008. and had have a few singles, but none of them can reached the success of Mes Fantasies maxi's.
Her third album camed out on 14. June, the name of the record is Prendre l'air (Fresh air). And the first single is off the album Je sais (I know), the song already reached the number third position on the french charts! What will happen with this in the future?! Crazy! So watch the new video below!

Buy Shy'm's new album Prendre l'air here! Vásárold meg Shy'm új albumát a Prender l'air-t itt! click!

Newcomer: Compact Disco



Nem gondolnátok, hogy ennyire remekbeszabott klipet és ilyen menő zenét is készítenek kis hazánkban, pedig DE! A Compact Disco új klipjével a Without me-vel kedveskedek ma (többek között) nektek. Ami zsír!
A klip, ami állati, a STUDIO-X keze munkáját dícséri, Derzsy András volt a rendező. És mit ne mondjak, állati munkát végzett! Csak hüledezni tudok, meg csodálkozni és ámulni - nekem személy szerint nagyon bejön a klip is és a zene is.
De, akkor ejtsünk egy kis szót a formációról is! A Compact Disco egy háromfős formáció, leginkább az elektronikus zene műfajába sorolnám be őket. Tagjai a Brownfield nevű zenekarból ismert Pál Gábor, a Collins és Behnam DJ páros egyik tagja Lotfi Behnam. Ja és az énekes Walkó Csaba, aki egy korábbi Megasztárban tűnt fel, és úgy tűnik: most megtalálta a számítását.
A csapat albuma tavaly decemberben jelent meg Stereoid címmel, ezen rajta van, az alább klipes verzióban megnézhető Without you és a slágerlistákat ostromló Im in love is.

There is a small musical gem for y'all today, from Hungary! The bands nam is Compact Disco, they are'nt a too old formation, because Compact Disco's debut album is released in last year's december, called: Stereoid.
The Members - Gábor Pál, Csaba Walkó and Lotfi Behnam - already have some musical history. Pál was a member of the music formation Brownfield and Walkó too and he appeared in one of Hungary's talent shows in Megastar. Behnam is one part of the DJ even Collins and Behnam.
They second single off their debut album is Without you, and they shot a video for it.
The vid is awsome, you gonna like it!
So don't forget this band name: Compact Disco, because they making amazing music and you can't get escape from them!

Compact Disco - Without You - Music video - FULL HD from studio-x on Vimeo.

Maroon 5 - Hands all over tracklisting

Napvilágot látott a Maroon5 új, szeptember 20-án megjelenő Hands all over című albumának track listája. Az amerikai zenekar a lista alapján 14 új dallal örvendezti meg rajongóit ősszel, köztük a slágergyanús Misery-vel is!

The tracklist of Maroon 5's new album saw light of day today. Hands all over will come out on 20th September. As the tracklist show the american band will give 14 songz to us in this autumn, including Misery.

1. Misery

2. Give a Little More

3. Stutter

4. Don’t Know Nothing

5. Never Gonna Leave This Bed

6. I Can’t Lie

7. Hands All Over

8. How

9. Get Back In My Life

10. Just a Feeling

11. Runaway

12. Out Of Goodbyes Featuring Lady Antebellum

13. Last

14. No Curtain Call