Madonna's new song


Madonna kiadta új dalát, melynek címe Girls Gone Wild. Hát hogy is mondjam, nem kaptam fel a tánccipőmet! A pop nagyasszonya azért odatette magát, tapsot neki!


Madonna released her latest single of the upcoming M.D.N.A. album called Girl Gone Wild. Well, guys i did not put on my dancing shoes.... But Madonna did it again, and tried hard...so make some noise for her! 





Pitbull live performance NBA All Star Halftime show

Happy monday, my Buddies! This is my monday gift to y'all!



Finally!!!! Birthday cake FULL!

Finally she released the full version of Birthday Cake. And Rihanna collaborated with ex-boyfriend Chris Brown! Gosh, it's awsome!!!!!!



Végre kiadta Rihanna a Birthday cake teljes verzióját! Pontosabban egy remix változatot tett közzé az énekesnő, amelyben exbarátja - a keményöklű - Chris Brown működik közre. Mondjuk Riri túl sok újdonságot nem vitt a dalba azontúl, amit már ismertünk a Talk That Talkra felkerült részletből. Inkább Chris az, aki teljessé teszi a dalt.








Whitney Houston's funeral

Tegnap végső búcsút vettek hozzátartozói Whitney Houston amerikai énekesnőtől, miután múlt héten 48 éves korában elhunyt. A találgatásokkal ellentétben, Whitney xanaxot vett be és arra jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott, ez okozta halálát, nem pedig fulladás.
Tegnap egykori templomában a baptista Új Remény templomban, szülővárosában Newarkban búcsúztatták el a legendás énekesnőt. A tragikus halált halt énekesnőnek olyan csodálatos slágereket köszönhetünk, mint a Greatest Love of All vagy az I will always love you, One moment in time. A sort még hosszan lehetne folytatni, hiszen 6 nagylemeze jelent meg és 53 kislemeze.
A szertartáson Alicia Keys is részt vett, aki saját dalát adta elő és ajánlotta Whitneynek, akit barátnőjének és mentorának nevezett. Egykori filmbéli partnere Kevin Costner is részt vett a szertartáson és beszédet is mondott: "Whitney ma hazatért, oda, ahonnan minden elindult." - mondta Costner, aki még beszélt arról is, hogy mi a közös benne és Whitneyben. Hát nem sok minden, erre jutott, csak annyi, hogy ő is baptista templomba járt. Aztán emlékezett a közös forgatásra is.
Clive Davis, Whitney egykori producere és mentora is megemlékezett a nagyszerű énekesnőről. "Whitney sosem volt arrogáns, mindig hálás volt és megbecsülte az embereket." - mondta Davis. Ott volt Stevie Wonder és R.Kelly is, no meg Mary J.Blige, Roberta Flack. Úgy volt, hogy Aretha Franklin is fellép a búcsúztatón, de megbetegedett s ezért le kellett mondania. Sokat emlegetik a felszólalók Cissy-t, aki nem tudná, ő Whitney édesanyja, pont szemben lánya koporsójával az első sorban foglalt helyet.
Miközben Whitney koporsóját kivitték a templomból, legeslegnagyobb slágere szólt, az I will always love you. A képsorok megnézése közben az jutott eszembe, hogy Whitney sosem hal meg igazán, hiszen a dalaiban él tovább. A másik ami megfogalmazódott: ahhoz csodának kell történnie, hogy egy ilyen nagyszerű hang a földre szülessen. Sokan szerették és sokan felnéztek rá, a rajongók a temetése után pedig úgy érezhetik, ők is ismerték Whitney-t, hiszen nagyon sok barát mesélt róla milyen ember volt ő. És abban mindenki egyetértett, hogy Whitney Houston egy csodálatos tehetség volt és nagyszerű ember. Ezért sem a halála miatt sírtak az emberek a temetésén, hanem a csodás életét ünnepelték.

Friends, family members and fans said goodbye to the fantastic singer Whitney Houston yesterday, in New Jersey Newark, where she grew up. The service was beautiful and held in the baptist church New Hope. Alicia Keys, Kevin Costner, Clive Davis and Stevie Wonder shared their thoughts with the audience about the wonderful Whitney. Who passed away last week at the age 48, left behind her the amazing music in it she always stays with us. 
They celebrated her amazing life, and mourned a wonderful human.


Katy Perry shoots a new vid

Oh my, oh my! There is a photo (watch below) circulating on the internet about Katy Perry! According to sources she's standing besides soldiers while shooting the video for new single Part of me. The breakup anthem is actually number one on iTunes chart, and dominating since her powerful Grammy award performance.
Katy didn't spoked about the song, but she don't have to. We understand the message of the song: it disses her ex-hubby...
Poor Russel, it might be hard for you... :-/ (rumour has it, he called her after the revenge performance....)


Megjelent egy fotó a neten, amelyen Katy Perry látható, amint a Part of me forgatásán vesz részt (fotó alul). Katy állítólag egy katonai színezetű klipet forgat a paprikás hangulatú új nótához. Amely egy hét alatt felküzdötte magát az iTunes lista élére. A dalról eddig még nem nyilatkozott az  énekesnő, de talán erre nincs is szükség, hiszen annyira nyilvánvaló az üzenete!
"You chewed me up and spit me down...." - megrágtál és kiköptél.  "This is the part of me, and you're never gonna take away from me" - Ez is én vagyok, és ezt soha nem veheted el tőlem. A legizgalmasabb rész az átkötés, így hangzik: "Now look at me i’m sparkling. A firework, a dancing flame. You’ll never put me out again. I’m glowin’...." Nézz meg jól, ragyogok. Tüzijáték, táncoló láng. Sosem tehetsz ki annak ismét, parázslok! "So you can keep the diamond ring. It don't mean nothing anyway. In fact you can keep everything!" Úgyhogy megtarthatod a gyémántgyűrűt. Nem jelent semmit sem. Valójában mindent megtarthatsz! - Mint tudjuk a két celebritás házassága azért ment tönkre, mert habár házasok voltak, nem látták egymást. Ez elég érthető indok.
Szegény Russelnek most nagyon nehéz lehet, azt beszélik a nevezetes Grammy fellépés után többször is hívta  Katy-t, de az énekesnő nem válaszolt a telefonjaira. Na, de ha az ember összeházasodik egy világsztár popénekessel, azért arra lehet számítani, hogy a szakítást a másik fél meg fogja énekelni. Nem?!


Part of me videoshoot!

Video of the week: Ni**as in Paris

Egy hete jelent meg Jay-Z és Kanye West közös számának klipje a Niggas in Paris-nek és máris hatmilliónál többen látták a youtubeon. Ez azért nem semmi!
Hozzá kell gyorsan tennem, a szám óriási! A kétnagyágyú csak úgy szórja a rímeket, abban a három percben, amíg az új raphimnusz taktusai szólnak. No, és a videó sem kutya! Ez egy igazi iskolapéldája annak, hogyan lehet blődegyszerű képekből mesteri utómunkával legendás alkotást készíteni! Merthogy itt erről van szó. Halál egyszerű képekkel operált a klip rendezője, de a fények, a vágás, az effektek és persze a zene összhatása annyira mozgalmassá teszik az egészet, hogy kénytelen vagy figyelni. Próbáld csak ki!

After one week Jay-Z and Kanye West's common song Niggas in Paris was viewed over 6 million times on youtube! That's great! It must be added, that the video is a masterpiece and the song too. This is a clear example for how to do great videos with ridiculous simple pictures. This video contains very, very simple shots. But the post production: cuts, effects etc. expands the video with this attractive, fast and vibrant look. And you feel like, have to focus on the clip, in every single seconds. Just try it!




Skylar Grey official video for new song

Here is the official video for Skylar Grey's and Kaskade's common song Room for happiness ice mix. This is so perfect like the fire mix. Guys, im really fell in love with this one! It's so deep, so smooth so perfect!

Megérkezett a Skylar Grey és Kaskade által elkövetett Room for happiness ice mixének videoklipje is. Ez is annyira tökéletes, mint a fire verzió. Imádom ezt a dalt!



Bob Sinclar rocks the world!


Két kérdés fogalmazódott meg bennem a klip közben: 1; Minden franciá DJ-nek egyforma a feje? 2; Hol van Pitbull? És az már mennyire vicces, hogy a csajt szitakötőnek hívják?! :D XD (Dragonfly=szitakötő)

Egyébként a dal Bob Sinclar utóbbi munkái közül magasan kiemelkedik. Modern hangzás, sztárok (Pitbull, Fatman Scoop) és persze Bob Sinclar maga! Mi más kellene még ahhoz, hogy a Rock the boat sláger legyen?! Szerintem semmi, az egyik legjobb - ha nem a legjobb - Bob Sinclar nóta.


Two questions formulated in my mind while i watched the video: 1; All the french DJs got the same face? 2; Where in the hell is Pitbull? Seriously! And how funny is the vocalists name, Dragonfly! Hilarious! :D XD


Anyway, the song is pretty cool! Bob Sinclar is one of my favorite DJs and this is his best song in the last few years - or ever. The sound is very powerful and modern, he got superstars on his side (Pitbull and Fatman Scoop, who yells like a lion) plus: here is Bob Sinclar himself! What else this Rock the boat needs to "kneeling" the world?! Nothing! 

Shakira: Hot beats in the winter

Shakira következő kislemezdala az Addicted to you lesz, amely szintén a Sale el sol című lemezen található. Nem egy nagy durranás, de latinos és vidám kis dalocska. Megvan rá az esélye, hogy sláger lesz belőle.

Shakira will release Addicted to you as her next single of Sale el sol. It isn't a big song, latino as well and happy. There is a chance to be a big hit.




Brandy and Monica live

They recorded a new duet after 14 years. Yeah, guys, Brandy and Monica are together again! :) The two Grammy award winning artist recorded first The boy is mine, it became a smash hit worldwide and still one of the best lovesongs ever! Now this two talented women did All belongs to me, which is a little bit happier than their first song. Watch them perform the new single at the Late night show with Jay Leno! (Do you see the t-shirt what Monice wears?)

14 évvel ezelőtt adták ki első közös dalukat, s most ismét együtt vannak! Brandy és Monica a Boy is mine elsöprő sikere után szólókarrierbe kezdtek, nem is értem miért, mert együtt annyira sikeresek voltak, de külön-külön már nem volt olyan átütő a siker. De most közel másfél évtized után ismét összeállt a két pacsirta, és felvették az All belongs to me című dalt. Amely kicsit pörgősebb, mint a Boy is mine volt. Nézzétek a lányok fellépését Jay Lenonál. (Látjátok, milyen póló van Monican?)


Dev update: In my trunk

Tartoztam nektek ezzel az új Dev klippel, melyet az In my trunk című dalhoz készítettek. Ez is a The Night The Sun Came Up című lemez egyik gyöngyszeme, szó szerint gyöngyszeme, hiszen nekem az egyik kedvencem a dalok közül.

Elég érdekes klip készült a dalhoz, de ne csodálkozzunk, hogy Dev a csomagtartóban ücsörögve énekel. Hiszen az in my trunk azt jelenti, a csomagtartómban. Eléggé beteg egy klip!

During the interview
Van egy másik videónk is, amelyben Dev a Grammy színfalai mögött adott rádió interjút. Beszélt arról, hogy napi négy órát dolgozik a stúdióban, ilyenkor nagyon hiányzik kislánya. Pár szót szólt arról is, hogy az új single-jének egy verziójában T-Pain is vendégszerepel Enrique mellett és Dev nagy  T-Pain fan. S, habár a Grammy estéjén és a színfalak mögött adott interjút az énekesnő, mégsem maradt a gálára, hiszen sietett haza családjához. Micsoda dolog! :)


I owed you with this video: Dev's In my trunk. This is one of the "pearls" of her debut album The Night The Sun Came Up. I literally mean pearl, because this was my favorite of the album. The video is sick!


Dev was interviewed this weekend at the backstage of Grammy's, she talked about being mom, work with Enrique and how she started her carreer!






Dev at the Grammy's

Zséda - Legyen úgy!

Ha valaki lemaradt volna róla - mint én - akkor íme itt van a teljesen megújult Zséda legújabb klipje és dala a Legyen úgy! Az énekesnő egészen szexire vette a figurát és egy igazi dance slágert hozott össze nekünk.
A videó Indián keze munkáját dicséri és szerintem fantasztikusan jó lett! Főleg a pillangós rész, nézzétek csak!







Rihanna - New single updates

MTV just added that Rihanna's full version of Birthday cake will be released this week! She will shoot a video and have a guest star in it. But we still don't know who is! So eeeeeeexcited! :D


Az MTV nemrégiben adta hírül, hogy a héten megjelenik Rihanna Birthday Cake című dala. Persze ez egy újragondolt és teljes verzió lesz, amelyhez klip is készül és egy meglepetés vendég is részt vesz benne. Azt még nem tudni, hogy pontosan ki. Úúúúúúúristen! :D


Skylar Grey premiered new video

Skylar Grey and Kaskade premiered their video for new single Room for happiness.

Skylar Grey és Kaskade ma tette közzé közös videoklipjét, mely a Room for happiness című dalhoz készült.










Here's Katy Perry's new song

Katy Perry premiered her brand new single at the 54th Grammy Awards. Part of me is a typical Katy Perry song, and i like it sooooo much!


Katy Perry a Grammy gálán mutatta be először új dalát. A Part of me egy tipikus Katy Perry dal, amit én személy szerint imádok!


V'day music - Cassie: King of hearts

Bombshell Cassie premiered her comeback single and video King of Hearts on Valentines day! The single is pretty cool, a real clubhit! And it's so good to hear her after a couple of years silence. She's looking gorgeous and sounds well good!


Cassie Valentin napon jelentette meg új videoklipjét visszatérő dalához a King of Hearts-hoz. A dal nagyon jó, igazi klubsláger lehet! És annyira jó őt hallani végre annyi évnyi hallgatás után. Nagyszerűen néz ki az énekesnő és jobban hangzik, mint valaha.


Adele post

Last nights big winner was Adele, who received 6 Grammy awards in the category of record of the year, album of the year, Song of the year, Best pop solo performance, Best pop vocal album and Best short form music video! Such an amazing success! She hit the stage first time after her vocal cord surgery, and sounded like heaven! And she also looks stunning, just like in the latest issue of Vogue magazine on the photos of Mert Alas and Marcus Piggott. 



A tegnap este legfényesebben ragyogó csillaga kétségkívül Adele volt. Az ifjú tehetség hat kategóriában utasította maga mögé a szakma nagyjait: az év felvétele, az év albuma, az év dala, a legjobb pop szóló fellépés, legjobb pop vokál album és a legjobb videoklip kategóriákban ítélték neki az aranygramofonokat. Adele először lépett színpadra hangszálműtétje után és mondhatom, nyoma sincs a betegségnek! És az énekesnő remekül néz ki, csakúgy mint a Vogue magazin legújabb számában. Adele csak úgy ragyog Mert Alas és Marcus Piggott képein.

Annak ellenére, hogy az énekesnő, nem a hollywoodi divat híve és nem fogyott csontsoványra a hírességgé válás kedvéért szuperül néz ki, sőt!


SOURCE

Grammy Performances

Last nights performances at the Grammys! Nicki Minaj, Chris Brown, David Guetta, Chris Willis, Lil Wayne, Foo Fighters, Deadmau5, Bruno Mars. And the big winner of the night Adele, who received six awards. Also here is Jennifer Hudson's Whitney Houston tribute (she passed away saturday afternoon at age 48). There was an amazing performance of the blue haired Katy Perry. She sang he hit E.T. and new little bit rock and roll tasted single Part of me. It sounds like a message to her ex husband.... I was so happy to see Alicia Keys perform, i think she is a great artist, a wonderful singer, she's one of my favorites. 
Foo Fighters received 5 Grammys and hip-hop superstar Kanye West also won 2 awards of his hip-hop anthem All of the lights. Skrillex dominated in the dance category, no Grammys for Guetta. 

A hat Grammy díjat nyert Adele-nek a Rolling in the deep után állva tapsolt az aréna, de szerintem az est csúcspontja az volt, amikor Jennifer Hudson elénekelte az I will always love you című Whitney Houston slágert, amellyel a 48 évesen elhunyt énekesnő emléke előtt kívánt tisztelegni. (Hihetetlen, hogy Whitney meghalt.... ). A videók közt megtaláljátok, David Guetta, Chris Brown, Katy Perry fellépését is. Katy úgy néz ki, mint törpilla ezzel a kék hajjal. Előadta új dalát a Part of me-t, amely szerintem erősen üzenetjellegű az exférjének címezve. De Bruno Mars, Deadmau5, Foo Fighters és Nicki Minaj is megrengették a házat. Hogy csak néhányat említsek a legjobb fellépésekből.
A Foo Fighters volt az est másik nagy befutója, a srácok öt díjat kaptak. Aztán a hip-hop szupersztár Kanye West is örülhetett, hiszen két díjat is kapott rap himnusza az All of the lights. A dance kategóriában a Skrillex vitte haza a gramfonokat, Guetta az idén (ahogy Gaga is) hoppon maradt.

Rihanna's performance @grammy's w Coldplay

Rihanna hit the stage last night and joined by the Coldplay. They performed their duet Princess of China at last night's Grammy awards!




Compact Disco is Hungary's contestant for ESC

Ahogyan arra számítottam, a Compact Disco fogja képviselni kishazánkat az idei Eurovíziós Dalversenyen Bakuban, Azerbajdzsánban. A májusi megmérettetésre 20 jelentkező közül választották ki a nézők, vagyis mi a stílusában összetéveszthetetlen elektronikus zenei formációt. A srácok, a direkt erre az alkalomra írt dalukkal a Sound of hearts-szal mennek a kontinens-megmérettetésre!
Azt gondolom: büszkék lehetünk a magyar versenyzőnkre!
És íme a tegnapi performansz!


As i expected, Compact Disco is Hungary's ESC contestant! The TV viewers - that are us - picked the unique band to represent our country in Mai at the Eurovision Song Contest in Baku! That is so cool! They are unique and got unmistakeable style and sound. We can be proud of our contestant. They will play Sound of our hearts!


Here is last nights performance, (including Kati Wolf as one of the members of the jury).


Facebook update!

I am no longer a profile, a person or smthg like this. I created a brand new page on facebook, where will i post all the updates about the blog. You can find the official MusicWorld page here! Enjoy, and LIKE it! 


Hamarosan megszűntetem a facebook profilomat, hiszen készítettem egy oldalt a blognak. Ezentúl a jobb oldalon látható facebook logóra kattintva az oldalt éritek el, és nem Jessica profilját. Az új és hivatalos Music World facebook oldal ide kattintva érhető el. Nézzétek és LÁJKoljátok!

Cassie's comeback

Do you remember who she is? Yeah, Cassie, she is or was (i really don't know right now) Diddy's girlfriend. She recorded 2000's monster r&b hit Me and you, Long way to go! And she is definetly gorgeous! Cassie's latest single King of hearts will be released on Valentines day, but some watchful fans leaked it, and cruisin' around the world! The song is quite good, produced by J2. 


Cassie also released a trailer for the video, because - yessss! - they shot a video for the song. And after i watched the trailer i can say: it will be superrrrrsexy!
Check it out!


Emlékeztek rá, ki is ő? Cassie, igen, ő az aki elénekelte a kétezres évek legnagyobb r&b slágerét a Me and you-t, ő Diddy barátnője (vagy csak volt, ki tudja már követni..). Az énekesnő régóta dolgozik egy új lemezen, de eddig mindig eltolták a megjelenés dátumát. Most végre egy új, hivatalos kislemezzel rukkol elő. A hírek szerint valentin napra tervezte a King of hearts megjelenését, de egy szemfüles rajongó nyilvánosságra hozta azt. A dal igazi clubsláger lehet, hiszen nagyon dances és nagyon modern hangzású. J2 volt a producere és lám, nagyon jó munkát végzett.

Napvilágra került a hivatalos videoklip - mert igen az is lesz - trailere. Amelynek megtekintése után elmondhatom, hogy szuperszexi videoklip készült a szuperszexi dalhoz!
Nézzétek!

What the hell is that? - FloRida's new video

As i expected, the video is very similar to his Good feeling clip and the song too. Just the singer isn't the same. I love the song, i like Flo's music, but this not enough for me.
Partytime in Dubai, hanging out with some hot chicks, Flo skydiving in tandem (how f*ckin hilarious), and showing of his giant jewelery....lame.


What do y'all think about Wild Ones???

Ahogyan vártam, semmi különös nem lett FloRida Wild Ones videoklipje. Sokban hasonlít a videó a Good Feelingre és a dalok is nagyon egy kaptafára készültek. Én szeretem ezt a dalt, meg Flo munkásságát is, de ez már nem elég, ahhoz hogy mondjuk, megvegyek egy FloRida lemezt. Meg mi ez a videóklip: egy kis bolondozás Dubaiban, csajozgatás és a két méteres FloRida tandemben ejtőernyőzik?! Eléggé nevetséges! Nem igaz, hogy nem volt senkinek a fejében egy sztori, amit meg lehetett volna valósítani. És Sia-t miért nem lehet látni, Flo Rida klipjeiben mindig a női énekesek háttérbe szorulnak (láthatatlanok) a gigaméretű Flo meg orrba-szájba csajozik és villogtatja a fuxait! :P

 Mi a véleményetek az új dalról???


Skylar Grey&Kaskade - Room for happiness

Már jó előre beharangozta az amerikai énekesnő soron következő duettjét, napjaink egy legfelkapottabb DJ-vel Kaskade-dal. A Room for Happiness című dalnak létezik egy Fire és egy Ice official remixe. Ez utóbbi egészen lassú, melankolikus, míg a másik verzió sokkal pörgősebb tempójú. De valójában teljesen mindegy melyik hallgatja az ember, mert Skylar Grey egyedi, senki máséval össze nem téveszthető hangja élvezetessé teszi mindkét verziót!

Skylar Grey has been told in advance her latest duet with the famous DJ and producer Kaskade. Room for Happiness was released this week, got two version Ice and Fire. Ice is very slow, and smooth, but Fire is more dancy and uptempo. No matter which version you're listening Skylar's unique voice increases the light of the music! 


Pixie Lott live

Photo via Facebook
Pixie Lottról már egy ideje nem sokat hallottunk, legutóbb a Bright Lights kapcsán említettük őt. A napokban közzétett egy videót facebookján, amelyen az in demand nevű rádióműsorban az All about tonight című dalát énekli. Egy szál zongora kíséretében, teljesen élőben nyomja az énekesnő!
A dalt egyébként Brit Awardra jelölték, a legjobb dal kategóriájába. A szavazás Pixie bejegyzése szerint holnap zárul.

We haven't heard about Pixie Lott for a while, last time apropos of Bright Lights. The british singer just shared a video on her facebook page while she's singing her hit single All about tonight live. Pixie performed the song with the accompaniment of one piece piano and off course live. 
The song is nominated for a Brit Award in the category of best song. The voting will be finished tomorrow. 

New performers @Balaton Sound

5 new names are announced for this year's Balaton Sound Festival. Carl Cox, Gossip, one part of the Swedish House Maffia Steve Angello and Example will burn the stage in Zamárdi. Avicii will open the 4 day long electronic music festival in Hungary!


5 új fellépő nevét osztotta meg ma a Balaton Sound szervezősége. Carl Cox, Gossip, a Swedish House Maffia egy negyede vagyis Steve Angello és Example koncerten tombolhatnak majd a partyarcok. Az idei négynapos őrületet pedig Avicii nyitja meg!

Viva Starr latest China Tour dates


Viva Starr just announced the latest dates of her current China Tour. She will perform on 10th February in Shenzen, 11th February Shanghai, 14th February Hang Zhou, 17th February Bejing, 19-20th February Wen Zhou, 23rd Zong Shan, and 24-25th February in Chang Sha! Can't wait to see the live videos and latest photos of Viva!

A kínai fővárosban is fellép februárban Viva Starr! Nemrégiben tette közzé az énekesnő jelenleg is zajló kínai turnéjának újabb kilenc állomását. A magyar énekesnő többek között ismét koncertet ad Shanghaibam, de Pekingben is tiszteletét teszi.

A teljes lista megtalálható itt! És persze itt alább is!

02.10. Shenzen
02.11. Shanghai
02.14. Hang Zhou
02.17. Peking
02.19. Wen Zhou
02.20. Wen Zhou
02.23. Zong Shan
02.24. Chang Sha
02.25. Chang Sha

Wild Ones video premieres tomorrow

Holnap debütál FloRida új videoklipje és új dala a Wild Ones, melyben az a Sia  működik közre, aki már Guettanak is vokálozott. Flo legutóbbi kislemeze a Good Feeling nagyon nagy siker lett, habár az eredeti Etta James dalt feldolgozta Avicii is. Egyesek szerint FloRida verziója, sokkal "bulizósabb". Akárhogy is legyen, a Wild Ones ugyanazt a szisztémát követi, mind hangszerelésében, mind stílusában, de még a klipben is nagyon hasonlít a két dal. Csak nehogy elkezdje Flo saját magát másolni, mert ez egy ideig kifizetődő, de egy bizonyos dalmennyiség után rohadt unalmas!

Wild Ones is FloRida's next single and latest video, which will be premiered tomorrow. The song features Sia, who recently singed for David Guetta too. "Only One Flo's" biggest hit in the last months was Good Feeling, altough Avicii also recorded a song with Etta James' (R.I.P.) chorus, but some of my friends said: Flo's single Good Feeling is more party-hard than Avicii' Levels. Anyway, Wild Ones is very, very similar to Good Feeling.  I think, the insturmentation, style and off course the video too. I hope, he's not gonna repeat himself in the future. Becaus this can be rewarding, but after a small mass of songs is very, very boring! 

Lady Gaga announced first tour dates!



Lady Gaga just posted a few minutes ago the first tour dates of her upcoming Born This Way Ball tour! She gonna run Singapore, Melbourne, Sidney and Hong Kong down. Check out the full list! 

Lady Gaga most tette közzé a közelgő Born This Way Ball turné első turnédátumait! Gaga térdre kényszeríti többek között Hong Kongot és Szöult is! Nézzétek meg a listát!

SOURCE



New Alexandra Burke video

Alexandra Burke a napokban jelentette meg új dalát, amelynek címe Elephant. A dal szakít Alexandra eddigi stílusával, eléggé dances. Mondjuk ez annak köszönhető, hogy az amerikai kolumbiai DJ Eric Morillo is hozzátette, amit csak hozzá tudott tenni. Mindenesetre jó egy új dalban hallani az énekesnő hangját!

Alexandra Burke released her latest video for new single Elephant in this days. She broke with her style, because this single is a dance song, off course Eric Morillo left the trace of his hand on Elephant. The colombian-american DJ collaborated with the talented X-Factor winner, and they done an excellent work.


Viva Starr's shining in China

photo via Facebook
A magyar lány, aki meghódítja Kínát - adhattuk volna ezt a címet is ennek a postnak! Hiszen Viva Starr kínai turnéja hatalmas siker! Olyannyira, hogy még a hírekbe is bekerült, hogy a magyar lány Sanghajban lép fel, vagyis csak lépett fel. Hiszen az erről készült fotói már felkerültek a világhálóra.(Rövid szőke hajjal!)
Viva kínai rajongói úgy fogadták őt, mint egy igazi világsztárt: nagyon jó a közönség és hatalmasak a bulik. Az Akon kiadójának égisze alatt tevékenykedő énekesnő eddig négy fellépésen van túl, legutóbb Kína egyik legjelentősebb nagyvárosában Sanghaiban lépett színpadra.
A turné további állomásai még nem ismertek, amint van infónk róla, közöljük!

The hungarian girl, who conquers China - this could be the title of this post. Because our gal' Viva Starr is currently on tour in China. She has an excellent reception in the far eastern country. Her chinese fans are awsome, and the shows are real success. She already has over four performances, last time in Sanghai. The audience is cool, and the party is crazy. You can find the pictures of the performances on her facebook page and here is a video, which features Viva: just like a rising superstar! :D
We still don't have information about upcoming tour dates, but as it turns out will post it!


VIDEO LINK

Don't forget to follow her on twitter and on facebook!

The Kiraly's performed Untried

Király Linda felejthetetlent énekelt a hétvégén az M1 dal című műsorában, ahol tovább is jutottak a "három Királyok" Untried című dalukkal az Eurovízió következő válogatójába. Úgyhogy végül is már csak egy hajszál választja el őket attól, hogy megmutassák Bakuban, hogy mennyire tudnak a magyarok! Viktor és Ben közreműködése elhanyagolható volt a színpadon, Linda eleve meghökkentően nézett ki és amikor meg előkapta azt a gitárt... :O Anyám, zseniális volt!

Linda Király was great this weekend at the Eurovision Song Contest pre selection, where the Kirals performed Untried. They are in the next round of the competition and they must take one more step for the ESC participation. Linda was great, but her brothers were forgettable.Her hair was well done, and lil' bit scary, but i love it! Awsome! :)


Madonna @Superbowl

12 perces gigafellépésével szórakoztatta a nagyérdeműt Madonna tegnap a Superbowl félidejében. Az egész világ várta már a popdíva visszatérését jelentő fellépést, amelyen nem hazudtolta meg magát az 53 éves sztár.
Már a belépője is mutatta, hogy monumentális performanszra van kilátás. A showt a Vogue című slágerével kezdte, aztán jött a Music című slágere, amely közben 20 éveseket mehazudtoló mozdulatokkal perdült át kézen az egyik táncosa hátán! :O
Kis Party Rock Anthem is belefér a Madonna showba, de szerintem jó kis trió az LMFAO és Madonna.
Aztán jött az, amire mindenki várt, az új sláger a Give me all your luvin Nicki Minaj-zsal és M.I.A.-vel. Ami egyben a dal ősbemutatója is volt! :D Minél többet hallgatom, annál jobban tetszik...
Aztán bevonult Cee-Lo-Green is... :D Nagyon viccesen nézett ki, aztán következett az ikonikus Like a prayer! Egy óriási gospelkórus a háttérben és Cee Lo Madonna jobbján és ezzel a monumentális dallal ért véget a SuperBowl show. Megérte várni rá!

Madonna rocked the stage last night @Superbowl halftime, while she performed her biggest hits Vogue, Music, Like a prayer and also her latest smash hit Give me all your luvin. The performance was incredible and awsome. She looked stunning, danced like a 20 year old chick (actually she looks so...) and the crowd went crazy! Nicki Minaj and M.I.A. joined her on stage while she performed Give me all your luvin, first time ever! And LMFAO also hit the stage, they performed Sexy and i know it with the queen of pop and Cee Lo Green also popped up. They singed Like a prayer together, and a gigantic gospel choir were on the stage too. It was awsome, was worth to wait.


Newcomer: Delilah

UK's latest and best export "article" is Delilah! This supetalented young lady sings like a syren, is creative songwriter and looks stunning. Her unique style is a real gift in today's music. She represents the multicultural envivorment where she grew up. Her father died 10 years ago, that was the time when Delilah started to create her own music using experiences of love and death. She still don't have official album, her first big thing is 2-4 am mixtape with the masterpieces like Never be Another, Love u so, Closer and Gospel. According to the youtube account information, her first album will be released soon, titled as From The Roots Up. Can't wait! Her first mixtape is available on her website, you can download it for free! And trust me, it's worth! 


A britek legújabb és legjobb exportcikke egy Delilah nevű fiatal lány. No ez azért gyenge lábakon áll, hiszen ő egy csodálatos, ifjú zeneszerző-énekesnő, aki mostanság első lemezének kiadására készül. De az éhes rajongószájakat betömendő előrukkolt egy 8 trackes mixtape-pel, melynek címe 2-4 am. Delilah igazi üdítő változatosság, a mai mainstream zenében, hiszen egyedi stílusa, kreativitása és tagadhatatlan tehetsége kiemeli a sorozatgyártású sztárocskák közül. Zenéjén hallatszik annak a multikulturális környezetnek hatása, amelyben felnőtt. 2002-ben elveszítette édesapját, ekkor kezdte el felhasználni a szerelem és a halál közelsége miatt szerzett tapasztalatait saját zenéje elkészítéséhez. A youtube csatornája szerint, hamarosan érkezik a nagylemez, amely a From roots up címet fogja viselni (a gyökerektől fel). Kíváncsian várom. Első mixtapje ingyen letölthető Delilah hivatalos honlapjáról! Higgyétek el, megéri! ;)





The biggest music innovator is back! - Madonna

Végre, végre megjelent Madonna vadiúj klipje a Give me all your luvin című dalhoz. A klip elején az alábbi feliratok olvashatóak: "a rajongók híressé tehetnek, egy szerződés gazdaggá tehet, a sajtó szupersztárrá, de a szeretet az amitől igazi játékossá válhatsz!" Madonna velős gondolatai, egy meglepően könnyed stílusú szám előtt. És nem ez az egyetlen paradoxon a klipben.
Nem meglepő, hogy folyamatosan amerikai focistákat látni a videóban, akik ide-oda rakosgatják Madonnát, sőt a testükkel védik a popdívát, ha kell! Már a klip elején kijátszotta az énekesnő az elmúlt évek egyik kedvenc Madonnával kapcsolatos témáját, az adoptációt. :) Ügyes húzás!
De egy jelenetben láthatjuk a pop nagyasszonyát Marilyn Monroe stílusban is, no és Nicki Minaj meg M.I.A. is hasonlóan van felöltöztetve. Őket még egyszer ki kell emelnem, hiszen nagyon sokat dobnak a dalon, egyébként unalmas és monoton lenne a nóta. (ja, és Nicki adidas logós bodyja, külön 10 pontot érdemel)
A dalt korábban már hallottam, de nem lett a szívem csücske. Azonban a klip megtekintése után, a véleményem gyökeresen megváltozott!
Madonna, habár már nem 20 éves, csodásan néz ki és még mindig tud újat mutatni, ahogyan teszi ezt már közel 30 éve!

Finally, finally Give me all your luvin video has arrived! Oh, my God, this is so awsome! It's not surprise that american football players are buzzin in the video, they bringing Madonna and even they defend the 54 year old diva with their own body, if it necessary! :D She played her adoption card in the begging of the video. Smart move! :)
In another scene we see her as Marilyn Monroe or as the young Madonna. Nicki Minaj and M.I.A. looks just like her, with blonde hair and retro clothers. Oh, and i have to tell this two female innovator makes the song interesting. Without Nicki and M.I.A. it would be boring and monotonous! (and Nicki's adidas body is mind blowing)
I heard the song before, but didn't caught me. Untill i saw the video! It's a masterpiece! And we have to admint: Madonna looks still stunning, even she isn't 20 year old no more. She's still a big innovator and can make new waves just like she does it since almost 30 years long.