New song from Willow



Gondolom ez a kép nem véletlenül készült! Mother Monster hatása pedig hallható is a dalon, de ez cseppet sem árt neki! Willow Smith, aki már igazán nagylányosnak tűnik, kiadta új dalát 21st century's girl címmel. Tényleg van benne némi Lady Gaga beütés és kevésbé r&b-s, mint a Whip my hair volt. De, hát tudjátok Kispajtások: fő a változatosság!

I think this picture have'nt accidentaly! Mother Monster's influence is in the latest track of Willow Smith. She released her second single 21st Century's Girl. This is'nt a r&b song like Whip my hair, more dance taste. But this is'nt bad direction. You know the diversity delights ;-)



Kesha-Blow

The touch of Lady Gaga is everywhere! Kesha was one of the most unique artist in the industry, but now i watched this new video for Blow.... God, this is so...commercial! The song sounds great. But this video is fullfilled with Gaga smell...Check it out!

Lady Gaga hatása mindenütt ott van! Kesha volt az egyik legegyedibb előadó a bizniszben, de most megnéztem a Blow videoklipjét..... Istenem, ez olyan....kommersz!! A dal remek, de a videó szörnyű.... Nézzétek!


Breaking!!! - Lady Gaga_Born This Way video premiere








Van itt kérem minden, szülés, csontvázarcú Lady Gaga, gyenge utalás maszturbálásra, jó és a rossz harca. Megérkezett a Born This Way klipje! Élvezzétek!

Here is everything! Birth, imitation of masturbation, fight of good and evil. The new video of Born This Way has arrived! Enjoy!!!

Hurts' new video for Sunday is out now!


Latest supersong from the british synth duo! Sunday of Happines! Watcha think????

Dr. Dre is back!

Third peace of Femme Fatale!



Britney published another snippet of her forthcoming album Femme Fatale. This is also a DrLuke produced track, How i roll. Check it out!

Britney egy újabb darabot osztott meg soron következő albumáról a Femme Fatale-ról. Ez is egy DrLuke szerzemény, a How i roll. Csekkoljátok!

 

The dance music dose!

Gondoltam, rátok fér némi pörgős ritmus a sok urban, meg pop dal után! Szóval íme tálalok nektek egy kis dance-t!

I thought you need some uptempo beats after the urban and pop songs! So i give you tasty dance music!








És a szerelmem......:-D

And my only love.....:-D




New single of Keri Hilson



Úgy látom sok már itt a Lady Gaga és Britney Spears post! Szóval jöjjön hát némi Keri Hilson híradag! MissKeriBaby úgy döntött a One night stand-et adja ki kislemezként, ennek egészen egyszerű okai vannak -  mondta a rap-up.com-nak - a rajongók ezt akarják! Szóval ez lesz Keri Hilson következő nótája, amelyet afféle "urban" dalnak kiáltott ki az aranytorkú énekesnő. Azt még nem tudni mikor jelenik meg a maxi, de az bizonyos, hogy e hónap végén forgatják a videoklipet a dalhoz....

I think here are too much Lady Gaga and Britney post! So let's see some Keri Hilson news! MissKeriBaby decided that her next single will be One Night Stand featuring Chris Brown. And why? The answer is very simple: the fans wanting this song. So she said okay, this will be her next urban single!
We don't know the release date, but we do know, the video shoot is scheduled late this month...




A real little monster in the spotlight!


Hihetetlen, de igaz! A youtube csodákra képes!
Egy amerikai kislány Maria Aragon felénekelte egy szál szintetizátorával Lady Gaga új dalát a Born This Way-t. A felvétel annyira jól sikerült, hogy "Mother Monster" aka Lady Gaga is felfigyelt az "átdolgozásra". És közzétette a twitterén, a kislány


Maria dala annyira jóra sikerült, hogy mostanra több, mint 11 millióan nézték meg kisfilmjét a youtube-on, sőt Ellen Degeneres is meghívta show-jába, ahol szintén fellépett a 10 éves kislány. Aki elmondta 3 éves kora óta énekel.


Egy Winnipeg-i rádióállomásnak adott interjúra közben, pedig maga Lady Gaga jelentkezett be telefonon. Aki elmondta a kislánynak, hogy nagyon sokat jelent számára Maria előadása, hiszen ez ébreszti rá, hogy van miért dolgozni. Sőt azt is elmondta, hogy éppen rossz napja volt, amikor meglátta a videót, de miután meglátta azt, sokkal jobb kedve lett. Sőt a rádióinterjúban Lady Gaga toronto-i koncertjére is meghívta Maria-t, ahol valószínűleg együtt éneklik majd az új megaslágert. Mikor Gaga megkérdezte a szipogó Maria-t szeretne -e valamit kérdezni tőle, a kislány csak annyit tudott kinyögni: "Honnan szerzed be a ruháidat?" :-D





It seems to be impossible, but it is real! A 10 year old girl did a Lady Gaga cover for Born this way, she recorded and shared on youtube. And the cover aroused the interest of Mother Monster herself! She published it on her twitter paige, and at the moment more the 11 million pepole have seen Maria Aragon's cover! 
The little girls project was so succesfull that Ellen Degeneres had invite her into her show, and she also performed there, applause! 
In a radio interwiev with Maria, suddenly Lady Gaga appeared in the ether! She said to Maria, that her youtube performance means so much to her, this makes her happy. And this is why she makes music! She told, her day was bad, but then she watched the video and became more happier! 
Gaga asked the sniveling girl for questions, but Maria could just say: "Where do you get your outfits?"

Sara Bareilles live!


A Vevo, ami még mindig nem nézhető normálisan kicsiny kis hazánkban közzétette Sara Bareilles nagyszerű énekesnő és dalszerző egy élő fellépését. Sara a Kaleidoscope Heart turné keretében San Fransisco-ban lépett fel bandájával, ebből a koncertből látható és hallható az Uncharted című dal alább!

Vevo presented a live performance of the great singer and also great songwriter Sara Bareilles. She performed with her band in San Fransisco, on her Kaleidoscope Heart tour. The song Uncharted live in this video below! Enjoy!


On the floor (Lambada remake) is out now!



Jennifer Lopez's new single the Lambada remake On the floor featuring Pitbull is out now on iTunes! OMG! The song is really good! I did'nt liked it, but after i listened for a few times i have to tell: this is a very,very good remake! And the latino divas forthcoming album Love? will be also release on 29th March, but i already listened the whole album, so i'll soon publish the album critics!!!Cruelly!! :-O

Jennifer Lopez új dala a Lambada remake On the floor Pitbullal kiegészülve mától elérhető az iTunes-on! A dal nagyon jó! Igaz eleinte nem szerettem, de miután néhányszor meghallgattam, meg kell mondjam ez egy igen, igen jó átdolgozás! A latino díva várva várt albuma is hamarosan kijön pontosan március 29-én, amit már volt szerencsém meghallgatni, úgyhogy nemsokára jövök az albumkritikával! Kegyetlen leszek!!! :-O

Buy Jennifer Lopez ft. Pitbull - On the floor on iTunes




Balaton Sound first updates!



Idén július 7. és 10. között rendezik meg Kelet-Európa egyik legnagyobb elektronikus zenei fesztiválját a Balaton Sound-ot. Minden évben a Zamárdi szabadstrand ad helyet a négy napos "együttlétnek", amely idén sem lesz másként. A szervezők már közzétették az első 13 fellépő nevét. Köztük szerepel a holland sztár DJ, Tiesto is, aki idén megrengeti a Balatonpartot utánozhatatlan zenéjével. De lássuk, kik lépnek fel még a balatoni fövenyen!

Balaton Sound is one of the biggest electronical music events of East-Europe. In this summer (7-10. July) will be also organized at Zamárdi, directly on the beach! The organizing team published the first 13 performers and the dutch star DJ Tiesto will be also performing at the 2011. Balaton Sound. Check out the first performer list!

  • Underworld
  • Portishead
  • Thievery Corporation
  • Ricardo Villalobos
  • Luciano
  • The Orb
  • Magnetic Man
  • Tiesto
  • Armin van Buuren
  • John Digweed
  • Gui Boratto
  • Axwell


Shakira Europe tour dates







Shakira published the latest dates of her european tour. She will perform in this spring in Romania, Serbia, Slovenia, Poland, Austria and also in HUNGARY!!!!! More infos @ www.shakira.com/news/title/more-european-shows-announced

Shakira közzétette európai turnéjának legújabb állomásait és azok időpontjait. A kolumbiai énekesnő tavasszal fellép Romániában, Szerbiában, Szlovéniában, Lengyelországban, Ausztriában és MAGYARORSZÁGON!!!!!  Több info a www.shakira.com/news/title/more-european-shows-announced linken található!

Another piece of Femme Fatale



Hey Guys! Britney Spears relesed another snippet of her forthcoming album Femme Fatale. This is also a uptempo song, with dance elements. I think it can be so big hit like Hold it against me. But to say this exactly must listen the full song. Check out the snippet of I wanna go!

Hé, Skacok! Britney Spears kiadott egy újabb dalrészletet a soron következő albumáról a Femme Fatale-ről. Ez is egy gyorsabb tempójú dal, és dance elemekkel tűzdelte meg Dr. Luke. Szerintem ebből a dalból is lehet akkora sláger, mint a Hold it against me-ből. De, hogy pontosan kijelenthessem, meg kellene hallgatni az egész dalt. Addig is hallgassátok az új dalt, az I wanna go-t!

Kanye West - All of the lights VIDEO

Gaga on stage


Lady Gaga performing her latest song Born This Way, at Monster Ball tour! Enjoy!

Gaga on Leno

211214235932
Uploaded by yardie4lifever2. - Discover more webcam videos and video blogs.

Another new song from Britney




Alig jelent meg a pophercegnő (már popanyu) új dala és videoklipje, a Hold it against me. Máris újabb hihetetlenül jó dallal provokálja közönségét Britney Spears. Jobban mondva, csak egy kis "falatot" adott a "tortából", de az éppen elég volt ahhoz, hogy rájöjjünk biza, biza egy igen komoly zenei anyagot dob össze miss Spears és alkotógárdája a Femme Fatale című albumhoz. Ím alább hallgassátok meg az Inside out című (valószínűleg következő kislemez) dal egy hangyányi részét!

She just released her latest video for Hold it against me on Thursday and now she published another sampler of a new track! If you are listen to Inside out you will recognize, Britney Spears and her "creative team" compiled a fantastic material for Femme Fatale. You can listen the sampler of Inside out below the text! 


 

Britney Spears - Hold it against me Video Premiere!

New material!!!!

És a Király énekel! Nemrég került fel a világhálóra T.I. egy eddig még meg nem jelent dala, a So Close.



Amikor a mogulok összedugják koponyájukat, biztos valami überultra anyag keletkezik. Éppen ilyesmi történt Diddy és Rick Ross együttműködése során is. Még egészen frissnek számít a Dirty Money és Rick Ross közös "gyermeke" a Private Entertainer. Ami igazán eredeti dal lett!


A Backstreet Boys-ról simán elmondható, hogy ők aztán sosem adják fel! Ennek ékes bizonyítéka, hogy évről-évre újra és újra, kudarcról kudarcra újabb projekttel próbálkoznak. Csakhogy ez a klasszik r&b feeling mostanság nem éppen menő téma! Bár ki tudja... A srácok szinte bármit el tudnak adni.

Breaking!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Lady Gaga_Born this way PREMIERE!!!!!

Nicole Scherzinger - Don't hold your breath_ OFFICIAL VIDEO



Here is Nicole's second video from her yet untitled second solo-album. Don't hold your breath is her second single of the album, which will be definetly a very uptempo album. Check the sexy video below!

Megérkezett Nicole új, második videóklipje a még készülőben lévő, cím nélküli albumáról. A Don't hold your breath az énekesnő második kislemeze a második szolóalbumról, ami minden bizonnyal egy gyorsabb tempójú lemez lesz, mint az első korong a Her name is Nicole...
A videót alább tekinthetitek meg!


Dance a rappertől - Diddy ft. Ludacris_Tomorrow tonite



Diddy örülhet, hogy felszállt az "utolsó párizsi vonatra"! És elmondhatjuk róla, hogy azért nem ragadt le a hip-hop és r&b tradicionális dallamainál. Erre jó példa a Ludacris-szel közös (!!!) Tomorrow Tonite, amely szerintem a clubok kedvence lehet, igazi szombat esti bulizós nóta. A The Runners nevű orlandói, Florida állambéli producer duó jegyzi a party-számot, amely igazi fülbemászó nóta. A duó neve persze gondolom nem ismeretlen számotokra sem, hiszen olyan nagy neveknek dolgoztak már, mint Rick Ross, DJ Khaled, Young Jeezy, Ciara, Rihanna és még sorolhatnám napestig...
A Tomorrow Tonite egyébként sajtóértesülések szerint egy lemaradt dal a Last Train To Paris-ről, ami a Dirty Money albuma. Tehát akkor Diddy nem, de a Tomorrow Tonite Ludacris-szel együtt lemaradt az "utolsó párizsi vonatról"  :-)))


Lady Gaga - Born this way single cover

Hát kérem szépen, Lady Gaga nem bír magával! Minden nap feltesz egy olyan hozzászólást a facebook-jára, twitter-ére, hogy alig várja, hogy lássuk, halljuk az új kislemezt, a Born this way-t. Hát, látszik is, hogy kíváncsian várja a fogadtatást. Ma közzétette a február 11-én megjelenő kislemez borítóját! Huh, mit is lehet erre mondani?! Gaga, egyre félelmetesebb! A kép alá csak annyit írt, franciául: három nap. Értjük, mi a célzást! :-)

Forrás/Source: Lady Gaga Facebook

Van mire várni - Nicole Scherzinger



Két újabb Nicole Scherzinger dallal szolgálhatok, nemrégiben bukkantam rá a Cold-ra. Ami stílusában illeszkedik a Poison-höz és a Don't hold your breath-hez. Szerintem elég jó ahhoz, hogy ebből is single legyen.
És ma akadt meg a fülem a Killer love című szerzeményen, amelyet akárcsak a Poison-t RedOne hangszerelt. Tud valamit ez az ember, nemde?! A dalt egyébként ma szerezte meg valaki, Nicole két órája reagált a tényre, hogy kikerült a dal a nagy nyilvánosság elé. De csak annyit írt, hogy nem tudja hogy történhetett ez meg, a Killer love az ő "gyermeke", úgyhogy védelmezi. De, ha már így alakult reméli, hogy a rajongók is "érzik" a dalt, ő imádja.
Én is!
Az énekesnő albumáról még mindig semmit sem tudni, már ami a kiadás időpontját és a lemez címét illeti. Annyi azonban bizonyos, hogy gyorsabb tempójú dalokkal rakják tele. Talán okulva az első lemez a Her name is Nicole gyenge szerepléséből. (Pedig nem is volt az olyan rossz...)




Words i never said: Lupe Fiasco!


Mától elérhető az iTunes-on Lupe Fiasco fantasztikus új dala, a Words i never said. Csak azért mondom, hogy fantasztikus, mert tényleg az. A dal producere az az Alex da Kid, aki T.I. Castle Walls című remekmunkáját is jegyzi. A dal Lupe Fiasco Lasers című albumának második kislemeze, az album egyébként március 8-án kerül a boltokba.
Lupe Fiasco neve, ismerősen cseng, de számomra csak egy dal kapcsán ugrik be, az pedig a 2007-es Superstar. No, az tényleg jó kis szám volt. De a kissé politikai töltettel ellátott Words i never said is sikeres lehet, megfelelő promo-val (én például T.I. facebook linkje alapján találtam rá!).
De, hát ő Lupe Fiasco, aki nemcsak előadó, hanem dalszerző, producer és a 1st&15th Entertainment vezérigazgatója, saját ruhamárkája van. Szóval ő egy igazi arc! No, én kíváncsian várom a dal fogadtatását, mert az internetes társadalom ovációval fogadta a Words i never said-et!




Newest Britney teaser

Hurts new single!


Ezen kép tanúsága szerint a Hurts új kislemezt ad ki Happiness című albumáról, amely a remekbeszabott Sunday lesz. A kislemez február 27-én jelenik meg a Towsend records gondozásában. És az album verzió mellett  még négy remix változat is helyet kap a CD-n. Ez lesz a brit csapat ötödik kislemez dala!
Bővebb paraméterek és előrendelés itt!

According to this picture, Hurts will release their fifth single of Happiness. It will be Sunday, which will out on 27th February. The disc will includes the album version of course and five remixes. More information and preorder here! 

Hold it against me trailers and album cover

A világ egy emberként várja Britney Spears szuperslágerének a Hold it against me-nek klipjét. Az énekesnő és menedzsmentje nem kicsit használja ki a hisztériát, hiszen már több teaser is megjelent a klippel kapcsolatban, sőt Brit még egy fotót is közölt twitter-én a múlt héten. De túl sok minden nem derül ki a klipről, csak az, hogy nagyon izgalmas lesz és szexi. És persze sok-sok táncos jelenet lesz benne, hiszen Britney ebben nagyon jó! Az eddig látott képkockák alapján elmondhatjuk, hogy várhatóan egy igazi Britney Spears-es klipet kapunk majd február 14-én.




Az énekesnő lelebbentette a fátylat új lemezéről is, melynek címe Femme Fatale lesz és márciusban kerül majd a boltokba. Britney a rég várt albumról azt írta, hogy szívét-lelkét beletette az elmúlt két évben, amikor készült. Mindent beleadott, hogy egy igazán jó anyagot készítsen el a rajongóknak, akik mindig támogatják és mellette állnak. Szexi és erős, veszélyes és titokzatos, vagány és magabiztos lemez lesz! Alább látható a facebook-on is közölt album borító!

Ian Carey ft. Bobby Valentino and Snoop Doog - Last Night

Végre megérkezet Ian Carey várva várt videoklipje a szuperszónikus új számához a Last Night-hoz. A dal maga egy görbe estéről szól, olyan estéről, amelyre másnap nem emlékszel, csak a borzasztó körülményekkel szembesülsz reggel. De, hogy hogyan és miért....azt már nem tudod. Na, éppen ez látható a videoklipben is, amiben Snoop valami überkeményen nyomja!  :-D

Na ez az igazi bulihimnusz, nem a Csonka Pici gagyi feldolgozása!

At long last we got Ian Carey's  new video for Last Night. The song is about a crazy party filled night, which was awsome, but you wake up in the morning, and you don't what hell happened to you last night. Only facing the with the terrible consequences! 


Rihanna - S&M premiere