Katy Perry - E.T. video

Jennifer Lopez nu' snippet!





Jennifer Lopez published today a new snippet on her Facebook messagewall, this is Im inot you featuring Lil Wayne. Which is available on iTunes according to J.Lo's profile. 
I think this  is a great song of the latino diva, she's definetly back to her old self, which i really, really like!
Furthermore this one, she will also publish two new songs: Papi on 13. April and Love? on 20. April. Cant wait to listen it!

Jennifer Lopez egy új dalt tett közzé ma Facebook oldalán. Az énekesnő a kissé reggeton beütésű Im into you-t mutatta be rajongóinak, melyben Lil Wayne rappel. És ahogyan arról a latino díva profilja tanúskodik, már elérhető az iTunes-on is.
De nem ez az egyetlen új dal, amely eddig nem szerepelt a Love? tracklistjén. Jennifer Lopez még két új dalt tesz majd közzé, az egyik a Papi lesz, melyet április 13., a másik pedig a Love? melyet 20-án jelentet meg az online közönség előtt.

Britney Spears Till the world ends performance


Úgy tűnik Britney-anyu mire megöregszik énekelni is megtanul, de a fellépést azt elfeljtette. Ma Jimmy Kimmel-nél lépett fel legújabb Till the world ends című dalával, amit megvallom őszintén: szeretek. De ez a fellépés, hagyott némi kívánnivalót maga után.
Kezdve a borzalmas cipőkkel, Úristen! Ki adta ezeket rá, szegény Britney-re! Ő maga nagyon jól nézett ki, szó sem róla! De mintha elfelejtette volna az évek során, hogyan legyen meggyőző előadó! Csak tipegett-topogott, semmi tűz nélkül! Ja és a hab a tortán: playback volt az egész!

Amikor a végén összetolták a két akármit a táncosok, gondoltam, hogy "na ebből valami ütős lesz". Aztán nem lett semmi, Britney nagymamásan feltipegett és ott topogott tovább. Azért a drámai befejezéshez még mindig ért!
De talán az elmúlt évek negatív eseményei, rányomták a bélyegét a fellépésére. Talán, már nem annyira biztos magában... Az biztos, valami nem okés ezzel a csajjal!

Pedig a március 28-án boltokba került albuma a Femme Fatale, igazi remekmű! Szuper dalok vannak rajta, csak éppenséggel Britney változott meg. Bár az is igaz, mindegy mit csinálsz, ha Britney Spears nevével adod el, megveszik az emberek. Félreértés ne essék!!!! Én igenis bírom Britney-t, csak valami katartikusabb performanszot vártam tőle! Ennyi.


She's on (fire) stage - Viva Starr live!!!!



Sokáig kellett várni rá, hogy valami újat halljunk egyik kedvencünktől. Aki nem mellesleg magyar származású is, ezért aztán duplán szeretjük!!!! No de, Viva Starr nemrégiben Montreal-ban lépett fel, mégpedig T-Pain előzenekaraként. Az énekesnő az Im on fire című számát adta elő, és nagyon jó hangulatú volt a fellépés. Íme a videó!
Ó, és még hozzá kell tennem: Viva videoklipet is forgat, azt nem tudni melyik dalhoz, de néhány képet megosztott a facebook-on a forgatásról.

We waited long for new song or video about our favorite singer Viva Starr. We are supporting her, because she is our girl (also hungarian) and love her voice! She performed her latest song Im on fire in Montreal before T-Pain. Viva was great, and the sound is amazing. 
Oh, and she's shooting a new video for a already unknown single, but she shared some pictures about the video shoot on her facebook page! 

Catchy songz!



Happy B'Day Gaga!



Fontos nap a mai!!!! Mégpedig azért, mert ma töltötte be 25. életévét a popzene egyik legmeghatározóbb és leginnovatívabb személyisége Lady Gaga! Ennek örömére karrierje meghatározó pillanatait elevenítjük fel, néhány youtube videó segítségével! Boldog Szülinapot Gaga! :-D

Today is a important day!!!! Because it's the birthday of Lady Gaga (25). She is one of the most impressive and innovative artist of the pop industrie. To celebrate Gaga's 25th birthday, we bringing back the memorable moments of her carrer via youtube! Happy Birhtday Mother Monster! :-D





Újabb X-Faktoros dal!

Az X-Faktor újabb döntősnek dala készült el, ezúttal Király L. Norbi első számára tombolhatunk! Márpedig tombolni lehet rá, mivel igazi rockos dalról van szó. Pont olyan, amilyenben ő ki tudja bontakoztatni a hangját. De nem tépem a számat, itt a videó, nézzétek, hallgassátok!

Lupe Fiasco - Lasers


Meghallgattam Lupe Fiasco új lemezét, a Lasers-t. Nagy mágus ez a fiú!!!!!
Nem is egyszer hallgattam meg a korongot, ami mondhatni jó idő óta az első olyan rap lemez, amely meg tudott lepni. A chicago-i rapper srác, igazán nagyot alkotott! A zseniálisan megkomponált zene egy dolog, az meg már egy másik, hogy mesterien váltogatja a zenék stílusát, de mindig sikerül megtartani az egyediséget és az energikusságot. Ami pedig a szövegeket illeti, Lupe igazi költő! A fantasztikus zene mellé, sokat mondó szövegek társulnak, s mindez remek vendégművészekkel megspékelve!
Még mielőtt belemennénk a részletekbe el kell, hogy mondjam a lemez március 8-án jelent meg. Mégegyszer mondom: MÁRCIUS 8.!!!! És azóta vezeti a Bilboard 200-as listáját! Azért ez nem semmi! Sőt a Billboard hip-hop album listáját is vezeti, a digitális lemezek és még a rap albumok listáját is! Na, kérem, egy ilyen lemezről lesz szó a következőkben, hosszú idők óta a legsikeresebb hip-hop lemez!!!!!


Mondanom sem kell, az abszolút kedvencem a Lasers-ről a Words i never said, melyben Skylar Grey vokálozik. Ez a dal viszi szerintem a prímet!


Aztán ott van az All black everything, amely igencsak megmondja a tutit. Az Egyesült Államok színesbőrű állampolgárai történelmének néhány fontosabb személyiségét és mozzanatát emlegeti.

Van benne egy rész: "Eminem fitted in but then again he inspired a black rapper tryin' to mimic him. And that's a really rose up out of Michigan, the sign of white rapper by the name of 50 Cent" Ami magyarul kb. annyit tesz: "Eminem illett a képbe, de megihletett egy fekete rapper-t, aki utánozni akarta őt. és ezért került ki Michigan-ből, hogy a fehér rapper jelével rapper legyen 50 Cent"
Nem kíméli Lupe Fiasco kollégáit sem dalszövegeiben, de egy rapper akkor lesz igazán hiteles, ha őszinte és nem köntörfalaz!


Ahogyan nem köntörfalaz a Show goes on című dalban sem, amikor arról szövegel, hogy "L-U-P the man, cause a brand that fans trust!" Vagyis L-U-P az ember, mert egy márka (brand), amiben a rajongók hisznek!" Ennek a klipjével azt hiszem tartoztam, szóval ezt pótolnám ezúton is!


Szerintem még kiemelkedő a zseniális dalok halmazából a Break the chain is, valamint State run radio. Ez utóbbi kissé a rockos elemekkel operál, ami egyátalán nem tesz rosszat a dalnak, sőt! Talán emiatt mondanám olyan erősnek a dalt.





Valahol azt olvastam, hogy "lázadó, forradalmár rapper Lupe Fiasco" - nem tudom, melyik zenével foglalkozó magazin szerkesztője találta ezt ki, de nagyon igaza volt. Lázadó, hiszen egy új hullámot hozott a zenébe, egy olyan hullámot, amely kiragyog a többi tucatelőadó "termékei" közül. A lemez elején a Sarah Green-nel közösen felvett Lettin go-val felvillantja azt a ragyogást, amely az album végéig megmarad.
    Csakúgy, mint a lézer, ugyanis a lézerfény kis szóródási szöggel, egyenletesen terül el az anyag keresztmetszetén.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti az igényes hip-hop-ot! Ha megvásárolnátok, ide  kattintva megtehetitek! 

Killer Love - One more day!



Ne feledjétek, holnap, azaz március 18-án jelenik meg a PCD egykori énekesnőjének Nicole Scherzinger-nek második szólóalbuma. A várva várt Killer Love című lemezen olyan dalok hallhatóak, mint a már ismert Poison, Dont hold your breath, vagy a korábban kiszivárgott Cold és a címadó dal a Killer Love. Azért a megjelenés előtt egy nappal még sikerült két dalt kicsempésznie valakinek a stúdióból, ez a Wet és a Desperate. Itt alul hallgathatjátok meg!

Dont forget, Nicole Scherzinger's second solo album will be released on tomorrow, 18th March. The new material Killer Love includes hit single Poison and Dont hold your breath. But Cold and Killer Love will be also on the CD. Just like this two songs - Wet and Desperate - below, which was published 1 day before the release. Check it out!

Nicole Scherzinger-Wet


New videos and apologies

Ok, guys im sorry about the last few days. But i was busy because of my research on the university. But i did'nt stop listening new musics and watching new videos! So i got some wonderful new videos for ya. Check it out below!

Oké, ne haragudjatok, hogy az elmúlt napokban elhanyagoltalak Titeket! Nagyon elfoglalt voltam a szakdolgozatom miatt.... De jó és új zenéket eközben is hallgattam, úgyhogy néhány csodás új videóval tartozom nektek.




Video of the month! Kati Wolf-What about my dreams



Megjelent Wolf Kati eurovíziós dalának a What about dreams-nek videoklipje. Az a hír járja, a külföldi nagyon pozitívan fogadták a dalt, sőt mi több: az egyik legesélyesebbnek tartják a kritikusok! Kérdés, a közönségnek hogy tetszik majd Kati műsora.... Reméljük, sikerül végre magyar előadónak nyernie!!!
A dalt megtekinthetitek egész hónapban a "hónap videója" dobozban is!

Kati Wolf released the video for her Eurovision Song What about my dreams. Accordint to sources, the european critics loved the song, and they said the Kati have many chances with this song to win ESC! But the question is, how will the audience like it.... We hope they will do, and at long last a hungarian artist will win the ESC!
You can watch the  video below and in the "video of the month" section too.


ESC: Kati Wolf represent Hungary



Végre egy hang és egy igazi egyéniség képviseli kis hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon Düsseldorfban. Az X-Faktorban híressé vált Wolf Kati a Szerelem miért múlsz? című dalát adja majd elő a rangos megmérettetésen, mely egy 80-as évekbeli dal átdolgozása. A zenét Rácz Gergő és Rakonczai Viktor írták, a magyar szöveg, pedig Geszti Péter keze munkáját dicséri. A dalt először a május 10-i elődöntőben énekli az énekesnő, a döntőre pedig május 14-én kerül sor. A dal angol változata What about my dreams névre hallgat, és angol valamint magyar szöveget vegyesen énekel majd Kati.
Az énekesnő a dalról azt nyilatkozta, hogy egy időutazásra invitálja a hallgatót, a 80-as évek diszkóinak világába. Abban az időszakba, melyben ő is felnőtt és amit annyira szeret.. De a modern hangszerelés mégis frissé teszi dalt, amely egyébként Katit jellemzi. "Biztos vagyok benne, hogy mind a 100 millió európai és persze magyar néző szeretni fogja!" - úgy legyn Kati!

At long last a real voice and a glowing personality will represent our little country at the 2011 Eurovision Song Contest in Düsseldorf Germany. Kati Wolf, who became famous with the hungarian X-Factor will sing Szerelem miért múlsz (What about my dreams) in Düsseldorf. The composers of the song are Gergő Rácz and Viktor Rakonczai they was members of the boyband V.I.P. (ESC 1997.) and the songwriter is Péter Geszti, who is a well known musician and TV personality and also he was mentor in the X-Faktor 2010. 
At the Song Contest Kati will sing also in hungarian and english. She said about the song, that brings back to the 80', when she grew up and which era she loves so much. But the modern arrangement makes it up to date! Kati told, the song represents herself, what she is, and listenin to the song just makes her happy. "I am sure that all the 100 million viewers from across Europe and Hungary will love it too," said Kati Wolf about the song. - I hope so!!!!


Willow Smith - 21st century's girl OFFICIAL MUSIC VIDEO

Sara Bareilles update!


Our favourite singer Sara Bareilles premiered her second video of Kaleidoscope Heart. Uncharted is also a catchy song just like King of Anything. She's awsome! 



Az egyik kedvencünk Sara Bareilles elkészítette második klipjét a Kaleidoscope Heart című lemezről. Az Uncharted is egy fülbemászó nóta, akárcsak a King of anything volt. Állati!


A killer LP by Nicole Scherzinger!




Már néhány napja az interneten kering egy album sampler Nicole Scherzinger egykori cicamica új szólóalbumáról, melyről végre azt is lehet tudni, hogy mi lesz a címe. Nicole második albuma Killer Love címen jelenik meg és 14 dalt fog tartalmazni. Minden bizonnyal sokkal sikeresebb lesz, mint az előző Her name is Nicole...
Már csak a pörgős, dance-s daloknak köszönhetően is. Elég, ha a Poison sikerére gondolunk vagy éppen a Dont hold your breath-re.
Persze ebben is RedOne keze van benne, mégpedig vastagon!
Más internetes források információi szerint az új lemez március 28-án jelenik meg Angliában.

There's a album sampler cruisin' around the web about Nicole Scherzinger's second solo album. The former pussycat doll will release her already titled LP as Killer Love. The new material includes 14 tracks. Hopefully this album will be more succesfull as the first Her name is Nicole... 
Just because of the uptempo and dance beats. Just think about the first two singles Poison and Don't hold your breath! RedOne make it again!
Sources published that the new LP will be released 28th March in the UK.

Usher-More video

"Ha többet szeretnél, hangosabban kiálts!" - hangzik Usher új számának a More refrénjének első mondata. Jól felturbózták a dalt az albumra, bár nekem az első verzió jobban tetszett. Csak a mihez tartás végett megmutatom nektek azt is! No és persze a videót, amelyet pár napja már a magyar Music Channel is játszik!

"If you really want more, screamin' out louder!" - sounds the first two says the refrain of Usher's new song More. They modified the song for the album and the video, but i loved more the original version. Just forthe perspicacity i show you this, and of course the video for More.




Kesha - New song and chart review


Miután bejárták a világhálót Kesha szexképei, most ő járja be a világot. Jelenleg éppen Ausztráliában koncertezik a 23 éves amerikai "hirtelensztár". A napokban adta ki Blow című dalához készített videoklipjét, ami nagy sikert aratott, s maga a dal is. Hiszen az iTunes listáján az előkelő 5-ik helyen tanyázik, de érdekes, hogy az elektronikus zenére vevő európaiak eddig nem haraptak rá, ugyanis a brit 40-es listán nem szerepel ez a dal. Persze Kesha dalait ismerve, ez csak idő kérdése.
No és, egy eddig nem hallott dal is kikerült a nagy nyilvánosság elé: a Fuck him he's a DJ.


After her sex pictures all around the web, Kesha goes all around the world! She's at time in Australia, and she released her latest music video a few days before for Blow. The video is succesfull and the song too, because its #5 on the iTunes chart, but is'nt on the UK Top 40. Thats a little bit suprising, because Europe is always susceptible for electronic and dance music. But knowing Kesha, it did not wait long. 
Anyway, here is a unreleased song Fuck him he's a DJ.


A big fat Britney Spears post!



Britney igazi vírusként terjeszti új Femme Fatale című albumának dalait. A Hold it against me is gyorsan megfertőzte a hallgatók fülét és futótűzként terjedt a neten. De a pop hercegnő - mert ő még mindig az, hiába az anyaság :-) - azóta szinte minden nap kiad egy részletet a március 29-én megjelenő album dalaiból.
Pénteken viszont a második single is debütált, a Till the world ends. Még alig jelent meg digitális formában a dal, de máris a bronzérmes pozíciót foglalja el az iTunes listáján - lehet, hogy ez is sláger lesz?????

De, ha sorba vesszük mely dalok jöttek még Britney "boszorkánykonyhájából" elsőként az Inside out, amelyet ide kattintva hallgathattok meg, aztán következett a sorban az I wanna go - ide kattints a dalért!
Utána pedig nyilvánosságra került a How i roll, amelyet a mester Dr.Luke adott ki és egyébként Blodshy és Avant is hozzátette a magáét a dalhoz.


A The Big Fat Bass című dal volt a negyedik a sorban, melyet maga Will.I.Am rakott fel twitterére. Ez csak azért érdekes, mert a BEP frontembere jegyzi ezt a dalt.


Még egy hete sincs, hogy Dr.Luke feltette a netre a Seal it with a kiss című szerzeményt, mely szintén a Femme Fatale dala lesz.


És a legeslegújabb, mai Britney adag a Beautiful.


Persze ez csak az album felének az ízelítője, hiszen 16 dalt fog tartalmazni a vadiúj lemez, melyek között még ott lesz: Criminal, Trouble for me, Trip to your heart, Up 'n Down, How about to lose me, Selfish, Dont keep me waiting. 

Szerintem elég érdekesnek ígérkezik az új album, Britney Spears is beállt azon előadók sorába, akik a modern irányzat jegyeit mentik át a saját zenéjükre. Persze Britney-nek ez is jól áll, szó se róla... Kérdés, hogy a Femme Fatele többi dalát is úgy fogadják e a rajongók, mint a Hold it against me-t, amely jelenleg 12-ik a Billboard százas listáján és 19-ik az iTunes listáján. 

Mi a véleményetek?

Britney's new music just like a virus, infects the web and the fans too. Her first single of Femme Fatale - out 29. March - Hold it against me was also "infectious" but after she released the video of the new single she began to drop pieces of Femme Fatale. First Inside out and then I wanna go - for listen to the songs click here and here. 
On friday her second single Till the world ends debuted on Ryan Seacrest. The songs: How i roll, The Big Fat Bass, Seal it with a kiss, Beautiful were also "injected". You can listen to the songs above! Have fun!

But this is only the half of the album, according to the iTunes tracklist it will be 16 tracks on the new CD. So 8 more: Criminal, Trouble for me, Trip to your heart, Up 'n Down, How about to lose me, Selfish, Dont keep me waiting. 

It will be a very interesting album, it seems like Brit also got the new wave style but watcha think????

Willow Smith live @Oprah!



Ide kattintva nézhetitek meg Willow Smith felllépését Oprah Winfrey show-jában. A sztártehetség először lépett fel új dalával a 21st Century's Girl-lel!

You can watch Willow Smith's first 21st Century's Girl performance at Oprah by clicking here!

Lady Gaga performed Born this way with lil' monsta' Maria!




Just for your ears!!! - Nikita_Mashina (album)



Emlékeztek még a két ukrán csajszira Dasha-ra és Yuila-ra? Azaz a Nikita nevű ukrán formációra, no meg megbotránkoztató videoklipjükre! Nekem egészen megtetszett a csajok zenéje és egy komplett éven át kutattam az albumuk után és most végre megtaláltam! Nos, hallgassátok meg ti is!

Do you remember of this two ukrainan girls Dasha and Yiulia? Or Nikita, the ukrainan girlgroup, and of course of the outrageus video Verevki?! I really loved the sound of the band, and i was searched for the album a year long, but now i founded the album. Check it out!











Lupe Fiasco live!





Jó ideje már nem szolgáltam új fellépéses videókkal, de most rábukkantam az egyik kedvencem Lupe Fiasco egy friss fellépésére. A chicago-i rapper Jimmy Fallon műsorában lépett a The Show Goes On című dalával, amely vadiúj - és überkirály - albumán a Lasers-en található meg. Az album  március 8-tól megvásárolható a boltokban és a zeneáruházakban. És komolyan mondom, mindenkinek melegen ajánlom!!! Még tesztelem, de hamarosan jövök a kritikával!

I have'nt posted live performances for a long time ago. But now i discovered this video of my fav rapper Lupe Fiasco, who performed The Show Goes On. The song is on his new  - and awsome - album Lasers. Check it out!
The new album Lasers will be released on 8th March. 



Just for your ears! - Eminem_Ballin do me



Eminem-Ballin do me

Jennifer Lopez - On the Floor and Love? critics


Végre elkészült az On the floor videoklipje! A teaser-ből már látszott, hogy egy eredeti partizós klip lesz, amelyből nem sajnálták a pénzt sem a készítők és a menedzsment. Szóval Jennifer visszatér az új dallal régi J.Lo-s önmagához, már ami a stílusát illeti. A dal persze kevésbé mondható klasszikus r&b dalnak, sokkal inkább a modern érához közelít. De, ha meghallgatjátok a "Nagysasszony" albumát rájöhettek; a lemez nagyrésze J.Lo-s inkább. Elfelejti a latinos nyálat, elfelejti az old school r&b elemeket - olyat albumot csinált végre, ami eladható és menő.
Csak ízelítőül a tracklista:

  • Everybody's girl
  • Hooked on you
  • Good hit
  • Greatest part of me
  • Story of my life
  • Run the world
  • On the floor
  • What is love
  • One love
  • Villain
  • Louboutins
  • Fresh out the oven
  • Starting over

Ami szerintem jó dal a lemezen az egyrészt a Hooked on you, melyet Chris és Teeb jegyeznek. Tényleg szuper középtempójú r&b-pop nóta. Ami még a kedvencem volt a lemezről, a két korábban internetre felkerült dal a One love és a What is love. Mindkettőt szeretem lehet, hogy a dalok producere miatt. Mivel kiderült egy azon ember jegyzi mindkét slágergyanús nótát D'Mile keze munkáját dícséri a One love és a What is love is. Húzó dalnak mondható még az Everybody's girl, a Villain is. Na, meg a két promo klipes dal a Fresh out the oven és a Louboutins is. Amelyeket már senkinek sem kell bemutatni.
Szerintem J.Lo végre összeszedte magát és összerakott egy jó kis lemezt. Mondjuk erre volt is elég ideje, ugyanis négy éve adta ki legutóbbi albumát az volt a Brave! Ami szerintem igencsak harmatgyenge lett, mivel volt rajta két vezető dal. Ez az anyag ahhoz képest kőkemény lett. Már csak azért is mert olyan nagy nevek kézjegye van rajta, mint Tricky Stewart, The Dream, Mike Caren, Neptunes, Darkchild, Danja vagy a Stargate, illetve RedOne. És a dalszövegírók között is van egy-két illusztris személyiség: Wynter Gordon, Emile Dernst, Pharell Williams. De ő nagysága Jennifer Lopez is írt egy-két dalt a nehezen megszült Love? című lemezére.
Ezt a CD-t is kétrészre lehetne osztani, van egy két melankolikusabb, sokat mondó, ám dallamában és tempójában felejthető nóta (Greatest part of me, Story of my  life, Run the World, Startin over) és vannak a bulizós, dögös dalok.
Végre egy olyan lemezt raktak össze Lopez-nek, amelyet nem csak egy dal miatt érdemes megvenni, hanem több húzó nóta is van rajta.