Skylar Grey's psychopath debut video

Pontosan valami ilyesmire számítottam... Egy őrületes - szó szerint - nótához egy pszichopata videoklip, amelyben Skylar Grey egy gonosz dzsinnt játszik, akiknek varázslámpája gyakorlatilag a saját teste! LoL! Nagyon ott van! A dal, a Dance without you csillagos ötös és a klip is. Sikerült úgy megőriznie Skylar-nek a misztikumát, hogy közben többet ad magából, mint korábban.

This is what i was expecting... For a insane good - i mean insane - song a psychopath video! Great. She's acting like a evil gin, who's lamp is her own body. The song Dance without you is awsome, "3 stars" and the video too! Skylar Grey kept her misery but she gave more from herself than ever before. 




Dev's new video for Dancing in the dark

I love this song, and i love Dev's music! She's so talented, so unique and fresh. This song Dancing in the dark is a true summer hit, it's uptempo with some sax beats (which is also a prferred musical instrument by Gaga). It's great! This video is a optical space travel. Awsome!

Imádom ezt a dalt és Dev zenéjét. Ez a lány annyira tehetséges és egyedi és új. Ez a dal a Dancing in the dark egy igazi nyári sláger, pörgős némi szaxofonnal, (amelyet Gaga is szívesen használ). Nagyszerű! A klip pedig egy optikai űrutazás!


Balaton Sound - Snoop Dogg és Tiesto




Kedveskéim, vagytok Soundon? Én igen! Minden 
nap! Az első nap fantasztikusra sikeredett, hiszen magával a nagy Snoop Doggal beszélhettem és Tiesto-val. 


Snoop mesélt az új lemezről a Doggumentary-ről, arról, hogyan viszonyul a rap zene változásaihoz és a magyar csajok mellett sem mehetett el szó nélkül.
Tiesto pedig a Club Life volume1 Las Vegas nevű EP-je kulisszatitkaiba avatott be és elárulta, hogy egy száma hallható lesz a Vámpírnaplókban!


Hamarosan lesz egy hosszabb videó a négy napból, egyelőre ez van 17:40-nél kezdődik a minket érdeklő rész!
http://www.somogytv.hu/videok/hirado/78501/

Skylar Grey's debut video

Megjelent egy teaser video Skylar Grey első kislemezéhez a Dance Without You-hoz. A dalt korábban ingyen le lehetett tölteni Skylar hivatalos weboldaláról és azóta már Invincible című kislemezét is promózza, de mégis az első szóló dalból készül a klip. Amely július 5-én jelenik meg a vevo-n.





A teaser video was released of Skylar Grey's first solo video Dance Without You.The single was free downloadable from Skylar's official site, but she also began to promote her second single Invincible. Anyway the first solo video was made for Dance Without You, which will be released on 5th July via Vevo.