Best songz in 2011.



Szerintem ezek voltak az év legjobb dalai! Külön a női és a férfi előadók.

When new year comes - right now it's around the corner - , people making charts, lists about best things of the last year. So am i. Here are my top 17 of 2011's best songs. One chart with female artists, and the other with only guys. :) Check it out, and share your thoughts! Who was your favorite? 
  1. Lady Gaga-Born this way
  2. Beyoncé - Run the world
  3. Jennifer Lopez-On the floor
  4. Britney Spears - Hold it against me
  5. Katy Perry - E.T.
  6. Adele - Someone like you
  7. Lady Gaga - Edge of glory
  8. Rihanna  - We found love
  9. Lady Gaga- Judas
  10. Skylar Grey - Dance Without you
  11. Dev - Dance in the dark
  12. Diddy Dirty Money, Skylar Grey - Coming home
  13. Kati Wolf -What about my dreams 
  14. Christina Aguilera - Not myself tonight
  15. Nicole Scherzinger - Don't hold your breath
  16. Leona Lewis - Collide 
  17. Ellie Goulding - Lights bassnectar remix





  1. David Guetta - Wet
  2. Pitbull - Rain over me
  3. Lupe Fiasco - Words i never said
  4. Kanye West - All of the lights
  5. Usher ft. Pitbull - DJ Got us falling love
  6. David Guetta - Little bad girl
  7. Black Eyed Peas - The Time
  8. FloRida - Good feeling
  9. Coldplay - Paradise
  10. Adam Levine, Gym Class Heroes - Stereo love
  11. Tinchy Stryder - Spaceship
  12. Ian Carey - Last night
  13. Compact Disco - Feel the rain
  14. Hurts - Sunday 
  15. Sean Paul - Got 2 luv ya
  16. LMFAO - Party rock anthem
  17. Jason Derulo - Won't go home

Nelly Furtado on her new album


Nelly Furtado végre újra angolul fog énekelni! Az énekesnő kiadott egy teaser videót, amelyben arról mesél, hogyan készült a 2012-ben boltokba kerül lemez, melyen közreműködött Salaam Remi is, mint producer. Nelly azt mesélte, hogy nagyon kreatív folyamat, számos előadó inspirálta őt, de alapjában véve egy nagyon személyes lemezt várhatunk tőle. Addig is, hoztam egy dalt a Loose-ról, nagyon jó volt az a lemez!


  Nelly Furtado will release an english album in 2012! The canadian-portugese songstress uploaded a behind the scenes video, in that she talk about the music making process. And Nelly told, this albm will be a real personal record.


Birthday Cake full version

Rihanna rajongói legnagyobb könyörgéseinek tett eleget, amikor elárulta: az új évben első dolga lesz megjelentetni a Birthday Cake című dal teljes változatát. (a szám a Talk That Talk című lemezen is szerepel, de csak egy részlet belőle) Azt egyébként a dal producere The Dream is megerősítette már egy hónapja, hogy lesz teljes verzió, csak még dátum sem volt. Igaz, a pontos időpont még mindig hiányzik, de azt már tudjuk, hogy 2012. elején rázhatjuk a Birthday Cake-re.

Rihanna will fulfill her fans dreams, she will release a full version of Birthday Cake. She tweeted, this will be her first thing to do in the new year. Prodcuer of the song The Dream already tweeted, that a full version of the single doe's exist, but didn't told release date. This already missing, but we know, Rihanna will release this amazing, dirty, badass song.


Full Untried acoustic performance with Linda Kiraly

Na, végre megkaptuk az egész Sunday Show TV fellépést, mind a 4 perce csodálatos! Linda hangja nagyon szól abban a helyiségben, ahol a felvétel készült, meg egyátalán élőbe nagyon ütős!

Az meg szégyen, hogy még csak 626 kattintást kapott egy olyan dal - Untried - amely nálunk, idehaza number one a Rádió1 slágerlistáján!
Egyébként Király Linda és Pras közös száma az Untried már elérhető az iTunes-on is!


Finally, we got the full Untried acoustic performance with Linda Kiraly and Pras. Her voice sounds very good in that place where they taped the Sunday Show TV clip and she sounds good live, no doubt. 


It's a shame that the video got only 626 viewers, with a song which is number one on Radio1 Hungary's chart. Actually, the song Untried is avaliable on iTunes. 


Pixie Lott live

Nemrégiben jelent meg a brit énekesnő új lemeze Young foolish happy címmel, ennek egyik dala az Everybody hurts sometimes. A fellépés nem friss, hiszen még karácsony előtt lépett fel Pixie Lott a Live on this Morning című tv műsorban.

Her latest solo album was released just in November, titled as Young foolish happy. One of her new singles is Everybody hurts sometimes. Pixie Lott performed this wonderful new song on Live on this Morning before Christmas. 




Skylar Grey's amazing melodies

Skylar Grey két új videót töltött fel karácsony napján. Az egyik címe Coming Home pt II., persze az ismert refrén némi versezel. Sokkal jobb ez így és igazán meghatóra sikerült. Az énekesnő azt írta, ezt a dalt azoknak a katonáknak küldi, akik végre együtt lehetnek családjaikkal a szeretet ünnepén.
A második dal címe Words, amelyet eredetileg a nagypapájához írt, aki még azelőtt eltávozott az élők sorából, hogy elköszönhetett volna. "Szóval ma mondjátok meg valakinek, aki fontos nektek, hogy szeretitek őt!" Egyébként a refrén Lupe Fiasco Words i never said című dalában hallható.

Mindkét dalt írta és hangszerelte Skylar maga. Tetszenek a fotók a dalok közben!

Két újabb csodálatos dal, az utánozhatatlan énekesnőtől! Boldog Karácsonyt!


Skylar Grey just posted two new songs on her youtube. First called Coming Home part II., which's refrain is already known, but there are verses. Skylar wrote, she sends this song to all of the soldiers who are finally home for Christmas. Another new Skylar song is Words, which was originally written to her grandfather, who passed away before she could say goodbye - she wrote. "Tell somebody you love them today." The refrain of this song is also audible in Lupe Fiasco's Words i never said.

Both songs was produced and written by Skylar herself. Love the pictures during the songs! 

Two beautiful songs, from the inimitable Skylar Grey. Merry Christmas! 



Latest comeback of Nelly

Már az előző év is nagyon is sikeres volt a rapper számára, hiszen saját magáról elnevezett Nelly című lemeze nagyon jóra sikeredett. De úgy tűnik újabb visszavágót tervez.
Megjelent a Country Ass Nigga, amelyben T.I. és 2Chainz is közreműködnek. És videó is van. No és szenteste éjszakáján megjelent a rapper O.E.M.O. című mixtape-je. Ami ide kattintva letölthető.
Információink szerint ez a dal is rajta lesz T.I. hamarosan érkező Trouble man című lemezén.

2010. was also successful for rapper Nelly, with his Nelly album - was such a great record. He plans another cutting back. His new single and video is released called Country Ass Nigga featuring T.I. and 2Chainz. And Nelly released a mixtape O.E.M.O. on christmas eve, for download click here! According to our information, this song also will be on T.I.'s upcoming album Trouble man.






Gaga's unreleased song

Ez Lady Gaga karácsonyi ajándéka, nekünk, a címe Stuck on fuckin you. Live felvétel Gaga turnébuszából!




Here is Lady Gaga's xmas gift, a unreleased song which was recorded in her tourbus. Called Stuck on fuckin you!














Gaga's xmas gift

She dresses sometimes like a christmas tree....and she will share a christmas gift on christmas day! Lady Gaga wrote on her twitter, that she got a unreleased song from her last tour, which was recorded in her tourbus. She will share it via twitter on Christmas Day. Gaga was in Japan in the last 3 days and she had a performance on the japanese music channel, here is the video of her performance. She singed her latest song Marry the night and Born this way, the video got english and japanise substitles.

Néha karácsonyfának öltözik.....és most egy karácsonyi ajándékkal örvendeztet meg minket. Lady Gaga azt írta pár napja a twitterén, hogy hamarosan (karácsony napján, tehát december 25-én) kiad egy cenzúrázatlan dalt, amelyet a legutóbbi turnéján vett fel a turnébuszában. Ez lesz Gaga ajándéka. AZ énekesnő egyébként Japánban volt négy napig, ahol fel is lépett, íme egy videó erről. Az énekesnő a Marry the nightot és a Born this way-t adta elő, a videó érdekessége, hogy angolul és japánul is feliratozták. Gaga egy kórházi köpenyben táncol és vadul meg! Félelmetes a nő! :)



Lady Gaga - Marry The Night (Live On Music Station Super Live) from Judy Garland on Vimeo.

Xmas gift for You!


Linda Kiraly just posted this acoustic version of her brand new hit single Untried today. The hunglish songstress performed the song with Pras on Sunday Show TV. So this is just a teaser, the full performance will be available soon on Sunday Show Tv. Anyway the "hungarian Beyoncé" wishes to you all a merry christmas and a happy new year! And me too, thanks for visiting the Music World all year long and supporting me! Merry Xmas, guys!

Király Linda nemrégiben tette közzé ezt a videót, amelyben Pras-szel akusztikus verzióban adják elő az Untried-ot. A magyar énekesnő teljes fellépése hamarosan a Sunday Show TV-n lesz látható. Addig is ezzel a teaserrel kíván a "magyar Beyoncé" mindenkinek boldog karácsonyt. Ahogyan én is, köszönöm, hogy egész évben rendszeresen jöttetek és olvastátok a bejegyzéseimet a Music World-ön és támogattátok az itt zajló munkát! Boldog Karácsonyt srácok és Boldog Újévet!



X-Factor finale with Pitbull

Pitbull hozta össze az év legbulizósabb lemezét (meg Gaga) és ő volt az, aki búcsúztatta az X-Factor amerikai változatának első szezonját. A rapper Ne-Yo-val kiegészülve lépett színpadra és adta elő, elsőként az International love-t majd a Give me everythinget.

Na, ez finálé! Így kell ezt csinálni, megrengetni a színpadot! :)

Pitbull recorded party album of the year (and off course Gaga too), and he was the man who hit the stage on the first season finale of X-Factor US. The rapper performed his greatest singles like International love and Give me everything feat. Ne-Yo.


This is a cool season ending, this how we have to do it! Shakin' the stage! :)



Sean Paul: album cover, European release dates

Sean Paul is új lemezzel készül az új esztendőre. Nyilvánosságra került a dancehall sztár Tomahawk Technique című lemezének borítója és a Sean honlapján a tracklista elérhető. Remélhetőleg hasonló dalokat készít, mint a Got 2 love ya és a She doesn't mind.
A lemezen található egy duett Kelly Rowland-del, nagyon kíváncsi leszek rá, biztosan ütős lesz. Kelly duettkirálynő hírében áll! :)

A lemez Svájcban, Belgiumban és Franciaországban január 27-én jelenik meg, Németországban és Ausztriában február 10-én, Angliában és Írországban március 12-én. Az Egyesült Államokban még nem tudni mikor kerül a boltokba Sean Paul új lemeze.

Sean Paul will release a new album in the new year. The album cover for Tomahawk Technique is now public. I hope, he will release so good songs like She doesn't mind and Got 2 love you. The tracklist is also avaliable on his website. There will be a duet on the disc with Kelly Rowland. Im very curious about it, we all know Kelly is a "duet-queen". :)


The album will be released in France, Belgium and Switzerland on Jan 27, 2012. Germany and Austria on Feb 10, 2012 and the UK and Ireland March 12. Stay tuned for the US release date being announced soon! In France, Belgium and Switzerland the album will be released on 27. January, in Germany and Austria on 10. February, in UK and Ireland on 12. March. US release date still unannounced. 



  1. Got 2 Luv U ft. Alexis Jordan
  2. She doesn't ind
  3. Body
  4. What i want
  5. Wont stop (Turn me out)
  6. Dream girl
  7. Hold on
  8. How deep is your love ft.  Kelly Rowland
  9. Put it on you
  10. Roll wid di don
  11. Touch the sky
  12. Wedding crashers


Rihanna - You da one official music video

Kiadták Rihanna új videóját, mely a Talk That Talk második kislemezéhez a You da one-hoz készült. A klipet az a Melina Matsoukas rendezte, aki a Hard, Rude Boy, S&M, We found love  klipjét is jegyzi.
A dal nem tartozik a kedvenceim közé a lemezről, de azért egész emészthető. Ha elég sokat játsszák a rádiók és a zenecsatornák, még az is lehet, hogy megkedvelem ezt a slágeres, fülbemászó dalt.

Rihanna released second video of her Talk That Talk album, video for You da one. Directed by Melina Matsoukas, who also notes Hard, Rude Boy, S&M, We found love. This song isn't my favorite, but when radios and music channels will playin' it often, it could be the favorite. It is a real hit, catchy song.



Viva Starr's canadian tour!

Habár nem sokat tudnak róla kis hazánkban, de Viva Starr lehet az első magyar világsztár (és mindezt nagy betűkkel írom, csak nem találom a caps lockot). A fiatal magyar tehetség a nyáron Kanadában adott egy kisebb turnét, amelyről most három videót tett közzé youtube csatornáján.
Viva új számai közül az általatok már ismert Drunk Chickset, a Banget, valamint az Im on fire-t adta elő, újdonság számunkra a Triangle című dal. Ami szintén kedvenc lehet.
Jól jegyezzük hát meg az Akon kiadójánál tevékenykedő Viva Starr nevét, hiszen még "akármi is lehet belőle".

She's our biggest hope to have a real hungarian superstar, but her name isn't generally known in her homeland Hungary. Viva Starr was singed to Akon's label and made a mini-tour this summer in Canada. She uploaded  3 videos on her youtube channel. The 21 year old songtress performed her latest and well known singles like Drunk Chicks, Im on fire and Bang. Novelty is the single called Triangle. It can be my favorite! 
So, don't forget Viva Starr's name, because she can be "anything" i mean a superstar, worldwide known celebrity or anything! 


Gym Class Heroes ft. Neon Hitch

A dal elején féltem egy kicsit, hogy valami raggás szar lesz, de aztán belejöttek. A Gym Class Heroes újdonsága Neon Hitch-csel, egész jó kis alkotás. Légiesen könnyed, középtempójú nóta, de van benne az a lüktetés, ami valami kiteljesedést kívánna. De azt hiába várjuk, rendre elmarad.
Hát nem baj, a Get your ass back home még így is eléggé emészthető nóta.


In the beginning of the song i was afraid of that this a ragga shit, but they came into. The latest song of Gym Class Heroes featuring Neon Hitch is a very good single. It is ethereal and midtempo single, but her is this pulsation in the song. While you are listening to the song, you're waiting for some fulfillment or a zenit. But there's nothing.
Anyway, the song is quiet good and i really like Get your ass back home.



Egy kis hazai

Az ünnep közeledtével hazai dallammal és szép magyar szóval hangolódunk. A Balkan Fanatik Geszti Péterrel és Janicsák Vecával kiegészülve lépett színpadra az MR2 Szimfonik kíséretében. Igazán nagyszerű performansz. Az ilyet hallgatva érzi azt az ember, hogy jó érzés magyarnak lenni!







Ian Carey - Amnesia teaser video

Tegnap adtam hírt a készülő klipről és ma már meg is érkezett a teaser jobb minőségben. Nagyon jó a dal.

I posted tomorrow about the new single and the upcoming clip, and today we got a better quality teaser. Very good song.














Sophie Ellis Bextor wishes merry Xmas

Sophie Ellis Bextor szerint az újév igazán izgalmas lesz, és számos  meglepetést tartogat rajongói számára. Erről egy a youtubera feltöltött karácsonyi üzenetben beszél. Ahol azt is elmondta, hogy az ő szilvesztere biztosan csodálatos lesz, hiszen fel fog lépni az év utolsó napján, ami mindig örömmel tölti el a brit énekesnőt.

Sophie Ellis Bextor told the New Year will be real exciting and she will surprise her fans in 2012. She talked about this, in a video which was uploaded on her youtube channel. She told her new years eve will be fantastic, because she will perform on the last night of 2011. 


Ian Carey will release a new single!!!!

Nagyon meglepődtem, amikor Ian Carey bejelölt a twitteren, aztán utánanéztem, ki is ez a fickó. Nem kis név az elektronikus zene világában! A Last night a kedvencem tőle, vagyis csak volt, mostanáig. Az amerikai DJ összeállt a nagy mágussal Timbalanddel és egy nagyon odab**ós nótát raktak össze. Az Amnesia január 9-én jelenik meg, de már forgatják a klipet is, hiszen Ian tegnap közzétett egy forgatási fotót a facebookján.
Remélem ez is akkora sláger lesz, mint a Snoop Dogg közreműködésével készült Last night.

I was surprised, when Ian Carey started following me on twitter. I started to "investigate" who this dude are, and he is a big name in electronic music. My favorite song from him is Last night, or it just was, because the american DJ collaborated with the music-wizard Timabaland and created a monster hit! Amnesia will be released on 9th January, but they started the videoshoot. Ian shared a picture on his facebook from the set. 
I hope, it will be also a hit single just like Last Night featuring Snoop Dogg. 



Whose legs are these?




Találós kérdés, emberek! Kinek a lábai ezek? Válaszokat a kommentben, köszi! :)

A conundrum! Whose legs are these? Answers in comment section please! Thanks! :D

New Years gift from T.I.

Jelenleg realityjét adja a VH1 és persze dolgozik a hamarosan megjelenő lemezen. Már mindenki nagyon várja az atlantai rapper T.I. új albumát, amelyről eddig három dal látott napvilágot. De úgy néz ki, hogy az Im flexin klip után érkezik a következő, amely a F*ck da city up címet viseli. Ennek teaserét osztotta meg a Grammy díjas rapper ma a youtubeon. A klip pedig pont újév napján jelenik meg. Reméljük megtartja a jó szokását az év további részében is, és mind több jó zenét ad majd ki T.I.

His reality is currently running on VH1, and he's working on the new and long awaited album. T.I. released already 3 songs and it seem's like the fourth is on the way. The Atlanta based rapper released a teaser for new single F*ck da city up, which will be released on 1st January. Hopefully, he will keep this good habit and T.I. will release more and more good songs in the new year. 

David Guetta - Official Titanium video

Megjelent David Guetta fantasztikus új számának, a Titaniumnak hivatalos videóklipje. Ez nem egy bulizós, színes, csilli-villi klip, sokkal inkább nevezném egyszerűnek. Végre van egy sztori is, bár kíváncsi lettem volna Sia-ra. A dal egyszerűen nagyszerű, a Billboard dance slágerlistájának 38. helyén tanyázik új belépőként. Lesz ez még feljebb is!

David Guetta's new video for latest single Titanium is avaliable now. This isn't a shiny, party video, rather a realistic clip with a whole storyline. I was curious about Sia. The song is amazing, it's 38th on Billboard's Dance chart as new entrant. 



First on set pic - Linda Kiraly

Király Linda megosztotta facebookján az első fotót, mely az Untried videoklipjének forgatási szünetében készült. Monumentális frizuraköltemény díszeleg a magyar énekesnő fején! Igazán látványos, úgyhogy gondolom az egész klip látványos lesz.

Linda Kiraly shared the first on set photo from her Untried video shoot. Linda wears a real creation on her head, very spectacular. I think the whole video will be specatcular.
Linda az Untried forgatásán
Forrás: facebook

Xtina's birthday

Szánom bánom bűnömet.... Christina Aguilera tegnapelőtt töltötte be a 31-et! Boldogat neki!

A többszörösen díjazott énekesnő előtt tisztelegjünk most pályája áttekintésével.
Ugye akárcsak Britney Spears Christina is a Mickey Mouse clubban kezdte karrierjét, ahonnan aztán kinőtt, ahogy a többiek is. Először a Mulan című film betétdalát énekelte el, amely mérsékelt sikert aratott. Legalábbis mi még ekkor nem tudtuk, ki is az a Christina Aguilera.
Aztán jött az áttörés, vagyis a Genie in a Bottle. Az újságok úgy mutatták be, mint az énekesnő, aki úgy énekel mint az álom és úgy néz ki, mint egy modell! A Genie in a Bottle után jött a What a girl wants és az All i want is you - mindhárom dal az énekesnő bemutatkozó lemezéről, melynek címe találóan Christina Aguilera lett.
Az első album sikere után kiadott egy spanyol nyelvű lemezt, és egy karácsonyi albumot is.


 Majd következett az éles váltás, hiszen három év múlva 2002-ben a boltokba került a Stripped című lemez.

 Ez merőben más volt, mint az első lemez. Az énekesnő szerint a Stripped már igazán őt reprezentálta, hiszen részt vett dalszerzésben is. Az első kislemez a Dirrty volt, amelynek klipjében végleg - és szó szerint - levetkőzte a szende kislány imaget. Megjelent még kislemez formájában a Can't hold us down és a Beautiful, valamint a Voice Within, Fighter is - mindegyik dal óriási siker volt. A lapok címlapján pedig igencsak gyakran lehetett látni Christina-t, aki ekkor már Xtina lett és szívesen vált meg ruháitól. Igazi rosszlányos stílust vett fel.


 De jött a szerelem és ez megváltoztatta az addig vadóc énekesnőt, aki a 2006-os Back to Basics című lemezre már a nőies énjét vette elő. A lemez címéből adódóan - vissza a kezdetekhez - sokkal hagyományosabb hangszereléssel készültek a dalok és olyan témákkal is foglalkozott az énekesnő, amelyek a gyerekkorához köthetőek vagy nagyon személyesek. Az első kislemez az Ain't no other man volt, a mai napig nagy sláger a Hurt című dal, melyet például elhunyt nagymamájához írt, valamint nagy sikert aratott a Candyman című gyorsabb tempójú dal is. És még számtalan jó dal volt a lemezen, a kedvencem volt: Mercy on me, Trouble, Nasty Naughty Boy.


 Ezután egy best of lemezzel jelentkezett a díva, aki időközben anyai örömök elé nézett. A babaszünet után pedig jött a Bionic, ezt a lemezt sokan leírták. Volt aki azzal vádolta Christina-t, hogy Gagat utánozza... stb. Szerintem semmi köze nem volt a két lemeznek egymáshoz, de még a hangzásnak sem. Christina, az Christina - csak valami futurisztikusat akart csinálni. És szerintem sikerült is, csak ezt nem vette be az emberek gyomra.... Kinek mi! A lemezről megjelent maxiként a Not myself tonight és a You lost me.

 Christina szerepelt a Burlesque című musicalban, ő volt a főszereplő Cher oldalán és sokat is énekelt benne! Nagyon jó dalok jelentek meg a filmmel is. Aztán bejelentette válik, azóta felmerült olyan pletyka is, hogy leszbikus. De persze tudjuk, hogy ez nem igaz.
Feltűnt a Voice című amerikai tehetségkutatóban is, mint mentor. Ottani mentortársával Adam Levine-nel összeszövetkezve megcsinálták az év legnagyobb slágerét a Moves Like Jaggert. Aztán felvett még egy duettet T.I.-al is a Castle Wallst.

A legfrissebb hírek szerint Christina 2012 januárjára tervezi a nagy visszatérést, és felreppent a hír, hogy Max Martin (Britney producere) is közreműködne a műveletben.



Christina Aguilera celebrated her 31st birthday just two days ago (shame on me because i totally forgot it). Congrats to her! To celebrate her greatness and talent, let's see how her career has began.
She also came from Mickey Mouse Club just like Britney Spears and Justin Timberlake. Her first try was the soundtrack of the animated movie Mulan. After that she released her debut album Christina Aguilera first own single was Genie in a Bottle, which bringed her the breakthrough! She also released All i want is you and I turn to you from the album. After the first record she released a latin pop album and a christmas album. 
2 years later came the big change when she released Stripped, this record inculded the smash hit Dirrty, Beautiful, Fighter, Can't hold us down and Voice Within too. The album reached big succes and we saw Xtina often on the cover of magazines, with less clothes. She became a bad ass b*tch. And recorded a duet with rapper Diddy, called Tell me, it was huuuuge! But we liked her when she was "dirrty". 


After being Dirrty she calmed down she get married and released a much softer and classical cd called Back to Basics. It was also a successful album, and Aguilera decided to release a best of album with two new songs (Keeps gettin' better and Genie 2.0). She poped up in the movie Burlesque alongside Cher, and singed spectacular songs. Gave birth to her first child and divorced from producer husband Jason Bratman after the release of Bionic. 

   

  She is a mentor on the american talent show Voice, and teamed up with her Voice-mate Adam Levine, they recorded the hit single of the year Moves like Jagger. She recorded a duet with rapper T.I. called Castle Walls.


 
Rumour has it Christina wants to comeback in 2012., and she scheduled the new single to january. Rumour also has it, that Britney's producer Max Martin will bring back Xtina to the spotlight!

Swedish House Mafia's very violent video

A Swedish House Mafia, vagyis Axwell, Ingorosso és Angello ismét megváltja a világot zenéjével!
Mivel szerintem túl durva a videó, csak linkben rakom ide. Nem tudom, szerintem ez azért erős! Jó persze én bírom a vért, meg az erőszakot, de nem akarom az arcotokba nyomni.
Szóval a Swedish House Maffia a Save the World után nem megmenteni, hanem meghódítani próbálja a világot! Az Antidote című új kislemez, erre pontosan alkalmas. Nem csak a klip kemény, hanem a dal is. Engem egy kicsit a Massive Attack Galvanize-nak a hangulatára emlékeztet. De nagyon jó!


I think Swedish House Mafia's new video for Antidote is too violent and agressive. I can handle it but i don't want to put it directly to your face.
This 3 djs starting to rule the world again, after the success of Save the World. I think this song is pretty cool, it remember me the mood of Massive Attacks Galvanize. I don't think that it is similar, just remembers me. But i really like this song, awsome!


Dev is officially a mom!

Congrats to our sweetheart, Dev, who just gave birth to her first child. Dev has actually a baby girl, and she told, her little girl is just beutiful! Happy about her! No pics yet... :(
The born was scheduled officially to Christmas Eve but Emilia Loveley cam 2 weeks earlier.

Gratulálunk kedvencünknek Devnek, aki életet adott első gyermekének. A 21 éves énekes-rapper kislányt hozott a világra, akiről Dev azt írta: egyszerűen csodálatos! Örülünk Dev anyaságának! Sajnos még nincs fotó a bébiről.... :(

A babának Szenteste kellett volna megszületnie, de Emilia Loveley két héttel előbb döntött úgy, hogy most már megnézi milyen is a idekint! :D

David Guetta - New single, Bp. concert review, download link

Forrás: partyzoo.hu
A francia világsztár már-már hazajár Magyarországra, David Guetta tegnap a Nothing but the beat című vadiúj duplamezes albumát bemutató turné keretében érkezett "lángoktól ölelt kis országunkba". A világsztár extázisba hozta a Hungexpo közönségét, fotók itt!
Közben megjelent egy teaser, hiszen hamarosan érkezik a szupersztár lemezlovas következő kislemez. A héten már emlegetett Sia-val kollaborált Guetta és vették fel a Titanium című dalt, ehhez jelenik majd meg a klip.

Alig vááááárom! :)

Jaaaj, gyerekek találtam nektek linket a Nothing but the Beat the Movie-hoz! Ide kattintva, letölthető a torrent!

The french superstar DJ David Guetta involves almost home to Hungary. He hit the stage last night in Budapest within the framework of his Nothing But The Beat tour. Guetta fired up the audience! Pictures here!
Guetta will release a new single and video for it. The french collaborated with Sia - posted about her this week - they recorded Titanium. I think this is a monster-hit, just like the other NBTB songs. Guetta shared a teaser for the video and it will be released soon... 


Can't wait! :)


Guys, i've found the download link for Nothing but the Beat the Movie! Click here, and you can download the torrent!

Introducing: Rye Rye

Mit mondtok, ha azt kérdem: női rapper? Biztosan Lil Kim és Nicki Minaj jut eszetekbe. Pedig itt van az egészen fiatalka Rye Rye is, aki nagyon előremutató zenét csinál. És zsenge kora ellenére olyan sztár karolta fel, mint M.I.A. és olyan zenészekkel dolgozott együtt, mint Robyn vagy a Far East Movement.
De ez még csak a kezdet, hiszen indulóban lévő rapperről beszélünk, akihez a szakma nagy reményeket fűz.
Nekem a leginkább a Never Will Be Mine tetszik.
A Los Angeles Times hardcore clubzeneként írta le Rye Rye stílusát,  míg a Rolling Stone magazin a készülő lemezt a jövő év azon albumaként, amely tűzbe hozza a clubokat!

Egyébként Rye Rye a Music World követője, hiszen pár hete elkezdte követni a twitter frissítéseket. :) Köszi Rye Rye! <3

What you thinkin' when i say female rapper? Maybe your answer would be Nicki Minaj and Lil Kim. But here is a young female rapper who is very-very talented, she's name is Rye Rye. The Baltimore based 21 year old rapper dances like a goddess and makes so innovative music and works with M.I.A. She already worked with Robyn (on the song Never Will Be Mine) and Far East Movement on Jello (watch it below) and Diplo. This is just beginning....
She's currently working on her debut album (caring of Interscope Records) called Go!Pop! Bang!


LA Times described her music as hardcore clubsound and Rolling Stone Magazine called her debut albu:m "the hip-hop album most likely to set the club on fire".


Rye Rye is our friend because she started to following Jessica on twitter a few days ago! Thanks Rye Rye! :)

 

Video shoot - Linda Kiraly


Ahogyan azt Linda korábban már Jessicaval megosztotta, lesz Untried videoklip. Sőt, ma kezdték meg a forgatást. Király Linda a minap feltűnt a TV2 Aktív című műsorában, ahol a dal szerzője Pras is nyilatkozott (aki ezek alapján Magyarországon tartózkodik). Kiderült: nem véletlen, hogy a rapper és az énekesnő egymásba botlottak. Hiszen Pras új formációjához keresett énekesnőt, amikor rátalált a "mi  lányunkra".
Azt  még nem tudni, hogy az Untried-ból megismert hármas felállás lesz a végleges, hiszen a riportban csak annyit árultak el, hogy még formálódik a végleges banda. De valami hasonlóra kell számítani, mint a Fugees annak idején, csak ugye sokkal modernebb hangzással és egy csodás magyar énekesnővel.

Egyébként Nektek, hogy tetszik a dal? Egyre többet hallani a rádióban.
Belinkeltem a dalt (a végleges verziót), figyelitek, milyen frankó képek vannak benne?! Kár, hogy ezek csak ebben a videóban elérhetőek, Linda igazán közzétehetné őket! ;-)

As she told to Jessica earlier, Linda Kiraly shoots a video for her new single Untried. They started it just today, when both musician - Linda and Pras - are in Budapest. Linda was interviewed a few days ago by a hungarian TV station, while she and Pras performed the single on the premiere of S.O.S. Love. It was revealed: it wasn't an accident that this two artist met each other. Pras searched for a great songstress and found Linda. He wants to found a new formation with Linda. 
It is still unrevealed that the Untried-trio whether will be the final or not. Because they just told, the final line-up is still formed. But you have to expect something like Fugees, but off course a bit modern and with a great-great-great hungarian songstress, "our girl" Linda! 


How do you like Untried? I hear more and more on the radio.


I post the song (final version), do you see how spectacular photos are in the video?! It's a shame that the photos are not public. Linda could share it via for ex. her facebook. ;-)




Introducing first time: Cher Lloyd

Azon gondolkodom még most is, hogy mi olyan különleges ebben a lányban. Hogy tehetséges az kétségtelen, de ez meg a bájos pofi önmagában nem sokat ér a showbusiness-ben. Cher Lloyd-nak azonban sikerült, hiszen habár nem X-Factort mert negyedikként távozott a Szigetország tehetségkutatójából, de mégis imádják az emberek és ez már a harmadik videoklipje.

Talán azért olyan különleges, mert a bájos pofi mellett, monster hang és vagány csajszi is. Mit szóltok az új, kissé keményebb dubstepes hangzású nótához?

I don't know what is so special about this girl. There's no doubt, Cher Lloyd is talented and loveley, but this isn't enough in the showbiz. Whatever, she did it, altough she didn't won the X-Factor UK, she finished as fourth but people loving her! And this is her third video.


Maybe her secret: she's not just a pretty face, Cher got great voice and she's cool as well. 
What do you think about the little bit harder, dubstep tasted single?






Pretty on the stage! - Nicole Scherzinger

Az amerikai X-Factor egyik mentora, a Pussycat Dolls egykori oszlopos tagja Nicole Scherzinger lépett a világhírű tehetségkutató show színpadára. Nicole csillaga igencsak felszálló ágban van, hiszen első Her name is Nicole című lemeze után a Killer Love nagyon jó fogadtatásban részesült. Eddig minden dala közönségsiker volt és a hawaii gyökerekkel rendelkező szépség magánélete is helyreállt.

Legújabb dalát a Pretty-t adta elő az X-Factorban (ott ugye még presztízs ebben a műsorban szerepelni), nem kis sikerrel. Mentortársai állva tapsolták meg az érzelmes, ám annál energikusabb fellépést.

The X-Factor menthor and former PCD member Nicole Scherzinger hit the stage on X-Factor last weekend. Nicole's star got - we can say - a upward-sheet. Because after the negative critics of her debut album Her name is Nicole second record Killer Love get a positive welcome. Almost all of her new singles became hit with audinece and everything is okay with the hawaiian beauty's private life.


Nicole performed her latest single off the record, called Pretty. Her X-Factor mentor-mates applauded standing and the audience was well confident with the emotional but energetic performance. 



Not a secret - Madonna's iconic songs

Madonnát az egyik legjobban várt előadóként tartják számon. A pop királynője 15 perces showt ad majd a Super Bowl félidejében. A popdíva ikonikus slágereit adja elő, a Ray of Light-ot, a Vogue-ot, a Music-ot valamint a Holiday-t. A SuperBowl-on debütál majd Madonna új dala, a Gimme all your Luvin, melyet Nicki Minaj-zsal és M.I.A.-vel fogja közösen előadni.
A popdíva vadiúj Interscope gondozásában megjelenő lemeze márciusban várható.


Madonna is one of the most anticipated artist. She will perform at the Super Bowl halftime this week, where she will play her iconic songs: Ray of Light, Vogue, Music and Holiday. The queen of pop will also perform her latest single Give me all your Luvin with special guests M.I.A. and Nicki Minaj. 
The popdiva's new album will be released in March publishing by Interscope Records.

Latest FloRida!

FloRida igazi gyöngyszemmel vette fel legújabb számát. A csodálatos hangú Sia-t hallgathatjuk meg a Wild Ones című új szerzeményben. Sia, egyébként már szerepelt David Guetta remekbeszabott dalában a Titaniumban is.

FloRida recorded a real speciality, the taletned songtress Sia collaborated with the rapper. They recorded Flo's latest single Wild Ones. Sia also worked with the french star DJ David Guetta, she gave her voice to Guetta's Titanium.


 



Real disco-hit by Sophie-Ellis B. and Bob Sinclar

Ezt a zenei csemegét kár lenne parlagon hagyni! Igazi klubsláger lett a francia DJ Bob Sinclar és a brit énekesnő Sophie Ellis Bextor közös száma, a paráználkodásra buzdító F*ck with you. :) Na, persze nem arra buzdít, sokkal inkább táncra, mert ez már megint egy hamisítatlan diszkósláger a franciától. A dalban pedig - Sinclarhez képest meglepő, hogy - Sean Paul is rappel. Legalábbis a blogoló kollégák ezt írják, bár szerintem ez a hang nem Seané.

Should not be left fallow this musical titbit! The french DJ Bob Sinclar recorded clubhit with the british songtress Sophie Ellis Bextor, the song called F*ck with you. This is a real disco hit, that makes you dance. The latest Sinclar composition features Sean Paul, as fellow bloggers writing. But can't recognize Sean's voice, in my opinion: this isn't Sean Paul, or this is just a unfinished version. What do you think?




Diana Vickers makes the boys cry

Már nagyon vártam Diana Vickers új dalát, mert a Boy who murdered love és a Wicked heart is nagyon jó volt. De csalódtam a Music to makes boy cry című új dalban, igazi retrós ritmusokkal indít és lapos  marad végig. Nekem ez túl alter. Mi a véleményetek?

I waited so long for Diana Vickers' new song, because Boy who murdered love and Wicked heart was so good. But after i listened Music to makes boy cry, im dissapointed. It began with retro ryrthms and it's flat till the end. For me it's too weird. What do you think?


Madonna officially signed to Intescope

Szerintem az Interscope lemezkiadó napjainkban az egyik legmenőbb, náluk van Kesha, Lady Gaga, alájuk tartozik a Cherrytree amely egy tucat ígéretes tehetség "otthona". A pop nagyasszonya Madonna is leszerződött az Interscope-pal, úgy hírlik a díva három lemezre írt alá a kiadóval és lemezenként egy millió dollárt kap. Madonna a Warnert hagyta ott az új kiadóért, amely már 25 éve gondozta a lemezeit.
Múlt héten szárnyra kapott a hír, hogy a popsztár a SuperBowl félidejében fog fellépni, illetve, hogy közös számon dolgozik Nicki Minaj-zsal és M.I.A.-val. Biztosan érdekes lesz!

Ahogyan az új album is, hiszen várhatóan nagy átalakítás és zenei újítás vár az 53 éves sztárra.

Interscope is one of the most going labels in the industrie, they got Lady Gaga, Kesha and subsidiary Cherrytree which is home of many promising artists. So the Queen of Pop signed to the label, and sources confirmed the news. The diva signed for 3 album and $1 million per albums. Madonna left Warner Music for Interscope Records, this was her "home" for 25 years. 
Last week news take a wing like Madonna will perform at the Superbowl and she's workin with M.I.A. and Nicki Minaj on a new song. Can't wait to hear the latest Madonna single, which will be exciting. 


Just like the newest record, as she changed her label i think she will change a little bit and her music too. 








Source: Billboard

Sunrise by The Cataracs and Dev

Dev brings us sunrise along with her friends, the Cataracs. I'ts a real cool song. You can ask, who are this guys who discovered Dev for us?
So, this is just two guy from Berkeley Calfironia. Campa and Cyrano making hip-hop and indie pop, and they makin' good! The Cataracs already got 4 albums (from 2006, 2007, 2008 and 2009.), but all of their music were released only in digitally format. The guys recorded a lot of mixtapes and they will release the latest album in March. If we talkin' about The Cataracs i should mention singles like Top of the World, or Like a G6 or even Dev's Bass Down Low. Campa and Cyrano produced loads of great tracks, Snoop Dogg's Wet was produced also by The Cataracs, and they got 50 Cent's latest track Im on it.
So they shared a new video on the vevo, the song called Sunrise and the video featured Dev. Like the song.


Dev napfényt hoz nekünk ebben az esős decemberben és ebben barátai vannak segítségére, azaz a Cataracs. Azt kérditek kik ők?
Ez két srác a kaliforniai Berkley-ből, Campa és Cyrano. Hip-hop és indie-popot gyártanak a srácok és nem is akárhogy! A Cataracsnak eddig négy lemeze jelent meg 2006 és 2009. között évente egy és jelenleg készül a negyedik, amely majd márciusban jelenik meg. Eddig még mindegyik lemez digitális formátumban jelent meg.
A fiúk nem kispályások, hiszen egy olyan őstehetséget fedeztek fel, mint Dev és olyan nagy nevekkel dolgoztak már együtt, mint pl. 50Cent vagy Snoop Dogg. Ugyanis Campa és Cyrano keze benne volt Snoop Wet című dalában, akárcsak Fifty új Im on it című számában.
A fiúk körzeműködtek Dev és a Far East Movement jónéhány dalában is, úgy mint a Like G6-ben vagy éppen az In the darkban.
Megint egy közös dallal rukkoltak elő, melyet a 21 éves kismamával Devvel vettek fel, ez a Sunrise, amelyet ma raktak fel a vevora. Szerintem egész jó és tényleg napfényesen ragyogó ezen a tocsogós decemberi estén!




Kesha's gettin' sleazier

The american pop sensation Kesha released her remix single for Sleazy today. The songtress collaborated with big names from the world of hip-hop like: Lil Wayne, T.I., Andre 3000 and Wiz Khalifa. The Get Sleazier 2.0 is available on iTunes!

Az amerikai popszenzáció Kesha kiadta a Get Sleazy című dalának remix verzióját. A Get Sleazierben olyan nagy nevek közreműködtek, mint Lil Wayne, T..I., Andre 3000 és Wiz Khalifa. A Get Sleazier 2.0 már elérhető az iTuneson is.



Official When Christmas Comes video





Not the best quality but here it is, Mariah Carey ft. John Legend When christmas comes, this is the official version of the clip.

Leona on the stage of X-Factor

Leona Lewis performed her newest single on X-Factor last night. She hit the stage with Hurt which is one of the tracks of her Glassheart EP. Besides tracks: Colorblind and Iris. This is a Christmas EP avaliable now!


The performance is pure and simple. I truly love her voice, she's amazing.





Leona Lewis visszatért a hétvégén az X-Factor színpadára. A Hurt című új dalával lépett fel a brit tehetségkutatóban, amely a pár napja megjelent Glassheart (üvegszív) című EP egyik dala. Emellett még két tracket tartalmaz az anyag: Colorblind (színvaj) és Iris (írisz) címmel.
Az EP egyébként afféle karácsonyi ajándék volt az énekesnőtől - aki amúgy X-Factort nyert - ezt a műsorban is elmondta.

A Hurt-tel való fellépése tiszta és egyszerű volt. Imádom a hangját, egyszerűen tökéletes!



Other Glassheart tracks:



Leona Lewis - Glassheart on Amazon.com

The hardest ever - Will.I.Am

Black Eyed Peas frontman Will.I.Am finally released his brand new video for futuristic hit single T.H.E. featuring Mick Jagger and Jennifer Lopez. 

A Black Eyed Peas frontembere Will.I.Am  végre kiadta új klipjét a T.H.E. című számhoz, melyben Mick Jaggeren kívül még Jennifer Lopez is vokálozik.







Dev - Naked cover revealed

Dev azt hiszem megint egy újabb oldaláról mutatkozik be a Naked című dalban. Amelyben az amerikai énekes-rapperen kívül Enrique Iglesias is közreműködik. A dalt megintcsak a Cataracs hangszerelte, és milyen jól!
Igazi slágergyanús szerzemény. De ez Dev többi dalához képest eléggé populáris. De azért tök jó. Enrique elhanyagolható a dal szempontjából, hiszen a hamarosan anyai örömök elé néző Dev viszi a prímet. Meg amúgy is jobb a hangja.

Dev megosztotta a kislemez borítóját a facebookján, ez látható itt.

Dev shows some new colors of her in the latest single Naked. Which features Enrique Iglesias. The song is produced by the Cataracs, this is a bit popular song, not like her other works. Possible hitsingle. Dev shines in the song, Enrique is negligible. :-P


Dev shared the cover of the single on her facebook. Here it is! 

Lady Gaga on the Ellen Show

Lady Gaga tegnap Ellen Degeneress showjában volt vendég. Naná, énekelt is mégpedig az aktuális dalt a Marry the Night-ot adta elő.Valami futurisztikus balerinának öltözött, nekem tetszik ez a bugyirózsaszín szett azokkal a gyilkos topánokkal! :)

És az újabb zongora kompozícióról nem is szóltam, egy felhőkarcoló, vállra akaszthatós!




Aztán persze interjú is volt, amiben Ellen megkérdezte Gagától, hogy annyira jól játszott a Marry the Night klipjében, miért nem színészkedik is? Gaga azt válaszolta: "Nem vagyok benne biztos, hogy ki kellene próbálnom. Hiszen sohasem kért fel senki meghallgatásra!" :D De, ha felkérnék, biztosan elmenne - tette hozzá.
Gaga-t a Marry the Night klipjéről is kérdezte Ellen. Gaga elmondta, hogy ez volt az első alkalom, hogy egyes-egyedül rendezett klipet. Azt mondta: a klip az életét mutatja, hogy milyen nehézségeken kellett átmennie, amíg elkezdett felfelé ívelni és lett "munkája". Valóban megtörtént, hogy összeomlott idegileg az énekesnő és a kórházból hazatérve hívták az első kiadójától, hogy kirúgták. Lady Gaga azt mondta: dal arról szól, hogy nem küzdesz a sötétséggel az éjszakával, hanem "házasságra lépsz" vele. A videó pedig arról, hogy küzdj azért, amire büszke vagy!
Természetesen a fotókönyv is szóba került, az énekesnő nem azt akarta, hogy róla szóljon a könyv, hanem egy ajándékot akart készíteni a rajongóknak - mondta Ellennek, aki egyébként szerepel a könyv egyik képén is, amint Gaga-val a liftben beszélgetnek a tavalyi Grammy átadón.
Hamarosan ismét turnézni kezd az énekesnő, Ellen szerint a legtöbb művész alig várja, hogy egy turné után pihenhessen Gaga meg alighogy abbahagyta a világjárást máris újrakezdi. De az énekesnő azt mondta erre, hogy ő már alig várja! Mert ez sokkal másabb mint koncertezni, ilyenkor "hajléktalan". Ellen erre vetette fel, hogy akár vehetne magának mindenütt egyet amerre jár. "Igen tudom. - válaszolta a szupersztár - Olyan, mintha vándorcigány lennék....És igen vehetnék útközben házat, mert popsztár vagyok és bármit megtehetek. De, akkor nem tudnám milyen csekket fizessek be." - tette hozzá viccesen az énekesnő, aki szerénységéről ismert! :D:D:D:D
 Ellen szerint: sok pénz, sok bajjal jár.
Milyen bölcs! :)




Lady Gaga appared last night on the Ellen Show, where she performed her actual single Marry the Night. As she was dressed like a futuristic ballerina. I loved that look with the pink panties clothes and the killer shoes. Oh and don' forget about the latest piano style! A skyscraper! :D

Before she hit the stage also interviewed by Ellen, she talked about acting, the Marry the Night which was her first own directed video and the new tour and off course her book, which was made for the fans! 

Check out the videos above!

Rihanna in Budapest - videos

Fotó: MTI
Meglepő, de magyar rajongói csupa pozitív kritikával illetik Rihanna budapesti koncertjét. Hogy miért meglepő? Láttam már jónéhány koncertjét, és gyakran, sőt az esetek 70%-ban hamis. De, amit látok az az, hogy minden Riri fan, aki ott volt: el van ájulva a szupersztár showjától.
Egyesek szerint, egy énekesnő sem ér fel Rihanna-hoz, annyira jó énekes és kedves, meg közvetlen a közönségével.
A színpadkép csodálatos volt, az első videóban énekli a Love the Way you lie-t, egyszerűen remekül.
Aztán átvált az Umbrella-ra és a We found love következik, igazi slágerparádé! :D
A szőkére festett énekesnő állítólag nagyon vidám volt, az erejéből még némi dobolásra is futotta a koncerten. A dobverőket pedig bedobta a közönség soraiba! Aztán jött a kedvencem a Run this Town - mekkora dal az, apám!!! :D