Natalia Kills - Free live

Natalia Kills nemrégiben a német Sat1 csatorna vendége volt, ahol dalra is fakadt és előadta éppen aktuális dalát a Free-t. Az akkusztikus verzió nagyon kellemesre sikerült.


Natalia Kills was the guest of german TV channel Sat1, she performed her new single Free.



Compact Disco is nominated for EMA

Vészesen közeleg az MTV legrangosabb európai gálája, a European Music Awards. Idén november hatodikán Belfast-ban rendezik meg a gálát, ahol jó esélyük van hazánk fiainak a Compact Disco-nak is elnyerni egy csilli-villi trófeát. A srácokra a legjobb magyar előadó kategóriában lehet szavazni. De mellettük még a Binjip, a Fish!, a Punnany Massif és a Carbonfools is jelölt.
Ami a külföldi jelölteket illeti....illusztris a lista!
Legjobb dalnak naná, hogy Adele slágerét a Rolling in deep-t is jelölték, mellette még ott van Bruno Mars és a Grenade, Jennifer Lopez és az On the floor, Katy Perry és a Firework, no és végül, de nem utolsó sorban Lady Gaga megaslágere a Born this way.
A legjobb élő előadásért díjazná az MTV a Coldplay-t, a Foo Fighters-t, Katy Perry-t, Lady Gaga őnagyságát, valamint a Red Hot Chili Peppers-t. Ha engem kérdeztek, én Katy Perry-t kihagytam volna. Szerintem ő nem illik a sorba, a többiek sokkal jobban nyomják élőben!
Pop előadók közül Britney-re, Justin Bieber-re, Katy Perry-re és Lady Gaga-ra lehet szavazni. A kis Justin sem illik ebbe a sorba szerintem, de szerencsére a legjobb új előadó kategóriába az ő neve nem fért be. Viszont Jessie J, a Far East Movement, Bruno Mars, Wiz Khalifa és az LMFAO-s srácok igen.
Nincs meglepetés a legjobb női előadó kategóriában, csakis nehéz bombázók kerültek fel a listára: Beyoncé, Adele, Katy Perry, Jennifer Lopez és Lady Gaga. Pasiknál már más a helyzet, David Guetta-n, Eminem-en, Bruno Mars-on és Kanye West-en nem csodálkozom, na de Justin Bieber, mint legjobb "férfi". Valahogy ezt nem tudom megszokni. A hip-hop kategória jelöltjei pedig: Eminem, Jay-Z és Kanye West (így együtt), Lil Wayne, Pitbull és a nagykutya Snoop Dogg. Rock előadók közül a Coldplay, a Foo Fighters, a Kings of Leon, a Linkin Park és a Red Hot Chili Peppers rajongói mérik össze kattogtatási tudásukat.

Az alternatívok is összecsapnak az EMA-n, jelölték az Arctic Monkeys-t, a My Chemical Romance-t, a 30 Seconds to Mars-ot és a Strokes-ot. World Stage jelöltek között találjuk a Dirty Money-t, a BEP-t, magát Enrique Iglesias-t, a Kings of Leon-t, a My Chemical Romance-t és a halálmadarat Ozzy Osbornet-t.

Szavazni az alábbi linkre kattintva tudtok! Egy nap akár többször is! ;-)

Just a few weeks and MTV's best euorpean music event the EMA will be held in Belfast. The hungarian electro sensation Compact Disco is also nominated in the category Best Hungarian Act. 
But as regards the list of the nominees....illustirous! 


Lady Gaga was nominated in six categories, Katy Perry in four, soul diva Adele in 3 categories. And great new acts like Jessie J and Far East Movement are also on the list of the nominees. Check it out!


Best Song:
Adele, “Rolling In The Deep”
Bruno Mars, “Grenade”
Jennifer Lopez feat. Pitbull, “On The Floor”
Katy Perry, “Firework”
Lady Gaga, ”Born This Way”

Best Live:
Coldplay
Foo Fighters
Katy Perry
Lady Gaga
Red Hot Chili Peppers

Best Pop:
Britney Spears
Justin Bieber
Katy Perry
Lady Gaga
Rihanna

Best New:
Bruno Mars
Far East Movement
Jessie J
LMFAO
Wiz Khalifa

Best Female:
Adele
Beyonce
Jennifer Lopez
Katy Perry
Lady Gaga

Best Male:
Bruno Mars
David Guetta
Eminem
Justin Bieber
Kanye West

Best Hip-Hop:
Eminem
Lil Wayne
Jay-Z &Kanye West
Pitbull
Snoop Dogg

Best Rock:
Coldplay
Foo Fighters
Linkin Park
Kings of Leon
Red Hot Chili Peppers

Best Video:
Adele, “Rolling In The Deep”
Beastie Boys, “Make Some Noise”
Beyonce, “Run The World (Girls)”
Justice, “Civilization”
Lady Gaga, “Born This Way”

Best Alternative:
Arcade Fire
Arctic Monkeys
My Chemical Romance
The Strokes
30 Seconds to Mars

Best World Stage:
Arcade Fire
The Black-Eyed Peas
Diddy Dirty Money
Enrique Iglesias
Kings of Leon
Linkin Park
My Chemical Romance
Ozzy Osbourne
Snoop Dogg
30 Seconds to Mars


Best Push:
Alexis Jordan
Big Time Rush
Bruno Mars
Far East Movement
Jessie J
Katy B
LMFAO
Neon Trees
Theophilus London
Wiz Khalifa

 Biggest Fans:
Justin Bieber
Lady Gaga
Paramore
Selena Gomez
30 Seconds to Mars

Katy Perry covers InStyle

Pixie Lott's new album has a title!

Végre, végre az egykori X-Faktoros mentor brit énekesnő Pixie Lott kitalálta mi legyen új lemeze címe. A rajongók segítségét is kérte a cím keresésben, s végül meg lett az eredmény. A második lemezt Young Foolish Happy névre keresztelték. Ami kb. annyit tesz fiatal bolondos öröm. :-))
Pixie egyébként teljes stílus váltáson ment át a második album kedvéért, ez érzékelhető az első kislemez, az All about tonight videoklipjén is. Remélem más irányba megy majd el a lemez....
A Young Foolish Happy november 7-én jelenik meg.

Finally Pixie Lott's second album has a title. The former X-Factor judge asked for help to her fans too, but the result is now public. The new album will be titled as Young Foolish Happy. Pixie changed her whole style for the new album, as you can see in the video for All about tonight. The song is nice, but i hope the album will be not so dancy.... 


Young Foolish Happy will be out on 7th November!

Nicola Roberts live

Nicola Roberts egy vadonatúj dalt mutatott be jövő héten, hétfőn megjelenő Cinderella's Eyes című debütáló lemezéről. Az I című dal a szólólemezről a negyedik, amellyel megismerkedhet a közönség (Már megjelent: Beat of my drum, Lucky Day, Sticks and Stones). Videóklip még nincs hozzá, de van egy élő fellépés, ahol zenekar kíséretével adja elő a lírai hangvételű dalt az egykori Girls Aloud-os énekesnő. Vannak olyan részei a dalnak, ahol egészen gigászi magasságokba emelkedeik Nicola hangja, egészen olyan érzésem támadt, mintha egy hárfát pengetnének. Csodás, igazán remek munka. Bár a dal hangulata nekem nem tetszik, de az énekesi teljesítmény mindenképpen díjazandó.
Az itt látható kép a Look Magazinban jelent meg tegnap, egy terjedelmes cikk és még néhány remek fotó kíséretében. Nicola facebook-ján tette közzé a scan-t a magazinról.

Nicola Roberts shared a video about her latest single of the debut album Cinderella's Eyes. The new song called I, video is'nt avaliable yet, but she performed it live. This is the fourth single of the album (already released: Beat of my drum, Lucky Day, Sticks and Stones), which is out on Monday. The song have parts when Nicola's voice goes up so high, then i thought it's harp picks. Awsome, really great work. The mood of the song is'nt my stuff, but the singing performance is remarkable! 
The picture above is from Look Magazine's latest issue, which was released yesterday with a lengthy article and more beautiful pics about the former Girls Aloud member. Nicola shared the scans of the issue on her facebook page. 



LINK FOR THE VIDEO

Viva Starr - A touch of her canadian show

Csak egy rövid teaser kaptunk Viva Starr kanadai pontosabban montreali fellépéséből, de azért abból jól látható, hogy a magyar lány igencsak otthonosan mozog a színpadon. És két legjobb dalát is előadta a Bang-et, valamint az Im on fire-t. De, ha jók az infóim egy még újabb dalt is bemutatott a közönségnek, amely a Triangle névre hallgat.
Én kíváncsian várom a folytatást, netán fanvideókat, valamint már jó lenne végre egy új klipet is látni!!!! 

They gave to us just a short teaser of Viva Starr's Montreal performance. But it's easy to see, that the hungarian girl is very talented and fits to the stage!  She performed her best songs: Bang, Im on fire and a brand new single too called Triangle. 
Im excited about the continuation, maybe a new video clip or some fanvideos of the show!!!! 



J.Lo - Papi

Végre kijött Jennifer Lopez új klipje Papi című dalához, mely szintén a Love? című nagylemez szüleménye. Egész jó kis dal, bár az elején nekem volt némi Kat DeLuna érzésem....
A videóklip viszont zseniális lett....Ennél meg némi Minden kút Rómába vezet érzésem támadt, de az végül is az érmékről szólt, ez meg a szerelem sütiről. :-) J.Lo bebizonyította, hogy nem kevés színészi vénája van. És az, ahogy irányítja a pasikat és a  nő üldözésből zavargás lesz a klip végére. Nagyon jó! Hosszú ideje az első olyan J.Lo klip, aminek van sztorija. Nekem bejön!

Finally Jennifer Lopez released her newest video for Papi, which is also a Love? song. I like the single, but first time i had some Kat DeLuna sense. 
But the video is well done, genious! It reminded me to the movie When in Rome, but in the film the coins were on the focus, here the love-cookies. :-) J.Lo convinced again, that she is a great actress and also funny. I loved the video. After a long time this is the first Jennifer Lopez clip which have a real storyline. I love it! 





Where did Sean Paul's hair gone?! :-O

Sean Paul tényleg visszatért, végre egy normális dallal! De, hova tűnt a sérója! Egy sündisznó telepedett a fejére. :-O :-D Komolyra fordítva a szót, a kedves Alexis Jordan-t kérte meg a dal feléneklésére. És milyen jól tette! Jót tett a női hang a dalnak, melynek címe Got 2 luv ya. Alább a videó!




Sean Paul is definetly back, with a cool song! But where did his hair gone! There is a hedgehog on his head! :-D But seriously, the song is pretty cool, because the woman voice is nice in it. This voice belongs actually to the lovely Alexis Jordan. The song called Got 2 luv ya. Check the video out! 





Janicsák Veca - Labirintus _ OFFICIAL

Íme, szeptember kedvenc videóklipje! :-)

Csajok háborúja

Nos, nem Wolf Kati az egyetlen óriási kedvenc a magyar X-Faktorból. A másik favorit Janicsák Veca volt, aki ugyan az X-Faktor első szériájában egyszer kiesés közelébe is került - és nekem eleinte egyáltalán nem is tetszett - de aztán a végére összeszedte magát és igazi díva vált belőle.
Miután előadta a show-ban a Most múlik pontosan című dalát és számos más magyar dalt is énekelt, várható volt tőle, hogy valami igazán magyarossal rukkol elő, ha szerződést kap.
És láss csodát! Megjelent Veca új dala - a Kék angyal szerintem elhanyagolható - Labirintus címmel, amely tényleg magyaros. De persze amellett, hogy etnos hangzása van, a modern dance-s jegyeket is magán hordozza.
S, ha ez még nem lenne elég, a közkedvelt énekesnő klipet is forgatott a dalhoz, amely a napokban jelenik meg. Addig is néhány fotóval örvendeztette meg rajongóit Janicsák Veca, amelyeket - hála a facebook-nak - most itt is megtekinthettek.



A Labirintust hallgatva, már nem is tudom eldönteni, melyik dal tetszik jobban, a Vár a holnap vagy a Labirintus?! Csajok háborúja van kialakulóban!






De ez még mindig nem minden! A facebook-on több, mint 169 ezer követővel rendelkező X-Faktoros tehetség szuperkoncertet ad november hatodikán, Veca Világa címmel. Óriásplakátokkal hirdetik az eseményt, csakúgy mint egy világsztár esetében. Ki tudja, lehet Vecára többen lesznek kíváncsiak, mint a hamarosan hazánkba látogató Britney Spears-re. :-)

Lehet csekkolni Veca új hivatalos weboldalát és facebook-ját is!



Good feeling - FloRida update

Rég nem hallottunk Flo-ról, talán az utolsó friss infó a Where dem girlz at volt, amit Guetta-val és Nicki Minaj-zsal követett el. Most azonban egy új single-lel rukkolt elő FloRida. Akiről simán megállapíthatjuk, hogy egyre többet énekel! Pedig ez rapper körökben ugye, annyira nem preferált tevékenység. De Flo amúgy sem illik bele a hagyományos rapper kategóriába. Mindenesetre hallgassátok meg a Good Feeling című új FloRida szerzeményt.
We dont heard a thing about FloRida since Where dem girlz at featuring Guetta and Nicki Minaj came out. But the rapper did a new song, called Good Feeling. We can say, singing came well to him. But we all know singing is not a prefered pursuit to a rapper. But yes, he is'nt a classical rapper. So check the new song out!


Kati Wolf's new song

Everyone here is Kati Wolf's second single, called Vár a holnap (Tomorrow wait for you). Written by the Váczi-Rakonczai producer duo, they also made What about my dreams. Enjoy!





Figyelem Wolf Kati rajongók, megérkezett az énekesnő új dala, Vár a holnap címmel. A dalt ma reggel mutatták be a Morning Show-ban a Class FM-en. Ismét a Rakonczai-Váczi szerzőtrió keze munkáját dicséri a dal.



Jason Derulo - Back to the basics?

Jason Derulo új lemeze Future History címmel szeptember 27-én kerül a boltok polcaira. A harmadik dal a lemezről a Make it up as we go lesz. Amellyel talán visszatér az r&b énekes az r&b-s gyökerekhez és elhagyja a bugyuta pop-os hangzást. Egész emészthető. :-) Csekkoljátok alul!



Jason Derulo's second album Future History will be released on 27th September. The third single of the album is Make it up as we go. He returned to his r&b roots with this midtempo song, and maybe will forget the stupid, pop-dance beats which was used in Dont't wanna go home. The song is pretty cool, check it out!







 

Dev is hot and pregnant!

American hip-hop and pop sensation Dev shared a pic about her and her baby bump! Yes, everyone, Dev is pregnant! She confirmed it on her website today. "Can't wait for what next!" - as she wrote in the blog post. Well we wish all the best for the bran' nu mama! :-) 
And let's check it out Dev's newest single, called Lightspeed. 






Amerika legújabb menő exportcikke a hip-hop és pop tehetség Dev babát vár! Az énekes-rapper ma erősítette meg az örömteli hírt weboldalán. "Alig várom már, hogy mi minden vár rám!" - írta az újdonsült kismama blogbejegyzésében! Egy képet is közzétett a nevezett bejegyzésben, amelyen jól látható gömbölyödő pocakja, a testre feszülő fekete miniruhájában. :-) Minden jót kívánunk Dev-nek és akkor hallgassuk meg egy vadiúj számát! (Nem hivatalos új dal!!!!) Lightspeed az új szerzemény címe!


Forrás/Source: DevisHot.com








Nicki Minaj - Fly feat. Rihanna

A nemrégiben VMA-t nyert rapper Nicki Minaj még januárban rögzítette barátnőjével Rihanna-val a Fly című száma videoklipjét. A rapperhölgy azonban, csak most közel fél év múltán jelentette meg a videót. A szöveg alatt láthatjátok.

VMA winner rapper Nicki Minaj released her video for Fly. Which was shot in January with Rihanna, but she released after a half year. The videos mood is a lil' bit dark and grey. The song is one of the best Pink Friday tracks.

 

Sophie-Ellis Bextor - Gold certification

Sophie Ellis Bextor brit énekesnő új albuma a Make a Scene még a ridegségükről ismert oroszok szívébe is belopta magát. Hiszen az énekesnő néhány napja vette át a Universal oroszországi igazgatójától az aranylemezét. 13 másik dal mellett, az alább megtekinthető Can't fight this feeling is rajta van Sophie aranyos Make a Scene című lemezén. :-)
British songstress' Sophie Ellis Bextor new album Make a Scene reached so great success, that it was certified gold in the Russia. A few days ago she was presented with the gold disc of Make a Scene by the russian manager of Universal Group.
Besides 13 track, the song under the text is also on the disc, called Can't fight this feeling. N-joy!