First You da one photos!

Melina Matsoukas directing Rihanna's latest Talk That Talk video for You da One. The barbadian songtress' first on set pictures via her rihannadaily!

Melina Matsoukas rendezi Rihanna soronkövetkező videoklipjét a You da One-t. A barbadosi énekesnő első forgatási képei a rihannadailyről!















Lady Gaga's nude adventure with Tony Bennett

Csak erős idegzetűek olvassák kattintsanak a "read more" gombra! Ugyanis Lady Gaga meztelen hátsóját is láthatják a bejegyzés további részében! :D
De komolyan! Az énekesnő a Vanity Fair magazin kedvéért szabadult meg ruháitól. Egyébként nagyon jó lett a fotósorozat, ami a magazin januári számába készült.
Gaga a lapnak elmondta: amikor színpadon van, akkor olyan nyitottnak és szabadnak érzi magát. De mikor kialszanak a fények, nem tudja mit kezdjen magával! (Erre mondaná az egyik ismerősöm: adnék a kezébe egy kapát, aztán találja fel magát! :D)



Okay, Guys, just in case you got strong nerves click on the continue reading button. You will see Lady Gaga's back in the post, i mean nude bottom!!! 
Really! She get rid of her clothes for the latest issue of Vanity Fair magazine. Basically the photoshoot is very well. 


Gaga told to VF that she feels so opened and free during been on stage, but when the spotlight goes off, she don't know what to do with herself. (My good friend could say for this: i'd give her a hoe, to entertain herself! :D)


Kanye West, Jay-Z, Maroon5 live @Victorias Secret Fashion Show

I only wondering, who wears underwear like this! :D But every peace of the collection is supersexy, i like it!  


Mindig azon gondolkodom el, hogy ki vesz fel ilyen fehérneműket? :D De persze mindegyik darab csodás.

 

Adele Set it fire to the rain live



Tanulnivaló, Kováts Verának.

Adele's newest piece of her live at Royal Albert Hall. The crowd was in trance!
















New video from a Backstreet Boy

Every member of the group tried to be a successfull solo artist, but Howie D. is the last who stayed strong to his decision and doin' it. The Backstreet Boy unveiled his new video for his midtempo soul-pop song Lie To Me. The emotional song is very good.... It was good to see him, i missed BSB! :)

A Backstreet Boys mindegyik tagja megpróbálkozott már a sikeres szólókarrierrel, de úgy tűnik Howie D. az utolsó aki még megmaradt az elhatározásánál és tovább küzd. Ma jelentette meg új klipjét a középtempójú, soul és rnb beütésű számához a Lie To Me-hez. Elég jó kis dal...Jó őt újra látni, hiányzik a BSB! :)




Mike Posner shot two videos

Ti, hogy éreztek Mike Posner iránt? Én csípem a fejét, kár, hogy olyan számokat mostanság nem csinál, mint a Cooler than me, de próbálkozik, erősen. Az egyik kedvencem tőle a Cheated on you, de tetszett a Cher Llyod-os With your love is.
A Perfect Mess a címe a következő kislemezének, amely a The Layoverről származik. Mike a twitteren azt tette közzé, hogy a közelmúltban két klipet is leforgatott. Az egyik a Perfect Mess, másik pedig a Marauder Music. Előbbinek vélhetően urbánus feelingje lesz, ugyanis Los Angelesben vették fel a videót hozzá.

What's your feelings for Mike Posner? I really like this guy, but unfortunately in this days he don't creates so great tunes like Cooler than me. One of my favorite Mike Posner songs is Cheated on you, and also liked his collaboration with Cher Lloyd. 
A Perfect Mess is his next single of the Layover. Mike tweeted that he shot two videos, for Perfect mess and Marauder music featuring Blackbear. The Perfect mess video was shot in LA. 



Move Faster acoustic version


Király Viktor tegnap mutatta be Move faster című új dalát. Ami ugye annyira nekünk nem is új, én már buliztam rá a klubban pár hete, amikor Bárány volt a vendég. Szóval Viktor hivatalosan a Rádió egyen mutatta be a dalt és egy nap alatt az élbolyban nyitott a rádió slágerlistáján.
Szóval a Király tesók, vagyis Linda és Viktor felléptek az MR2 Akusztik című műsorában, ahol ezt a dalt is előadták! Nagyon jó, nézzétek, hallgassátok alul!

The Kiraly siblings - Linda and Viktor - were guests of MR2 Akusztik (this is the national radio station of Hungary, and Akusztik is a radio show where all artists performing live and acoustic). The Kiraly's performed a acoustic version of  Viktor's new song Move Faster. Viktor unveiled the song yesterday on Radio 1, and Move Faster opened the day in the 6th position on the Radio 1 chart. 
So, the song isn't so new, i danced to this song a few weeks ago in the disco club! :D 
Check out the live performance of Linda and Viktor Kiraly!

Will.I.Am T.H.E - preview

A Black Eyed Peas frontembere szóló babérokra tör, nem is akárhogy! A T.H.E. című szám premierje az American Music Awards-on volt, amit ugye korábban már mutattam nektek. Szerintem a dal egyszerűen zseniális, csak Will-nek juthat eszébe ilyen űr-vad zenét összerakni! :D
Na, de megérkezett a videoklip előzetese is!

A klipben Will.I.Am annyira kemény, hogy még egy betonfal, meg egy repkedő dög nagy kocka sem riasztja el! XD


Black Eyed Peas' base pillar, Will.I.Am is "buzzing" as a solo artist right now, and he rockin’ it! Brand new single T.H.E. premiere was the AMA night, where Will performed the hard-spacecraft-music (as i recently posted). But we got the preview of the video now!
Will is „so hard” in the video even a concrete wall and a rolling dice can’t beat him! :D


Technical updates!

Ahogyan azt talán már érzékeltétek, a felső menüsor néhány napja megkezdte működését! Ezért a címke kupac baloldalról hamarosan és folyamatosan tűnik majd el. Így az oldalon való böngészés átláthatóbb és egyszerűbb lesz.

Tehát a pirossal bekeretezett részről beszélek, közvetlenül a fejléc alatt. Új rovataink a Fókuszban/In focus, Kritika/Critcs, What about/Mi a helyzet..., Ajánlott/Featured, Mindent látó szem/The all seeing Eye, Top 10 video és Tehetség szoba/Talent room nevet kapták. Ezeken belül még alrovatokat is találtok.

A "Fókuszban" (In Focus) menüpont alá a friss hírek, információk kerültek. A "Kritikák" (Critics) menüpont alatt külön lehet kutakodni a videók, dalok és albumok között. A  "Mi a Helyzet" (What about...) rovatban külön szedtük az amerikai, európai, magyar és más országok friss zenéiről szóló bejegyzéseket. Az "Ajánlott" (Featured) menüpontba mindig valami érdekes, hosszabb lélegzetvételű cikk kerül. A "Mindent Látó Szem" (The all seeing eye), a nevéből adódóan mindent lát! :) A legjobb és legrosszabb alkotásokat is, legyen az zene vagy videó.
A "Top 10 Videóban" (Top 10 video), egyértelműen a hónap videóklipje mindig be fog kerülni, valamint a legjobb megjelentek. A fel nem fedezett tehetségek és újonnan belépő előadókról szóló infókat a "Tehetség Szobában" (Talent room) találjátok meg.

Böngésszetek bátran és osszátok meg a véleményeteket az új menüvel kapcsolatban.
Ó és ne feledkezzetek meg a feliratkozásról a bestmp3 facebook oldalára. Kattintsatok a szöveg alatti facebook logóra és kövessetek a facebookon is!

http://www.facebookloginhut.com/facebook-login/

As you discovered, the site changed a little bit in the last few days. The menubar under the header is now operational! So the tag-mass on the right sidebar will continuosly dissapear. 
We got now seven columns on the menubar: in Focus, Critics, What about.., Featured, The all seeing Eye, Talent room. Plus the submenu items: in What about you can find USA music, European, Hungarian and other countries' music. The all seeing Eye watches the best and the worst videos in the showbiz. In the top 10 video section you always find the best videos we found. Newcomers and undiscovered artists place is in the Talent room. 

Don't forget to subscribe to our facebook page, for  regular updates of the Music World. Please click on the  facebook logo above this text. 

Nicola Roberts- Yo-Yo

Nicola Roberts egykori Girls Aloud tag megjelentette legújabb Yo-Yo című dalát. Mely a Cinderella's eyes harmadik kislemeze. Nem tudom, van valami különleges ezzel a lánnyal! Én kifejezetten kedvelem őt, mert habár egy lányzenekar tagja volt - ami valljuk be eléggé populáris és kommersz  műfaj - mégis eredeti. Mármint szólóénekesként egy nagyon eredeti lemezzel rukkolt elő. És a hangjának van egy olyan színe, ami senki másnak nincs.
A Yo-yo című dal nekem jobban tetszik, mint  a Lucky day. Ez hangulatosabb, talán jobban belemászik majd az emberek fülébe.
A kliphez nem tudok mit hozzátenni, hiszen Nicola videói mindig nagyszerűek és általában a vágás dobja fel az egészet. Ez most is így van.



Former Girls Aloud member Nicola Roberts just unveiled her new video for Yo-Yo. This is the third single of Cinderella's Eyes. I don't know what, but there is something special about Nicola. I expressly like her music, because she was a member of a girlgroup - which is let's face it, very popular, and commercial is - but she came up with an original sound as a solo artist. And her voice got tone, that nobody have.
Yo-yo is miles better than Lucky day. It's more intimate, maybe it will stay in the heads of people. 
There's nothing negative that i could say about the video. Nicola's clips are always awsome, mainly due to editing. Just like now.


Grammy nominations tomorrow!

Just one day left untill we will know who is nominated for the academy awards! The bands are already on rehearsals for the big night, when they will reveal the nominated artists names during a concert. Where Lady Gaga will perform twice in Nokia Theatre LA tomorrow nite. 

Már csak egy nap és kiderül kiket tart érdemesnek az Akadémia a zeneiparban. Ugyanis, holnap végleg lekerül a lepel a Grammy jelöltek listájáról. A leleplezés egy koncert közben történik meg, ahol a "nagyságos" Lady Gaga kétszer is színpadra lép a los angeles-i Nokia színházban. 

Pitbull's next video

Pitbull shared a behind of scenes video teaser on his facebook page. He shoots a video for International love featuring Chris Brown. A typical Pitbull song.

Pitbull megosztott egy videót, amely egyben a teaser-e egy kulisszák mögötti videónak. Ugyanis a rapper klipet forgat az International love című dalhoz, amelyben Chris Brown működik közre. Tipikus Pitbull szám.





Skylar Grey covers Music Connection

Skylar Grey a decemberi, év végi Music Connection címlapján díszeleg. Az énekesnő eléggé elfoglalt mostanság, egy csomó fellépése van, hiszen Bruno Mars turnéján vesz részt, itt az Öreg Kontinensen. Néhány újdonságot elárult magáról az interjúban. Például számomra egészen új infó, hogy Skylar írta T.I. és Christina Aguilera közös dalát a Castle Wallst - nem is tudtam! :O

Az is kiderül, hogy Skylar már a suliban is inkább a zenéjével foglalkozott, mint a tanulással, ezért is történhetett, hogy az amerikai történelem és irodalom elsajátítása kimaradt az énekes-zeneszerző életéből. De azt mondja: ha újra élhetné az életét, inkább többet tanulna.
Skylar ismertetőjegye a hangja, amely szinte minden zenei stílusban hátborzongatóan jól szól. Szerinte, azért használható a vokálja többféle stílusban is, mert nem próbál meg egy adott stílusban énekelni, hanem úgy énekel, ahogyan arra megteremtetett a torka.

Nem volt könnyű dolga az énekesnőnek, de miután úgy érezte, hogy sokadik próbálkozásra sincs sínen a karrierje, elvonult a világ elől egy erdei kuckóba Oregonban. Négy hónapnyi egyedüllét után, rájött, hogy nem úgy kell élnie az életét, ahogyan  mások akarják, hanem ahogyan neki jó. "Irányíthatom a saját életemet. Előtte nem is tudtam igazán, ez milyen érzés lehet."

Skylar-nek a középiskolában étkezés zavarai voltak, gimnasztikázott és mindig overállt kellett viselnie. S mivel be akarta bizonyítani, hogy képes kontroll alatt tartani a súlyát, csak hogy jól nézzen ki, elszaladt vele a ló. Mindenki észrevette csak ő nem, aztán egy napon felébredt és látta azt, amit mindenki más. Megküzdött vele, de az érzés mindig ott van a fejében. "Megtaláltam a módját, hogy megbirkózzam vele és egészséges maradjak."
 Manapság a csillogó dance számok uralják a popszakmát, de Skylar szerint az élet nem csak a szexről, kapcsolatokról és ivászatról szól. Persze van, aki ezt a zenét szereti. De az énekesnő szerint van egy csomó más téma, amiről beszélni kell.

A Love the way you lie-t 15 perc alatt írta meg, mert a jó dalok gyorsan születnek. Ha valami megmozgatja a fantáziáját elkezd írni, de nem úgy írja Skylar Grey a dalait, hogy leül dalt írni. Egyszerűen csak megtörténik, amíg megvan az inspiráció és képes szárnyallni vele a dalszerző, addig megy az írás. "De amikor összekeveredik minden a fejemben, a dal sz*r lesz és ki kell dobnom."
Kézzel írja dalait a Grammy díjas Skylar, de nem mindig van rá ideje, szóval van hogy a mobiljába jegyzi fel az ötleteket. Hiszen a telefonján van jegyzettömb, zeneszerző alkalmazás és a vokált is tudja rögzíteni.

Éppen készülőben van Skylar első önálló lemeze, Skylarként. A lemezkiadónak nem sok beleszólása volt az albumba, de az utolsó simításoknál (dalok kiválasztása) persze az ő véleményük is számított. De csak olyan dalokat mutatott meg Skylar, amik saját kedvencei. "Ha nem tetszik egy dal, nem játszom. Nem akarom, hogy megjegyezzék. És, mi van ha mindenkinek tetszik, de nekem nem?!"

A lemezen nemcsak Alex da Kidd dolgozott együtt Skylarrel, hanem Marilyn Manson is kivette a részét a mukából. A Can't  haunt me című dalban például ő is közrejátszik.



/>
Skylar Grey covers the year ending december issue of Music Connection. The singer is very busy right now, she’s on tour in Europe with Bruno Mars. But she shared some unknown facts about her, and her album Invinsible. I didn’t know about her, that she wrote Castle Walls by T.I. and Christina. :O


Skylar wasn’t a good student, she didn’t learned enough history and american literature – as she told to MC magazine. She paid more attention for her music in high school, but if she could turn back time she would be a better student. Her voice hallmarks her, which sounds gruesome good in every genre. Just because she don’t tries to sing in a certain genre. She sings just like she born to sing. This is why her voice is useful in many genres.


It wasn’t easy to build her carreer, but after Skylar felt that after so many attempt her life isn’t on track she ran out of town in to the woods of Oregon. She stayed there for 4 months, and find it out what she wants to do with her life. After this isolation she realized, that she can control her own life. „It was a really empowring thing to realize that i could be in control my own life. I didn’t even known what that feel like before.” – she said.


Skylar had eating disorders when she was a high school kid, she was a gymnast, and had to wear leotard. She thought she wasn’t desirable as the other girls. The young Skylar didn’t realized that how thin she is. „It was a control thing, i wanted to prove that i could be in control of my weight.” It was a struggle to handle with it and the feeling never goes away – as she said, but she found ways to cope and keep herself healthy.


Shiny, dance tracks are trending in these days, but Skyalr thinks the life isn’t about just sex, relationships and drinking. Off course there are fans who loves this tracks, but there are audience for her songs too. In Skylars opinion: there are more topics to talk about not just the popular subjects.

She wrote Love the way you lie in 15 minutes, because she thinks good songs arises quickly. When something moves her, she starts to write, but when everything’s is a mess in her head she throws the song away. 


She’s making her first Skylar Grey album, but she shows just those songs to her record label which she preferes. If Skylar don’t likes a song, never plays to other people’s because she’s afraid of, it will get in their head and what if everyone loves a song but the songwriter – in this case Skylar Grey – don’t?! She writes her songs longhand, but it’s not always possible, so she got a high-tech cellphone with notepad, and composing and vocal recording application. So she can record a megahit wherever she is in the world.


There will be only one collaboration on her debut album, she recorded a song with Marilyn Manson. The song called Can’t haunt me and it’s about zombies.

LINK scans

  Source

Britney isn't scary :)



Britney Spears turnéja végzetével kiad egy Femme Fatal turné DVD-t, aminek - mint már megszokhattuk - lesz deluxe változata is. Erre 10 remix kerül fel az énekesnő eddigi dalaiból, valamint egy új darab is lesz!
A Scary című dalt Brit a facebookján osztotta meg velünk. Nem rossz, de nem is estem hanyatt tőle. Kis dance-s darab, mint a többi Femme Fatale track, valami sötétebb hangulatú dolgot vártam - a címből adódóan (Scary=ijesztő).

Az énekesnő egyébként most pénteken ünnepli majd 30. szülinapját! Ahhoz képest egész jól néz ki.


After her Femme Fatale tour, Britney Spears will release a tour DVD and - as ususal - there will be a deluxe version. The deluxe disc will include 10 remix and a brand new song. Brit shared the good news about the song called Scary on her facebook page. Nothing special about this track, just a dancy single like the other FF tracks. I waited for some dark mood, - just because of the title. :-P


The songtress will celebrate her 30th birthday on this friday. She hold up quite very well! 


Shym premiered Un Apesanteur video

The beautiful french artist Shym premiered her brand new video for the latest singel Un Apesanteur. The songtress also popped up in Dancing with the stars french version, where she is very succesfull. I love this song, is such a beautiful melody. What do you think?

A francia énekesnő Shym ma jelentette meg új klipjét, a legújabb dalhoz az Un Apesanteur címűhöz. Az énekesnő feltűnt a Szombat esti láz francia változatában, ahol a hétvégén ismét továbbjutott.
A klip nagyon szép, tetszik a dal is, olyan gyönyörű...
SZerintetek?


Rihanna - Talk that Talk KRITIKA!

Körülbelül már három hete megszereztem a Talk That Talk című albumot, de csak tegnap szántam rá magam, hogy végig hallgassam. Persze ebben közrejátszottak az eladási mutatók: egy hét alatt platina minősítést ért el Angliában. Aztán nekiláttam az új Rihanna albumnak.
És megfogalmazódott bennem: miért is olyan felejthetetlen előadó Rihanna. Szerintem azért, mert habár világsztár lett belőle egészen fiatalon, és mindössze 23 évesen a világ a lábai előtt hever, nem feledkezett meg a gyökereiről. R&B énekesnőként kezdte, és ma is ilyen zenét játszik. Habár vannak dance számai is (S&M, We found Love, Where have you been), nem távolodott el eredeti stílusától. És a karibi ritmusok (Rihanna barbadosi származású) ma is ott vannak a dalaiban.

A lemez a dallamos és fülbemászó You da one című dallal indul, amely egyébként a kettes számú single a lemezről. Aztán dance-s irányba megyünk el a szintén slágeres hangzású, ám gyorsabb tempójú Where have you been-nel, ezt követi a már kész sláger We found love.
A címadó dalhoz az alaphangulatot Jay-Z rap betétje adja meg és a súlyos dobok, mély basszusok keménnyé teszik a dalt. A Cockiness megintcsak egy pergős, sok dobbal fűszerezett nóta, a dalszerzői munkában pedig maga az énekesnő is részt vett.
Az egyik személyes kedvencem a lemezről a Birthday cake, de hiába annyira jó szám és annyira kemény a hangszerelése és a szövege is, mindössze 1 perc 21 másodpercig élvezheti a hallgató.
Az első líraibb hangvételű dal a lemezen a hetedik helyre szorult, ez a We all want love. A Drunk on love megint csak lírai hangvételű, hiszen már eleve azzal indítja a dalt Rihanna, hogy "úgy érzem menthetetlenül romantikus vagyok". Technikailag nem egy egyszerű dal, de az énekesnőnek ez is jól áll.
A Roc me out bulizós dal és nagyon-nagyon fülbemászó. Nem is csoda, hogy ilyen jóra sikerült, hiszen Stargate jegyzi a nótát. Futurisztikus és egyben sötét a hangszerelés.
Még a Watch n Learn is tetszik, habár ez a Rihanna-féle karibi nótakör egy darabja, de még beveszi a gyomrom.
Az utolsó dal egy igazi ballada a Farewell, ami szerintem tökre felejthető.

Összességében egy olyan albumot sikerült összehozni, amit érdemes megvásárolnia még az egyszeri magyar zenekedvelőnek is, hiszen egy kivételtől eltekintve fantasztikus dalok vannak rajta. Az ember meghallgatja és party hangulata lesz.
Az hallatszik a dalokon, hogy nem kevés pénzt fektettek a lemez összerakására; rengeteg vokál hallatszik és a közreműködők névsorát végigfutva látható, hogy a legjobb producerek álltak fel Riri mögött. Dr. Luke, Stargate, Calvin Harris, The Dream vagy éppen Alex DaKid.

A lemez már kapható idehaza is, erre a linkre kattintva rendelhetitek meg!
Az összes dal meghallgatható az énekesnő VeVo csatornáján, ezen a linken!

Official Untried cover!!!!

Biza, Király Linda már megint! Mert annyira szeretjük őt, láttátok, hogy az ünnepi header-en is ott díszeleg a képe?Az énekesnő a Bestmp3-nek megerősítette, hogy ez az új dal hivatalos borítója! Nekem tetszik, főleg a rettenthetetlennek tűnő Linda középen! :-)
Az énekesnőtől azt is megtudtam, hogy videoklipet is tervez az új slágerhez.Ha minden jól megy a film (S.O.S Love) premierje után készül a videó, tehát december 15-e tájékán.

Feltétlenül beszámolok róla, ha elérhető!!!

Oh, yeah, Linda again! We love her so much, have you seen her on our new holiday header? The hungarian songtress confirmed for Bestmp3, that this is the official cover of the new hit single. I really like it, especially Linda in the middle, she's lookin' fierce! :-)
The lovely Linda revealed that she's planning a video for Untried. And if everything goes well, they will shoot the video after the premiere of S.O.S. Love, around 15. December. 


Don't be afraid Guys, i will post the video ASAP! 




Forrás/Source


 

Grammy rumours

Kitiltották Lady Gaga-t, Rihanna-t, Kesha-t, Jennifer Lopez-t, Rihanna-t és Britney Spears-t a Grammy dance kategóriájából. Habár az énekesnők mindegyike adott ki dance számot az elmúlt az esztendőben, az Akadémia mégis úgy látta jónak, ha ők nem kerülhetnek gramofon közelbe. Sajtóhírek szerint őket a pop kategóriába tuszkolták be, így  a legjobb dance album, dance előadó és dance dalnak járó gramofonért harcba szállhat Calvin Harris, Afrojack vagy éppen Benny Benassi is.
A hírek egyelőre nincsenek megerősítve, hiszen a jelöltek listáját hivatalosan november 30-án hirdetik ki Los Angelesben a Nokia Színházban egy koncert keretein belül. Az esten fellép Lady Gaga, Rihanna, Usher, Ludacris és Lupe Fiasco is. Az est házigazdája L.L. Cool J. lesz, de közreműködik Katy Perry és Nicki Minaj is.


Unofficial sources reported that Lady Gaga, Rihanna, Kesha, Jennifer Lopez and Britney Spears were banned from the dance category at the Grammy awards. Altough all of them released great dance tracks in the last year, the Academy thought it would be better when they getting not too close to the golden garmophones. This artists been moved to the pop category, so Afrojack, Calvin Harris and Benny Bennassi also had a chance to win a Grammy award in their category.
But this news aren't confirmed, because the Grammy nominees will official unveiled on November 30. During the evening will be held a live concert where Lady Gaga, Usher, Rihanna, Lupe Fiasco and Ludacris will enter the stage. The host will be L.L. Cool J. and Katy Perry, Nicki Minaj also will be there as presenters.


SOURCE

Beyoncé videos

Beyoncé megjelentette második olyan dalát a 4 című lemezéről, amire azt lehet mondani, hogy egészen jó. A Dance for you már hallásra is erotikától túlfűtött, de ha még a klipet megnézzük, pláne. De tetszik ez a noir-os megoldás, meg az egyszerűség. És Beyoncé ismét rettenthetetlenül táncol és igazi r&b-t csinál. Ahogyan hallgatom a dalt, kihallom belőle az orgonát - Lady Gaga után szabadon?! Jó ötlet volt.

És, ha már a videóknál és Beyoncénál tartunk, hadd mutassam be nektek az új kedvencemet! Nem szeretem a lassú számokat, de az I was here nagyon megtetszett. A dal közben képeket láthatunk Beyoncé életéből.  Nagyon megindító!

Mindkét dal megtalálható Beyoncé Live at Roseland című DVD-jén, amely már elérhető.



Beyoncé released her second good - i mean very good to me - song of her 4 album. The song called Dance for you, and i think this is a pretty good song. Even if you're listening first time, you'll hear it is a bit overheated. Especially when you watch the video! Beyoncé dances like a siren and makes real r&b, which i prefer the most.
I like the noir clip. The accompaniment contains some organ solo, just like Gaga? I like it.



Oh, and i have to introduce you my new favorite track, called I was here. I don't like slow, lyrical singles except this. During the performance running pictures of Beyoncé's life, touching.

Both songs are on Beyoncé's Live at Roseland DVD, which is avaliable now!

Sean Paul video premiere

Sean Paul a klipforgatáson
Nagyon hiányoztak már Sean Paul első hallásra is slágeres dalai. Imádtam a Got 2 luv ya-t, nem győzöm hallgatni és a She doesn't mind az új szerelem. Vicces, de pont tegnap néztem meg a klip making ofját. Nekem csak annyi jött le abból, hogy valami repteres, rövid szoknyás stewardess-es dolog lesz.
Sean, most mondom, hogy a kémes, leszbizős sztori elcsépelt! De a reptér jó helyszín egy videókliphez. Ehhez a dalhoz meg egyébként tök mindegy lett volna milyen klipet csinálnak, mert önmagában egymást taperoló csajok nélkül is megállja a helyét. 
Amúgy az a véleményem, hogy a szekuriti-csaj éppen hivatali visszaélést valósít meg, ráadásul mindezt munkaidőben! :D

I really missed Sean Paul's style and songs in the last few years. I felt in love with Got 2 luv ya, can't stop listening and the new obsession is She doesn't mind. It's funny, but i watched the behind the scenes video just yesterday. And i thought, there will be something airport and sexy stewardess thing. But, Sean, i have to tell you the spy-lesbians-in-action history is boring and it's an old idea. :) But the airport is a good place for videoshoot and whatever....the song is pretty cool, no matter how the video looks like! 
At last i conclude that the security girl perpetrate an abuse of power, furthermore in duty time! XD


Headlines 11-11-25

T.I. covers latest issue of Vibe magazine. LINK  (full report later)

Lupe Fiasco's latest mixtape Friend of the People was downloaded more than 100.000 times as he tweeted!

British recording artist Nicola Roberts shot new video for her latest single Yo-Yo, she shared exclusive pics today! LINK

Taio Cruz updates

Oh, guys we like Taio Cruz, right? The british hottie released his forgetable song Hangover featuring FloRida exactly a month ago. I can forget it. But he got also a new single, called Shotcaller. I think Taio is configured for making great party music. You know what im sayin': when he says jump, we say: how high? :)
I love this song! Winter party hit. What do you think?
Oh, take a look at the 'nother video, while Taio met Sophia Grace - you know who she is? - on red carpet at the AMAs. It's funny! (@1:30)

Srácok, szeretjük Taio Cruz-t ugye? Nos, a dögös brit énekes éppen egy hónapja adta ki feledhető Hangover című számát FloRida-val. De ki emlékszik már rá!? Most felkerült a világhálóra, egy mérföldekkel jobb dal, amelynek címe Shotcaller. 
Azt hiszem Taio-nak nem is kéne más stílusú dallal próbálkoznia, hiszen egyértelmű, hogy party-számokra van programozva az r&b sztár. Értitek: azt csinálja a nép, amit Taio mond: ha azt mondja ugorjunk, megkérdezzük: milyen magasra? :)
Ja, és ne felejtsem el! Nézzétek meg a dal alatti videót, amelyben Taio Sophia Grace-szel és Rosie-val találkozik össze az American Music Awards vörös szőnyegén. Vicces! (1:30-nál)
A két kiscsajra egyébként érdemes rákeresni, szupercukik és szerintem a jövő lányduója! XD







Second Marry the Night teaser

Yes, ladies and gentelman, she released a longer preview of her next video! Check it out!

Igen, igen jól látjátok. Gaga kisasszony újabb részletet osztott meg a Marry the Night klipjéből! Biztosan állati lesz!







Lady Gaga a touch of her Thanksgiving special

Lady Gaga just shared this video, while she performing her latest hit single Marry the Night on her thanksgiving show A very Gaga Thanksgiving airing tonite on ABC.

Lady Gaga az imént tette közzé az alábbi videót, amely a hálaadási műsorának egy része. Legújabb dalát adja elő a Marry the Night-ot a Nagyon Gaga Hálaadás műsorban, amelyet ma vetít majd helyi idő szerint este fél tízkor az ABC-n.


Worst Africa remake?

Jason Derulo ma adta ki a Fight for you című új számának klipjét, ami a Toto Africájának átdolgozása. De szerintem ennél borzalmasabb Africa remake a földön nincs! A legjobb szerintem a Karl Wolf féle volt. Hiába villogtatja a meztelen izmait a zuhany alatt Jason, és hiába csinálta RedOne a zenét. Ez akkor is kevés.
Meg egyáltalán minek kell így okádni a klipeket?! Ez olyan rihannás, ez az ő szokása! :-P

Jason Derulo released just today his new video for the lates Future History single Fight for you. Which is a Toto Africa remake, but i think this is the worst adaptation i've ever heard. The best was Karl Wolf's version. But this... 
Despite Jason's nude muscles, and RedOne, this isn't so good. And actually: why he just spewing new videos??? This is so Rihanna-Style. :-P 

Snoop and Wiz

Nemrégiben jelent meg Wiz Khalifa és Snoop Dogg - akivel személyesen is találkoztam nyáron BAKKER!!!! - közös klipje a Young wild and Free című dalhoz. Elég jó lett. Szerintem Wiz egy afféle második Snoop lehet a jövőben. Én bírom őt is, de a NagyKutya azért a legjobb még mindig! ;-)

The new video for the single Young, wild and Free was released just a few days ago performed by Wiz Khalifa and Snoop - who i actually met in this summer, can't believe it AWSOME!!!!!
I think the video is pretty cool, they are funny. I like Wiz, in my opinion he can be a second Snoop or smthg. But you know, the BigDog is still best, the one and only! ;-)


When dudes throw up what they have


Kid Rock released next video of his new album Born Free. The vid features his best friend T.I. and country singer Martina McBride. Quiet good! It was a nice touch to release a song titled as Care on Thanksigivng, Kid! :)

Kid Rock kiadta tegnap aktuális klipjét a Born Free című albumhoz. A videóban közreműködik haverja T.I. és a country énekes Martina McBride. Elég jó. Azért a Care című klip kiadása a Hálaadásra elég jó húzás volt Kid! :) 




Will.I.Am&J.Lo rocked the stage @AMA


Pont egy évvel ezelőtt történt, hogy Jennifer Lopez nagyszabású show-val készült az American Music Awardsra, de aztán ott úgy esett, hogy J.Lo asszonyság térdre esett!
Na, ez idén nem ismétlődött meg! Sőt, valami fergeteges show-t csinált a latin díva - aki egyébként a legjobb latin előadónak járó trófeát is hazavihette - de az este legjobb performansza szerintem nem ez volt. (a Papit és az On the Floor-t adta elő)
Szerintem a Nokia színházban megfagyott a levegő, amikor Will.I.Am és J.Lo elfoglalták a színpadot és felcsendültek a T.H.E. első taktusai. Remek a dal, remek volt a színpadi látvány, tökéletes produkció volt és kész! :)

One year ago excatly happened that Jennifer Lopez planned a big-flashy performance for the AMA, but she fall on stage! She has respect on the American Music Awards also this year, but she didn't looked at the floor closely.... She performed hit singles Papi and On the floor but this wasn't the best of her.
Jenny Mami rocked the stage with Will I.Am while their performed Will's latest single T.H.E. The song was perfect, the vision was perfect, everything was perfect. I think the air was frozen in the Nokia Theatre when the first beats sounded! 


                             

FREE mixtape from Lupe Fiasco

A lázadó rapper megígérte, és lám betartotta, hogy egy új anyaggal lep meg minket még az ünnepek előtt. Igazi hálaadási ajándék Lupe Fiasco új szerzeménye az amerikai rajongóknak. Ráadásul a rapper teljesen ingyen tette elérhetővé a Friend of the Tape címre hallgató kisebb lemezt.

As the rebellious rapper promised, he did it! Lupe Fiasco recorded a brand new mixtape before the holidays, and it is a real Thanksgiving gift for the american fans. Plus Friend of the Tape is full - legal - FREE! 

DOWNLOAD LINK

Natalia Kills revealed new cover

Natalia Kills új amerikai kislemeze a Kill my Boyfriend című dal lesz, amelyhez tartozó borítót ma tette közzé az énekesnő. Semmi extra, de szép és színes. De olyan, hogy is mondjam....sötét! :O A dalt már nagyon várom!!! Meg egy klipet is, biztosan lesz mit nézni, ha elkészül.


Natalia Kills' next US single is Kill my Boyfriend. She shared the official cover of the new single. Nothing extra, but colorful and cool. I think it is so....dark! :O Can't wait for the song, oh and for the video! It will be worth waiting it, i think so.

A Very Gaga holiday

Közeleg az év legfényesebb ünnepe a karácsony, a zenei világ is elkezdett nyüzsögni. Az első fecskék egyike Lady Gaga, aki az abc nevű csatornán egy hálaadás különkiadás műsort is készített A very Gaga Thaksgiving címmel. Ez november 24-én kerül adásba, helyi idő szerint este fél tízkor.
De ez mind semmi, mert az énekesnő Very Gaga Holiday címmel egy LP -t is kiad. Amelyet az iTunes-ról már meg lehet rendelni. Az abc-s műsor dalait is tartalmazza a kiadvány, úgy mint Gaga White christmas verzióját, a You and I ünnepi változatát és az Edge of Glory-t is. Valamit az amerikai szupersztár felvette az Orange Colored Sky című dalt is. Szerintem mind remekül sikerült, igazán karácsonyi hangulatba ájultam, miután meghallgattam a dalokat! :)

Christmas is on the corner, and the musicians are already in thrill. One of the first holidays records belongs to Lady Gaga who also shot a exclusive thanksgiving show for ABC channel, called A very Gaga Thanksgiving. The superstar recorded four songs live, Edge of Glory, You and I and White Christmas with Orange Colored Sky. You can find this four songs on her new LP titled as Very Gaga Holiday. Avaliable on iTunes!
After i listened the songs i layed down in a true holiday mood! Really, im serious! :) 





 

Jason Derulo goes crazy in new video

Itt van Jason Derulo új videoklipje, ami ha jól tudok számolni a harmadik single a Future History című lemezről, ez a Breathing.  Hát igen, ez a Jason újra és újra bebizonyítja, hogy érdemes foglalkozni vele, hiszen tényleg tehetséges. Ez a dal is csak annyira lett jól összerakva, mint a Don't wanna go home. Szóval nem találok benne semmi kivetnivalót.
A klip meg, nincsen agyonbonyolítva, rejtélyes és sötét és Jason meg csillog villog benne. És aztán begolyózik és nekiáll őrült módjára táncolni. Ugyanis az az egyik, amihez nagyon ért, a másik meg az éneklés!

Here is Jason Derulo's third single of his new album Future History, called Breathing. Well, he proved again that we have to deal with him, because he's supertalented. This is song is also cool just like the first FH single Don't wanna go home. So, i can't find nothing wrong in the song. The video is simple, not that overcomplicated shit, what everybody else does. It's dark, mysterious and he goes crazy, and dancing. Because this of the things that he can do better, the other is: singing! 


T.I. new album+new single

T.I. megerősítette a Billboard-nak, hogy nyolcadik stúdiólemezének címe Trouble Man lesz, amelyről a harmadik dal is hamarosan napvilágot lát. A Pyro című számot, igazi party zeneként írta le az atlantai illetőségű rapper. Tényleg igen jó dalról van szó! Remélhetőleg a lemez többi része is hasonlóan jó lesz és bízzunk abban is, hogy nem vonul megint egy évre dutyiba mielőtt kiadja következő lemezét. :O

A lemez producerei között találjuk Pharell Williamset (Hear Ye, Hear Ye) és Dr. Luke-ot is, aki valami dance-popos dolgot csinált T.I.-nak!

T.I. revealed for Billboard that he will release a new - 8. - album called Trouble Man. And the third single of the album will also arrive! The song called Pyro, and Tip said this is a massive party hit. I think so, it's awsome!
Returning to the album, Pharell Williams is one of his producers and Dr. Luke too. Who made some pop-dance thing for him...interesting!




Dev on being an artist and a mom

Dev megőrjítette a klubok közönségét az elmúlt évben a Far East Movement-tel közös Like a G6 című dallal, aztán meg a saját kreálmány In the Dark-kal. És hamarosan újabb csapást mér a világ klubjaira - nemrég debütált a Kiss my lips - hamarosan pedig érkezik a Naked, amelyben a latino Enrique Iglesias vokálozik.
Elkészült a tehetséges hölgyemény első lemeze is, amelynek szeptember 20-i megjelenését első babája érkezése miatt január 10-re tolt el. De akkor aztán tényleg feljön a nap, a lemez címe The Night when the Sun Cames Up.
S, habár jön a bébi, mégsem tervezi, hogy férjhez menjen, hiszen annyi minden más dolguk van jelenleg. Azt mondja, nem egyszerű ekkora pocakkal mozogni és öltözködni, de nem törődik a nehézségekkel csak reményekkel néz a babavárás elébe.

Dev stormed dancefloors in the last year, with her smash hit Like a G6 recorded with Far East Movement. After this Dance in the Dark came out, and in a few days she will blow another shot to the music industrie with the latest song Naked ft. Enrique Iglesias. 
Her debut album was finished, but because the coming of her fist child she pushed back till january 10. But in 2012. she will release The Night when the Sun Cames Up. 
Dev told, she don't want to be married, and decided with fiancé Jimmy Gorecki there will be no wedding, or not yet! 
She said, it's hard to move and clothing with her big baby bump, but she's looking forward being with her baby-girl. Cute! 

Linda Kiraly premiered new song

Király Linda új dala, melyről pár napja számoltam be, tegnap debütált a Class FM Morning showjában. Az énekesnő az Untried című dalt a legendás Pras-szel és RH3-val vette fel és az S.O.S. Love című dal betétdala.
Már eddig is előszeretettel játszották a rádiók Linda Love is overrated című dalát, de szerintem ez a nóta is kedvenc lesz. Igazi fülbemászó sláger, szerintem nagyon oda....! :D


Hungarian pop sensation Linda Kiraly premiered her new song just the other day on Class FM's Morning Show.The songtress recorded Untried with the legendary Pras and RH3. I think the song is pretty cool, just like Love is overrated, which is one of the favorite songs in Hungary! 









 

Shy'm is weightless

A csodás francia r&b énekesnő, Shy'm már rég hallatott magáról, hiszen a Szombati esti láz francia kiadásában koptatta a parkettet. De azért volt ideje kiadni egy új dalt is, amely a Prendre l'air deluxe változatán található meg.
Kellemes pop szám ez, mintsem r&b.

The wonderful french r&b singer Shy'm was in quiet for a while, because she worn the floor on the french Dancing with the stars. But she released another song from her album, En Apesanteur featured on Prendre L'air deluxe edition. 
Kind pop song, like it. 








Scheiße will be the next single!

Lady Gaga announced that the sixth Born This Way single will be the awsome cool Scheiße. The song contains also german and english words, and it's pretty cool! Gaga told before, that Scheiße would inspired by the german techno, and she wrote the lyrics after a hardcore party in Berlin. Can't wait for the crazy video!
This song is my favorite from the album, it's about living without permission, be strong and fight for your rights! Awsome! 


Oh, and Gaga will premiere her next video for the single Marry the Night in few days, the interlude tonight! 

Lady Gaga bejelentette, hogy a Born This Way hatodik kislmeze a Scheiße lesz. A dal német és angol szavakat is tartalmaz, hiszen Berlinben íródott egy vad parti után - mesélte az énekesnő néhány hete a Scheiße-ról - valamint a német techno ihlette a nótát. Szerintem állati vagány és formabontó lett! Kíváncsi vagyok, milyen őrült klip készül majd hozzá!
Egyébként személy szerint, a Scheiße az kedvencem a lemezről. A dalról arról szól, hogy megalkuvás nélkül éljük az életet, legyünk erősek és kemények. Állat!

O, egyébként Gaga kisasszony hamarosan megjelenteti a Marrry the Night klipjét, még ma este debütál a bevezető részlete.



Selena Gomez premiered new song


Megjelent Selena Gomez és a Scene új klipje, a Hit the lights című dalhoz. Hát, nem vagyok elájulva! Semmi extra látvány, semmi sztori... :-P

 Selena Gomez and The Scene premiered their next video today for Hit the Lights. Well, im not so much impressed. No big spectacle, no story... :-P


Golden Flo

Aranyos FloRdia mondhatnám az elcsépelt frázist, de nem teszem. Az egyetlen Flo, akinek már megvolt Taylor Swift is - na persze csak egy dalra kapta el az énekesnőt - ma bejelentette a facebookon, hogy aranylemez lett a Good Feeling. A dalocska igazán fülbemászó és afféle könnyen emészthető darab, szóval nem csoda, ha viszik, mint a cukrot. Átnyálazva kissé a slágerlistákat, a legfontosabbon a Billboard listáján ott sincs a dal. Mondjuk azt aláírom, nem ez a legjobb száma a rappernek. De azért márt felkerülhetett volna!

Golden Flo, can say, but i don't. I say, only one Flo, who had Taylor Swift - off course just for a single - announced today on his facebook, that his actual single Good Feeling earned golden classification. The song is quite good, a possible hit single, but this isn't FloRida's best song. As i checked the charts, i realized that this song isn't on the Billboard chart. I don't know, but i like it. Whatcha think?




Hot new song from from Jay Sean

Már éppen kezdett nagyon nőuralom lenni a blogon, úgyhogy már alig vártam, hogy egy szexi pasival kapcsolatos újdonságról számolhassak be! :) Jay Sean pedig újdonsággal rukkolt elő, a brit énekes a sztár DJ-vel David Guetta-val dugta össze a fejét és egy igazi partisláger kerekedett ki a kobak-koccoltatásból!
A Boom-Boom-on ott lehet érezni Guetta keze nyomát, de Jay Sean szexi hangja az egészet rnb-ssé teszi. Nekem tetszik! És nektek????


Okay Guys, i've waited for long some male-news in the industry. Because female domination began to be on the site! But there's some hot news about the british hottie, Jay Sean. The sexy rnb singer and the french star DJ David Guetta put their heads together. And guess what a monster clubhit was born thanks to the "head-toast". The song called Boom-Boom, you can feel Guetta's style on it, but Jay Sean's voice makes the whole song a little bit tender. 
I like it. You like  it?????


Linda Kiraly in studio with Pras!

Király Linda a facebookján tett közzé egy videót, melyet stúdiózás közben csinált. A képek alatt Linda vadiúj dala hallható melyet az egykori Fugees-es Pras-szel és Roy Hamiltonnal készített. A dal Linda kiírása szerint az SOS Love című filmben fog felcsendülni. A filmet karácsonykor kezdik vetíteni, és olyan színészek szerepelnek benne, mint Hujber Feri, Szinetár Dóra, Kovács Patrícia valamint Daryl Hannah, Billy Zane és C.J. Thomason. Szóval igazi nemzetközi alkotás lesz, amiben egy magyar lány énekel amerikai szerzeményt angolul! Nagyon kíváncsi vagyok, a dal kifejezetten emészthetőnek hangzik!!!!

Linda Kiraly posted a video on her facebook page, while she and former Fugees bandmate Pras and Roy Hamilton recording a brand new song in the studio. Linda also shared that the song is official soundtrack of the hungarian-american movie SOS Love (in theaters on xmas). The movie features many hungarian actors, and C.J. Thomason from CSI, Daryl Hannah and Billy Zane too. I think it will be a true international movie, with a hungarian girl who recorded american songwriters' song and sings english! Wov, can't wait to hear the full song. In my opinion: it will be HUGE!


Kati Wolf released debut album+video


Végre valahára kézbe vehetjük Wolf Kati első önálló lemezét, amin csak saját dalok vannak. A Vár a holnap című korongon 16 dal kapott helyet, köztük a két sláger a Szerelem miért múlsz és a Vár a holnap angol verziója, valamint a Szerelem miért múlsz remix változata, illetve az X-Faktorban is hallott From Sarah with love. Ha bookline-ról rendelitek meg, most 15%-os akcióban juthattok hozzá!
Ó és elméletileg már debütált az új klip is, aminek forgatásáról pár napja írtam. Amint megtalálom rakom fel ide!

At long last, Kati Wolf's first, own album called Vár a holnap (Tomorrow wait for you) took an physical form. The 37 year old hungarian songtress recorded 16 songs, each of them are her own songs. The album features the hit singles Life goes on and What about my dreams, as well as a remix of WAMD. Kati's new album also contains From Sarah with love (originally recorded by the german singer Sarah Connor), a well known Kati Wolf X-Faktor hit. 
If you order the album at bookline, you can get it 15% cheaper.
Oh, and Kati will premiere her second video for the hit single Life goes on, as i wrote it a few days ago! If i find it, i will post it ASAP!




Saturday Night Live with Coldplay


Oh, a kedvenc dalommal léptek fel a Saturday Night Live-ben, és annyira jó volt!!!! :) A Coldplay tegnap este persze nem csak a Paradise című számát adta elő a tv show-ban, hanem a másik slágert az Every teardrop is a waterfall-t is.
Mindig csodálkozom, hogy az a ronda kék kabát, nem rohad rá Chris Martin-ra?! %-)


Oh, they performed my favorite song on SNL last night. Off course Paradise wasn't the only song that Coldplay performed on the late night variety show. The band played the first single of Mylo Xyloto Every teardrop is a waterfall too. 
I always wondering, that awful blue  jacket how didn't yet rotted on Chris Martin's back! :D