The Good Girl - Carrie Underwood updates

Carrie at the Grammy's
Carrie Underwood revealed the first single of her upcoming Blown Away album (out on 1st May) a few weeks ago, and she already shot a video for Good Girl. In the video she shows off her dark and bright side, really cool! I like her shoes in the last scene, oh Gosh! :D
Today she revealed the first ever live tv performance with the fantastic country-rock hit. Carrie will be on stage with the good advice for every good girls tomorrow at the 47th ACM awards in Las Vegas. Actually she will open the night, with this energetic and powerful song!

And for sure, she is nominated in the categories best female vocalist, vocal event (for the duet with Brad Paisly) of the year.

Néhány hete hozta nyilvánosságra Carrie Underwood vadonatúj dalát a Good Girl-t, amely a hamarosan (május 1-n) megjelenő Blown Away című nagylemez előfutára. Azóta az énekesnő leforgatott hozzá egy klipet is, amelyben sötét és kedves oldalát mutatja meg! Ma pedig bejelentette az első élő fellépését a dallal. Holnap este Las Vegas-ban lép színpadra Carrie a Good girl-el, a Country Zenei Díjátadó gálán. Valójában ő nyitja meg az estét, ezzel a fantasztikus country-rock számmal, amely egyben egy jótanács minden lánynak.
Carrie-t persze jelölték is két kategóriában: az év énekesnője, az év duettje (Remind me Brad Paisly-vel) címért verseng az illusztris mezőnnyel.
A dal szövege egyébként zseniális, meg is kell hogy osszak veletek néhány sort belőle!
"His lips are dripping honey, but he'll sting you like a bee! So lock up all your luvin, go and throw away the key!" vagyis "A szájából méz csepeg (vagy édesnek hív), de megcsíp mint egy darázs! Úgyhogy zárd be minden szerelmedet és dobd messzire a kulcsát!" Aztán egy másik gyöngyszem: "He's really good at lying yeah he'll leave you in the dust, cause when he says forever, well it don't mean much" azaz "Nagyon jól tud hazudni, igen majd magadra hagy a porban! Mert, ha azt mondja örökké, az nem jelent sokat.."
A dal végül is egy figyelmeztetés a csajoknak, hogy ne hagyják magukat átverni. Hiszen valahol mélyen, legbelül minden lánynak "aranyból van a szíve" és nem akar mást csak "fehér esküvőt és kezet, amelyet bármikor" megfoghat, egy "mesebeli véget, valakit akit szerethetsz". :)

Source



Jennifer Lopez unveils Dance again


First she unveiled the cover of the new monster hit, then Jennifer Lopez released a lyric video for the Pitbull featured hit Dance again. The song follows the well-tried recipe, just like we saw by Papi and On the floor. I don't say it's bad, or i'm tired of the dance-queen J.Lo, but maybe it's enough.


She releases only newer songs, but her last album Love? contains great r&b tasted songs like Hooked on you. Why don't she releases singles in another style ?!

Először a kislemez borítóját, majd magát az új slágert is leleplezte Jennifer Lopez. Az énekesnő Dance again című száma a már jól bevált mintát követi, van benne Pitbull és dances, mint a Papi vagy az On the floor. Nem azt mondom, hogy elegem van a disco díva J.Lo-ból, de lehet, hogy érdemes lenne már valami újat kitalálni.

Mostanában mindig csak új és mégújabb nóták jönnek ki. Pedig legutóbbi lemezén, a Love?-on van egy csomó szuper nóta. Példának okáért ott a Hooked on you, ami egy nagyon izgalmas r&b beütésű nóta. Nem értem, miért nem ad már ki az énekesnő egy olyan dalt, ami elüt az eddigiektől?




Love this life

T.I. give us a taste from his upcoming single Love this life. Which is interspersed with many vocals, and a bit sentimental i can tell. The single will be released this monday, 2nd April. This is the latest single of his next album Trouble Man. The Atlanta based rapper's highly anticipated album will be released this summer, and contains featured artists like: Usher, Busta Rhymes, Kanye West or Dr. Dre himself. Tracks were produced by the Runners, Neptunes off course Dr. Dre and Kanye West did a song for T.I.

T.I. némi ízelítőt ad következő kislemez dalából, mely hétfőn jelenik meg. A dal címe Love this life, ez is a nagyon várt következő lemezen lesz megtalálható. Az új album a Trouble man címet kapta, és várhatóan nyáron kerül a boltokba. Az atlantai rapper várva várt lemezén olyan vendégelőadók dolgoztak, mint Usher, Busta Rhymes, Kanye West vagy éppen Dr. Dre. A dalokat pedig a Neptunes, a Runners, vagy éppen Dr. Dre, és Kanye szerezték. Szóval izgalmas kis lemez annyi szent, már csak a hivatalos megjelenés dátuma hiányzik a T.I. rajongók teljes boldogságához! :)



The next Katy Perry single

Katy Perry after a few days of her Part of me video shared another song from the just released Teenage Dream: The complete confection album. This is Dressin up's last and official version in a lyric video. I really like it.

Katy Perry néhány nappal azután, hogy megjelentette Part of me című klipjét újabb dalt hozott nyilvánosságra a március 27-én megjelent Teenage Dream: The complete confection című lemezéről (amelyen egyébként két új dal van). Az alábbiakban a Dressin up teljes és végleges verzióját hallgathatjátok meg egy szövegvideóban. Szerintem tök jó!



When Katy's angry

Amikor Katy Perry bepipul levágja a haját és katonának áll. Így kell meggyógyítani a szerelmi bánatot, vagy úgy, hogy megénekled és ezzel sárba tiprod az exedet. Katy mindkettőt alkalmazza, hiszen Part of me című dala egyértelműen férjével történt szakításáról szól, a hozzá készült videóklipben pedig belekóstol a katonalét szépségeibe....



When Katy Perry is angry, clothes as a guy, cut her hair off and became a soldier. This is how you can handle heartbreak, or you write a song about it that shames your ex. Katy did both, because Part of me is about her breakup with Russel Brand and in the video she glows as a soldier... Kinda cool!



Dev's new single

23 year old indie pop sensation Dev released another track as new single from her upcoming Night the Sune came up album on iTunes. Take her from you got already an awsome video, but this is now avaliable as a single.

A 23 éves tehetség Dev egy újabb kislemezt jelentett meg az iTuneson a kiadás előtt álló Night the Sun came up című első lemezéről. A Take her from you-hoz már készült egy dögös videóklip is, de már le is lehet tölteni a netről, pontosan egy napja.


Madonna - Girls gone wild

Madonna goes noir in her brand new Girls Gone Wild video. The queen of pop released the clip just 5 days before her next studio album's release date.
I don't like too much the song, but the video is cool. I like the lot of skin in it, and the guys off course! :) The video was made by fashion photographers Mert and Marcus a.k.a. Mert Salas and Marcus Piggott. They arethe most respected and acclaimed photographers working today and already worked with celebrities like Jennifer Lopez, Shakira and Madge too. They are known for their portraits about strong, fierce and powerful women. The video is a bit familiar, dont you think that? I can see similarity with Lady Gaga's Alejandro. But quiet different and definetley hot.

Madonna fekete-fehérben feszít az új Girls Gone Wild című második kislemez dal klipjében. A pop-nagyasszonya 5 nappal 12-ik lemeze megjelenése előtt adta ki legújabb klipjét, melyet a sztár divatfotós duó Mert és Marcus jegyeznek. Mert Salas és Marcus Piggott napjaink legfelkapottabb fotósai, olyan sztárokkal dolgoztak már együtt, mint Jennifer Lopez, Scarlett Johansson, vagy éppen Madonna. A legnevesebb divatházaknak fotóztak, mint a Louis Vuitton, Gucci vagy a Givenchy. Mert és Marcus arról ismertek, hogy portrékon ábrázolnak erős és kemény nőket.
A klipben Madonna és jónéhány dögös testű meleg pasi szerepelnek, akik igazán forró táncot lejtenek.
A dalt nem szeretem kifejezetten, de a video, és a sok fedetlen bőrfelület miatt talán még kedvenc is lehet.
A klip egy kicsit ismerős... Egyrészt mert sok a hasonlóság az 1989-ben megjelent Madonna Express yourself című videóval valamint látok némi átlátást Lady Gaga Alejandrojával is.


Pretty dancy spring

I think this spring will be pretty dancy and party-hard! There are some cool dance songs around the corner, just think about Madonna's comeback single (got much dance influences just like her next album) and Nicki Minaj's Starship, and also there is Far East Movement's latest "child" with the supertalented Natalia Kills called Lights out.
I like them both, but together they are insuperable! :) The song lights out got that vibe which is 
sceaming that: come on let's dance. 
And that tune that makes you fallin love. 
Great, great, great work! 
I totally fell in love with this song! 


Azt hiszem az idei tavasz igazán "denszes" lesz! 
Elég, ha arra gondoltok a pop-nagyasszonya Madonna
milyen dalokkal készül visszatérni, vagy mondjuk, hogy
 Nikci Minaj - aki nagyon is rapper és kicsit sem énekesnő - egy 
dance számmal borzolja a hallgatósága idegeit. 
Na és akkor robban a Far East Movement és Natalia Kills közös 
gyermeke a Lights out. Imádom a dalt. Van benne ez a lüktetés, ami az üvölti, hogy "táncolj!!!!" És van benne ez a 
dallam, amitől egyből szerelembe esel! Nálam ez már első hallásra megtörtént.
Remek, remek, remek munka! 




Compact Disco released official video

A legeslegnagyobb kedvenc bandánk a Compact Disco kiadta legújabb klipjét az Eurovízióra készült új dalukhoz a Sound of our hearts-hoz. A klipet - mely egy menő fickó és egy hajléktalan sorsát mutatja be - Tokay Péter rendezte. A videóban mindkét karaktert ugyanaz a személy játssza és gyakorlatilag a két sors, annyira nem is különbözik egymástól, csak a csomagolás más, ha lehet ezt így mondani.
Nem tudom, eléggé jó kis anyag lett. De szerintem sokan vannak még vele úgy, hogy az eredeti nem hivatalos klip jobban ment ehhez a dalhoz. A dalhoz, amely szerintem monumentális, ez a kis sztori, meg kevés egy ekkora dalhoz.
És, amit még hiányolok: kevésszer bukkannak fel a zenekar tagjai. Konkrétan egy jelenetben... :(


Finally, our Eurovision contestant Compact Disco released their video for the comptetiton-song Sound of our hearts. The viewers can follow the day of two person - was played actually by one men - who having different lifestyle but the stories in their life are much similar than we think first time. The video is cool, and i see it's a professional thing, but i think it isn't suits to this monumental song. Don't know what you are thinking about the official video, but i rather watch the non-official while listening to the song. 
And come on, i wanted much pictures about the guys! They're poppin' up only in one scene.... this isn't fair! :(


Katy Perry video tomorrow!

Ú, yeah fiúk lányok! Holnap végre megjelenik Katy Perry nagyon-nagyon várt klipje a Part of me-hez! Az énekesnő - akinek mostanság igencsak felvágták a nyelvét - katonásdit játszik a videóban és überkemény képet vág az eddig megjelent trailerben.
Emellett a napokban került fel a netre Katy verziója Kanye West és Jay-Z Ni**as in Paris című számából. Érdekes, azt meg kell hagyni. De az fix, hogy Katy igazi tehetség, hiszen nem csak énekelni, hanem rappelni is tud.

Oh, yeah Guys! Katy Perry will premiere her next video for the much anticipated single Part of me. Katy shows up as a soldier in the video as we can see in the official trailer. She's looking badass! 
Oh, and a video circulating on the web about Katy while she's covering Kanye West and Jay-Z's Ni**as in Paris. Well, interesting! But we have to say: she is a true talent. Because she's a great singer, and also cool in rap. Awsome! 


R u excited????



Sound of our hearts - remix

Megjelent a Compact Disco eurovizionárius dalának a Sound of our hearts-nak a remixeit tartalmazó korong. A remixlemezen 10 track található, köztük az eredeti változat és még kilenc változat. Nem is tudom melyik a legjobb, nekem a Midnight run remix a kedvencem, de például a Nobody Moves remix is nagyon ütős! Kicsit dubstepesre keverte Andro és Pixa a nótát, ami igen jót tett neki. Egészen súlyos lett a dal, ami egyébként szerintem inkább légies volt.
A stereo palma remix szerintem felejthető, érdekes még a Lauer&Canard remix, na meg Karmatronic mixe is! De az összes verzióba belehallgathattok a CLS webshopjában!

Közben készül a dal klipje is, amelyből már kaptunk a héten egy kis színfalak mögé betekintő videót.

Eurovision Contestant hungarian electro band Compact Disco released the remix LP of their hit single Sound of our Hearts. 10 version was picked to the record, of course with the original one. I don't which one is the best, because sometimes if i listen i got a feeling that some of the remixes are better then the original song. My personal favorite is the Midnight run remix, and the Nobody Moves version is also cool, with this dubstep feeling, awsome! 
Lauren and Canard's Sound of our Hearts is very interesting and i also like Karmatronic's mix. You can listen to the other version's by clicking here


The guys don't resting untill the ESC, they shot a video for the single, and shared an behind the scenes vid about it! 


Summary: Madonna - M.D.N.A.

Madonna nagyon nagy stratéga, napról napra csepegteti várva várt nagylemeze részleteit. Először a cover, az első klip, s most meg egyre több dalból ad ízelítőt. Lássuk, eddig mit lehet tudni az M.D.N.A. című korongról!

A pop nagyasszonya tegnap tette az egész világ számára elérhetővé a március 26-ra beharangozott tizenkettedik lemez egyik dalát a Beautiful Killert. Ami egy könnyed pop számnak ígérkezik, kicsit engem emlékeztet a Love Profusion-re, amely még a 2003-as American Life kislemeze volt.
Az I don't give a... viszont kicsit hip-hop beütésű, középtempójú nóta, amit akár meg is tudnék szeretni. A szövegében ez meg az American Life című címadó nóta egyes részeit használja, de ettől függetlenül nem nevezném koppintásnak. Egyébként nem kisebb név, mint Martin Solveig hangszerelte a nótát, szóval szerintem nem csak az ízelítő jó, hanem az egész dal is. Solveig neve többször is felbukkan a dalok szerzői között, akárcsak William Orbité, aki a Falling free-t is jegyzi. Ez egy kicsit líraibb, lassabb dal, ami a dance-királynővé avanzsáló Madonnától kissé elüt. De semmiképp sem áll neki rosszul. A második kislemez a Girl Gone Wild nekem egyátalán nem mászott a fülembe, pedig igazi klubos nóta. De egy-két sör után bárki rázza majd rá a hátsóját a diszkóban, ez egy ilyen könnyen emészthető diumdisum zene, Benny Benassi neve erre a garancia. Nekem például a Superstar is túl lájtos, de hát Madonna eredendően pop gyökerekkel rendelkezik, ez újra és újra visszaköszön a többféle stílussal kevert dalain.
William Orbit és Madonna nagyon összeszokott páros, amit ők összehoznak az általában feledhetetlen, ilyen a Gang Bang című dal is. Amit hiába is próbálunk bekategorizálni, nem tudunk. És, ha valaki azt mondja, hogy ez egy Gagát majmoló dal, azt szájba csapom, mert köze nincs hozzá! A LoveSpent is egy ilyen felejthetetlen momentuma az M.D.N.A. albumnak, ennek hallatán az ember úgy érzi: ideje volt várni Madgera, hogy elkészítse ezt a lemezt!
Egészen futurisztikus az Im addicted című nóta, ez olyan elektrofesztiválos, megindul az ember vére és elkezd járni a lába a dal hallatán... :)
A Give me all your luvin'-t meg nem kell bemutatni, ugye?!
Van még néhány dal a lemezről, amelyből nem kaptunk még ízelítőt: Some Girls, Turn up the Radio, B day song, Im a sinner, I fucked up. Vagyis öt dal, és a megjelenésig van még kilenc nap, tehát jó esélyünk van rá, hogy ezekből is kapunk némi ízelítőt! :)
A lemez már előjegyezhető az iTuneson!


Queen of Pop Madonna yesterday shared her latest song from the upcoming (release scheduled to 26. March) 12. album M.D.N.A. Beautiful Killer reminds me for her American Life single Love profusion. It’s airy and catchy. But I don’t give a… has some hip-hop influences, just like American life did. And some of the lyrics are a bit similar to that song. Im not saying that the whole is song just a copy of the previous song, but sounds familiar. This track was produced by Martin Solveig, who also did a lot of tracks from the album. Just like William Orbit, he composed Falling free, which is a bit lyrical and slow song and this is why i don’t like it so much. 
Second single from the album Girl Gone Wild isn’t my favorite, perhaps it’s a clubsong. But i think after a couple of beers you just shake your ass to this song, no matter what happens. Benny Benassi knows how to „subvert” clubs! Superstar is too light for me, it’s a pop song i know. And Madge’s roots are pop, but seriously i don’t like it. But William Orbit’s produced Gang Bang is really, really hot! Got a vibe, got a style, and it’s sexy! Please don’t say it’s a Gaga-inspired-song, because i will kick your ass! :P LoveSpent is cool too, but Im addicted is one of the most unforgetable moments of M.D.N.A. Futuristic, catchy uptempo song. If your listnenin’ to it, you feels like your blood is burning, and need to dance. I really like it!
You can pre-order M.D.N.A. on iTunes!  





How cool it is, when she sings!

Ok, lehet, hogy le vagyok maradva ezzel-azzal, de ez azért nekem nagyon nagy meglepetés! Missy Elliott sokáig hallgatott, csak egy két demot, meg nyilvánosságra került vélt vagy remélt felvételt hallhattunk tőle az elmúlt években. Na, de most aztán kiadja magából azt, amit a torkába rejtett a sors.
Missy Elliott J. Cole-lal adja elő a Nobody's Perfect című számot, s miközben az ember hallgatja arra gondol, hogy miért nem fakadt előbb dalra Missy? Miért nem csak ő énekel a dalban? Vagy legalábbis miért nincs több vokál rész, amiben hallgathatnánk az eddig eltitkolt remek hangot?
Fantasztik! :)


Okay, maybe i missed some thing in the past few weeks, but this video shocked me! Missy Elliott stayed in silence for a while, perhaps we heard some demos, and leaked songs from her in the last years, but no official material. Actually she's back in the biz, and recorded a song with the hot rapper J. Cole. The song called Nobody's Perfect, this statement isn't true for Missy. Because we already known that she's great rapper, but she also a fantastic singer! And while you listen to the song, 3 questions is born in your mind: Why doesn't she sang earlier? Why is it such a small part in the song for her? Why does not she sing the whole song? Amazing, i truly love this one! :)
 

Woman's day in my opinion

Mivel ma van nőnap, arra gondoltam összeszedhetnénk a legjobb csajos dalokat! Ne gondoljatok pasi után ríkkató nótákra, közelről sem. Olyan dalokat szedtünk csokorba, amelyek energikusak, és amelyek az erős nőiességet hirdetik. Vagy éppen a dal előadója ismert igazi amazonként! Tehát elő a "nő-erővel"! :D

So, because today is international woman's day, i thought i pick the most powerful girly songs for y'all. Don't think about romantic singles, no way! Just give you the coolest girl-power songs, which represents the womens skills to be strong, hardcore but loveley! So, let's do it! :D




Here is my top 10! 

 1. Beyoncé - Girls
   
 2. Nicole Scherzinger - Poison
   
 3. Christina Aguilera - I hate boys
   
 4. M.I.A. - Bad Girls
   
 5. Destinys Child - Independent woman
   
 6. Lady Gaga - Scheiße
   
 7. Whitney Houston - It's not right but it's okay
 
8. Pussycat Dolls - I don't need a man
   
 9. Carrie Underwood - Undo it
   
 10. En Vogue - Don't let go
 

Esmée Denters will come back?

Esmée Denters a napokban osztott meg egy fotót, amely a City lights című klipjének forgatásán készült. Nagy durranás volt, amikor Esmée megjelentette első lemezét. Hiszen a holland énekesnő gyakorlatilag a youtube segítségével vált népszerűvé és klasszikus értelemben vett énekesnővé. Első lemezéről több fülbemászó nóta napvilágot látott, mint az Outta here, vagy az Admit it és a LoveDealer.
Úgy tűnik hamarosan kapjuk az újabb adag Esmée slágert, reméljük ezen is ott lesz majd Justin Timberlake keze nyoma. A pletykák szerint ez a dal is a Screaming out loud című lemezen lesz megtalálható. Akárcsak a  RedOne és Lady Gaga által jegyzett 007 on you is, amit azt hiszem már korábban bemutattam nektek. 

photo via facebook


Esmée Denters just shared this picture a few days ago, which was taken during the set of City lights video shoot. This will be her next single of the upcoming Screaming out loud album. She was hot topic when released first debut album and first singles like Outta here, Admit it and LoveDealer. Justin Timberlake discovered her via youtube, after that was she singed and became a real singer. The official release date of her next album is still unknown, but according to sources RedOne and Lady Gaga written 007 on you will be on the album. I introduced it before.

Compact Disco live

Our ESC contestant Compact Disco rocked the stage in the national tv's late night talk show DTK, with their awsome song Going to forget. The song is on the bands seconds album called II.

A mi Eurovízionárius bandánk a Compact Disco megrengette a házat még februárban a DTK-ban. A srácok a II című lemez egyik nagyon jó dalát a Going to forgetet adták elő.


Dev - Kiss my lips

Végre elkészült a hivatalos klip Dev újdonságához a Kiss my lips-hez, melyben a balanszot Fabolous szövegelése adja. Nagyon jó kis nóta, kicsit "deves", kicsit hip-hop-os. A klip meg csak simán színes és látványos, a sok izgalmasra rúzsozott szájjal...nagyon ott van! :D Nekem főleg a dinnye mintájú tetszik! :)


Finally Dev finished her official video for Kiss my lips featuring hip-hop superstar Fabolous. I like the song it's a bit "devish" and also hip-hop tasted. The video is cool and colorful, i like the lips-art...the best is the melone lips. :)



Move faster official video

Nagyon fut mostanság Királyék szekere! Miután az Untried a rádiók és az ország kedvence lett, itt az újabb támadás Király Lindától és Király Viktortól. A testvérpár ezúttal NoEnddel és B-Sensual-al állt össze egy dal erejéig. A Move Fastert már egy ideje játsszák a rádiók, sőt a klubokban is egyre gyakrabban csendült fel, de végre elérkezett a videoklippremier napja is!
Nagyon jó kis, kulisszákmögébetekintős videót vettek fel hozzá Lindáék. Remélhetőleg, tényleg a dj-k kedvence lesz. Bár B-Sensual neve garancia erre, hiszen Bárány Attilát takarja.

The Király's reached great success with Untried, which became favorite of radio stations and sure hungarian fans likes it. They released a new song - Linda and Viktor Király- called Move Faster. This is a real cool clubhit, and was played for a few weeks ago in clubs and radios. So people likes it. They shot a video for it, and it's cool. Little bit behind-the-scenes video, viewers can watch them recording in the studio, cruisin' in the city. So, it's just cool. 
We hope it will be a real clubhit, but B-Sensual's name - who is one of the producers - is a promise for this, because his a well known DJ in Hungary (also known as Attila Bárány).