Full Castle Walls!!!! - Song of the year!!!








This is probably the best hip-hop song of the year! Yeah, T.I. is the King, no matter what! Amazing!

Ez az év legjobb hip-hop száma! Igen, tényleg  T.I. a Király, mondhat mindenki amit akar! Állati!


The best performance of the month by Nicole!



Na, így csinálják a nagyok! Nicole Sherzinger volt legutóbb a brit X-Factor vendége, és fergeteges show-t adott. A legzseniálisabb rész talán az volt, amikor Simon Cowell-hez fordulva azt énekelte neki: "You're so cool, but you're so mean" Ha,ha - Simon is értékelte!
De, hát ehhez ért Nicole a legjobban, elbűvölni a közönséget! Szuper előadás volt!

So do the big ones! Nicole Sherzinger performed the british X-Factor with her smash hit Poison. The most ingenious moment of the performance was when she turned toward to Simon Cowell and she singed: "You're so cool, but you're so mean". - Simon appraciated it! But this is what Nicole does best, fascinates the audience!


Keri Hilson goes hard - The way you love me video

Photobucket


Uh, Keri Baby keményen nyomja! A The way you love me a legújabb videoklippel "megáldott" dala, amelyben a kemény csajos énjét mutatja meg. Segítségére vannak még Jojo, Faith Evans és Dawn is a Dirty Money-ból! Na meg Rick Ross is ott van a rap dumájával és az egész videó tuti! Egy késsel játszadozik, hihetően markolászik...egy stukkert és mit csinál azzal az ajtóval...? Azta...

Szexuálisan túlfűtött, zeneileg jól megkomponált és Keri fantasztikus! Talán valóban beigazolódnak azok a jóslatok, amelyek még Keri Hilson felbukkanásakor kaptak szárnyra, miszerint hatalmas világsztár lesz belőle! Ha még nem az...ugyebár! Na mindegy, azért kiszedtem nektek egy-két képet, hátha valakinek Keri Hilson fétise van:-D

Oh, my...Keri do it hard! Her latest videoclip is for The Way you love me, in the video she shows her really hard chick self. Jojo, Faith Evans and Dawn from Dirty Money helping her to service the mission! And there is Rick Ross with his rap crap - crazy! She grasps....a knife and she hold a weapon savvy and what the hell she is doin' with that door....? Awsome...


The video is sexually overheated and musically well-composed and Keri is fantastic! Maybe the predicitions will confirm, as they said when Keri Hilson appeared, that she will be one of the biggest r&b singers of the world! Maybe she already is the biggest.... Here are some pictures of the video if some of you got Keri fetish:-D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

És íme a videó!

And here is the video!

Carrie Underwood - Undo it Live performance!

X-Faktor 7. élő show - Értékelés és sokk

Kezdek egyre jobban felháborodni a magyar X-Faktor miatt, és elhinni azokat a pletykákat, amelyek a külföldi adásokat övezték, hogy megrendezett az egész és már az első adás előtt eldől, hogy ki nyer!
Mert, ha nem így lenne, Wolf Kati sem esett volna ki tegnap este! Ugye, ő volt szerintem a legesélyesebb, az aki tényleg lehetett volna magyar világsztár, mert mindene megvan hozzá! Nem egy csitri, mint a még bent lévő versenyzők, akik "magukat keresik". Hanem egy igazi énekesnő, akinek van hangja, van kisugárzása és elvarázsolja a közönséget!


Nem értem a fiúk miért nem esnek ki???? Talán mert tizenéves lányok nézik a műsort, de akkor meg Király L. Norbit szavazták volna már ki....Szóval, minden jel arra mutat, hogy itt bizony nem kis BUNDA van!
Egyébként a tegnap esti adás volt az eddig legborzasztóbb X-Faktor show - hozzáteszem, azt hittem a Csonka Pici ding-dong performanszt nem lehet überelni, de kiderült igen - kínok kínja volt végignézni. Mindenki szar volt, vagy inkább a dalválasztások voltak szarok.
Azért Janicsák Vecát kiemelném, már néhány adás óta hozza azt a szintet, amit egy X-Faktorban szereplő énekesnek hoznia kell. És egy Sinead O'Connor számot adott elő, nem is akárhogyan. Feró megjegyezte, hogy végre normálisan van felöltözve. Hát szerintem, ez volt minden magyar X-Faktor legrondább gönce, de kit érdekelt, amikor úgy, de úgy énekelt!


Király L. Norbi hozta a formáját, és a Rednex Cotton Eye Joe című nótáját adta elő. Teljesen emészthető volt a produkció, de hát ezt is várjuk tőle, nem?!


Azon kissé kibuktam, amikor Ördög Nóri Toni Braxton-t egyslágeres előadónak titulálta - az Unbreak my heart-ot énekelte Wolf Kati - valaki felvilágosíthatná a csajt egy kicsit! Hogy lehet így kiállni egy élő show színpadára, hogy Toni Braxton egyslágeres.... Kedves Nóri, neked üzenem: 7 lemeze jelent meg, 6 Grammy díj tulajdonosa, és világszerte 40 millió albumot adott el. Az Unbreak my heart kétségkívül a legsikeresebb dala volt, amely a Billboard-on is hetekig a topon tanyázott. De nagy slágerei még: Hit the freeway, Spanish Guitar, He was'nt man enough for me, Yesterday, Please stb.
Vérlázító!
Toni egyébként mostanság Kelet Európában koncertezik: Moszkvában, Szentpéterváron (ja, tudom az  már Oroszország! És???)  Minszkben és Kijevben. (info: www.tonibraxton.com)

Nikolas, Tomi - no comment! Egyre inkább rühellem őket, úgyhogy nem csépelem a drága időt rájuk! Egyértelmű, hogy őket tolják a legjobban, kettőjük közül valamelyik fog nyerni. Vagy a Csaba! Aki T en Sharp You című dalát énekelte, na az ott volt a szeren. És a "sáska újra lecsapott"!



Ennyi, egyre rosszabb a műsor, és valahogy fel kéne dobni! Persze azt mondták, hogy jövő héten  már két dallal jelentkezik mindenki, de az kevés.

Nem értem, hogy egy ilyen franchise-zal rendelkező műsor, miért nem akaszt le egy-két X-Factor-os művészt, akik külföldiek és Európa széltében hosszában sikeresek, vagy netán az Államokban is!
Ilyen Csonka Picikkel égetik magukat a készítők, amellyel az egész műsort nemcsak a magyart, meg magukat is szégyenbe hozzák. Meg Anti Fitness Club....Na, ne már! Ez azért komolyabb műsor ennél!
Mondjuk Szekeres Adrienn jó választás volt, de valami nagyobb produkciót vártam tőle. És olyan kelletlen volt az arckifejezése, mikor a közönség őt ünnepelte a dal után. Szerintem egy kicsit se volt ínyére a Faktoros performansz, de legalább titkolhatta volna!

Ha ez így megy tovább, a Mega fog győzni a nézettségi versenyben. Az én kedvem már teljesen elment a műsortól, tekintve, hogy az összes valamire való tehetséget kidobták!

Longer preview of Castle Walls



I love them, and i love this song soooo  much! This is my fav track from 2010! Awsome!
Here is a longer preview of Castle Walls with T.I.'s rap, it sounds overwhelming!

Imádom őket és ezt a számot is! Azt hiszem ez a kedvenc dalom 2010-ből! Állati!
Itt egy hosszabb előzetes a Castle Walls-ból, melyben T.I. rap-je is hallható, lehengerlő!

The touch of holiday with Jessica and Ashlee Simpson



I got a real holiday mood, just because of this video and last night it was snowing here! 


Happy Thanksgiving for my readers on the other side of the Ocean!

Igazi karácsonyi hangulatom lett! Nemcsak emiatt a videó miatt, hanem azért is, mert mifelénk tegnap este havazott!

A Lil Wayne song


Lil Wayne-t november 5-én engedték ki a hűvösről, azóta már egy új dalt készít és 
úton-útfélen felbukkan! Nemrég megjelent a hír, hogy együtt lépnek fel Eminemmel a Saturday Night Live nevű amerikai műsor évzáró műsorában.
És még egy új számot is felvett, ezúttal Birdman-nel készítette el a Fire Flame remix-ét. Ami igen jó!

He was released from jail on 5th November, Lil Wayne already plans a new single and he already recorded one! With Birdman, a remix of Fire flame! Which, is gooood!
And it is rumoured that he and Eminem will perform on SNL! They are a great duo, because of No love and Drop the world - you know, this songs are the best hip-hop songs of the history! 
Thank God to this two found each other!

The day of big jumps!

Rihanna-nak már kilencedszerre áll a Billboard Hot100 lista élén dala, ezúttal az Only Girl küzdötte fel magát a csúcsra!
Ez az első alkalom, hogy egy album első kislemeze újra csúcsra tör, miután a második kislemez is a top 1-es pozícióba került.
Másik nagy csúcsugró még a friss kismama Pink is, akinek Raise your glass című új dala csak hét hete van a Billboard 100-as listáján és máris a második helyen tanyázik.
Úgy tűnik ez a mai nap a nagy ugrások napja!

Rihanna scores her ninth number one position on Billboard Hot100, this time with Only Girl! 
This is the first tima that a artist's lead single became number one after the second single would also.!
Another big jumper is Pink, with her new single Raise your glass. The single is on the chart since 7 weeks and today at #2! 
It seems that today's the day of big jumps!

Cheryl Cole - The Flood New video!


Cheryl Cole premiered her latest video for the second single of Messy Little Raindrops. The Flood is a power ballad of the album, but i don't think there's power in the ballad! But the video is very nice: a little bit simple, but it shows Cheryl in her own simplicity and also shows beautiful places. The cut is great and i love the pictures. 
The album was released on 1st November! Enjoy the vid!

Cheryl Cole új klipje ma debütált, amely a második dalához készült a Messy Little Raindrops-ról. A The Flood az album legerősebb balladája, de én valahogy nem érzem az erőt a balladában. De a videó tetszik; egyszerű, de nagyszerű. És Cheryl-t a maga egyszerűségében mutatja, ami nem ijesztő, mint más sztárok esetében. És a klipben csodálatos helyeket is láthatunk, nagyszerű képeket készítettek a videóhoz. A vágás renek és imádom a szép képeket!
Az albumot november elsején adták ki. Jó szórakozást a videóhoz!

Pixie Lott news and new video


Csak Nagy Britanniában félmillió darab CD-t adott el Pixie Lott debütáló Turn it up című albumából. A brit énekesnő a sikeren felbuzdulva - és a trendet követve - újra kiadta első lemezét, de 10 új dal is felkerül a
Turn it up louder-re.
A Broken Arrow, When love takes, Use somebody, Whitout you, Rolling Stone, Want you, Coming home, Doing fine, Can't make this over és a télies hangulatra utaló Catching Snowflakes.
Pixie elkészítette új klipjét a Can't make this over-hez. Érdekes, karaoke-s és egyszerű kis videó! De tetszik, a sok elektronikus és digitális cucc világában felüdülés.

She sold half million copies of her debut album in the UK, and Pixie Lott released her first album Turn it up again as Turn it up louder. On the new disc will be the "old" singles with 10 new tracks: Broken Arrow, When Love Takes, Use Somebody, Whitout you, Rolling Stone, Want you, Coming Home, Doing Fine, Can't Make This Over and the winter mood Catching Snowflakes.
Pixie already recorded a video for the latest single Can't make this over. The video is simple, some karaoke thing etc. It is a recreation in this world which is fullfilled with electro vibes and digital solutions.

OMG!!! - T.I. feat. Xtina

Two of my favorite artists are collaborated for a monster hit! Grammy award winner Christina Aguilera and my personal fav rapper T.I. recorded Castle Walls. And the King premiered a sneak peak on his website. Check the 35 seconds long preview of the track!

A két kedvenc előadóm egy hatalmas dalért állt össze! A Grammy díjas Christina Aguilera és a személyes kedvencem T.I. nemrégiben felvette a Castle Walls című dalt. A Király közzétett egy előzetes a dalból. Nézzétek meg a 35 perces ízelítőt a Castle Walls-ból!



Xtina Xpress!





Viva Starr in studio

Viva Starr rajongógyűjtésbe kezdett! Facebook-ján ez az üzenet olvasható!

Azaz: Ha több, mint 2500-an lájkoltok megosztok veletek egy videót, a montreal-i stúdiómunkáról! Szóval gyerünk, mihamarabb add Viva Starr-t a barátaidhoz!

És én is erre buzdítalak titeket, hiszen nagyon, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi készül Akon "boszorkányműhelyében"!

Viva Starr collects fans! You can read the message below on her Facebook!

So, i tell you, that Like Viva, because i am very corius about what kind of magic music happens in Akon's witch workshop!

2010 Christmas is Hurts Christmas!



Kissé meglepő, hogy a Hurts (fáj) nevű formáció karácsonyi dallal elentkezik. Pedig így van!
A brit szintipop duó All i want for Christmas is New Years Day címmel jelentet meg karácsonyi hangulatú maxit, december 20-án.
A csapat honlapján úgy jellemzik a dalt, hogy "boldog, mégis sötét hangulata van".
Kíváncsian várom az eredményt, hogy a boldog ünnepi témát miként dolgozza fel a fájdalmas hangulatáról ismert Hurts!

It's a little bit surprising that a band with name Hurts recording christmas song. But that's true! Hurts will release their first holiday song All i want for Christmas is New Years Day on 20th December!
On the band's official website you can read that: the song got a happy but dark mood".
I am waiting curiously for the new single, because it's very interesting how the Hurts works up the happy subject!

Black Eyed Peas - The Time (Dirty Bit) VIDEO PREMIERE!!!



After a awsome AMA performance the Black Eyed Peas premiered the latest video for the group's new smash hit The Time (first single from Beginning). The song is a adaptation of the Dirty Dancing hit The time of my life. The remake was written by Will I. Am,  apl.de. ap. and Fireworks producer DJ Ammo. 
The song debuted on Billboard at #40, and now the Dirty Bit is @#3 on Billboard's digital songs chart!
Enjoy the video!

Egy nagyszerű American Music Awards fellépés után elkészült a videoklip a Black Eyed Peas legújabb slágeréhez a The Time-hoz (a The Beginning első dala!). A dal a Dirty Dancing betétdal Time up my life-nak feldolgozása. Melyet Will. I. Am, apl.de.ap és az amerikai Fireworks-ot is jegyző DJ Ammo írt.
A The Time a 40-ik helyen debütált a Billboard-on, jelenleg pedig digitális toplista harmadik helyén tanyázik!
Jó szórakozást a videóhoz!




 





Tartozom nektek egy bocsánatkéréssel, sajnos nem tudtam a hétvégén figyelemmel kísérni az X-Faktort. Úgyhogy bocsi az elmaradásért. A videókat hamarosan pótolom. 
Az AMA-t sem néztem még meg, de már rajta vagyok az ügyön nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen volt a show! Azt azonban már tudom mi lett az eredmény!
A legjobb R&B albumnak járó díjat Usher kapta a Raymond Vs. Raymond-ért, és hihetetlen, de Justin Bieber is kapott egy díjat a legjobb pop album kategóriában. 
Legjobb amerikai csapat a Black Eyed Peas, legjobb country előadó az Államokban Taylor Swift (nem meglepő). És a legjobb country albumnak járó díjat Carrie Underwood vihette haza a Play on című lemezéért. 

I already cannot watch the AMA show, but i am very courious about it! We got results from this year's AMA. 
Best R&b/Soul album is Uhser's Raymond vs. Rayomnd, the award for best pop album gone to Justin Bieber. Best group in America is the Black Eyed Peas, the best country artist is Taylor Swift (that's not a surprise). 
And the American Music Award for the best country album gone to Carrie Underwood for Play On!
Favorite R&B artist is Rihanna and Usher. And the best hip-hop album in 2010 was Eminem's Recovery and he also won a award for best hip-hop/rap artist. Shakira became the best latin artist, Lady Gaga best pop female!








Here are some videos from the show with the winners!







T.I. - A letter from prison



If you go to www.trapmuzik.com you can read letter from the King of the South, who is currently in prison.

"This experience is truly a pain I have never felt before and that's saying a lot for a nigga who's been down locked up as many times as I have. I see this as a real ass whoopin'. The kind you don't just go back outside to play afterwards. You take ya ass to bed and don't come out of your room until it's time to go to school. I don' t know what effect this will have on my life moving forward but I'm certainly sick and mother f*cking tired of going to jail, juve, prison, the pen, correctional facilities or whatever else you want to call it. I'd have been better off doing a 5-10 year bid one time than going in time and time again for days, weeks and months for the last 15 years of my life. Even though it's been a long road, I'm still standing, barely but nevertheless still standing. At one time I thought my motivation for continuing was for my fans, my partna Philant, my pops, my grandmama, even for the haters or the people I let down. But nah... I got to do this shit for me!!! I'll be God damned if I've come all this way and made it through so much hell to let it go down like this! F*ck that! If an hour in the dark is worth a second in the sun then pass me my mother f*ckin' shades cause I'm ready to cash my darkest hours in...ASAP!!! A lot of folks had fathers or father figures in the house to raise them into manhood. I'm not trying to make any excuses for my situation but my father was a hustler that lived in New York. My uncle was a local big time dope boy turned 10 year federal inmate. My mother and grandparents did the best they could but I found my manhood in the trap and in prison systems. But I found it. And nan one of mine will ever have to feel the cold tight grip of a handcuff or grace the presence of a jail cell if I can help it. Over my dead body! So if you can't respect that you ain't rocking with my movement then Fuck you dog! I know a bunch of mother f*ckers who are....."

- Love KING


T.I. már megint börtönben van, mint arról korábban írtam, most éppen drogbirtoklás miatt került 11 hónapra rácsok mögé. És úgy tűnik, rohadtul nincs ínyére a börtönlét, erről tanúskodik az a levél, amelyet a börtönben írt és hivatalos honlapján tettek közzé! 

"Ez a felfedezés igazi kín, soha korábban nem éreztem és ezt mondja a legtöbb testvérem, akik annyiszor kerültek már rácsok mögé, mint én. Én ezt úgy veszem, mint igazi kicseszést! Ez olyan mintha később már nem mehetnél ki, vagy mintha betennéd a segged az ágyba és addig nem mehetnél ki a szobából, míg el nem kezdődik a suli. Nem tudom hogyan fogok ezen túljutni és milyen hatással lesz az életemre. De bizton állíthatom, hogy már belebetegedtem a börtönbe vonulásoktól, vagy hívjátok aminek akarjátok! Úgy 5-10 évig nem történt semmi, aztán utána újra és újra napokra, hetekre, hónapokra lecsuktak az életem elmúlt 15 évében. Annak ellenére, hogy ez egy hosszú út volt, még mindig bírom, alig, de mégis kibírom. Egyszer úgy voltam vele, hogy a legjobb motiváció a szabadulásra a rajongóim, a társam Philant, a családom, a nagymamám és persze azok, akik utálnak. De most....saját magamért csinálom! Legyek átkozott, ha nem csinálom ezt végig és, ha  nem leszek túl ezen poklon! Cseszd meg!
Ha egy óra a sötétségben annyit ér, mint egy másodperc a napfényben, akkor át kell mennem az árnyékokon, mert kész vagyok, hogy letöltsem a legsötétebb óráimat amilyen gyorsan csak lehet!
A legtöbb embernek van apja, vagy apafigura, aki átsegíti a férfivá váláson. Nem keresek mentségeket a helyzetemre az apám egy gengszter volt, aki New York-ban élt, a nagybátyám meg egy helyi nagykutya volt és 10 évet töltött szövetségi börtönben. Az anyám és a nagyszüleim megtették amit csak tudtak, de a férfivé válásom közepette börtönökben találtam magam. De megtaláltam magamat!
És az én gyerekeim nem fogják érezni a bilincs hideg és erős szorítását, a börtönlétet én segítek nekik, hogy ne kelljen ezen átmenniük! Csak a holttestemen át történhet meg! Szóval, hogyha nem valaki nem tudná tiszteletben tartani azt, hogy ne álljon az utamba, akkor b@&#sza meg! Tudok egy csomó olyan f&szfejet, akik nem tudták...."

- Szeretettel a KIRÁLY

A sok rossz hír és sötét gondolat után, hadd örvendeztesselek meg titeket egy vadiúj T.I. dallal, melyben Eminem is közreműködik és ez is rajt lesz a Király december 7-én megjelenő albumán. 


After the bad news and negative, dark thoughts let me show you a brand new T.I. song featuring Eminem. This song will be on the new album in stores 7th December.




FloRida - Turn around video premiere

New song

Az X-Faktor mentora Malek Miklós saját dallal áll elő, Zseton a zsákban címmel. A dal hangszerelése jó, de megmondom őszintén ez a szövegelés nem áll jól Miklósnak. Szerintem egy kicsit műmájerre sikeredett, vagy az X-Faktor mentorjaként játssza meg magát. De valahol biztosan sántít a dolog. Mert vagy nem olyan vagy nem ilyen.
Nekem összeségében egyátalán nem tetszik. Hallottam már róla korábban, hogy Miklós is énekesi projektet indít, de azt gondoltam - világlátott és Amerikát megjárt zenészként - majd valami ütősebb, extra modern témával áll elő. Erre elővette a régi, akusztikus cuccost. Ami szerintem manapság rohadtul nem menő...és nem is megy...
Én sok sikert kívánok neki, de ezzel a stílussal nem igen fog labdába rúgni. Esetleg idehaza, egy szűk réteg körében.

Ja és ne ijedjetek meg a 6.37-es hossz láttán, a dalnak kb. 3.01-nél vége van!



New Videos


Preview: Alesha Dixon - The Entertainer

Alesha Dixon The Entertainer című album november 29-én jelenik meg, de már most belehallgathatunk, hiszen egy sampler-t tett közzé weboldalán a brit énekesnő. Jók a számok, talán nem tudnék mondani, olyat, ami nem  tetszik.

The new album of Alesha Dixon The Entertainer will be out on 29th November. But we can listen to the new music already, because she uploaded a sampler to her website. I like the songs, i can say the album contains bad music. 


First We R who we R performance by Kesha

Meg kell  mondjam, Kesha nemcsak remek dalszerző és énekesnő, hanem szuper előadó is! Nemrégiben az ausztrál X-Faktorban lépett fel a We R who we R című új dalával és hatalmas bulit csinált! Azok a táncosok, no és Kesha gitáros betétje! Kész ez a csaj, de nagyon bírom!

I have to tell that Kesha is not just a great songwriter and singer also she is a great performer! She performed at the aussie X-Factor with her new hit single of Cannibal We R who we R, it was so amazing! I loved that, with those dancers, and Kesha's guitar solo - absolutely great! I love her!

Video premiere: Pitbull - Hey baby!

Pitbull november 2-án adta ki új lemezét, az Armando-t, melyen a szuper dal a Hey baby! is megtalálható. Most ehhez a számhoz készített videót, T-Pain-nel aki a refrénben hallható. Számomra meglepő volt, hogy végre T-Pain hangját auto tune nélkül is hallhatjuk, de azon nem lepődtem meg, hogy azt az őrült napszemcsit viseli a klipben. Tuti!

Pitbull released his new album Armando on second November, and he shot a video for the single Hey Baby!
The song featured T-Pain, and i'v got suprised that we can hear his voice without autotune in the chorus part. Goood! But those sunglasses....killer!


I like the way her talk... - Wynter Gordon new video!!!

Avril Lavigne update - New video in January


Avril Lavigne néhány napja közzétette blogján, hogy végzett a negyedik stúdióalbumával! Végre! Már alig várta a nép. De Avril azt írta, hogy már ő is várta, hogy újra azt csinálhassa, amit a legjobban szeret, zenélni.
Egy évig ült ezen a lemezen, mire végre eljutott odáig, hogy kiadassa az anyagot. Azt mondja az énekesnő, hogy ez a lemez nagyon őszinte, nyílt és a szívéhez közel álló lett. Olyan dalok is lesznek rajta, amelyeknek Avril maga volt a producere és olyanok is, amelyeket barátaival együtt vett fel.
Személyes bejegyzésében azt írja: felfedezte milyen bürokratikus a világ. És az emberek akkor hozzák ki magukból a legjobbat, ha azt csinálják, amit szeretnek. Mert így természetes. Az, ha ráerőltetünk magunkra olyasmit, amik nem mi vagyunk, nagyon nem jó.
„A karrierem kezdetétől fogva az volt üzenetem, hogy mindig legyetek önmagatok és álljatok ki azért, amiben hisztek. Kövessétek a szíveteket!”
Az első kislemez az új CD-ről a What the Hell? című szám lesz, ami egy vicces himnusz. A legfőbb üzenete a személyiség szabadságára hívja fel a figyelmet, és ez a legpoposabb szám a lemezről.
A videó forgatását is hamarosan megkezdi Avril, de az eredmény csak januárban kerül nyilvánosságra, addig sajnos várni kell.

TV performances - Rihanna, Nelly


Nelly on Tonight Show!


Rihanna on Letterman!



A fenébe, hogy ráéreztem ennek az ízére!

Rihanna az amerikai MTV-nek bevallotta direkt HASZNÁLTA FEL AVRIL LAVIGNE Im with you című számának néhány taktusát a Cheers című party himnuszához. (Lám, lám :-D)
Azt mondta az énekesnő, hogy ettől különlegesebb a dal hangzása. Ami egyébként a kedvence a Loud-ról, mert ez egy olyan szám - Rihanna szerint - amelynek hallatán az ember fogja magát és elmegy bulizni. Ő is mindig nagyon várja a péntek estét, mert csak akkor van ideje szórakozni, egyébként dolgozik. És még vasárnap is ötkor kel reggel, akárcsak a hét többi napján.


Damn it! I got right!


Rihanna told to the american MTV that she USED A SAMPLE from Im with you a song of AVRIL LAVIGNE!  I told it last day (God, i wrote it hungarian....sorry!), that i got a feeling when i hear this song Cheers that this a Avril song. No, this is'nt Lavigne's song, but Riri told, that by using her sample made a different, special vibe to the party anthem. 
Which song is her favorite, because this song is like you hear it and you wanna go to party, dancing and drink! Like her on fridays. Because she can partying only just friday, the other days of the week she is working. And she got up 5 a.m. all the day of the week, also saturdays. Damn, that's so bad!












Update: Kat DeLuna


Kat DeLuna új lemeze az Inside out november 5-én jelent meg Európában. Az új kislemez dal az albumról a Party O'Clock lesz, amelyhez az alábbi videó tanúsága szerint hamarosan klip is készül.

The new album of KatDeluna Inside Out was released on 5ht November in Europe. The next single of the album will be Party O'Clock, and according to the video below she will shoot a clip for the songj, soon!


No Mercy - Tracklisting with superstars


Ez az új hivatalos borítója T.I. várva-várt és régóta tologatott új lemezének! A No Mercy december 7-én "lát napvilágot" és már a tracklista is kikerült a nagy nyilvánosság elé. Lesznek nagy meglepetések annyit mondhatok, hiszen olyan neves előadókkal dolgozott együtt a "Király", mint Kanye West, Pharell, Christina Aguilera, Eminem vagy éppen Drake. 

De vizslassátok meg inkább a listát!

This is the new official cover of T.I.'s next album No Mercy. The long awaited, and re-named album will come out on 7th December. The tracklist is already public, and i can tell that includes suprises! The King worked together so great artists like Kanye West, Drake, Eminem, Christina Aguilera or Pharell. But check out the list!

1. Welcome to the World feat. Kanye West and Kid Cudi

2. How Life Changed feat. Mitchelle’l and Scarface
3. Get Back Up feat. Chris Brown
4. I Can’t Help It feat. Rocko
5. That’s All She Wrote feat. Eminem
6. No Mercy feat. The-Dream
7. Big Picture
8. Strip feat. Young Dro and Trey Songz
9. Salute
10. Amazing feat. Pharrell
11. Everything on Me
12. Poppin’ Bottles feat. Drake
13. Lay Me Down
14. Castle Walls feat. Christina Aguilera


And if you go to T.I.'s website by clicking here, you can pre order the album and listen to the new songs!

És ha felpattantok T.I. weboldalára ide kattintva, előjegyezhettek a lemezre és bele is hallgathattok!

Viva Starr Ajka live



A mi reménységünk Viva Starr nemrégiben fellépett Ajkán a vörösiszap katasztrófa áldozatainak megsegítése céljából rendezett koncerten. Már alig vártuk, ugye, hogy lássunk egy videót is ama bizonyos fellépésről és ím, biza ez az idő is eljött!
Viva végre feltöltötte az Ajkai fellépést a youtube-ra.
A szuperszónikus magyar származású ám Ukrajnában felnevelkedett, most meg Kanadában és egyébként a Tengerentúlon ténykedő énekesnő a legtutibb dalait adta elő: Plastic Girl, Im on fire, Drunk Chicks. Élőben énekelt! (Már amennyire meg tudom állapítani a videón.) És nagyon csini is volt, de hiányoltam egy nagyobb show-t. A képeket elnézve, nem igen őrjöngött a közönség, ja ez gondolom a katasztrófa utóhatása, meg az is, hogy a normális igényes zene iránt, ami egy kicsit is újító, idehaza nincs igény! Ez van, fatuskók vagyunk!!!
De Viva azért jó volt, naná, hogy jó!

Our hope, Viva Starr performed a few weeks ago in Hungary, Ajka where was organised a charity concert for the red mud vicitms. We waited so much for the video of the concert, and now we got it!
Viva uploaded - at long last - to her youtube the vid about the performance in Ajka. 
The fantastic hungarian born, ukrainan grew up and now Overseas active singer Viva Starr performed her best songs, like: Plastic Girl, Drunk Chicks and Im on fire. She was absolutely live (as far i can tell based on what i saw in the video). And she looked awsome, but i missed dancers and great show from stage. And i think the crowd did'nt screamed. Yes, i know, after a catastrophe like what happened there...i know. But i can tell, that hungarian peapole are'nt prepared to something new, amazingly good and just unbelieveable! I have to tell: we stumps! 
But Viva was great, off course she was!!!


Rihanna - What's her name?



Rihanna az új albuma kedvéért színes lett és vidám - sokan ezt a depresszióból vagy legalábbis szomorúságból való kilábalás jeleként fogják fel, szerintem csak ügyes reklámfogás! Van, akinek bejön - nekem nem!
Sajnálom, hogy Chris Brown megruházta Riri-t, de én a megtört Rihanna dalait és énekét jobban szerettem. Szerintem a Rated R Rihanna messze legjobb albuma, röpke pályafutása során (22 évesen 5 albumot tudhat maga mögött!!!).
A Loud című új nagylemezét úgy harangozta be, hogy nem lesz rajta semmi borús hangulat, meg hogy nem lesznek rajta olyan dalok, ami miatt továbbléptetnéd a zenelejátszót. Annyi azért igaz ebből, hogy a lemez indulása erre enged következtetni. Berakod a CD-t és azt hiszed, hogy "hú basszus, ezen ilyen király számok vannak?" Elárulok valamit: nem! Az S&M és az Only Girl csak üdítő kivételek az unalmas dalok halmazában, melyet Loud-nak hívnak!
A második kislemezzel a What's my name-mel folytatódik a Rihanna unalomkavalkád, ami nem is olyan rossz, de ha minősíteni kellene én csak egy közepest adnék neki. Sajna, ez nem az az ütős track, ami miatt táncra perdülnék.... Lehet, hogy bennem a hiba.
A folytatásban a Cheers, drink that című dal sérti az ember fülét, melynek az első taktusai hallatán azt is hihetnénk, hogy véletlenül Avril Lavigne is fellopózott Rihanna új lemezére! Pedig nem, basszus ez Rihanna! Vagy inkább azt mondom, ez is Rihanna. Nem rossz a dal, de nem öt pontos!
Na, a Fading kissé emlékeztet a Rated R-es cicimutogatós, félkopaszra nyírt Rihanna-ra, arra a csajra, akit még én is bírtam. A Fading igazán jó szám, ez még bejön, de épphogycsak!
Aztán a megahit Only Girl, na ezt nagyon eltalálták, olyannyira, hogy jó! Ehhez nem lehet többet hozzáfűzni.
Ezután mélyrepülés következik, a maradék hat számból én négyet kidobnék a kukába. A tényleg erős szelektálás után maradt két track, azért elmegy. Az egyik a Complicated, amelyben Rihanna akkorát énekel, mint egy ház! A másik a már megasláger Love the way you lie második része, amelyben Rihanna vokáljai dominálnak, nem Eminem szövegelése. De azért Em' is feltűnik benne.
Ha nagyon lágyszívű vagyok, akkor még a Raining men-nek is adhatok egy kettest, de csak a sok oh,yeah és Nicki Minaj miatt.
Rihanna egy totál pozitív és bulizós lemezt ígért, ehhez képest egy hatalmas marketing fogást hajtott végre és a Loud 11 számából még jó szívvel is csak 5 ütős, de ha nagyon genyó akarok lenni csak 3!
De legalább annyi jó van ebben az új lemezes reklámkampányban, hogy Rihanna visszanövesztette a haját, ami jól is áll neki. Pedig az előző séró se volt kutya! Az enyém is valami hasonló, de neki persze sokkal jobban állt, mint nekem :-D

Azoknak ajánlott megvenni, akik vérbeli Rihanna fanok, más csak feleslegesen pazarolná a pénzt egy piszok drága lemezre, amit aztán többet nem tenne be abba a bizonyos lejátszóba!


A Black Eyed Peas post



Megvallom nektek, hogy a Monkey Business virágzása idejéig még szerettem a Black Eyed Peas-t, de aztán jött a The E.N.D. a futurisztikusnak szánt hangzásával és azt nem bírta bevenni a gyomrom. Vártam már mikor nyúlnak egy kicsit Black Eyed Peas-es elemekhez és nem kommersz űrhajós zenét nyomatnak. Azt hiszem a The Beginning-gel eljött az én időm, és persze Will. I. Am-éké is.
Ez az album sampler-t elhallgatva, elég jó kis lemez lesz, ha végre megjelenik. Az pedig a leghivatalosabb források információi szerint is csak november 30-ra várható.
De érdemes lesz kivárni, hiszen ez tényleg egy olyan album lesz, amelyet érdemes megvenni és mindegyik szám hallgatható lesz rajta. Ha legalábbis ez egy official sampler.

A legjobb a Do it like this, de kb. két részre osztható a lemez. Az első fejezetben "űrhajós zene", a második rész viszont "old school B.E.P." zene. De, ahogy hallgatom a számokat, hallom David Guetta keze nyomát is a track-ek egyikén-másikán. Gondolom, nem csak képzelődöm...

I have to tell that i loved Black Eyed Peas untill the hayday of Monkey Business era, then they released The E.N.D. with those "spaceman music", that i do'nt like and after that i did'nt listen B.E.P. music anymore. I waited for another album, which constitute classic B.E.P. elements. And now with The Beginning my time has come, and for sure Will.I.Am's times too!


And while listening to the album sampler, i can say, it will be a great-great album if it will come out on 30th November. We must wait untill the end of November, but worth it! The Beginning's all tracks are crazy, especially Do it like this. But it is distributable for two parts: in the first part are some soft "spaceman musics" and in the second part we can listen to great "old school Black Eyed Peas" tunes! I really like it!
And if i listen to the new B.E.P. music i can recongnize David Guetta's "hand sign". I think this is'nt random.....

Busta Rhymes in Budapest and maybe in X-Faktor??


Busta Rhymes másodszor ad koncertet kis hazánkban, először 2004-ben a Sziget fesztiválon mutatkozott be a magyar rajongóknak. Nem egyedül jön Magyarországra az amerikai rapper, hiszen vele tart csapata a Flipmode Squad és maga Wayne Wonder is! A Papp László Sportarénát rengetik meg az amerikai urban vonal ikonikus figurái.

Felmerült az is, hogy Busta az X-Faktor-hoz is ellátogat. Hogy ez mit jelent; fellépést, vagy vendégzsűrizést, vagy esetleg csak egy röpke látogatást a Corvin sétányon - nem tudni. De, hogy a programjában szerepel a magyar X-Faktor, az fix!

A Grammy díjra is jelölt, platinalemezes rapsztár jelenleg egyébként nyolcadik stúdiólemezén a The Chemo-n dolgozik.



DJ Nadir | Myspace Video

New song from Only One Flo!




Egy új dal látott napvilágot FloRida hivatalos vevo-ján a november 30-án megjelenő új lemezéről. A dal címe Who dat girl és Akon vokálja hallható benne. Elég jó, de a másik szám nekem jobban tetszik! Nektek?

A another new song was released via FloRida's official vevo from his upcoming album Only One Flo. The song is Who dat girl featuring Akon. It is a good song, but i think the another song Turn aroudn is better. What do y'all think?

Lil Wayne first song after jail

Hát igen, pont az ilyen füstös, akarom mondani füves téma miatt került rácsok mögé nemrégiben sokak kedvence az amerikai Grammy díjas rapper Lil Wayne. De Weezy folyamatosan tartotta a kapcsolatot a külvilággal és a rajongókkal, így könnyebben vészelte át a börtönben töltött napokat. 10 napja pedig búcsút intett a sittnek - reméljük örökre!
Olyannyira benne van a "boogie", hogy máris felvett egy új dalt a rapper. Persze tudjuk a hűvösön töltött idő megihleti a rapper-eket. 
Jó barátja DJ Scoob Doo osztotta meg a twitteren az örömteli hírt, annyit írt: "Csak képzeljétek el az A Milli 2010-es verzióját!"
Nézzük, mi is volt az az A Milli?!

Oh, yeah, he was in jail because for those "smokey" things.... He maintained the connect with the outside world and with fans, he wrotes letters from prison. But Lil Wayne was released from jail 10 days ago - maybe he said goodbye forever to the bars! It seems he is a workaholic or something he already recorded a new song! We already know, that the time spent in jail inspiring the rappers. One of his friends, DJ Scoob Doo shared the good news with Weezy's fans via twitter, he wrote: "Just think a 2010 version of A milli!"
Take look at A Milli!

Another re-release: David Guetta



A francia sztár DJ is beáll a többi világsztár sorába, és újra kiadja nagy sikerű One love című albumát, One more love címmel. David Guetta úgy tervezi egy két lemezes változatot ad ki, az egyik lemezen a One love dalai lesznek, míg a másikon új dalok is lesznek.
Remixeket is tervez a kettes számú diszkre, például rajta lesz az Acapella is, amely ugye Kelis előadásában jelent meg és a Gettin' over you is, a Fergie és Chris Willis féle verzióban.
Ami az új számokat illeti, a Who's that chick mindenképpen a korongra kerül. Ebben Rihanna vokálja hallható. Ez a dal digitális formátumban november 28-án jelenik meg, de a rádiók már 22-én játsszák.
A One More Love című új David Guetta lemez november 29-én jelenik meg.
A kettes lemez tracklistája alább látható!

David Guetta will also re-release his awsome album One Love as One more love. In the Guetta-package you will find 2 discs. On the first disc will be the songs from One love and on the second new songs with remixes. And the single Who's that chick, which will release on 28 November but the british radios will play from 22nd November. 
Check the tracklist under the text!



1. Who's That Chick? (feat. Rihanna)
2. Gettin' Over You (feat. Fergie & Lmfao)
3. Revolver (Madonna vs. David Guetta feat. Lil' Wayne) [One Love Remix]
4. Acapella (by Kelis)
5. Missing You (feat. Novel) [New Version]
6. Louder Than Words (feat. Niles Mason) [Radio Edit]
7. Freak (feat. Kardinal Offishall) [by Estelle]
8. Sexy Bitch (Feat. Akon) [Chuckie & Lil Jon Remix] [Edit]
9. Grrrr
10. Love Don't Let Me Go (Walking Away)
11. The World Is Mine (feat. JD Davis)
12. Love Is Gone (Original Mix) [feat. Chris Willis]

A new Rihanna video





Rihanna released a new video from her upcoming album Loud. The song called Whats my name? and featured Drake. Everybody say that they are a cute couple, but theres just one problem. They are'nt a couple, both have partner already. But i can say, the look good together. Love the video, it is simple but enough for this song. 
I need more than that for S&M, if Riri shot a video for the song. Maybe she will!

Rihanna elkészítette legújabb videóját a Loud című vadonatúj lemezén megtalálható Whats my name című dalhoz, melyben Drake is közreműködik. Mindenki azt mondja, hgoy ők ketten milyen jól néznek ki. A baj csak ezzel az, hogy mindketten más irányba kacsintgatnak. De tényleg jól mutatnak együtt.
A klip meg elég jó, egyszerű, de pont elég ehhez a dalhoz.
Azért az S&M-hez többet várok majd, ha egyáltalán lesz hozzá klip! Talán lesz!


X-Faktor 5. adás videók!




Fresh music: Kesha-Blow


Egy újabb dal került elő Kesha november 22-én megjelenő albumáról a Cannibal-ról. A Blow című dalban én fel véltem fedezni Benny Benassi Satisfaction-jének taktusait.
De alapjában véve tetszik a szám! Érdekes lemeznek ígérkezik.

X-Faktor 5. élő adás - ÉLŐ KÖZVETÍTÉS!!!



Ez már megint egy kicseszett döntés volt, ők legalább üde színfoltjai voltak a műsornak! Persze ez egy nagyon nehéz műfaj, ezt Miklós is elmondta. De Miklóst is sajnálom, bár múlt héten lehúztam őt a döntése miatt, de ő mindent megtett. Mármint sokat dolgozott velük, és ő egy remek szakember, kár hogy minden csapata kiesett...
Geszti Péter szerint egyébként az X-Faktor leginkább nem is a Non-Stopban hanem a Miklósban van!
Persze ez a post nem róla szól, hanem a faktorosokról. Na szóval, én most ledöbbentem!!!!!! Gondolom TI IS!!!!!!!!!!

Geszti Péter eldöntötte: Non Stop megy!

Nagy Feró szerint, Non-Stop menjen! Geszti dönt!

Keresztes Ildikó voksa: Non-Stop menjen.
Malek Miklós voksa: Nikolas menjen.

És most következik a feketeleves, a zsűri leadja voksát Nikolas-ra vagy a Non-Stop-ra.

Ez egy Elvis szám????


A Non-Stop lépett színpadra. Most nincsen semmi "stand up comedy", ahogyan azt Feró korábban mondta, csak simán kiálltak és lenyomják adalt, ami hozza a színvonalat. És a közönség élvezkedik.
Miklós arcán semmi jó nincs! Ez rossz jel!!!!!


Nikolas kezdi a párbajt, de szerintem ő neki ennyi volt...És ez a rosszindulatú pletykáknak is betudható...Nem hinném, hogy a Non-Stop ne lenne bent az utolsó négyben vagy háromban vagy kettőben. Ők egy olyan unikumnak számítanak, ami még egy nincs a magyar zenei palettán. Tehát ők mindenképpen maradnak és ha ismét borítékbontásra kerülne sor, akkor is ők maradnának bent.
Persze most nagyon tapsolnak, meg nagyon sikoltoznak a stúdióban miközben Nikolas énekel. Most ez mondjuk tök jó, Cserháti számot énekel egyébként. Jól.

A Non-Stop és Nikolas párbajozik....5 az 1 ellen!

OMG, csak fiúk maradtak és közülük csak Király L. Norbi jutott tovább! Ez durva!


Wolf Kati, "anyukám kedvence" is továbbra is X-es!


Vastag Csaba is tovább mehet!


Shodeinde Dorka!


Janicsák Veca is továbbjutott!


Vastag Tamás bent van!

Jelenleg az eredményekre várnak!

Hát hiába volt ez egy Ronan Keating dal (When you say nothing at all), meg hiába volt pop én nem láttam se szivárványt, se napocskát a színpad felett. De a közönség vastapssal jutalmazta az előadást.
Geszti Péter szerint, egy nagyszerű hang rátalált a műfajára. "Látod, milyen nagy sikered van, ha egy normális dalt választasz?" - mondta Malek Miki! "A tények magas dolgok, mondta Virág elvtárs." - Keresztes Ildikótól idéztem.
Tomi úgy érzi, hogy most visszatért. Én nem, szerintem már mehetne...De a tinilányok úgyis bent tartják.

A zsűrinek bejön és a közönségnek is, nekem nem igazán!

Vastag Tomi jött a színpadra, valami happy-s nyál genyó dallal...

A zsűrinek is tetszett, bár volt aki nem ismerte fel elsőre a dalt - örgek, ez van - és Feró azt mondta, hogy végre kiléptek a stand up comedy-ből. A fiúk azt mondják, hogy általában Zsoltit ismerik fel. A kisfilmjükből kiderült, hogy Lady Gaga-t nyomattak egy templomban, mégpedig a Bad Romance-t, amitől betérdelt a "népség", ahogyan Zsolti mondta.

Szuper! Ők azok, akik mindent dalt, a magukévá tudnak tenni! És a szám végén ledobták a zakókat, tutik voltak!

Rihanna-tól a Don't Stop the Music-ot éneklik a fiúk és szmokingban vannak meg színes ingekben és nagyon jól néznek ki-! Főként a főénekes srác!

Malek Miki mindenkit Vegas-ba vinne??? Vigyen már ENGEM is!!!!
A Non-Stop felkonferálásánál már ujjong a közönség!

Ez az én véleményem, de most mondják a mentorok!
Keresztes Ildikó szerint annyira jó, hogy nagyon! Malek Miklós szerint, a közepe döcögött és nem jött le, hogy komfortos neki a dal. Pedig de!
Geszti szerint olyan Kati mint a Titanic zenészei, amikor süllyed a hajó, akkor is zenélnek. De csodálatos.

George Michael számot énekel és úgy tűnik betartja azt amit Feró javasolt neki. Történetesen azt, hogy lássa, hogy élvezi az előadást. Ez ráadásul egy George Michael és Mary J. Blige duett volt, de Kati egyedül is szuper! Nincs semmi sallang, csak ő és a dal és a színpad! De milyen királyul nyomja!

Most a szerintem győzelemre legesélyesebb énekes, Wolf Kati!


Wolf Kati, Vastag Tomi és a Non-Stop jön a reklám után!

Geszti Péter szerint csak a dal második fele volt gyenge, szerinte énektanárhoz kellene többet járnia és megoldódna a gond. Azt mondja Malek Miklós is, hogy az első 20 másodperc az csoda volt. És a szíve ott van, de a hangja nincs! Ez igaz! De a dalválasztásba nem kötnek bele, csak a hangképzésbe, amiben Feró szerint Király L. Norbi ebben a mezőnnyel szemben hátrányban van.

Hát ez elég lagymatag, én nem estem hasra, inkább mindjárt elalszok itt a klaviatúra felett. És egyébként szerintem hangilag se okés a téma! Most akkor Charlie imitátort alakít, vagy Király L. Norbit?
Mérsékelt a taps a stúdióban, de persze Keresztes Ildikó mindjárt sírva fakad...pfúj, de gáz!

Na, neeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Charlie, Nézz az ég felé című dalát énekli és mennyire kísérteties!

Király L. Norbi jön!

Feró: "Tom Jones csak nézne, hogyha hallaná, hogyan lehet ezt a számot normálisan lenyomni!"

És az alulöltözött ribancok lenyomták Vastag Csabát! Mennyire jó volt ez a fellépés!

És most macsóra veszi a figurát a srác, Tom Jones-tól énekli a Sexbomb-ot! És milyen az a színpadi mozgás...OMG!




Vastag Csaba jön, akinek Feró szerint egy hibája van, az, hogy jóképű! Na, ez mondjuk igaz! :-D

Most tényleg jó volt! Szerintem bebizonyította, hogy miért is választották be a műsorba! Végre egy jót énekelt, nem ment el a hangja. Lehet, hogy most találták meg a neki való dalt. Dorka ruhája is tuti, vagy inkább érdekes.

Na ez már valami, Killing me softly-t énekli és eléggé magabiztos kezdés volt!

Nyekergős Dorka következik!

A reklám jön, aztán jön Dorka, Vastag Csaba, Király L. Norbi!

Feró szerint jobb volt, mint az eredeti. Malek Miklós szerint ne legyen irigy Veca az energiával, többet is adhat. Keresztes Ildikó azt mondta, ő megijedt attól, hogy Veca ezt választotta, de újjászületett Veca által, ahogyan Geszti Péter fogalmazott.
Egyébként érdekes feldolgozás volt, egy szál zongorával kísérték végig a dalt és minden nyálaskodás kimaradt belőle.
Vastaps!


Veca most ért el a saját szintjére! Eddig csak langyos volt, tökéletesen énekelt, de semmi extra. De most a hangja szinte ragyog. És tényleg igaza volt Ferónak az előző adásban, hogy ledobta a rongyokat és magát adja. Ez az!

Veca a Piramistól énekli a Ha lenne két életem című dalt!

Geszti mentoráltja jön, Janicsák Veca!

Malek Miklós szerint nem mozdult ki a komfort zónájából most sem. Feró szerint már nem énektanár, hanem kezd énekes lenni. Geszti Péter szerint, az ének az ötös, de langyos volt. Ami persze nem szexuális utalás. És azt mondják nem meglepetés. Keresztes Ildikó azt mondta, Nikolas az aki minden műsorban tökéletesen énekel és mindig új színt mutat magából.

A nadrágja eléggé gáz, mintha teli rakta volna műsor előtt az izgalom miatt! :-D De a kalapja az most csilli-villi - trendi!

Hatásos volt Nikolas belépője és talán Jamiroquai-t énekel?! És milyen jól! Táncol is és, aminek örül, hogy ő is kapott táncos csajokat! Na, de Nikolas...

Takács Nikolas lesz az első, aki színpadra lép!

A BackIIBlack lép fel egy medley-vel!

Ördög Nóri outfit-je okés, a felsője nagyon szép, de a lábbeli....Hááát! Balázs miatt, mindig lapos csukákat kap és azok általában rondák. Most is!


Hé, Mindenki, pillanatokon belül kezdődik az X-Faktor és én élőben nyomom nektek az infókat! Izgi lesz, mai slágereket énekelnek a megmaradt versenyzők; Takács Nikolas, Wolf Kati, Vastag Csaba és Vastag Tomi, a Non Stop, Shodeinde Dorka, Janicsák Veca éééés Király L. Norbi!

Update hamarosan!