A glamorous "threesome"


Arról már írtam, hogy a Saturday Night Live évadzáró epizódját Justin Timberlake vezette és Lady Gaga volt a műsor zenei vendége. Én megnéztem a műsort...Óriási volt!!!!
Justin lehet, hogy pályát tévesztett, mert nagyon jól játszotta a szerepét. Na és Gaga is roppant vicces volt!

A műsor egyik legviccesebb része az alább található videó bejátszása volt, melyben a parodista alakulat Lonley Island-hez csapódik a két sztár egy vicces nóta kedvéért.

Nagyon-nagyon kemény a videó! Főleg Gaga biciklisnadrágja, meg JT kantáros nacija és az a szakáll! Igazi 90-es évek hangulat!!!

You may read about JT hosted the season premiere of SNL and Gaga was the musical guest of the show. But i watched the whole episode, it was so-so-so funny! 
Maybe JT is on a wrong way, because he was so good on the show, he played very good his roles. And Gaga was also funny. 
The highlight of the night was when the two superstars joined the parody maker group Lonley Island. Check out the video!


Watch Gaga's cycling shorts and JT's pants and those beard! God, so funny! 


Ass spanking with Steven Tyler


Öreg rocker, nem vén rocker- mondhatnánk, hiszen a jó öreg "szájhős" Steven Tyler új videót vett fel és stúdiómunkába is kezdett. De mivel már nem mai srác Tyler, valahogyan el kell adni őt is. Jó, persze az Aerosmith frontembere volt, na de akkor is fogott rajta az idő vasfoga. Egy korosodó rockert, mi mással lehetne jól eladni, mint egy szexi fiatal nővel - ez lenne Nicole Scherzinger! Az egykori PCD tag ugyanis csatlakozott Tyler-hez a So good című dal kedvéért.

A videóklipet a sztárrendező Ray Kay álmodta meg, a dalt pedig Steven Tyler és Marti Frederiksen írták.

Egészen addig érdektelen volt számomra a dal, amíg meg nem hallottam Nicole hangját benne. Onnantól vált érdekessé, de nem sokkal később vége lett. Szóval megasláger nem lesz belőle...

Old rocker is'nt too old for a comeback single - Steven Tyler recorded a new song featuring Nicole Scherzinger. The former PCD member joined the Aerosmith frontman for So good, which is written by Tyler and Marti Ferederiksen. Nicole also pops up in the music video of the song, produced by Ray Kay. 
Tyler prepares for some studio work, but it is'nt already official that he will release a possible album. 
I don't know, everyone gettin' older (also Tyler) and if someone records a new song they have to sell it. What can be more stimulating like a hot young women beside a old man?!  :-)


The song did'nt interest me untill i heard Nicole's vocals, but when she started to sing, the song ended. No megahit alert!!!


New Judges: Kelly Rowland joins X-Factor team





Kiderült kik lesznek az új angol X-Factor mentorai. A korábbi ítészek közül csak Louis Walsh marad a show-ban, a három megüresedett helyre pedig Gary Barlow, Kelly Rowland és Tulisa Contostavlos kerül. 


Gary Barlow-t gondolom senkinek sem kell bemutatni, mint a Take That oszlopos tagja komoly népszerűségre tett szert. 


Kelly Rowland a Destiny's Child tagjaként kezdte és néhány éve szólóban is hódít. 


Tulisa Contostavlos pedig számomra új név, ő nem más, mint az N-Dubz nevű formáció remek hangú énekesnője. 


Simon Cowell egy időre az Egyesült Államokra koncentrál, hiszen ebben a tv-s szezonban ott is indul az X-Factor. Paula Abdul lesz egyik mentortársa és a műsort Nicole Scherzinger fogja vezetni. 


A britek szerelme Cheryl Cole pedig most C vágányra került, hiszen egyetlen tehetségkutató sem tartott igényt mentori szolgálataira. Talán új zenéken fog dolgozni....




British star talent show X-Factor got new judges. It is now official that Gary Barlow, Kelly Rowland and Tulisa Contostavlos will join the only original judge Louis Walsh on the show. I think you may all know Gary Barlow's name (Take That) and Kelly Rowland too. But what about Tulisa Contostavlos?
She is a member of N-Dubz, she do the vocals.


X-Factor guru Simon Cowell focuses in the next tv season on the US, Paula Abdul will join him on the american X and show will hosted by Nicole Scherzinger. 
UK's sweetheart Cheryl Cole is out of the show, maybe she will make new music for us! 



Wynter Gordon - Real debut album



Arról már korábban írtam, hogy First dance címmel megjelent Wynter Gordon első EP-je. Melyről tudjuk nem album, hanem annál jóval szűkebb kereteket ad a művésznek a kibontakozásra. De úgy tűnik a lemez is elkészült, melynek címe With the music i die.




A lemez várhatóan június 17-én jelenik meg CD-n és digitális formában is. Az album tartalmazni fogja Wynter nagy slágerét a Dirty talk-ot és a Till Death című számot is. De a track listán található a Dont stop me, Buy my love, Still Getting Younger, All my life, Rumba, Back to you, In the morning, Right here és a Renegade is. Ezeket a dalokat egytől-egyig Wynter írta!!!

Néhány a debütáló albumon szereplő dal  (Renegade, Right here) a First Dance-en is szerepelt!

A Till Death és Dirty Talk csak jót ígér, kíváncsi leszek a többire is!!









I wrote about that Wynter Gordon's first EP was released as First Dance, but you know that this gives a smart place to the artist. But it seems her debut album is already on the corner. Wynter's first album will be released as With the music i die on 17. June as CD and in digital format too. 
With the music i die features Dirty Talk, Till Death and All my life, Still Getting Younger, Buy my love, Rumba, Back to you, In the morning and Renegade. All songs written by Wynter!


Till Death and Dirty Talk promises just good for the album. Im curious about it!!!


Some songs (Renegade, Right here) of the debut album were on the EP too. Check them out in this video!




Gaga @American Idol - Edge of Glory live

Lady Gaga is fellépett az American Idol 10. évadának szezonzáró epizódjában. A szupersztár egyik legremekebb dalát az Edge of Glory-t adta elő. Az énekesnő korábban a Good Morning America-ban azt mondta, hat hónapja halt meg a nagyapja és róla írta a dalt, vagy legalábbis ő inspirálta az énekesnőt.
Érdekes benne a szaxofonos rész, megnéztem az MTV-s Inside  the outside-ot, melyben Gaga arról beszélt, hogy nagy hatással volt rá Bruce Springsteen zenéje, amelyben szintén van szaxi. Na már most, ebből következtettem, hogy ennek nyomai fedezhetőek fel az énekesnő új dalain, így az Edge of Glory-n is.

A fellépés egyébként óriási volt, a táncos fiú meg nagyon beleélte magát!!!
És a vége...igazán epikus!!!!

Lady Gaga attended the season finale of American Idol, she performed on of her best Born This Way tracks Edge of Glory. The superstar told in GMA last week, that her grandfather died 6 months ago and he inspired the song.
I watched Gaga's Inside the Outside on MTV, and she told her music was inspired a lot by Bruce Springsteen. Where are also saxophone's just like in Edge of Glory and other new singles from Born This Way. I think this i a Bruce-print on Gaga's music.
Anyway her performance was crazy! And the end....epic!!!!!


Funny Things - "Like Jesus"


A Far East Movement a Tengerentúlon nagyon menő úttörő zenéjével, olyannyira, hogy első slágerükhöz a Like a G6-hez paródia is készült. A Totally Sketch nevű parodizáló csapat dolgozta fel a srácok dalát Like Jesus című dalában, mely annyit jelent: mint Jézus.

A videó igaz feliratozva van, de én azért megosztom veletek a fordítást, hiszen tényleg vicces, már, ha nem sértem valakinek a hitét vele. Akkor inkább ne olvasd tovább!


Far East Movement is'nt so famouse around Europe like in the USA, but there is a parody group Totally Sketch, they made a parody for FEM's first hit single Like a G6. The song called Like Jesus, and it's very funny. Check it out under the hungarian lyrics!

Mint Jézus

"A vizet borrá változtatja, ez olyan fenséges!
Jézus, mindig a jót cselekszi, sosem vétkezik.
Cirkálunk a járgányán, áldottak leszünk.
Most már annyira vagánynak érzem magam, mint Jézus, mint Jézus,mint Jézus.
Vagánynak érzem magam, mint Jézus!

Hívjátok ide Mo-mo-mo Mózest! Hívjátok Szent Kristófot!
A csajok szeretik a hajamat és a keresztemet, amit viselnek.
Elő a Bibliákkal, miénk a hit és a szeretet.
Most adjatok, még két Bibliát, mert tudod, hogy fent vagyok!

A pokol rossz, imádkozzatok, imádkozzatok.
Amikor énekelek a csajok körülöttem táncolnak,
Úgy csinálnak, mintha apácák lennének, mintha apácák lennének...
Ha éneklek a csajok úgy csinálnak körülöttem, mintha apácák lennének..


A vizet borrá változtatja, ez olyan fenséges!
Jézus, mindig a jót cselekszi, sosem vétkezik.
Cirkálunk a járgányán, áldottak leszünk.
Most már annyira vagánynak érzem magam, mint Jézus, mint Jézus,mint Jézus.
Vagánynak érzem magam, mint Jézus!
Most már annyira vagánynak érzem magam, mint Jézus, mint Jézus,mint Jézus.
Vagánynak érzem magam, mint Jézus!
Most már annyira vagánynak érzem magam, mint Jézus, mint Jézus,mint Jézus.
Vagánynak érzem magam, mint Jézus!"


Beyoncé on American Idol

Sassy R&B star Beyoncé hit the stage at American Idol this weekend. She sang her new song 1+1 and first solo single Crazy in love
People, i can tell you, she is the person who really can teach something to the AI contestants! She is fabolous, talented, classy but fierce! 


Check out the video!

A csodálatos Beyoncé lépett az American Idol színpadára ezen a hétvégén. Az R&B csillag előadta új dalát a 1+1-t és első szóló dalát a Crazy in love-ot.
Emberek,  meg kell, hogy mondjam, nagyszerű választás volt Beyoncé az American Idol készítői részéről, hiszen ő tényleg tud valamit mutatni a versenyzőknek.
Híres, gyönyörű, tehetséges, elegáns és rettenthetetlen!

Nézzétek meg a videót!


Lil Wayne sings

Igazán meglepő dologgal rukkolt elő Lil Wayne Grammy díjas rapper, új kislemezén a How to love-on ő maga énekel. A dalt Detail hangszerelte.

Weezy azt mondta a dalról, hogy ez karrierje legfontosabb dala, hiszen ez olyasvalami, amit még sosem csinált és abban bízik, hogy ez a szám elviszi egy olyan helyre, ahol még nem járt.

Tényleg fontos szerepet játszik egy ilyen dal, egy rapper életében, hiszen ezzel vagy elbukhat, vagy bizonyíthatja, hogy sokoldalú előadó. Talán ez utóbbi Lil Wayne-re nem igaz, hiszen a dal tegnapelőtt került fel a youtube-ra és már több, mit 381 ezren nézték meg.

Lil Wayne suprised his fans as he published his next single How to love. He made the vocals for the song, and produced by Detail. 
Weezy said, this is song is very important for his carreer, because he never did a music like this and he hopes that this single will transform him to a place where he never been before. 
I can tell, a song like this is very important to a rapper, because it can be a fail, or a big succes. And he can proove that he is more versatile artist then we ever thought about him. 


How to love was visited more than  381.000 times on youtube since Friday. 

New song - Sophie Ellis Bextor

Mivel láttam, sokan kerestetek rá a csodás brit énekesnőre Sophie Ellis Bextorra én is utánanéztem mi újság vele. S semmi extrát nem találtam, mint ezt a május 24-én közzétett dalt, melynek címe Starlight vagyis csillagfény. Ezt talán disco balladának lehetne nevezni, vélhetően nem ez lesz a lemez húzódala, de azért csodás ez is!

Az énekesnő új lemeze Make a Scene címmel június 14-én jelenik meg.



Because i have seen that many of you searched for some new Sophie Ellis Bextor news, i searched a little bit too. But i had'nt found any new  news, just this song called Starlight, which was published a few days ago. 
I call this song as a disco ballad, but sounds good. 


Sohe Ellis Bextor's next album Make a Scene will be released on 13. June. 


Usher and Enrique loves Dirty Dancers!



Enrique Iglesias Euphoria című albuma valóban euforikus élményt nyújtó dalokat tartalmaz. Ilyen volt Tonight is és ilyesmiféle az új Dirty Dancer is. Amely igazi, vérbeli nyári sláger. A latino énekes Usher-rel dobta össze a dalt. Jó kis bulizós szám, hallgassátok!!!

Enrique Iglesias' latest album Euphoria gives really euophoria with the songs. First single Tonight made it and the next Dirty Dancer too. The latino singer teamed up with Rn'B superstar Usher for this song. This is a real summer hit, check it out!



A Swedish House Maffia post



Swedish House Maffia's new video!

A Swedish House Maffia új klipje!





New video: Fabolous, Wiz Khalifa, DJ Drama





                           Tags: DJ Drama, Music, More Music Videos

Source: www.mtv.comhttp://www.mtv.com/videos/dj-drama/657366/oh-my.jhtml#artist=1829009

Dirty Money teamed up with Usher

Usher kezd úgy kinézni, mint arab sejk!!!!!!
No, de egész jó kis számot dobott össze a Billboard Zenei Díj nyertes R&B sztár Diddy-vel és csapatával a Dirty Money-val. A Lookin For Love klipjét alább találjátok.


Usher looks like a arab sheikh!!!!!
Anyway, the Billboard Music Award winner R&B star recorded a really good song with Diddy and his group Dirty Money. The video for Lookin For Loe is under the text! 


Lengthy waiting - Sophie Ellis Bextor's new album in June

Úgy tűnik, hogy június 13-án jelenik meg Sophie Ellis Bextor Make a Scene című vadonatúj albuma, addig is hallgathatjuk a Not givin' upon Love-ot, melyet a sztárDJ-vel Armin van Buuren-nel vettek fel.
S, a napokban közzétettek egy teaser videót, amely a dal remix változatát hivatott promotálni. Érdemes belehallgatni, mert ez a változat talán még jobb is, mint az első!

It seems, Sophie Ellis Bextor's new album Make a Scene will be released on 13. June. Untill then we can listen to her current track Not givin' upon Love featuring starDJ Armin van Buuren
They posted recently a teaser for the remix version of the song. You should listen to the song, maybe the remix is better then the original version. 


Nicole Scherzinger update





Kedvencünk a kedves Nicole Scherzinger a minap a híres és kedvelt Ellen Degeneres show-ban lépett fel aktuális slágerével a Right there-rel. A fellépés kedvéért 50 Cent is ellátogatott a show-ba, amely után Tom Hanks-nek és Ellen-nek mutatták be a zenészek, hogyan is kell táncolni! :-D Nicole beszélt az amerikai X-Faktorbéli szerepléséről is, ugyanis az egykori PCD tag lesz az Egyesült Államokban az X műsorvezetője!!!!
50 pedig az új lemezéről mondott néhány szót, 8 éve nem készített új albumot, mert filmes munkája foglalta le. De a lényeg, hogy nyáron új zenét hallhatunk a rapper-től. Mást nem nagyon árult el róla.

Ma találtam egy lehetséges következő Nicole duettet, mégpedig egy másik rapper-rel FloRida-val, a dal címe Hollywood. Alább találjátok és az Ellen Show-béli fellépésről készült videót is.

Our favorite singer, the lovely Nicole Scherzinger performed on Ellen with fellow collaborator 50 Cent. After the Right there performance the two musician teached Ellen and Tom Hanks how to dance :-D 
Nicole talked about her role in the US X-Factor, she will be host the show. And 50 also talked about his work, he said we will hear new music from  him this summer!


I found a possible new duet with Nicole, Hollywood, featuring FloRida!
Check it out under the text.






Jason Derulo Won't go home - video premiere


Fogadjunk, hogy Jason fiúról is hamarosan kiderül, hogy meleg!!!!    :-O

Lady Gaga Born this Way bonus tracks



forrás/source: ladygagavevo

Lady Gaga live performance on SNL

The "awfully good" Lady Gaga performed live on Saturday Night Live. She sang her album titler single Born This Way. Her outfit was crazy, and the performance....God, where thoes ideas came from???
Still love her style and music! And the new album just simply incredibly invincible!

Born this Way is out today, you can buy on www.amazon.com

A "szörnyen jó" Lady Gaga a hétvégén a Saturday Night Live című esti variety show-ban lépett fel. Az énekesnő az új album címadó dalát adta elő a Born This Way-t! A ruhája már megint őrült volt, és maga a performansz is...Istenem, vajon honnan szedi ezeket az ötleteket?! Még mindig nagyon bírom őt és a stílusát. És a ma megjelent új albuma egyszerűen hihetetlenül legyőzhetetlen!

A lemez mától megvásárolható, megrendelhetitek a www.amazon.com-on!


Shakira - Rabiosa prewiev





Billboard Awards 2011 - Performances

Here are the fabolous performances of the 2011's Billboard Music Awards featuring: Britney, Rihanna, Beyoncé, Nicki Minaj, Black Eyed Peas and many more! Check it out!

Itt vannak a tegnapi Billboard Zenei Díjátadó fellépései, a fellépők között ott van: Rihanna, Britney, Nicki Minaj, a Black Eyed Peas és Beyoncé és még sokan mások! Nézzétek meg!













Billboard Awards 2011. - Taio Cruz won in three categories!



Május 22-én adták át a Billboard magazin zenei díjait, melyen nagy meglepetésre egy angol előadó tarolt! Taio Cruz elhódította a top 100-as dalnak, top digitális, top pop dalnak járó díjat.

A másik nagy Billboard nyertes Eminem lett, aki a legjobb előadó és férfi valamint rap előadó illetve, rap album, top 200-as album és rapszám kategóriákban bizonyult a legjobbnak.

Nagy kedvencünk Lady Gaga mindössze két díjat nyert, pop és dance előadó valamint dance album kategóriában a The Fame-ért kapott Billboard zenei díjat.

Usher is komoly sikereket könyvelhetett el a feledhetetlen Raymond vs. Raymond című aktuális lemezével, melyért a legjobb Rn'B album díjat kapta, valamint Usher-t választották az év R'nB előadójának és az OMG lett az év Rn'B dala.

De a Black Eyed Peas is kedvelt volt a Billboard magazin szerint az elmúlt évben, hiszen ők lettek a legjobb csapat. A díjazottak teljes listáját alább találhatjátok!


2011 Billboard Music Awards was held on 22nd May, and the biggest winner of the night was a european artist. British rn'b singer Taio Cruz won the award in 3 categories. Rap hotshot Eminem also won many Billboard Awards for best artist, best rap, male artist and for best rap album and top 200 album! All awards for his epic album Recovery. 

Our biggest favorite Lady Gaga was winner of two categories. Mother Monster was best in categories best pop, dance and dance album with her debut album The Fame. 

Usher became best rn'b artist with his awsome album Raymond vs. Raymond, it was chosen to best r n'b album and the song OMG to best r n'b song. 

Black Eyed Peas was also successful with their great The E.N.D. album. The four peas won best group Billboard Award. 
You can read the full list with the winners under the text!






Winners of the 2011 Billboard Music Awards: 



Top artist: Eminem
Top Hot 100 Song: Taio Cruz-Dynamite
Top Billboard 200 album: Eminem-Recovery 
Top New Artist: Justin Bieber
Top Touring Artist: U2
Top Group: Black Eyed Peas
Top Country Album: Taylor Swift - Speak now
Top Rap Album: Eminem-Recovery
Top Rock Album: Mumford and Sons - Sigh no more
Top Digital Song: Taio Cruz-Dynamite
Top Radio Song: Bruno Mars-The way you are
Top Streaming Song: Justin Bieber - Baby
Top Billboard 200 Artist: Taylor Swift
Top HOt 100 Artist: Katy Perry
Top Digital Song Artist: Katy Perry
Top Radio Songs Artist: Rihanna
Top Streaming Artist: Justin Bieber
Top Digital Media Artist: Justin Bieber
Top Male Artist: Eminem
Top Female Artist: Rihanna
Top Pop Artist: Lady Gaga
Top RnB Artist: Usher
Top Rap Artist: Eminem
Top Country Artist: Taylor Swift
Top Rock Artist: Train
Top Alternative Artist: Mumford and Sons
Top Latin Artist: Shakira
Top Dance Artist: Lady Gaga
Top Pop Song: Taio Cruz-Dynamite
Top RnB Song: Usher-OMG
Top Rap Song: Eminem feat. Rihanna - Love the way you lie
Top Country Song: Lady Antebelleum-Need you now
Top Rock Song: Train-Hey soul sister
Top Alternative Song: Neon Trees -Animal
Top Latin Song Shakira-Waka,waka 
Top Dance Song: Edward Maya-Stereo Love
Top Pop Album: Justin Bieber-My World 2.0
Top RnB Album: Usher-Raymond vs. Raymond
Top Alternative Album: Mumford and Sons-Sigh no more
Top Latin Album: Enrique Iglesias-Euphoria
Top Dance Album: Lady Gaga-The Fame

Linda Kiraly update



Linda Kiraly is in studio with Mousse T. She tweeted this photo on her twitter page a few days ago. Im very corious about what they doin' together.
Mousse T already did a song with Linda three years ago, the song was titled as Holla! Here's the video!

Király Linda közzétette a fenti képet a Twitteren, jelenleg Mousse T-vel vonult stúdióba. Kíváncsi vagyok, min dolgoznak éppen.
Mint tudjátok, Mousse T már korábban dolgozott együtt Lindával, mégpedig a 2008-as Holla-t követték el együtt. Alább a videó látható!

Lady Gaga és az ő haja!

Éppen az imént láttam, hogy az MTV készített egy összeállítást Lady Gaga legvadabb séróiról. Aztán úgy gondoltam, ez érdekes lehet és egyben jó alkalom arra, hogy megfejtsük a popsztárnak mit jelent a frizurája!
Hogy, mindezt hogyan oldom meg? Nagyon egyszerű: nem régen jelent meg az amerikai popsztár új dala Hair címmel, amely pont erről szól. Nos, gondolom már rájöttetek, hogy magyar dalszöveg következik.

Na, de ne szaladjunk előre! Nézzük először is Gaga kisasszony, leghajmeresztőbb séróit, az alábbiakban az általam összeállított top 10-es listát nézhetitek meg.

Szerintem a legelhíresültebb hajviselet a masnis, platinaszőke frizurája volt, amelyet először a Poker Face klipjében láthattunk.




De meghökkentő vizuális látvány volt a gombfrizurája is, amely úgy néz ki, mintha a hajából formáztak volna egy gombalakú kalapot a feje tetejére, de a valóságban szerintem erről szó sincs. Vagy esetleg póthajjal oldhatták meg.






Szerintem az már senkit sem lepett meg, hogy - nyilvánosan először a Telephone klipjében - üdítős flakonokra tekerte fel a haját az énekesnő. Azt mondta, gyerekkorában olyan szegények voltak, hogy az anyukája így csavarta be a haját. A flakonokat felmelegítette és arra tekerte fel a haját! Ez eléggé hihetetlen sztori, de honnan máshonnan jöhetett volna a sztár őrült fémdobozos ötlete?!







Ezt a sérót tényleg nem tudom hová tenni! Leginkább egy pávára hasonlít Lady Gaga feje ezzel a lila felpocolt frizurával, hogy ez az őrült ötlet is tőle származik az is biztos!







Legutóbb Cannes-ban ezzel a felemás színű séróval jelent meg a híresség, egy TV show-ban lépett fel, ott debütált a fekete-fehér frizura.









Úgy néz ki, hogy Gaga szeret idegen tollakkal ékeskedni! Hiszen ezen a tavalyi VMA-n készült fotón is aranyszínű tollak ékesítik seszínűre festett haját. Mely már annyira ki lett melírozva, hogy egy vénasszony megőszült hajához hasonlít a színe, de az alja azért kapott egy kis kék melírt is. Gaga tényleg az őrült frizurák királynője!










A gízai piramisokra hajazó hajviselet azért überlike-os! Nem tudom miért is készült ez a fotó, de ezt elnézve a Paparazzi klip lehetett az indok! Én nem akarom elhinni, hogy ennek a nőnek ennyi sok haja van, amit fel lehet poclolni!!!! Nem kevés póthajjal dolgozhatnak a fodrászai!



<-    Ezzel a hajjal kicsit mintha glória lenne Lady Gaga körül, de azt tudjuk erre vajmi kevés esély van a Judas videoklipje után :-P No, de kétségtelenül ez Gaga egyik legelvetemültebb hajviselete!



A citromsárga hajszín elég sokáig kísérte a 25 éves szupersztárt, azt hiszem a Telephone klipjében láthattuk először sárga hajjal, aztán a Monster Ball turné során több állomáson is ezzel a hajszínnel lépett színpadra. Talán ez volt a legvisszafogottabb hajviselete, leszámítva ezt a rikító hajszínt!





A végére hagytam a number one-t! Ez a fehér álarcos felturbózott, tornyozott, polcolt hajköltemény talán minden idők legtekintetvonzóbb sérója! Hogy az ihletet mi adhatta, nem lehet tudni... Lehet, hogy az Eiffel torony, de az is lehet, hogy a Mount Everest, vagy egy madárfészek - örök rejtély marad, de azt kijelenthetjük, hogy a fiatal ám annál sikeresebb tehetség nem csak zenéjével, de hajviseletével is beírta magát a történelembe!

És, ahogy ígértem, a Hair című vadiúj nóta magyar fordítása ad nekünk lehetőséget, hogy kiderítsük mennyire játszik fontos szerepet Gaga életében a haviselete!


Hair magyar fordítás
by Jessica!
Ooh, ooh, ooh, ooh, oh
Ooh, ooh, ooh, ooh, ooh, woah
Amikor vagányan öltöztem a szüleim balhézni kezdtek(Uh huh uh huh)
És, ha túllövök a célon, az anyukám éjjel levágja a hajam(Uh huh uh huh)
És reggel, az identitásom megrövidült (Uh huh uh huh)
Rákiáltok anyára és apára, miért nem lehetek az, aki vagyok (Uh huh uh huh)
Aki vagyok

Csak önmagam akarok lenni és azt akarom azért szeress, aki vagyok!
Csak önmagam akarok lenni és azt akarom, hogy tudd: a hajam én vagyok!

Elegem van, ez az imám: ha meghalok szabadon élhetek, mint a hajam
Elegem van, ez az imám: ha meghalok, szabadon élhetek, mint a hajam

Nem vagyok szörnyeteg, csak azért harcolok, hogy mindig nyugalom legyen ezeken az utcákon.
Elgem van, elég, elég és ez az imám
esküszöm, szabad vagyok, akárcsak a hajam
Oh oh-oh
Oh oh-oh
Szabad vagyok, akárcsak a hajam
Oh oh-oh
Oh oh-oh
A hajam én vagyok
Oh oh-oh
Oh oh-oh
A hajam én vagyok
Oh oh-oh
Oh oh-oh

Szabad, mint ha-ha-ha-ha-hajam
Ha-ha-ha-ha-ha-haj, haj
Szabad, mint a ha-ha-ha-ha-ha-hajam
Ha-ha-ha-ha-hajam, ha-ha-ha-ha-haj

Néha szeretnék egy „mosómedvét”
Vagy némi vörös melírt (Uh huh uh huh)
Csak, hogy a barátaim azt gondolják,
Én magam vagyok egy dinamit! (Uh huh uh huh)

És a pénteki iskolai táncparty-n (Uh huh uh huh)
A furfrum mögé rejtőzködöm, mert
Tudom nincs esélyem (Uh huh uh huh)
Esélyem.

Csak önmagam akarok lenni és azt akarom azért szeress, aki vagyok!
Csak önmagam akarok lenni és azt akarom, hogy tudd: a hajam én vagyok!

Elegem van, ez az imám: ha meghalok szabadon élhetek, mint a hajam
Elegem van, ez az imám: ha meghalok, szabadon élhetek, mint a hajam
Ha meghalok, szabadon élhetek, mint a hajam
Elegem van, nem vagyok szörnyeteg csak nyugalmat akarok ezeken az utcákon,
Elegem van, elég, elég, elég
És ez az imám
Esküszöm, szabad vagyok, mint a hajam!
Oh oh-oh
Oh oh-oh
Szabad vagyok, mint a hajam!
Oh oh-oh
Oh oh-oh
A hajam én vagyok!
Oh oh-oh
Oh oh-oh
A hajam én vagyok!
Oh oh-oh
Oh oh-oh

Szabad, mint ha-ha-ha-ha-hajam
Ha-ha-ha-ha-ha-haj, haj
Szabad, mint a ha-ha-ha-ha-ha-hajam
Ha-ha-ha-ha-hajam, ha-ha-ha-ha-haj

Csak szabad akarok lenni!
Csak önmagam akarok lenni!
És sok olyan barátot szeretnék, aki meghív a bulijába!
Nem akarok változni és
Nem akarok szégyenkezni!
A hajam lelke én vagyok!
Ez minden dicsőségem, amit viselek!

A hajam én vagyok, A hajam én vagyok,
A hajam én vagyok, A hajam én vagyok,
A hajam én vagyok, A hajam én vagyok,
A hajam én vagyok (ez minden dicsőségem, amit viselek).

A hajam én vagyok, a hajam én vagyok, ez minden dicsőségem, amit viselek.
A hajam én vagyok, a hajam én vagyok, ez minden dicsőségem, amit hordozok.
A hajam én vagyok, a hajam én vagyok, ez minden dicsőségem, amit viselek.
A hajam én vagyok, a hajam én vagyok, ez minden dicsőségem, amit hordozok.

Elegem van, ez az imám:
Ha meghalok szabad leszek, mint a frizurám!
Elegem van, ez az imám: ha meghalok szabad leszek, mint a frizurám!
Elegem van, nem vagyok szörny,
Csak békét szeretnék ezeken az utcákon,
Elegem van, elég, elég (elég és)
Ez az imám (ez az imám)
Esküszöm, szabad vagyok, mint a hajam
Oh oh-oh
Oh oh-oh
Szabad vagyok, mint a hajam!
Oh oh-oh
Oh oh-oh
A hajam én vagyok!
Oh oh-oh
Oh oh-oh
A hajam én vagyok!
Oh oh-oh
Oh oh-oh

Gaga and JT on SNL


A két legviccesebb sztár együtt fogja megmozgatni a Saturday Night Live show nézőinek rekeszizmait! Justin Timberlake lesz a műsorvezetője az SNL jubileumi adásának, melynek zenei vendége Lady Gaga lesz.
A két szupersztár a próbák előtt vett fel egy promót és Justin-nek van egy másik promó videója is! Nagyon vicces az is, főleg a vége, amikor "szellem támad rájuk".

Most nézem ezt a képet, hát.....Justin már nem fiú, sőt! Tyűha Justin, vigyázz Gaga-val! :-O

Two of the funniest superstars Justin Timberlake and Lady Gaga will appear on the Saturday Night Live shows 36 season's final episode. Justin will host the season final and Lady Gaga will be the musical guest of the show. 
The two superstars shot a promo vid for the show before rehearsals and Justin got another. That promo is also funny, when "they attacked by a ghost"!


I watched this photo of Justin, and i can say, khm....he isn't that little boy anymore like we known him, nay! Justin, you better watch yourself, Gaga is a true monster and she can be dangerous! :-O


Ja Rule Laughs OL!



Ja Rule nem az a vigyorgós fajta srác, de most van miért örvendeznie. Hiszen 7 év után a páros újra összeáll! Most nem a Mesmerize és nem is az Always on time kedvéért, hanem egy egészen vadiúj számot adnak majd együtt elő Ashanti és Ja Rule. Az új dal címe LoL (Laughing out Loud=hangosan nevet ez egy chat rövidités, amely már az angol szótárba is bekerült!), amelynek producere Ja Rule maga. A dal Stevie Wonder Master Blaster című számán alapul. Megőrizte az eredeti dal "körvonalait", de a szövege már modern, tekintve, hogy a dal címe is egy chat rövidítés :-P

Nekem nem igazán jön be! Ja Rule, mint énekes??? A rapper-ek rappeljenek, ne énekelgessenek!!!!

Ja Rule isn't that guy who laughs all day and everytime, but he got his own reason for smiling! After 7 years the duet reunites! Not for Mesmerize, not for Always on time - Ashanti and Ja Rule will sing another song, called as LoL!
The song was produced by Ja himself, and it based on Stevie Wonder's Master Blaster. The song got the original vibe but modern lyrics. 


I don't like this singing Ja Rule... I think a rapper raps and a singer sings! 

Shakira és Budapest!!!!


Lám, lám igazi kincsre bukkantam az imént a facebook-on! Shakira közzétett egy Budapesten készült kisfilmet, afféle tourblogként. A videóban Shakira táncosai beszélnek a városról és nagyon klassz képeket vettek fel a szépséges fővárosunkról.

A koncert előtti napon készült a minifilm, amelyen az egyik táncos a Lánchídon ácsorog és a Parlamentet mutatja a kamerának és azt magyarázza, hogy "ez a híd köti össze Pestet és Budát." :-)

Aztán a panorámát fotózzák és szuvenírt vesznek és megnézik a Mátyás templomot, na meg a Halászbástyát, ahol egy magyar zenész játszik hegedűn. A táncosok elkezdik járni a Loca táncot... :-D ROTF! Azért néhány kép a koncertről is van, amint Shakira a színpadra sétál és kezet fog rajongóival. Szerintem tökre megható pillanat, néhányan sírva is fakadtak.
És van jó pár spanyol rajongó is a pesti bulin. A képek alapján úgy tűnik, hogy teltház fogadta a kolumbiai énekesnőt Budapesten. Egy kis táncórát is tartott a rajongóinak, akik aztán együtt táncoltak kedvencükkel!!!! Óriási élmény lehetett a szemüveges lánynak, aki aztán azt kiabálja: "Ez midnen idők legjobb koncertje!" Meghiszem én azt!

Amennyire jól lehet hallani, Shakira lenyomta a debütáló angol slágerét a Whenever Wherevert és a Loca-t is.


Nelly losed control over Keri....



Keri Hilson talán az egyetlen olyan r&b énekesnő, aki a nagy Lady Gaga őrület közepette nem őrült meg és megőrizte az r&b-s vonalat. Ő még ma is az az r&b énekesnő, aki annak idején a The way are című opusban elvarázsolta a világot csengő hangjával!
Csakhogy Keri a jelenleg aktuális No Boys Allowed című albuma kedvéért szexibb stílusra váltott. Ami jól áll neki, mert most már azt is lehet tudni róla, hogy nem csak énekelni, de táncolni is nagyon tud! Új klipje szintén a NBA-ról a Lose Control, melynek klipjében a táncoslányokkal együtt megőrjítik partnerét Nelly-t, akit aztán kötélre kötve elhurcolnak a sivatagban. Kár, hogy nem derül ki a klip végén, hogy mi lesz a "meghurcolt" rapper sorsa.
A dal a "klasszikus" és a modernebb r&b jegyeit is magán hordozza, ezért nevezném én ezt a számot eladhatónak és hallgathatónak is. Kerinek csomó ilyen dala van, ami minden elvárásnak megfelel. Csak ezeket nem kiáltják ki azonnal slágernek, mint Britney Spears évek óta fiókban porosodó dalait...De én itt és most a Music World olvasói előtt ezennel SLÁGERNEK nyilvánítom Keri Hilson Lose Control-ját! :-D


Keri Hilson is maybe the only one who stayed to be a r&b singer inbetween everybody apes Lady Gaga's music (which is unique, in my opinion). She is the same girl who charmed the whole world with her magical voice by singing the hit single The way i are with Timbaland. 
But Keri changed her style for her latest album No Boys Allowed, she became sexier. But this is good for her, and for us too, so because of the image change we already know that she can dance! 
Her new NBA clip is Lose Control featuring Nelly. Keri looking fierce in this video, she ruffles Nelly with her supersexy dance moves. And Keri's dancers kidnapping Nelly, and deporting him into the desert. 
I would have know that what happening with Nelly in the desert....
This song is classical in good sense and also modern, in my opinion. Because of this facts we can say this song is can be sold and also heard. Keri got many good songs like this, but for her songs they don't say "this is a megahit!". 


But my dears, before you i declare Keri Hilson's Lose control to a HIT SINGLE!!! :-D

Sing again Shania!





Shania Twain egy ideje nem tud énekelni, mert diszfóniában szenved, vagyis legyengültek a hangszálai és emiatt nem megy neki a dalolás. A Grammy díjas country előadó azonban nem adja fel, igaz sokáig nem törődött a hangszálai fizikai állapotával, s ezért beszűkültek azok. De sokat fog dolgozni és az orvosai is bizakodóak, hogy a country sztár ismét dalra fakadhat. 


Miközben a sztár a visszatérését tervezgeti óva inti a rajongókat attól, hogy abban bízzanak, a közeli jövőben színpadon látják kedvencüket. Hiszen, amíg "ellentmondásos" hangok törnek fel Shania torkából, addig nem énekel élőben. Először visszaszerzi régi hangszínét, hiszen "fullasztó érzés" ha a saját hangod helyett valaki más szólal meg. - persze mindezt átvitt értelemben tessék érteni!


Shania Twain is suffering from the vocal impairment known as dysphonia, but she says it will not end her music career. The country music star has told that a lifetime of suppressing her emotions and not taking adequate care of her voice physically, was "manifested itself" as a sort of "bottleneck" in her throat."I will sing again! It will take a lot of work." 
While Shania Twain plans her return to music industrie, she cautioned that fans shouldn't expect to see her performing in the immediate future untill her voice becoming right. "It's that genuine choked up feeling that when you go to speak at a moment of anxiety.

Rihanna will shock us!


Rihanna következő kislemeze a Man Down lesz, melyhez egy igazán sokkoló videót forgat az r&b énekesnő. Persze ez nem is meglepő, hiszen amióta "jó kislányból rossz lett" azóta tényleg sokkoló dolgokat művel. A klip rendezője az, az Anthony Mandler aki a California King Bed klipjét is jegyzi. Mandler azt mondja, a Jamaikán forgatott klip erős lesz és ez a dal, pontosan egy olyan, amelynél erős a kapcsolat a vizualitás és a szöveg között. Ezért aztán kibontakozhatott a rendező a Man Down klipben.

A dal egyébként szerelemféltés miatt elkövetett gyilkosságról szól. Arról, hogy a lány lelövi a szerelmét és aztán küzd a saját lelkiismeretével. Kíváncsi vagyok ezt, hogyan viszik képernyőre  majd.

Rihanna's next single is Man Down (cover art on the top), and she shot a shocking video for the song. But this isn't a suprise, after the "good gilr gone bad" she does really slippery and weird things! So, the director of the video is the California King Bed maker Anthony Mandler. Who said about this video, that it will be intense. Because the narrative of the song and visuality are in very close relationship, so he can unfolds his talent. The video was shot on Jamaica and the release date is still unknown. 


The song is about a kill because of jelaousy and the girl struggles against her conscience. She shot his lover and after that don't know what to do. It's exciting who can they visaualize the narrative in a short videoclip. 

BET Awards - Battle of hip-hop hotshots!



Június 26-án adják át a BET díjakat, ami szintén egy fontos zenei esemény a Tengerentúlon. Emlékezzetek csak rá, hogy tavaly mekkora szám volt Chris Brown Michael Jackson tribute fellépése, melynek végén még sírva is fakadt a "Rihanna-verő" sztár.

Különleges lesz az idei gála, hiszen az újoncok csatájának ígérkezik. Will Smith lánya, Willow 3 kategóriában is jelölt, de tesója is jelölt a YoungStars kategóriában. De érdekes csatákat jelez a legjobb rithym and blues női előadó kategória jelöltjeinek névsora is, mivel a "rettenthetetlen" Beyoncé is beférkőzött, de Keri Hilson, Jennifer Hudson és Rihanna is esélyes a díjra.

De a hip-hop és az r'n b pasijai is keményen összecsapnak, igazi nagyágyúkat jelöltek díjakra: Usher, Diddy, N.E.R.D., Lil Wayne, Rick Ross, Kanye West. És az újonc rapperek nevei is ott szerepelnek a chiff.com jelölt listáján, hiszen Wiz Khalifa, Tinie Tempah, Tinchy Stryder és Chipmunk is számíthat díjra.

De szemezegessetek az alább található listából.

A gálát Los Angeles-ben rendezik meg és Kevin Hart komikus lesz a műsorvezető.

BET Awards is scheduled to 26th June, which is also a important musical event in the U.S.A. Remember to Chris Brown's last years MJ tribute after he cried... 

But this year's BET will be also interesting, just because of the nominees like: Will Smith daughter Willow, who is nominated in 3 categories. In the category for YoungStars she will battle brother Jaden. But the female r'n b artist's category is also exciting: Beyoncé, Rihanna, Jennifer Hudson and Keri Hilson is in challenge for the award. 

Hip-hop hotshots like Lil Wayne, Diddy, Rick Ross, Kanye West battles too for BET's. Young hip-hop stars or i can call them as newcomers Wiz Khalifa, Tinie Tempah and Ticnhy Stryder are nominated. 

The award show will held in LA and hosted by comedian Kevin Hart.


Best Female R&B Artist:
Marsha Ambrosius,
Beyoncé,
Keri Hilson,
Jennifer Hudson,
Rihanna.

Best Male R&B Artist:
Chris Brown,
Cee-Lo Green,
Bruno Mars,
Trey Songz,
Usher.

Best Group:
Diddy Dirty Money,
Cali Swag District,
N.E.R.D.,
New Boyz,
Travis Porter.

Best Female Hip Hop Artist:
Diamond,
Cymphonique,
Lola Monroe,
Nicki Minaj.

Best Male Hip Hop Artist:
B.o.B.
Drake.
Lil Wayne,
Rick Ross,
Kanye West.

Best Collaboration:
B.o.B ft. Haley Williams of Paramore, "Airplanes"
Chris Brown ft. Lil Wayne & Busta Rhymes, "Look At Me Now"
Kanye West ft. Rihanna, "All of the Lights"
Chris Brown ft. Tyga & Kevin McCall, "Deuces"
Waka Flocka Flame ft. Roscoe Dash & Wale, "No Hands"
Rihanna ft. Drake, "What's My Name"

Best New Artist:
J. Cole,
Bruno Mars,
Miguel,
Willow Smith,
Wiz Khalifa.

YoungStars Award:
Shenell Edmonds,
Keke Palmer,
Diggy Simmons,
Jaden Smith,
Willow Smith.

Video of the Year:
"Far Away" Marsha Ambrosius
"Airplanes" B.o.B ft. Hayley Williams of Paramore
"Look At Me Now" Chris Brown ft. Lil Wayne & Busta Rhymes
"Pretty Girl Rock", Keri Hilson
"Whip My Hair" Willow Smith
"Runaway" Kanye West ft. Pusha T

Best Gospel:
Byron Cage,
Deitrick Haddon,
Mary Mary,
Karen Clark Sheard,
BeBe & CeCe Winans.

Centric Award:
Marsha Ambrosius,
Eric Benét,
Cee-Lo Green,
R. Kelly,
Kem.

Best International Act (Africa):
2Face Idibia (Nigeria),
D' Banj (Nigeria),
D-Black (Ghana),
Fally Ipupa (DR Congo),
Angelique Kidjo (Benin),
Teargas (South Africa).

Best International Act (UK):
VV Brown,
Chipmunk,
Laura Izibor,
Skepta,
Tinchy Stryder,
Tinie Tempah.

Beyoncé - Run the world official video



Compact Disco live videos



Compact Disco is one of the most impulsive electronic group in Hungary they won a Fonogramm Award in the category Best Electronic Group. They are now on tour, and here are two videos about transylvanian performances and roadtrip! They rocked the stage and they are crazy! Oh, and i love Transylvania - such a beautiful landscape with extreme-friendly hungarian people.
Compact Disco live on stage, can't wait to see them live!


Ugye, azt senkinek sem kell mondani, hogy miért olyan roppant fontos a Compact Disco-val foglalkozni?! Na jó, azért elmondom: Fonogramm díj!!! Na meg mert egyszerűen jók! Szóval felkerült a youtube-ra két videó, amely a srácok erdélyi turnéján készült. Nagyon, nagyon jó látni az erdélyi tájat, csodaszép!!!! Biztosan meleg fogadtatásban volt részük a fiúknak ott, hiszen az erdélyi magyarok nagyon jó arcok! :-D

Na, hát mit mondjak?! Élőben is jól nyomják, már egyszer én is meghallgatnám őket így...
Tudtátok, hogy a Compact Disco-nak van saját márkája???? A Tisza gondozásában adták ki saját kollekciójukat, amely már a boltokban is elérhető! Nekem a táska tetszik a legjobban, trendi!



Lady Gaga - Born this Way the ALBUM! critics



Igaz csak hétfőn jelenik meg a lemez, de már van, ahol meg lehet hallgatni Lady Gaga Born This Way című fantasztikus lemezét.

Nem is ragozom tovább: ez a lemez új szintre emeli a zene szó jelentését!!!!! Hihetetlenül eredeti és energikus zene az, amit Germanotta kisasszony és csapata összedobott. A dalok mindegyike fantasztikus, nem tudnék olyat mondani közülük, amelyik ne nyerte volna el a tetszésemet. A Born this way, Judas és Hair című dalok, valamint az Edge of Glory és Marry the night már nem ismeretlenek senki számára.

De feltétlenül meg kell hallgatnotok a Goverment Hooker című számot, ami az ultrapop electro első gyermeke és, habár első hallásra még furcsának és túlzottan "űrhajósnak" tűnhet a szám, de aztán az első refrén után ráérez a zenehallgató a dal ízére! Hihetetlenül jó dal! Nem is tudom szavakba önteni....

Aztán ott az identitást erősítő Americano, amelyben viszont több az instrumentális hangszer, mint a többi dalban. És némi folkos hangzást is belecsempésztek a dalba, amely egyébként eléggé bugyuta, de jól hangzik és ez a fülnek is jól esik :-D Vamos!
Keveri és kavarja az angol és a német nyelvet Gaga a Scheiße című dalban, de persze nem úgy, mint a diákok német órán :-P "Ich bin mir absolut klar, ich trag' den Namen monster!" vagyis " Teljesen egyértelmű vagyok, a Szörnyeteg nevet viselem!"
 A dalban némi Guetta beütést is fel vélek fedezni, s mikor elkezdődött döbbentem rá, hogy ezt én már biza hallottam!!! Mégpedig valamelyik Gagavision alatt volt hallható a Scheiße. A dal első ütemei alatt, nekem olyan oroszosan félelmetes hangulatom lett. De azt hiszem korábban nyilatkozta is az énekesnő, hogy nagy hatással volt rá az orosz elektrozene a Born This Way megalkotása során. Ez kézzel fogható és füllel érzékelhető.

A Bloody Mary vontatott taktusai és Gaga elgyötört sikolya nyomasztó hangulatúvá teszik a dalt, ami nem rossz, sőt! Ahogyan a többi, úgy ez is Isteni!!

Aztán ott a lázadó hangvételű és elektronikus gitár riffekkel megtűzdelt Bad Kids, amely habár akkusztikus hangszerekkel is operál mégis modern a hangzása a sok effekt és a gyors tempó, meg a dobok miatt.

Ehhez képest a Highway Unicorn már-már légies könnyedségűnek tűnhet a szám elején, de aztán jön a lüktető dob, amely megtöri az addig kialakult képet a dalról. És végig nem lehet biztos abban a hallgató, hogy most akkor mi is következik, mert az ember érzése és viszonya a dalhoz annak lüktetése, hangszerelése és dallama változásai szerint alakul. De többnyire a tényleg felhők feletti "unikornisos" feeling-je van az embernek. Nem értem ez az unikornis téma, miért annyira menő? Már a Born this way klipjében is volt, Kesha meg egész egyszerűen smárolt egy unikornissal a Blow klipjében. :-P Ami pedig még a hangszereket illeti a átkötésben ismét felcsendül az orgona, ami pátoszossá változtatja a dal hangulatát... Érdekes!

A Heavy Mental Lover akár folytatása is lehetne az I like it rough-nak, hiszen ebben a dalban is arról dalol az énekesnő, hogy a szexet durván szereti. Az átkötésben "whip me, slap me, drunk f**ck." 
vagyis "Ostorozz meg, pofozz meg, ba***unk be! " (ha valakinek van jobb fordítása szívesen várom a drunk fuck feladta a leckét!!! :-D)

A U&I a legerősebb balladaibb hangvételű dal a lemezen. Gaga ebben a dalban aztán tényleg kiengedi különleges hangját és van benne energia, meg erő bőven, köszönhetően a kemény gitár riffeknek és a hangsúlyos dobszólónak. Istenkirály a dal!!!

A lemez talán leglájtosabb dala az Electric Chapel, amelyet ma lehetett először meghallgatni a Gagaville-ben! Nem csépelném rá a szót, tényleg lájtos és a hatás is lájtos, amit kiváltott belőlem. De azért nekem ez is bejön.

Összességében azt kell mondanom a lemezről, hogy ezekben a dalokban Lady Gaga merészen beszél vallásról és politikai érzelmekről. De szívesen nyúl egyházi hangszerekhez (orgona) és a hangképzésnél is alkalmazza a klasszikus éneklés fogásait. Kissé gótikusnak is nevezhetnénk a lemezt, amely egyébként szerintem valóban minden idők legjobb lemeze, ahogyan azt Gaga beharangozta!

Ez valóban az a fajta lemez, amit én 10 pontosnak hívok vagyis: nincs rajta olyan dal, amit ne hallgatnék szívesen, ezt tényleg érdemes megvenni. Nemcsak egy húzó nóta van rajta, hanem mind húzós, nagyon is!!!! Éljen a "gagaizmus" ;-)=