Lupe Fiasco-new video

Linda Király - Love is overrated FULL

Ez Király Linda soron következő Love is overrated (a szerelem túlértékelt) című dalának hivatalos borítója. Időközben már nem csak a promó videó, hanem az egész dal is megtalálható Linda youtube csatornáján. 

Ahogyan azt sejteni lehetett, az egész dal szuper és már megvásárolható az iTunes-on is.



This is the official cover of Linda Király's next single Love is overrated. Which's full length version is also avaliable on her youtube channel and you can buy the song http://itunes.apple.com/us/album/love-is-overrated/id446121347?i=446121355&ign-mpt=uo%3D4on iTunes. 


Love is overrated - as we suspected based on the promo video - is a very-very good song! Nice job Linda!!!! ;-)

The summer's hottest party anthem - Where dem girls at video





World's hottest DJ David Guetta released his new video for the hit single Where dem girls at featuring Nicki Minaj and Flo-Rida. Love it!




Beyoncé 4

Beyoncé's long awaited album 4 was officially released today. I don't think this a nice one, but there are one or two good songs on the cd. You can listen to the songs by clicking on Beyoncé's website!


Ma jelent meg Beyoncé rég várt új lemez a 4. Nem hiszem, hogy ez egy óriási nagy sikerlemez lenne, mert talán egy vagy két klassz dal van rajta.

Az albumot Beyoncé hivatalos oldalán hallgathatjátok meg!

Pitbull's new video

Pitbull mostanság Marc Anthony-vel lóg. Na, nem azért mert akkora spanok lennének, (bár lehet, hogy ez is igaz), sokkal inkább arról van szó, hogy a két latino közös projekten dolgozik.
Pitbull nemrégiben megjelent PlanetPit című albumán található a Rain over me című dal, melyet Anthony-val közösen vett fel. Ez lesz a "nyár legforróbb partylemezének" következő kislemezdala, melyhez a sivatagban forgatta a két zenész a klipet. Már alig várjuk, ugyebár?!

Pitbull's chilling with Marc Anthony in these days. The two latinos working together. On Pitbull's latest album PlanetPit is the next single Rain over me, which was recorded with Anthony. Mr. Worldwide teased on Lopez Tonight that he shot a video in the desert with Marc Anthony! Can't wait to see the results!




Buy PlanetPit

Official Inna - Clubrocker video


New Single - Linda Király

Végre megjelent Király Linda új dala, Love is overrated címmel. A dalt Lindán kívül Shannon Sanders és Drew Ramsey jegyzik!
Az új single megvásárolható az iTunes-on és egy promó is felkerült a youtube-ra.

Finally Linda Király's new single was released. Love is overrated is written by Linda herself and Shannon Sanders, Drew Ramsey.
The new single is avaliable on iTunes and she uploaded a promo video on youtube.






Buy Love is overrated: iTunes.com

Linda on Facebook

Pitbull on Lopez Tonight

LMFAO ft. Natalia Kills new video

Még jó, hogy Erdély nem egy város, aminek belvárosa lehetne! Amúgy a videó vicces és a dal tök jó!


Dirty Dancer video - In my opinion

No, kérem megjelent Enrique Iglesias, Usher és Lil Wayne közös dalához a videoklip. A Dirty Dancer klipje kissé futurisztikusra sikeredett, de nagyon látványos és illik a sztori a dalhoz. És persze szexi is lett a klip, és azt annyira bírom, ahogyan ártatlan képet vág Enrique, de persze most is miközben egy alulöltözött vonagló bigét bámulja. Azt nem tudom, hogy mi a fene van, hogy minden videoklip rendező a terminátoros szemet használja...tegnap Britney-nél, ma meg Enrique-nél. Mikor a legutóbbi Terminátor rész két éve volt kb...

A csajok brutálisan keményen nyomják a rúdon, és valami ilyen befejezésre számítottam. Usher nagyon jó választás volt Enrique mellé, nagyon hasonló a hangjuk és jól hangzanak együtt. Weezy meg alap, ha menő slágert akar csinálni az ember!

Úgy néz ki, hogy Enrique ismét az a szívtipró próbál lenni, aki karrierje kezdetén volt. És ez eladhatónak tűnik, már csak azért is mert egy nap alatt több, mint 317 ezerszer nézték meg a Dirty Dancer klipjét, az iTunes-on 33-ik, a Billboard Hot 100-on pedig 45-ik! Lesz ez még jobb is, hiszen piszok jó nótáról van szó, melyet Enrique jegyez!


So, everybody, Enrique Iglesias released his video featuring Lil Wayne and Usher for Dirty Dancer just yesterday.The video is futuristic, sexy and got a mood that totally fits to the song. I love it how he looks so innocently while he's watching a under dressed lady. He's sexy!


The song is at 33 position on iTunes, #45 on Billboard hot 100, and the video was watched more than 317.000 times in one day! It will be a megahit! With Weezy and Usher...great choices! 

Britney's vendetta

The funniest Britney video of all time is out now! She released her I wanna go video and i can say it will be full success! You say, why? Just because the song is very good, a true dance hit and the video is so,so, so funny with those terminators and Britney's grimaces... LoL!

Minden idők legviccesebb Britney videója ma debütált! Az énekesnő kiadta az I wanna go klipjét, ami szerintem óriási siker lesz. Hogy miért? Nos, mivel a dal telitalálat, igazi nyári dance sláger és a videóklip annyira poénos, hogy szétröhögtem magam!
A terminátorok és Britney grimaszai...kész vagyok!

Viktor Kiraly video shoot and new song

Úgy tűnik, ha valaki ebben a mai világban valamit el akar érni a zenében a dance vizeire kell eveznie. Ezt tette Király Viktor is, aki a Move Faster című dalt vette fel közösen Bárány Attiláékkal (aki mostanság B-Sensual néven is nyomul). Jó kis szám, igazi klubsláger lehet!

Eközben folyamatosan osztja meg Viktor a face-n az új képeket a Crazy klipforgatásáról, ami úgy néztem a ti tetszéseteket is elnyerte! Úgyhogy beszúrok néhány fotót a klipről!

Na lássuk!

It seems like when a musician wanna be alive in these days need to deal with dance music. So did Viktor Kiraly, who recorded the single Move Faster with NoEnd and B-Sensual. The song is a catchy up tempo clubsong, i like it!


He shoots a video for the single Crazy - i saw that you liked it! - and he shared a lot of pictures about the video shoot. So i share them with you! Check it out!



Crazy video shoot!



Kati Wolf in Sweden + video

Mivel tudom, hogy odáig vagytok Wolf Katiért, gondoltam írok egy kicsit Kati svédországi kiruccanásáról. Az énekesnő három fellépést nyomott le az északi országban, két klubban lépett fel és egy plázában (vagy mi fene). Azt írta facebook-ján, hogy a klubokban énekelték vele együtt a dalát, még a magyar szöveget is!

Kati azt írta, utál repülni, de azért túlélte az utazást és tegnap este fél tizenkettő körül landolt Budapesten. Hamarosan fotókat is ígér a fellépéseiről.

I know you love Kati Wolf, so i thought i write a short post about her performance in Sweden. She hit the stage in two clubs and have a performance in a plaza or something like that. She wrote on her facebook page, that fans are very frinedly in the clubs, they singed along the lyrics of What about my dreams with her even the hungarian part (which is very difficult fo a non-hungarian). 


Kati said she hate to fly, but she survived her plane landed yesterday 11:30 PM in Budapest. She promised photos about the performances. Can't wait to see!


Beyoncé live in Nice

Beyoncé hit the stage last night in Nice, France. She performed her latest and biggest singles, but because of the quality i don't post all of the videos, just this two. Enjoy!

Tegnap éjjel Beyoncé Nizzában lépett fel, ahol előadta legújabb és legnagyobb slágereit. De a videók minősége miatt csak ezt a kettő videót adom közre.






Darren Hayes' comeback single

A Savage Garden egykori tagja Darren Hayes visszatérésre készül. Néhány éve megjelent több jó kis száma is, mint a Popular vagy az Insatiable, de aztán nagy csend következett és semmi új anyaggal nem rukkolt elő. Mostanáig!

A dalt Darren írta és a svéd Carl Falk volt a producere a Talk, talk, talk-nak. A videoklip melynek teaser-je alább látható, június 24-én jelenik meg a dallal együtt.

Former Savage Garden member Darren Hayes prepares to comeback. A few years ago he released two great songs Insatiable and Popular but after that came silence. He did'nt made any new music, untill now!
He recorded a yet untitled album and will release the first song Talk, talk, talk. Which is written by Darren himself and produced by swedish Carl Falk. The video and the song will debut on 24th June.



Britney on tour - fanvideos

Nagyon örülök neki, hogy Britney Spears ismét turnézik és egy ilyen remekbeszabott lemezzel, mint a Femme Fatale. De! Mintha elfelejtette volna ki is ő, -  tán berozsdásodott a csípője - vagy csak tudatosan nem az már, aki volt?!
Nem tudom, mindenesetre ez a turné jobbnak ígérkezik - már csak a dalok miatt is - mint az előző volt, amely Britney peckes jövés menéséről és a kicsusszanó tamponjáról vált híressé. Reméljük itt ilyesmi nem lesz!



Néhány mobillal készített videó már a neten kering, ezekből az látszik, hogy Brit, habár nem a régi önmaga, de azért odatette magát Sacramento-ban és San Jose-ban.

A videók többsége Chirstian Saad csatornájából származik, köszönet érte! Pontos turnédátumok Britney hivatalos honlapján az arcodba másznak, amint kattintasz... Egy fellépés után egy nap pihit tart a világsztár, úgyhogy csak holnap lesz újabb show, mégpedig Phoenix-ben.

Well people Britney Spears is now on tour with her seventh album Femme Fatale. Im very happy about it, but i have to tell: this is'nt that Brit we know. I don't know why, she just forget who she are, or this is conscious...Whether i am right or not, this tour promises to be better. Because of the songs and the results we see on stage. Some videos of fans are already on the net about Femme Fatale. I can tell she is'nt so good dancer than se was, but she sings and she gave the maximum whil on stage! 


Thanks for the videos to Christian Saad! 

For tour dates click to Britney's official website, while the infos climbs directly into your face... She will perform tomorrow in Phoenix.








Im into you J.Lo live@Alan Carr


Kedvenc baba szünetről visszatért dívánk Jennifer Lopez mostanság nagyon sok tv show-ban jelenik meg és lép fel. Legutóbb Alan Carr vendége volt, ahol egy interjú után dalra is fakadt az énekesnő. Im into you című aktuális (a hónap videója szekcióban található) dalát adta elő

Our favorite diva Jennifer Lopez attends a lot of tv shows in these days, last time she was guest by Alan Carr. Where after an interwiev she performed her latest (our video of the month) song Im into you. 

Inna ft. FloRida

Na, ezt adjátok össze!  A román szépség Inna FloRida-val készített közös dalt, de még az is lehet, hogy a Black Eyed Peas-szel is összejön egy duett!
Ez azért szép teljesítmény egy feltörekvő kelet-európai énekesnőtől. Flo-val a Club Rocker című számot vették fel, amely egyébként fent van Inna hivatalos oldalán is. Ahol a bal oldalon látható borító is látható.

A Play and Win vezénylése mellett született meg a dal.

Vélemények????



Well, give this up! The beautiful romanian singer Inna teamed up with FloRida for a song. And maybe she will work together with BEP... OMG! This is a awsome accomplishment from a emerging eastern european singer! She recorded the song Club Rocker with Flo, which is directed by Play and Win. 


What do you think?






Forrás/Source: Inna Official

Sax legend Clarence Clemons died!!!!

Ő volt az, aki szerepelt Lady Gaga nemrégiben megjelent Edge of Glory című videóklipjében és persze a szaxofont biztosította ehhez a dalhoz. De ugyanígy közreműködött Clarence Clemons a Hair és a Highway Unicorn elkészítésében is. De zenélt Gaga nagy kedvencének Bruce Springteen-nek is, Aretha Franklin-nek és Jackson Browne-nak is.
A zenész 68 évesen távozott el az élők sorából stroke következtében, június 18-án. Egyesek szerint van abban valami különös, hogy pont azután hunyt el a szaxofon legenda, hogy megjelent az Edge of Glory videoklipje. Mivel a dalhoz az ihletet Gaga nagyapja halálos ágyán kapta!!!! Szerintem ez azért túlzás, csak véletlen egybeesés lehet....




He performed Lady Gaga's latest video for Edge of Glory, and he played the sax parts of the song. Highway Unicorn and Hair also featured Clarence Clemons. But he worked with Gaga's big fav' Bruce Springsteen, and Aretha Franklin, Jackson Browne. 
The legendary musician passed away at age 68 of complications related to the stroke on 18th June. Some people think that's very strange that he died after The Edge of Glory was released, because the tune of the song was conceived when Gaga sat on her grandfather's deathbed. I think this is too much explanation, this can only be a coincidence...




Britney Spears - I wanna go teaser

Június 22-én debütál Britney Spears harmadik kislemeze az I wanna go, mely a hetedik stúdióalbumán a Femme Fatale-on található. Nekem személy szerint az egyik kedvencem ez a dal, és úgy tűnik klip tekintetében is viszi majd el a prímet! A dalt Max Martin, Shellback és Savan Kotecha írták. Igen pozitív kritikákat kapott, már csak azért is, mert egyrészt jó a dal, másrészt amiről szól! Brit ebben a dalban arról énekel, hogy gátlások nélkül akar élni, vagyis arról a sz*rról, ami körülveszi... Úgy nézem a videóklipben le is számol az őt körülvevő gátló tényezőkkel!!!!

A klipet Chris Marrs Piliero rendezi és Los Angelesben volt a forgatás.


Britney Spears' latest video for her third Femme Fatale single I wanna go will debut on 22nd June. Well guys, this is on of my favorite Femme Fatale songs, so im happy for the video. The song was written by Max Martin, Shellback and Savan Kotecha. I wanna go received positive critics, just because of the music and also for the lyrics. Brit sings about loosing inhibitions and all the scrum and dirt around her. But it seem's like she will showdown with the undesirable elements in the video! 
The video was directed by Chris Marrs Piliero and shot in LA. 

Lady Gaga - Edge of Glory video




Skylar Grey - Invisible_audio


Lady Gaga live @X-Factor France

Lady Gaga mostanság Európában borzolja a kedélyeket. Tegnap érkezett meg a világsztár a francia fővárosba, ahol az X-Factor-ban lépett fel. A franciákat színes sérójával és meghökkentő szerelésével döbbentette meg, a tehetségkutatóban előadta a Judas-t és az Edge of Glory-t is.
Az énekesnő feltöltött a facebook-ra egy képet, melyen egy Oscar szoborral pózol, amelyet egy rajongójától kapott. Erre az van írva: a Világ legnagyobb Szupersztárjának! - milyen aranyos! :-D

Ma már visszarepült az Államokba a sztár, hiszen a So you think you can dance nevű tv show-ba látogat el, ahol debütál az Edge of Glory videóklip.


Lady Gaga was in Europe for a day, she arrived yesterday to the french capital and shocked the crowd with her colored outfit (hair, and clothes). She performed Judas and Edge of Glory at the french X-Factor. The superstar uploaded a photo to her facebook, on this she poses with a Oscar sculpture. She received this from a fan front of her Paris hotel. On the Oscar is engraved: World's greatest superstar! - that's sweet! :-D

Gaga flew back today to the U.S., she will attend the So you think you can dance, during the show will premiere her latest video for Edge of Glory. 




Source: facebook

Skylar Grey single premiere today!

Kaptam ma egy mail-t a skylargreymusic.com-ról. Elindult Skylar Grey promotáló kampánya a fancorps.com-mal. A cél az, hogy minél többen csatlakozzatok Skylar közösségéhez és segítsetek neki promotálni a debütáló albumát és dalait. A legaktívabbak nyereményeket kapnak és persze friss infókat is megoszt Grey a zenéjével kapcsolatban.
Például, hogy ma debütál az első kislemez a Invinsible-ről Ryan Seacrest rádió műsorában.


Van még néhány infóm az albumról, melynek címe Invinsible lesz - ez arra utal, hogy Skylar éveken át kereste a helyét a zenéből és az útkeresés során láthatatlanból (invisible) legyőzhetetlenné (invincible) vált.
A lemezen lesz egy duett is, ám a titokzatos énekesnő azt még nem árulja el, hogy kivel fog együtt énekelni. Azt azonban tudni lehet, hogy az album dalai között a Dance without you és az Invisible mellett megtalálható lesz a Weirdo, Final Warning és a Building a Monster című dalok is. Ez utóbbi dal szól a láthatatlanból legyőzhetetlenné válásról. Skylar első live fellépése az augusztusi Lollapalooza fesztiválon, Chicago-ban lesz.

Az első kislemez, amint hallgatható lesz, megosztom veletek ASAP! :-D


I received an e-mail this morning from Skylar Grey, that her fancorps community started. The purpose of the community is to promote Skylar's singles and debut album Invinsible. If you register you  you can earn prizes on the site, and will receive all the latest updates. Just like that her first single off the debut album Invisible will premiere today by Ryan Seacrest at Kiss FM. 


But i got some recent news about the album. Invinsible which is made from the words invisible and invincible, will be out this fall. The CD will contains besides Dance Without You and Invisible; Weirdo, Final Warning and Building Monster. The latter is about how to becomes Skylar from invisible to invincible! 
Skylars first live solo performance will be at the Lollapalooza in August (Grant Park, Chicago).

The first single Invisible is unfortunately unavaliable, but i will post to you ASAP. 


LINK: Skylar Grey Street Community

Edge of Glory video premieres tomorrow!



Fel a mancsokkal! Holnap startol az extravagáns divatikon Lady Gaga új videoklipje. A videó az Edge of Glory című harmadik Born this Way kislemezhez készült. Melyről Gaga elmondta, hogy a nagyapja ihlette a dalszöveget, aki fél éve hunyt el. Azóta viseli a szupersztár nagyapja gyűrűjét - erről a Good Morning America című tv show new york-i, Central Park béli felvételén mesélt az újságíróknak.

Az új videót, Joseph Kahn rendezte, akinek nevéhez fűződik több szupersztár klipje is pl. Eminem, Britney Spears, de már Gaga-nak is csinált videót a sztárrendező (LoveGame, Eh, eh).

Bevallom nektek, ez az egyik kedvencem a lemezről! Igazi energiabomba az Edge of Glory!!!!

Paws up! The fashion icon Lady Gaga will premiere her brand new video tomorro during So you think you can dance, 8 PM. The latest mini movie made for the third Born this Way track Edge of Glory. The lyrics was inspired by Gaga's grandfather, who passed away a half year ago. Since his death Gaga wears his ring on her finger - as she said on Good Morning America's Central Park shoot 2 weeks ago. 

The new video is directed by Joseph Kahn, who also made videos for 'nother superstars like Eminem, Britney Spears and Gaga herself (LoveGame and Eh, Eh..).

Forrás/Source: idolator

Skylar Grey premiered Invinsible single cover

Forrás/Source: www.skylargreymusic.com

New video: Taio Cruz

Taio Cruz nem aprózza el! Miután megnyerte a Billboard díját, nem kisebb személyiséggel, mint Simon Cowell jó cimborájával, a Nightcrawlers agyával John Reid-del duettezik!
Az öreg rókának segédkezik bezavarni a macit a málnásba a Cryin over you klipjében ;-)

Nem rossz szám, de ha Taio nem lett volna benne, meg se nézem a klipet!

Taio Cruz really plays! After he won his Billboard Award he recorded a duet with Simon Cowell's good friend, Nigthcrawlers frontman John Reid.
Taio's helping for Reid to "interfer the teddy in raspberries!" ;-)


Nice song, but if Taio's name was'nt there, i would'nt watched the Cryin over you video!




The Femme Fatale Tour tracklist!

Mint arról már tájékoztattalak Titeket, a pop királynője Britney Spears hazánkba látogat Femme Fatale nevű turnéja keretében. Engem igazán érdekelnek, milyen show-t fog produkálni Britney...
Ma volt szerencsém megnézni egy videót, melyen a táncosai beszélnek a próbákról és a show-ról és Brit is feltűnik a videóban. Alább mellékelem ezt a klipet.

Felkerült a netre a Femme Fatale Tour tracklistája is, ami sok-sok érdekességet tartogat!
Az nem meglepő, hogy a Hold it against me-vel indít a díva, majd következik az egyelőre kissé ismeretlen Up N' Down, aztán a slágerré avanzsált 3! Nem maradhatnak ki (sorrendben írom) a Piece of Me, a Big Fat Bass, a How i Roll, Lace and Leather, If U seek Amy, a nagy bukás Gimme More és a Drop Dead sem.
Aztán utána következik a He about to lose me, majd a Boys remixe, ami szerintem sokkal emészthetőbb, mint az album verzió. A "fiúk" után, némi melankólia a Don't let me be the last to know-val, és már-már rertó érzés a Baby One More Time-mal.
Eztán jön csak a java!!!! S&M Rihanna nélkül, na ez lesz igazán izgi... Aztán egy új szám a Trouble for me és a turné során hallhatunk egy vadiúj cover-t is Madonna Burning up című dalából. És jönnek a partizós számok: I wanna go, Womanizer, Toxic és a show-t a Till the world ends című aktuális slágerével zárja Britney.
Én izgatottan várom a fejleményeket! ;-)

1. Hold It Against Me
2. Up N’ Down
3. 3
4. Piece of Me
5. Big Fat Bass
6. How I Roll
7. Lace and Leather
8. If U Seek Amy
9. Gimme More
10. (Drop Dead) Beautiful (feat. Sabi)
11. He About To Lose Me
12. Boys (Remix)
13. Don’t Let Me Be The Last To Know
14. Baby One More Time
15. S&M
16. Trouble For Me
17. I’m A Slave 4 U
18. Burning Up (Madonna cover)
19. I Wanna Go
20. Womanizer
21. Toxic
22. Till The World Ends


Britney Spears will start her Femme Fatale Tour, she shared a video about the dance rehearsals and i share with you too. 
The tracklist of the show is also on the internet and this is kinda exciting! She will start the show with the smash hit Hold it against me and it continues with Up N'Down, the hit single 3, Piece of me, Big fat bass, How i roll, Lace and Leather and If u seek Amy. The Blackout song Gimme more will be also heared during the show, after this a new song Drop dead feat. Sabi, and then He about to lose me, Boys remix, which is more better than the album version - in my opinion. After the sexy beats follows the slower song Don't let me be the last to know, and the Britney-classical Baby One More Time. The exciting thing about the list is first of all S&M without Rihanna. Im curious about this one! 
The next 3 songs are Trouble for me, Im a Slave 4 u, Burning up, which is a Madonna cover, brand new from Brit. The last 4 songs are real huge hits, i mean party hymns, like: I wanna go, Womanizer, Toxic and Till the world ends! 






Ó, és így a végén csak halkan megjegyzem, Britney új kislemezt ad ki!!!! A facebook-ja alapján nyugodtan ki merem jelenteni az I wanna go lesz a következő dal!

O, at least i tell ya, she will release a new single. According to her facebook it will be I wanna go!

Katy Perry: "Mom, it was aaaawsome!"

Tegnap néztem meg először Katy Perry új bulihimnuszát a Last Friday Night-ot! Apám, ez egy komplett film! De nagyon jó lett, van benne egy kis vicces sztori, ami a hagyományos amerikai tinimovie elemekkel operál.
Adott egy rendes, ám de cseppet sem dekoratív lány, akiből hip-hopp a party királynője lesz! Aztán jön a macskajaj... Óriási, nagyon vicces, nézzétek meg mindenképpen, ha szeretitek Katy-t, vagy ha csak egy jót akartok nevetni!

A dal szerintem felejthető, de ha másért nem is, a klip miatt kedvelt lesz!






I saw Katy Perry's latest video Last Friday Night last sunday night :-) And it was aaawsome! This is a whole mini movie. Features a girl, who is smart but not decorative, but in a few minutes she became the queen of the party. After the friday night college party comes the hangover!
Its gross, i love it! Check the video out if you like Katy Perry, or if you wanna have fun!


The song is forgettable but the video is sick!


Rihanna Nivea commercial

Már akartam nektek írni Rihanna reklámfilmes szerepléséről. Lehet, hogy már sokan hallottátok, de hát meg kell hogy említsem. A barbados-i származású énekesnőt néhány hete idehaza is hallhatjuk a Nivea reklámjában. Az új spot-ban a California King Bed című dala csendül fel. Amit én eleinte rendesen utáltam, de mára egészen megszerettem, talán a szép videó miatt.


I wanted to write you about Rihanna's newest appearance. Maybe you know about it, but i have to write it! So, you can hear the popular r&b singer's song California King Bed in the latest Nive commercial. I hated this song, but now i like, maybe because of the beautiful video. 



Riri egyébként jelenleg Kanadában hergeli a népet a Loud nevű turnéjával, ebből láthattok némi részletet az alábbi videóban!

Riri is on tour, at time in Canada. She ruffles the crowd with her Loud tour, you can watch a piece of her performance below. Sorry, for the qualitiy! 


Viktor Király-Crazy

He is our guy! He won Megasztár and he represented Hungary in Peking at the Spring Festival! Viktor's first single was Solo, it reached a big succes. But i think this song can be bigger smash hit than Solo! Viktor Király is our JT! :-D


The song was written by Viktor and Norbert Kardos!
He shot a video for the song, but the release date is still unknown!

Mint már mondottam volt, szerintem Király Viktor a magyar Justin Timberlake! És ezt bizonyítja a jobbnál jobb számaival is! Én nagyon bírom őt, a Megasztárban is szurkoltam neki és tetszik, amit azóta csinál! Az új dala a Crazy, amellyel a Viva Comet-en is fellépett, de járt Pekingben is a tavaszi fesztiválon is, ahol hazánkat képviselte.

Ezt a dalt Viktor és Kardos Norbert írták.
Leforgatták a klipet is, de a megjelenés időpontja egyelőre ismeretlen!


Viva Comet Full Video + infos


Na, szóval nem akartam a Comet-tel foglalkozni, de miután megnéztem a gálát...Elég sok minden fogalmazódott meg bennem!

Geszti Péter a magyar könnyűzenéért Viva Comet díjjal térhetett haza és a gálán mutatkozott be a legendás zeneszerző új formációja a Gringo Sztár is! Egy nagyon-nagyon jó dallal a Szabadulj Fel-el! Amelynek stílusa kicsit a Black Eyed Peas-éra hajaz, de mindenképpen unikális Magyarországon. És nagyon-nagyon jó!

Tóth Gabi, igen hatásos belépővel indított és energikus is maradt a száma végig.

Király Viktor szerintem abszolút jól nyomja! Nem baj az, ha valaki magyar és angolul énekel, Viktornak ez teljesen jól áll. Én bírom, kikáltom őt: Magyar Justin Timberlake-nek!!!!
És ez az új szám: a Crazy, óriási!

Lola, Britney Spears Till the world ends című számával indított és azt gondolom, Britney becsületére válna ez a fellépés. Lola megrengette a Sportarénát, pedig én nem szeretem őt!

A Compact Disco fellépése meg egyenesen varázslatos volt, beindult a közönség a Feel The Rain-től.

Számomra a másik nagy attrakció Edward Maya performansza volt a Desert Rain-nel! Sose szerettem az Edward Maya számokat, de ez annyira szép és légies és csodás volt, hogy ezentúl szeretni fogom. De a másik dal is csodás volt, a This is my life. Amiről azt mondta, ez az első alkalom, hogy live lép fel vele. De előadták a Stereo Love-t is!

Még az Anti Fitness Club is jó fellépést produkált, pedig őket sem bírom.

Összeségében az fogalmazódott meg bennem, hogy pozitívan csalódtam a magyar könnyűzenei élet kedvenceiben! Úgy tűnik tudnak ők is ha akarnak! Csak annyi a titok, hogy tisztelni kell a közönséget és nem valami szart adni, mert "itt ez is elmegy"! Igénylik a fiatalok is a nagy volumenű performanszokat és semmivel sem vagyunk kisebbek tehetségekben, mint bármely más ország!

New song from Shania Twain!



Ahogyan arról már korábban is írtam Shania Twain egészségügyi okokból nem készített új zenei anyagot az elmúlt hat évben. De ahogyan az énekesnő ígérte, eljött az ideje, hogy új dalt adjon ki. Amelyben már hallatszik Shania visszanyerte formáját, hallgassátok meg a csodás új dalt. A Today is your day igazi energikus és felemelő hangulatú nóta, hat év után az első Shania Twain szám!



As i wrote it before because of medical problems Shania Twain did'nt record any songs in the last six years. But as she promised she made a new song, we can hear: she is in the right form!
Today is your day have a energetic and powerful mood, which is Shania's own too. Check it out, this is the first after 6 years silence!


Kati Wolf attends VivaComet with pics

Wolf Kati nem férjével, hanem egykori X-Faktor-béli versenyző társával Vastag Tomival vonult végig a Viva Comet vörös szőnyegén. A szőkeség nem vitte túlzásba a puccolást, hiszen egy egyszerű, de elegáns fekete ruhában lejtett végig a red carpet-en!
A másik képen pedig a pillanatot láthatjátok, amikor Kati átvette a díját!

Kati Wolf attend on VivaComet award show, but without her hubby, instead she hit the red carpet with fellow X-Faktor contestant Tomi Vastag. 
The hungarian pop-diva's outfit was'nt too fancy, she shined on in a simple but elegant black dress. Was gorgeous!
On the other picture you can see the moment, when she received the award!








A magyar díva nem lépett fel, de a jelenlétével emelte az est fényét!


She did not hit the stage, but she raised the light of the evening with her presence! 








Ó, és még valami! A magyar zenészek közül elsőként Kati vevo csatornája indult el, szóval iratkozzatok és várjuk az új felöltéseket!


Oh, and i have to tell something more. Kati was the first of the hungarian artists who started channeling on vevo. Subscribe to Kati's vevo and wait for more updates. 


Link: Kati Wolf Vevo
Source/Forrás: www.zene.hu

Skylar Grey update!

Skylar Grey egy új videót tett közzé a facebook-ján, melyben live énekli a Love the way you lie-t, az I need a doctor-t és a Coming home-ot.

Az énekesnő emellett néhány fotót is megosztott követőivel Kiss FM-es szerepléséről. Így már nem is annyira titokzatos, nemdebár?!

American singer Skylar Grey published a new video on her facebook page, this contains a medley with Coming Home, I need a doctor and Love the Way You Lie. The mysterious singer also published a few photos about her Kiss FM peroformance. 







Lady Gaga@RomaGayPride



A innovátor énekesnő Lady Gaga tegnap Rómában lépett fel, a Meleg Büszkeség nevű rendezvény. Ahol mi mást is adhatott volna elő, mint a Born this Way-t, amelyet már megjelenése óta meleg himnusznak is neveznek.

De a sztár elénekelte a másik új slágerét is a harmadik lemezéről az Edge of Glory-tól. A több tízezres tömeg, együtt énekelt Gaga-val!



Lady Gaga performed last night in Roma, Italy at Gay Pride. She sang her hit single Born This Way - what else?! And she also performed her newest single Edge of Glory. 
The crowed sang along with her! It was magical! Check out the video!!!!


Pitbull's second single of PlanetPit

Mindig elgondolkodok azon, mitől olyan piszok menő Pitbull, de nem bírok rájönni. Egy kedves ismerősöm szerint a nem mindennapi hangja miatt bírják annyira. De mire menne a jó zenék nélkül?!

Mindenképpen unikálisnak számít Pitbull zenéje, van benne valami plusz, valami jó, valami szexi, ami felpörget!

Ilyen az új kislemez is, a Pause is! Ez a hamarosan megjelenő PlanetPit második kislemeze. Jó kis dal, készült hozzá egy ún. zumba fitness videó is, hát ez a dal teljesen alkalmas arra, hogy fitness órákon nyomassák rá az izzadni vágyók.... A zumba meg manapság nagyon menő mozgásforma, már amennyire én hallottam!

I always wondering on why Pitbull so successfull, one of my friends said: because of his voice like Shaggy. But i don't think so, he got sense to music. His songs have something unique, good, and sexy in the sound, why we love them!


He's brand new single is Pause, which is the second promotional single of the upcoming sixth album Planet Pit. It was released as a zumba fitness video. And i can say, this song is real good for exercisin'. And zumba is very popular in these days! 


New song: Gym Class Heroes feat. Adam Levine

A Maroon5 szexi énekes Adam Levine ezúttal a Gym Class Heroes-szal vállalt közös munkát. És az eredmény magáért beszél.
Hiszen a Stereo Hearts című dal, nagyon klasszra sikeredett! Igazi happy himnusz!!!

A dal producere Benny Blanco és a szám a banda Papercut Chronicles II című lemezén lesz hallható.
A Stereo Heart június 14-től letölthető és megvásárolható az iTunes-ról.
Adam Levine egyébként hamarosan Christina Aguilera-val fog duettet énekelni, ezt az aranytorkú énekesnő mondta el a Billboard-nak. A két zenész a Voice című amerikai tehetségkutató műsorban bíráskodik együtt, innen az ismeretség.


Maroon5's sexy frontman Adam Levine teamed up with Gym Class Heroes for a song. Stereo Hearts is the first single of the bands upcoming album Papercut Chronicles II.
The song was produced by Benny Blanco, and it is a real happ hymn!
The song is available from 14th June on iTunes.


Levine will record another duet in the near future, with fellow Voice judge Christina Aguilera. The golden throathed singer added to Billboard.






Kati Wolf received VivaComet award

Wolf Kati tegnap átvehette első VivaComet gömbjét! Az egykori X-Faktoros, a legjobb énekesnőnek járó díjat kapta meg a gálán. Ezzel már második díját zsebelte be az Eurovízión is szépen teljesítő Kati, hiszen nemrégiben Gundel művészeti díjat kapott.
A napokban egyébként járja az országot a szőkeség, és népszerűsíti dalát az európai porondon is kedvelt What about my dreams-t vagyis a Szerelem miért múlsz című slágert!

Wolf Kati received her first VivaComet ball! The former X-Faktor contestant won a award last night in the category of best female artist. This is her second award in the last weeks, because she also received a Gundel Artistical Award. 
The blond star is on tour right now in Hungary, and she's promoting her first single What about my dreams.












Viva Starr goin' global!

A "mi lányunk" Viva Starr tegnap közzétette facebook-ján, hogy új dala a Bang letölthető a DMDS-ről! Ma pedig azzal rukkolt elő, hogy hamarosan játszani fogják Akon rádiójában. Úgyhogy, több kontinensen is hallható lesz a fantasztikus új dal, melyet a hitlab.com oldalon meghallgathattok teljes hosszában!

"Our girl" Viva Starr posted on her facebook profile last day, that her new single Bang is avaliable on DMDS! And today she shared with the fans, the song will be played soon on Akon's Hitlab Radio Show! So Bang will be played around the world in various contries! That's awsome! Check this crazy song out! 

LINK: Viva Starr - Bang ft. Xavier