Shakira comes on wednesday

The latest video of the latino superstar Shakira will be premiered on 2nd May. Addicted to you is the fifth single of the three latin Grammy award winner album Sale el sol.

Szerdán, május másodikán jelenik meg Shakira legújabb videoklipje. Az Addicted to you az ötödik kislemez a háromszoros latin Grammy díjas Sale el Sol című lemezről.


New song: Nelly Furtado - Something

I see you all are so excited about new Nelly Furtado material. So i have to post the second new single Something featuring rapper Nas. This is just a preview, but gives us a taste of the new Nelly style. Which is "sleazy", spiced with hip-hop. Man i can tell, it will be an awsome album!

Látom, hogy izgatottak vagytok Nelly Furtado újdonságai miatt. Úgyhogy mindenképpen beszélnünk kell Nelly legújabb remekművéről, mely a Something névre hallgat és Nas is közreműködik benne. Ez ugyan csak egy kis ízelítő a dalból, de éppen elegendő betekintést nyújt a hamarosan érkező nagylemezbe. Ami szerintem nagyon laza és hip-hopos lesz. Szerintem ez lesz minden idők legjobb Nelly Furtado lemeze.


Usher unveiled 'nother song

Another hot song form his upcoming Looking for myself album was shared just today. Usher's gave us another piece of the latest album with Let me see. The single is following Scream and Climax whichs also be on the 12th June scheduled album. Let me see doesn't sounds like a normal pop song, rather an urban single features Rick Ross. Produced by Jim Jonsin and written by Usher, Eric Bellinger and Da Bridge. Such a great work guys! 
There's no doubt about it, that after ca. 20 years in the business Usher is still sexy, and salable. Plus with that he has Justin Bieber on his side, don't have to worry about retirement. 

Egy újabb remek dalt osztott meg Usher a június 12-én megjelenő Looking for myself című lemezéről. A Let me see kicsit sem pop sláger, inkább igazi urban nóta, amelyben egyébként Rick Ross  is szerepel. A dal producere Jim Jonsin volt és Usher meg Eric Bellinger valamint Da Bridge írták. És mennyire belenyúltak....
Hiába Usher még közel 20 év után eladható és szexi, és azzal, hogy maga mellett tudhatja Justin Biebert bebiztosította a nyugdíját is.

Alexandra Burke performed Let it go

Former X-Factor winner Alexandra Burke hit the stage at another talent show The Voice Ireland and perfrmed her latest hit single Let it go! I really like her new outfit, the tinie tiny shiny shorts with the vintage bra's. Cool! She killed it... She was very focused, but very playful too.
And by the way you have to watch the official Let it go video!

Az egykori brit X-Faktor győztes Alexandra Burke ismét egy tehetségkutató műsorban csillogtatta meg tehetségét. Az énekesnő az ír Voiceban lépett fel aktuális slágerével a Let it goval. Nagyon koncentrált, de nagyon játékos is volt az előadása. És szerintem nagyon jó ez az új stílus, amit az öltözékével képvisel.
És ha már itt tartunk muszáj megnéznetek a dalhoz készült hivatalos klipet is! A videóban Alexandra megteszi azt, amiről néhány Pesten metróval utazó csaj csak álmodozik. Feláll a tömeg követi őt és hatalmas partit csapnak a föld alatt! :-)



Premiere: Rihanna Where have you been

A Where have you been című videó az, amikor is Rihanna szexi r&b énekesnőből dögös dzsungel szirénné változik és az első refrénre kiemelkedik a vízből, mint Afrodité! A koncepció zseniális, a képi megvalósítás ütős, a dal meg már önmagában is telitalálat.
A klip erőssége a vágás, hiszen egyszerűen egymás mellé tett, sokszorosított képekkel egészen feldobják a látványt. Na jó, ebben közrejátszik Rihanna vizuális hatása is... XD

Nem akarok túlságosan elfogult lenni, hiszen vannak negítvumok is. Mint azt már tegnap írtam nem értem mi a franc ez a zebramánia a klipben?! Kétszer is felfedeztem a fekete-fehér csíkokat....eléggé Győzike érzésem lett tőle :-P Arról nem is beszélve, hogy azért Rihanna még vehetne néhány leckét Beyoncétól fenékrázásban...Mert  próbálja őt és van is mit ráznia, de mégsem megy az úgy, ahogy kéne...

Where have you been is the video when r&b superstar Rihanna turn into a jungle siren, who stands out from the sea just like Aphrodite. I like the concept of the video,and the song is cool, Rihanna looks amazing. Everything is together for making something remarkable! The best thing about the Dave Meyers directed video is the cuts: With mulitplicating one shot in a scene: it becomes eventful and enjoyable. But for this result we must have Rihanna who is visually very important! XD


But there are some negatives in my mind about the Where have you been video. I don't like those zebra stripes, on her clothes on the carpet in an other scene. :-P
Booty shaking...well i think Rihanna have to take some lessons from Beyoncé who is master of shaking... She tries too, but it dosen't look like it should be. 




KRITIKA: Carrie Underwood - Blown away

Holnap jelenik meg Carrie Underwood Blown away című új, negyedik lemeze. Ennek örömére belehallgattunk az albumba, amely hatásosan a Good girl című energikus country-rock számmal indít. Ez pedig kellő kedvet ad a hallgatónak, hogy ne léptesse tovább a CDt, hanem végighallgassa az egész lemezt.
Másodikként a címadó Blown awayt hallgathatjuk meg, ami egy kicsit melankolikusabb hangulatú, mint a Good girl. De alapjában véve egy középtempójú nóta, amiben nagy szerepet kapnak az autentikus hangszerek. Legjobb értelmezésem szerint, egy családi drámáról, egy kislány rossz emlékeiről szól a dal. Melynek címe magyarra fordítva: Fújja el. A refrénben Carrie azt énekli: "Törjön ki az összes üveg, amíg el nem fújja...amíg semmi sem marad, amíg holnapra nem marad más. Minden könny áztatta whiskey-s emléket fújjon el, fújjon el!" - Van itt némi alkoholizmus is.... A dal egyszerűen nagyszerű!
Two Black Cadillacs - Ez is nagyon energikus, úgymond 'carries' dal. A szöveget gyorsan átfutva és kissé értelmezve, ahogyan azt már Miss Underwoodtól megszokhattuk egy történetet  mesél el a dal. Arról szól, hogy  egy férfi egyszerre két nőt butít,  mindkettőnek fekete Cadillacet vesz, csak hogy a két nő tudomást szerez egymásról és bosszút állnak a férfin. Azt már gondolom nem kell nagyon magyarázni, miként vesznek elégtételt az őket ért sérelmek miatt. Hiszen a refrénben Carrie arról énekel, hogy "a pap azt mondja jó ember volt, a testvére azt mondja jó barát volt, de a két nő a fekete járművekben még csak könnyre sem méltatják őt." A nyomasztó és kissé sötét hangulat végigkíséri a dalt, már látom lelki szemeim előtt a videoklipet! Uhhhh, mekkora zene!
A See you again már jóval visszafogottabban indít, mint az első három energikus dal. Ennél a dalnál az embernek olyan érzése támad, mintha egy forró nyári napon a mezőn, vagy a tarlón sétálgatna és a régi, első szerelmére gondolna. Ez egy valódi szerelmes dal, ez az első szerelmes dal a lemezen.
A Do you think about me egy kedves, aranyos és egyszerű dal. Ebben is az autentikus hangzás kerül előtérbe és az érzelmek. Azok az érzelmek, amikor az ember megismer egy új személyt, aki iránt felvillan az a bizonyos szikra és azon gondolkodunk a nap 24 órájából 25-öt, hogy vajon ő "is úgy érez, -e mint én". És tudjátok, van az a le nem törölhető mosoly az arcunkon, na pont ilyen mosoly ül ki az ember ábrázatára, amikor meghallgatja Carrie Underwood See you again című számát.
Forever Changed - Ez egy egészen érzelmes és lassú dal, mondhatni ballada. A dal pedig az idő megállíthatatlan múlásáról szól. Nem kifejezetten szeretem az ilyen echte balladákat, ez sem fogott meg kifejezetten. Csak annyi jutott eszembe a dal szövege hallatán, hogy Carrie Underwood művészetében az a legnagyszerűbb, hogy igazi, emberi érzelmekről, fontos kérdésekről, valódi értékekről énekel.
Nobody ever told you - Ez is egy afféle jótanács a lányoknak, hiszen a dal arról szól, hogy vegyük észre a szépet magunkban és ne másoknak, ne a médiában közvetített szépségképnek akarjunk megfelelni, hiszen mindannyian szépek vagyunk "ragyogunk, mint a gyémánt, csillogunk, mint az arany". Ennél a dalnál némi bennszülöttes, némi esőerdős feelingem is volt a country mellett. Lehet ez az átvezetés miatt is van, de a dallam is valami kántáláshoz hasonlít.

Carrie a Play on turné után azt ígérte, hogy az új lemez olyan lesz, mint amilyet eddig még sosem hallottunk tőle és, hogy olyan dolgokról akar énekelni, amik valóban fontosak és nem amit elvárnak tőle. Na kérem, a Blown away első nagy meglepetése a One way ticket című dal, amely reggae elemekkel fűszerezi a Carrietől megszokott countryt. Partizós, nyári dalocska és ez nem olyan, mint amit eddig az énekesnőtől megszoktunk. Nincs benne dráma, sem nagy szakítás, sem nagy bölcsességek, egyszerűen csak partizásra buzdít és arra, hogy vegyünk egy "csak oda jegyet" és tartsunk "egy hosszú szünetet". 
Thank God for Hometowns szintén egy lassú dal, ami miatt meg sem hallgatnám, de mivel a témája megintcsak egy olyan, ami megéri.... Nos a dal az otthon fontosságáról szól, a honvágyról, a hazatérés boldogságáról. Ráadásul nem illik az eddigi balldasorba, hiszen ebbe a zeneszerzők egy kis zongorát is belecsempésztek.
A Good in goodbye megint egy szakítós ballada, pontosabban szakítás feldolgozásáról szól. Hogy hogyan lehet úgy elfogadni, az elfogadhatatlant, hogy közben nem veszítjük el a józan eszünket és nem süllyedünk nevetséges mélységekbe a dühtől. Jól kell búcsúzni, mert néha erre van szükség - ezt énekli Carrie is a Ryan Tedderrel közöse szerzett dalban.
A Leave love alone bevezetése is már valami játékos, kellemes folytatást ígér. És ez nem is marad el: a country némi blues-zal keveredik a dalban. A bluesos hatástól meg kicsit dögös is, vagy mondhatni kacér! A szövege meg telitalálat: "Hát nem vicces, hogy tud érezni magad a szerelemtől. Ledönt a lábadról, mint egy tonna acél. Átver, hogy azt hidd az egész igazság. Vicces, hogyan tudod érezni magad a szerelemtől!" 
Carrie a végére egészen bekeményít a tőle megszokott vehemenciával énekli a refrént: "Nem tudok a szerelemtől szabadulni!"
Valami hasonló vidámsággal és kacérsággal találkozik az ember füle a következő track hallatán is melynek címe Cupid's got a shotgun. Elég vicces maga az elképzelés, hogy Kupidónak shotgunja (vadászpuskája) van! XD De értjük a lényeget: "Kupidó a vadászpuskájával célba vette a szívemet." S, ha ez még nem lenne elég, akkor ráadásul duplacsövű az a fegyver; szóval egyszerre két legyet üt egycsapásra. XD Ezt a dalt pattogós country-rock kategóriába tudnám sorolni. Igazi vidám dalocska!

 Azt tudjuk jól - még ha nem is vagyunk alkoholisták - hogy az egyes szeszféléket nem jó egymással keverni. De Carrie Underwoodnak bejött a bor és a whiskey kombinációja, hiszen Wine after Whiskey című dala igazi szuperballada. Arról az érzésről szól, amikor "megízleled az erős szerelmet, akkor már nem tudod visszacsinálni, nem tudsz visszamenni, olyan, mintha a whiskey-re bort innál."
A lemez zárótrackje a Who are you című rockballada, sejtelmességével, energiájával méltón zárja le az ötszörös Grammy díjas énekesnő, szerintem eddigi legjobb lemezét.

Carrie  a lemez elkészítése előtt arról beszélt egy interjúban, hogy valami igazán különlegesre készül. Véleményem szerint ez sikerült is neki, ugyanis a Blown away hallgatása közben kettős érzés fogja el az embert: egyrészt boldog emlékek sejlenek fel, másrészt az elmúlás fájdalma szorongat. Egy igazi érzelmi hullámvasút ez az album. Hol fent vagy hol lent, de a sötétség és a nyomasztó szomorúság érzése minden hangban benne rejtőzködik.

A Blown Away összes dala meghallgatható itt: CLICK!

Forrás: CarrieUnderwood

A lemez megrendelhető:
Amazon
iTunes

Calvin Harris post

I admit that Calvin Harris deserves an own label on the site. Untill today didn't accepted him, but i gotta say: he is one of the most ifluental DJ's. But if i listen to his songs i got this feeling that: i've heard this one before...in an other Harris song! Just like Let's go featuring Ne-Yo. Im not saying that this song isn't cool, but the beats are always same. I like Ne-Yo alone and as a featured artist - no problem. So, the song is cool, and picked Calvin Harris into the label section.


If we are talking about Harris, i have to paste another song of him. Bounce is not the same with other Harris made tracks. I like it so much, and it features Kelis, who got this smooth voice. Crazy!

Most már meg kell adnom Calvin Harrisnek, ami jár...Itt az ideje, hogy címkét kapjon a skót a site-on. Be kell lássuk, napjaink mainstream zenéjének meghatározó alakja Harris. Igaz én még mindig nem vagyok maradéktalanul megelégedve vele, hiszen nagyon nagyon egykaptafa-érzés fog el, amikor meghallom egy számát. Ez van a Ne-Yoval közös Let's go című számnál is, persze ez nem jelenti azt, hogy a duó közös dala nem lenne jó! Sőt, nagyon is jó! Ne-Yo önmagában is emészthető dallamos, dances - általam csak modern r&bnek nevezett - zenét csinál. Szóval a címke az jár! :)

Ha már Calvin Harrisnél tartunk, akkor be kell bökjek még egy kellemes csalódást tőle, ami a Bounce. Ebben Kelis vokálja csiklandozza a hallgató fülét, és ez a dal, na ez az a dal, ami nem egykaptafa-érzéses. Igaz ez egy mixelt változat, de akkor is!




A monster hit with no Mercy

I think i found the hottest hip-hop single of the summer! Kanye West recorded Mercy with Big Sean, Pusha T and 2 Chainz. The strange part in the song is an intro was added originally to Dust a sound boy performed  by Super Beagle. The single was produced by Lifted. The song is on Good Music album, which features artists from Kanye's label.





Azt hiszem a nyár egyik legnagyobb hip-hop számára bukkantam ma rá! Kanye West a Mercy című számot Pusha T-vel, 2 Chainzzel, valamint Big Seannal vette fel. A dal tartalmaz egy kis részletet egy réges régi nótából, amelyet eredetileg a Super Beagle nevű reggae formáció követett el Dust a sound boy néven. Pontosabban Fuzzy Jones intróját tartalmazza Kanye száma, azt az intrót, amivel felkonferálta a Super Beagle számot.
Ezt a singlet Lifted producerelte. A szám a Good Music című lemezre kerül fel, amelyen Kanye kiadójához tartozó előadók szerepelnek.



Rihanna to release new vid tomorrow

Rihanna shared another behind the scenes video of her Where have you been videoshoot. I can tell, it will be a very spectacular video with various locations, costumes, and hairstyles. Im so excited, can't wait to watch the full video tomorrow, because the barbadian songstress will release the Dave Meyers directed video on 30. April.

Rihanna egy újabb színfalak mögötti videót osztott meg, amely a Where have you been című számának klipforgatásán készült. Nagyon látványos videóra számíthatunk egy csomó helyszínnel, jelmezekkel, meg különféle hajviseletekkel! Igaz Rihanna szokásához híven nem sok ruhában táncikál a kamerák előtt, de ez már nem meglepő, ha róla van szó. Azt viszont nem értem, hogy a keleties kosztümhöz, ami nyilvánvalóan, valami marokkói outfit, hogyan illik a zebracsíkos top és kesztyű...Mindenesetre izgatottan várjuk az új Rihanna videót, melyet Dave Meyers rendezett és hivatalosan április 30-án jelenik meg.


Lady Gaga updates

Lady Gaga's Born This Way Ball worldtour has just began yesterday. The global superstar hit the stage in Seoul, where she performed the biggest hits of her latest album for example: Born This Way, Sheisse, Americano, Highway Unicorn. Gaga left the town today, and flew to Hong Kong where she concerts on 2nd May. 

Elkezdődött Lady Gaga Born this way ball elnevezésű világkörüli turnéja, amelyről korábban itt írtunk! Az első show-t Gaga koreai rajongói élvezhették Szöulban. A nagysikerű Born this way lemez legjobb dalait adta elő az énekesnő, felcsendült többek között: You and i, Highway unicorn, Scheisse, Americano és persze a Born this way is. Az énekesnő már elhagyta a koreai fővárost és Hong Kongba utazott, ahol majd május 2-án lép a világot jelentő deszkákra.


Usher's Scream

Végre egy épkézláb Usher nóta! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a DJ got us fallin love óta nem hallottam egy fa**a Usher számot sem! Most kijött az énekes Scream című dala, amely a Looking for myself (Magamat keresem) című új lemez előfutára.

Finally Usher released a great song! I didn't heard good song from the r&b singer after DJ got us fallin love. But he released Scream on iTunes which is the forerunner of his upcoming album Looking for myself.




Where have you been videoshoot



ForrásSource
Rihanna gave us some taste of her Where have you been videoshoot! Man i gotta say, she's definetly funny, i like this girl! She deserves an own stand up comedy show, or a reality. I don't know, she's kinda entertaining person.
Two making the video clips, the first contains dance rehearsal, and second wardrobe fitting.
I told you, this would be some oriental thing. And i was right! She just shared an official pic of the latest video, this one reveals my predication!
Gosh, im so excited about the next TTT video!

Rihanna némi betekintést engedett a Where have you been videóklipforgatásába. És a videókat megnézve meg kell hagyni, a csaj egy saját műsort, vagy stand up showt érdemelne. Vicces és szórakoztató, amit eddig én személy szerint nem is hittem volna róla.
Az énekesnő két videót is közzétett, az egyikben a tánclépéseket gyakorolják, míg a másikban a kosztümöket próbálgatja. Korábban már megosztottam veletek, hogy szerintem valami keleties téma lesz a klipben, ezt a kosztümök is tükrözik és az a kép is, amit néhány perce töltöttek fel Rihanna fiókjára. Ennyi! :D


Pixie Lott to perform @Viva Comet Hungary

Pixie Lott just shared the information that she will perform at the 2012. Viva Comet awards in Hungary. The british talent will hit the stage on 14th June in Budapest. Edward Maya was the inertnational artist who performed last year's gala. But we got this year the wonderful Pixie, who just released her new album Young foolish happy and lots of nice songs: What do you take me for, All about tonight and Bright Lights with Tinchy Stryder. 

Ma tette közzé facebook oldalán Pixie Lott, hogy fel fog lépni a 2012-es Viva Comet gálán, Budapesten. A brit tehetség június 14-én lép színpadra a magyar fővárosban. Tavaly Edward Maya vol a Viva Comet nemzetközi fellépője és idén meg megkapjuk Pixiet! Aki tavaly adta ki vadiúj Young foolish happy című lemezét.És több remek dalt is prezentált nekünk, úgy mint a What do you take me for, vagy az All about tonight, vagy éppen a Tinchy Stryderrel közös Bright Lights.



Billboard Awards nominees!

After her Grammy success Adele could dominate on another award gala! World's leading music magazine Billboard announced the nominees of the 2012. Billboard Music Awards. British soul sensation Adele is nominated in 18 different categories, Rihanna follows her with 11 nominations. Lady Gaga in 7 categories, Grammy award winner rapper Lil Wayne 6 categories. 
There are lot of newcomers on the illustrious list: Bad Meets Evil is able to win an award in the category of Top new artist. The two weird dude LMFAO is nominated in the categories of Top duo,  hot 100 artist, digital song, also top streaming artist, and top pop, rap and dance artist. OMG! Redfo and Skyblu hauled 7 nominations! 

Very curious about who will win at the 2012's Billboard Awards. It is already certain that our favorite "good-girl" Carrie Underwood will hit the stage on 20th May at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas. Teen pop-star Justin Bieber is also to perform at the gala, but only this two names are announced yet.

A világ vezető zenei magazinja a Billboard közzétette saját alapítású zenei díjának idei jelöltjeit. A Billboard zenei díjára nagy eséllyel pályázik a britek szenzációja Adele, a soul énekesnő 18 kategóriában jelölt. Őt követi Rihanna, a mostanában botrányairól ismert sztárt 11 kategóriában találta érdemesnek a zsűri díjazásra. De a top jelöltek között van Lady Gaga is a maga 7, valamint Lil Wayne 6 jelölésével. 
Elég sok újonc van a jelölt listán, úgy mint az Eminem és Royce da 5'9" alkotta Bad Meets Evil, vagy az LMFAO. Party rock himnuszukról elhíresült duó odacsapott a lovak közé, hiszen díjra esélyesek a legjobb duó, legjobb top 100-as előadó, legjobb digitális dal, legtöbbet sugárzott, legjobb pop, rap és dance előadókat felsorakoztató kategóriákban. Tehát Redfoo és Skyblu összesen 7 jelölést gyűjtött be! 
Most már nagyon kíváncsi leszek kik nyernek idén. Az már biztos, hogy kedvenc "jó-kislányunk" Carrie Underwood ott lesz az idei Billboard gálán, igaz őt nem jelölték díjra, de Amerika kedvence a világot jelentő deszkákra lép a las vegasi MGM Grand Garden Arénában. De május 20-án még a tinik kedvence Justin Bieber is fellép majd. Azt egyelőre nem tudni kik lesznek még a hangulatfelelősök a nagy eseményen, hiszen eddig csak Carrie és Justin fellépésnek hírét erősítették meg. 

Maroon5 - New song, new lineup, new album

Maroon5 released their first song after the breakup with Jesse Charmichael (keybord), the song called Payphone and features Pittsburgh rapper Wiz Khalifa. The guys performed the new song live first time in NBC talent show The Voice where Adam is a coach and mentor. 
The LA band and Wiz will hit the stage on NBC's Today Show too, when their new, fourth studio album comes out in June (26.).
Frontman Adam Levine told about the album, that this will be the most popular album of Maroon5. 

A Maroon5 legutóbb Christina Aguileraval közösködött egy új dal kapcsán, most meg Wiz Khalifaval dugták össze a fejüket a srácok. A Payphone a banda legújabb dala, melyet a rapperrel közösen vettek fel.
A srácok az új nótával először az Adam Levine mentorálásával futó The Voice című tehetségkutatóban léptek fel. De az NBC Today Showjában is a világot jelentő deszkákra lép majd a los angelesi banda és a pittsburghi rapper.
A dal egyébként a banda negyedik Overexposed című lemezére kerül fel, amely majd június 26-án jelenik meg. Ez az első lemez, amelyet Jessse Carmichael kiválása óta kiad a zenekar, a lemezt Adam Levine frontember úgy jellemezte: ez lesz az eddigi legpoposabb anyaguk.






New music: Nelly Furtado - Big hoops

As we expected Nelly Furtado released a monster hit, after she stayed in silence for a while. Big hoops is a very catchy, midtempo song. I can't say it's a bit' Loose-like or a bit' Folklore-like, this is something that we never heard before from the 32 years old canadian artist. 
Enjoy Nelly Furtado's brand new tune Big hoops (the bigger the better).


Ahogyan arra vártunk Nelly Furtado egy igazi slágert adott ki, miután sokáig nem hallatta egyedülálló hangját! A kanadai énekesnő a minap tette közzé Big hoops című vadiúj számát, ami egy igazán fülbemászó középtempójú nóta. Nem lehet ráfogni a dalra, hogy bármelyik korábbi lemez - Loose vagy Folklore - dalaira hajazna. Ez tényleg olyasvalami, amit a 32 éves tehetségtől még sosem hallottunk korábban. És ebben rejlik Nelly Furtado zsenialitása, hogy mindig valami innovatív, egyedi és csak hozzá köthető zenével rukkol elő!
Hallgassátok Nelly Furtado Big Hoops (The bigger the better) című számát!


Pitbull's black suit

OMG! I don't like Pitbull - not talking about his music - but he looks very hot in the new Back in time video! Damn.... 
Mr. Worldwide recorded this song for the brand new Man in Black movie. We don't know why didn't Will Smith created the soundtrack of MIB III, he performed the first two (Nod ya head, Men in black). But Pitbull is definetly killing it! He became a little bit one of the "black-suits", off course ther is a hot chick in the clip, she is really badass shots some aliens.


The song features a sample of Micky and Sylvia's 1950s hit Strange love. This is a reflection of the timetravel in the movie. Her is the official video of Back in time and the first ever live performance at the Sony Entertainment event in Malibu.

Azta! Nem igazán szeretem Pitbullt - mármint az embert és nem a zenéjét - de most tényleg nagyon dögös a Back in time klipjében! Ez a dal a Men in Black harmadik részének hivatalos dala. Furcsa, hogy nem Will Smithre bízták a dalszerzést, hiszen a trilógia főszereplője jegyzi az első két rész hivatalos nótáját (Men in black, Nod ya head). De Pitbull nagyon odatette magát, a dalban hallható Micky és Sylvia 1950-es slágerének a Strange lovenak egy részlete. Ez pedig egy utalás a filmbéli időutazásra.
Pitbull a klipben végigjárja a film helyszíneit és egy kicsit ő is sötét zsaruvá válik, leküzd a csaja egy két űrlényt és persze partyzik egyet! És a kezében a világ...zseniális! XD
Alább láthatjátok a hivatalos klipet és Pitbull első élő fellépését a Back in time-mal.


Listen to Cheryl Cole's new song

Yet another songstress who works with Calvin Harris. Cheryl Cole after two years of silence released new song titled as Call my name. Which is a real catchy, dance-pop song prodcued by the scottish DJ Calvin Harris. The former Girls Aloud member already shot a video for the new single in LA (i posted about it earlier).

Egy újabb énekesnő, aki Calvin Harris zsenialitását hívta segítségül új dala megkomponálásához! Cheryl Cole két évnyi hallgatás után új dalt adott ki, Call my name (Mondd a nevem) címmel. A brit énekesnő dala egy igazán fülbemászó, dances elemekkel fűszerezett pophimnusz. Az egykori Girls Aloud tag már fel is vette a klipet a dalhoz, melyet az Egyesült Államokban Los Angelesben rögzítettek (korábban már írtam a forgatásról).


Rita Ora: New video, album and tour details!

Mindenkinek igaza van, aki azt mondja, hogy Rita Ora sokkal jobb énekenső, mint Rihanna. Tényleg jobb hangja van, jobban tud vele játszani, míg Riri csak egyféleképpen énekel...lehet ezen duzzogni, meg vitázni, szerintem ez akkor is így van!
Kijött a koszovói énekesnő legújabb klipje, melynek címe How we do (Party). Nagy partyhangulat és őrület, na meg az amerikai zászló mintázatú kabátka Ritán...hát nem is tudom, most mit kell ennyire brandelni az USA-t?! :P
A dal szerintem felejthető, de mivel Rita Ora az előadó, kétlem, hogy bárki is elfelejtené. Az elmúlt hetek egyik zenei szenzációja az ifjú, szőke énekesnő. Aki szinte a semmiből vált világsztárrá, néhány hét alatt. A Jay-Z felügyelete alatt szárnyait bontogató tehetség egyébként tavasszal a Coldplay-jel indul turnéra, és egy a napokban adott interjúban azt mondta, sosem gondolta volna, hogy az R.I.P. című száma number one lesz hazájában, az Egyesült Királyságban (havi kedvencünk, az énekesnő és Tinie Tempah közös dala, hivatalos briteknek szánt single). A turnéról is elárult némi részletet, annyi bizonyos: májusban több európai városban is fellép majd Rita Ora a Coldplay-jel és valószínűleg néhány amerikai koncertet is beiktatnak a menetrendbe. Rita azt is elárulta, hogy nem egy koreografált show-val készül a fellépésekre, hanem lazán fogja fel. Nem fog balladákat énekelni és csak kimegy a színpadra és kapcsolatba lép a rajongóival. Az énekesnő néhány ismert dalt szeretne előadni, úgy mint a Blackstreet opusát a No diggity-t vagy éppen egy A-ha számot. " Tudom, hogy Chris Martin kedvenc zenekara az A-ha". - kedves gondolat! :)
B.B King, Eric Clapton és a No Doubt zenéje votl a legnagyobb hatással az énekesnőre, de imádja Bruce Springsteen zenéjét is. Ez persze hallható lesz első lemezén is." Az emberek egy része szereti Lady Gaga zenéjét, egy része meg nem. De a tudatosságát és magabiztosságát nem lehet letagadni. És ez az, amit nagyra értékelek egy művészben. És ez az, amit a saját zenémben is el akarok érni." - tette hozzá Rita Ora.
A lemez felvételei során a legnagyobb élmény a fiatal tehetség számára a Darkchild-dal közös munka volt. "Bementem a stúdióba és ott voltak azok a képek a falon: Michael Jackson, Destiny's Child, Brandy. Igazi sokk volt, de úgy voltam vele, jobb, ha maradok és büszkévé teszem őt. Nagyon sokat jelentett nekem, hogy ott lehettem abban a stúdióban. Felemelő érzés volt, de igyekeztem profin kezelni a helyzetet és azt hiszem remek zenét csináltunk együtt."
Az énekesnő elmondta azt is, hogy debütáló lemezével egyetlen célja van: mosolyt csalni az emberek arcára!


Forrás

I agree with the opinion that Rita Ora can sing and she's much better than Rihanna. She can use her voice, and sing in different ways. The UK based artist released her next single How we do (party). The young singer talked about  her upcoming tour in an interview. She will perform before Coldplay, the tour will start in May in Europe and she's not sure but Rita thinks they will add some U.S. dates to. 
She will sing new covers for a Blackstreet song Diggity and she wants to cover an A-ha single, because the band is Chris Martin's favorite! That's sweet.... 
The 21 year old songstress working on her first album, her biggest moment in studio was with Darkchild. Who is a legend - she said. She also talked about her influences on the album, she likes B.B. King, Eric Clapton, Bruce Springsteen and No Doubt. She said, will do her performances just like No Doubt did. "There's no choreography. It's very free. It's a bit like a No Doubt performance. You know, how they were free and just jumped around. It's that energy. It's lively and I'm not going to be performing many ballads."
She told: wants to achieve to put a smile on someones face with her album. 
She talked about her opinion about Lady Gaga and many more. Read the full article by clicking here!

Introducing: Iggy Azalea

Iggy Azalea is the brand new artist of Grand Hustle. The only 21 year old aussie rapper is obsessed with hip-hop since she was a little girl. First material was came out in 2011 as a mixtape. In this year, she revealed she will sign to a label. T.I. called her and told he will help to record her first album titled as The New Classic. The young female rapper hopes that her first album will be released in this summer, maybe in June. 
She already released her debut single, with Grand Hustle boss T.I. its Murda Bizness and also shot the video for FKi called I think she ready. 
Really like her. She's looking stunning and beutiful, but she's also a badass, a strong woman, who is just...you know...cool! :)

  Iggy Azalea a Grand Hustle legújabb felfedezettje. A mindössze 21 éves ausztrál rapper már kislány kora óta a hip-hop megszállotja. Zenéjére nagy hatással volt Tupac, Kanye West és Andre3000 is. De legnagyobb kedvence Tupac. Iggy első zenei anyagát 2011-ben vette fel, ez egy mixtape volt és még ebben az évben bejelentette, hogy hamarosan szerződést köt egy kiadóval. Aztán jött is a hír, hogy az Interscope-hoz igazol a szőke rapper hölgy, de végül is T.I. kiadójánál a Grand Hustle-nél kötött ki. Miután T.I. felhívta és segítséget ajánlott az ifjú rappernek. Azóta már kijött Iggy Azalea első klipje, a Murda Bizness, amelyben persze a főnöke T.I. is hallható. Emellett néhány napja kijött az a klip is, amely az I think she ready című FKi számhoz készült. Iggy idén nyáron készül kiadni debütáló lemezét, amely a The New Classic (az új klasszikus) címet viseli majd. Az ausztrál rapper abban bízik, már júniusban a boltok polcaira kerül önálló lemeze.
Bírom a csajt, mert amellett, hogy szép, láthatóan nem fél a saját árnyékától, kemény fából faragták és kimondja amit gondol. Igazi kemény csaj! :)


Rita Ora updates

Our latest favorite artis Rita Ora shot another new video for How we do (Party). The wild party video will be released on 17th April, but she shared a sneak peek of it. Roc Nation's latest talent a month ago talked about her upcoming album. She said, her favorite track is Love and War, which is a very simple song, but special for her. Ora also told that her influences are Bruce Springsteen and she also like No Doubt and Gwen Stefani. She wants to be so versatile like Kanye West, who's music is one of Rita Ora's favorite, and she said that also likes his clothing line and everything. That's what she's wanna do...


Legújabb kedvencünk Rita Ora egy újabb klipet rögzített, a How we do (Party) című szám klipje április 17-n debütál majd. A kemény bulis videóból egy kisebb szösszenetet osztott meg rajongóival az énekesnő. A Roc Nation legújabb előadója egy korábbi interjújában beszélt készülő lemezéről, amelynek dalait az elmúlt két évben vette fel. Egyik kedvence a Love and War című, amely habár nagyon egyszerű nóta, mégis különleges Rita számára. A koszovói származású énekesnő arról is beszélt, hogy zenéjét nagyban befolyásolták Bruce Springsteen dalai valamint a No Doubt és Gwen Stefani, akit kifejezetten kedvel. De Kanye West munkásságát is követendő példának tartja a 22 éves tehetség, hiszen Kanye sokoldalú, zenével, ruhákkal és sokminden mással foglalkozik. Ez az, amit ő is el szeretne érni. De egy a Guardiannak adott interjújában azt mondta, hogy ő nem szeretne úgy bevonulni mint a következő Rihanna, hiszen ő nem Rihanna. Azt gondolja, hogy Jay-Z megismételni szeretni Riri sikerét Ritával. Szerintem az aggódással már elkésett, hiszen mindenki úgy beszél a szőkeségről, mint második Rihannaról.


Get a taste of Nelly Furtado's Big Hoops!

We got a bigger taste of Nelly Furtado's nu' single Big Hoops. The lead song of her fourth english album is very urban and produced by Darkchild. The full song will be released on 17th April along with the video.
The album will be very unique, Nelly promised it will be something you never heard before. She also worked with Tiesto, Nas and many more.

Egy nagyobb ízelítőt kaptunk Nelly Furtado vadiúj Big Hoops című dalából. A negyedik angol lemez első előfutára nagyon laza, hip-hopos lett. A dalt pedig nem más, mint a nagynagynagy Darkchild producerelte! A Big Hoops április 17-én debütál, a videóklippel együtt.


Alexandra Burke - New single, album and release date

Alexandra Burke announced second new single from her second studio album. British pop diva will release Let it go on 27th May. Talked about the new album at 2012 Brit Awards, where she hints about a possible collaboration with superstar David Guetta. Alexandra also told that the album will be a very uptempo material, influenced by the 90's music. Can't wait! :D 


Former X-Factor winner already shot the video for the new song, she was lookin' very sporty, strong and muscular on the set. Check out the photos by clicking here! 
Listen to the song below!

Alexandra Burke május 27-én adja ki második nagylemezének második kislemezdalát. Az angol énekesnő a Brit Awards előtt beszélt egy interjúban az új korongról, amely Alexandra elmondása szerint nagyon pörgős dalokat tartalmaz majd és a 90-es évek zenéje ihlette a dalok többségét. A Let it go című számhoz már leforgatta a klipet is, amely minden bizonnyal a pasik kedvence lesz. Hisz az egykori X-Faktoros énekesnő csodásan, izmosan és erősen fest a forgatáson készült fotókon. 
Hallgassátok meg a dalt!





The 23 year old songstress tweeted minutes ago, that the new LP is titled as Heartbreak on Hold. Will be released 4th June (That's my real birthday...yaay!). 

Poppin' up - Akon

I really missed him, i do! Akon made awsome music when he started his carreer. But after a few years, and discovering Gaga he gave it all down - in my opinion. He took a style that i didn't liked. But Akon got this brand new artist: rapper, Verse Simmonds, and the head of Konvict Family features the newcomers song and video.
Cool hip-hop tunes, must listen Guys!

Igazán hiányzott már, de tényleg! Akon nagyszerű zenét csinált, amikor még a karrierje kezdetén volt. De néhány év és Gaga felfedezése után, szerintem lejjebb adta. Egy olyan stílust vett fel, ami nekem például kicsit sem jött be. De Akon legújabb felfedezettje Verse Simmonds kedvéért visszatért az alapokhoz és egy igazán vagány hip-hop nótában vendégszerepel. No és a klipben is feltűnik.


Lady Gaga - New album, song rumors

Altought the internet community writes about her opinion by popstars eating we don't will do that. According to many sources the awsome popstar Lady Gaga will release a new album this year! What is that, then not incredible news?! Rumor also has it, that the superstar wrote a song similar to Bad Romance before, when she was in Vanity Fair's office. Blogs posted that the new single will be called Unisex and maybe - because of the fact that she wrote this song in the Fame Monster era - the new album will be a little bit familiar to her first and second albums.
No one has confirmed this facts.

Habár az internetes közösség másról sem írogat ma, mint Lady Gaga kirohanásáról a popsztárok étkezési szokásairól, mi nem tesszük ezt. Inkább azt osztjuk meg veletek, hogy a hírek szerint az énekesnő még idén megjelentet egy új lemezt. Sőt egyesek tudni vélik, hogy ezen rajta lesz a Unisex című dal, amelyet annak idején még a Vanity Fair irodájában járva szerzett a helyszínen a szupersztár. S mivel ez a dal a Fame Monster idején készült: sajtóhírek szerint ehhez a lemezhez hasonló stílust képvisel majd az új album is. A bloggerek pedig azt is tudni vélik, hogy a dal a Bad Romance-re hajaz majd.
Persze ezek az információk nem megerősítettek.



New vibes from a familiar face

Oh, Gosh; we got some fresh blood! :D I needed a hot guy in our posts, guess waht: Craig David committed a new song, so i gotta tell you about it. The british artist collaborated with french DJ Dim Chris and superstars favorite vocalist Rosette. Bits n pieces is on the same way like Freak on the dancefloor. Pretty dancy and the sweet guy who singed about 7 Days and Rendezvous is gone. Craig won't be the freak of the dancefloor, he wants to run the clubs down. 

Vérfrissítés pasifronton! :D Na, már hiányoltam egy dögös énekest a hírek közül, s lám Craig David némi közölnivalóval rukkolt elő! A brit r&b sztár a francia DJ-vel Dim Chris-szel készített egy közös számot, melyben a manapság gyakran hallott név Rosette hangja is felcsendül. A Bits n pieces azt a vonalat követi, amit már hallhattunk a Freak on the dancefloor című szám kapcsán. Dances, emészthető és sehol sincs már a randikról és rejtett kincsekről éneklő aranyos r&b énekes. Craig egyértelműen nem a diszkók réme, hanem sztárja akar lenni.


Inhale her music - Delilah

Finally Delilah released her next video for the wonderful song called Breathe. The feeling when you hear the song is like if the melody absorbs you, just like when you inhale the air. The 22 years old british songstress is on tour right now in England, she will hit the stage in 10 cities in April. 

 Delilah végre kiadta soron következő kislemezének klipjét. A Breathe ékes bizonyítéka annak, hogy a mindössze 22 éves énekesnőnek van helye a zeneiparban. Hiszen az egyedi stílus és az önmegvalósító kreativitás egyaránt érződik az angol tehetség zenéjén. Delilah egyébként még 10 állomásból álló április angliai turnéján van. A Breathe hivatalos kiadási dátuma május 13.


Lupe Fiasco ft. Tinie Tempah&Eric Turner live @Leno

My personal favorite rapper Lupe Fiasco heated up the stage on the Jay Leno Show along with Tinie Tempah and Eric Turner. The second time collaborators performed their brand new duet Angels and Stars.
The major things that i like in Lupe is his energy, honesty and braveness. He's just cool! :)

Az egyik kedvenc rapperünk Lupe Fiasco a minap Jay Lenonál tette tiszteletét, a talk showban Eric Turnerrel lés Tinie Tempah-val lépett fel. A már-már elmaradhatatlan páros legújabb közös dalát az Angels and Starsot adta elő. Talán a leginkább azért szeretem Lupet, mert annyira energikus, őszinte és bátor. Egyszerűen vagány srác! :)


The rebelious rapper is on tour now, and released a brand new video today. He features Bassnectars Vava voom (this is Bassnectars titler song for his 8th studio album). Bassnectar is a San Fransisco based electro and dubstep artist, who isn't a newcomer. His first album was released in 2001. and since recorded 8 albums. Bassnectar is better known about his live performances and light shows.
This song is pretty hard and cool. Im still trying to fraternize with dubstep music, but i think im gonna love it!

A lázadó rapper jelenleg turnézik és pont ma jelent meg a Bassnectarral közös klipje a Vava voom. Bassnectarról annyit kell tudni, hogy ő egy san fransiscoi dubstep és electro művész. Talán emlékeztek még Ellie Goulding Lights című dalának mesteri remixére, na azt ő követte el! Bassnectar már nem számít kezdőnek a szakmában, hiszen 2001-ben adta ki első lemezét, amit azóta 8 másik követett (a nyolcadik éppen a Vava voom címet viseli). Leginkább élő, különleges fénytechnikával tarkított showiról ismerik az előadót.
A zene nagyon állat, igaz én még mindig csak igyekszem megbarátkozni a dubsteppel. De azt hiszem menni fog ez! ;-)


Oriental look - Rihanna unveiled cover

Azért eléggé sokat sejtető Rihanna Where have you been című dalának singlecoverje, nem?! Valójában halvány lila gőzöm sincs, hogy milyen lesz a klip, de ha lehet adni a Riri által ma felfedett borítóra, akkor valami keleties dolog várható. A dal, amelyet Calvin Harris és dr. Luke jegyeznek a második Talk That Talk kislemez lesz.

Rihanna egyébként ma megjelent első filmje a Battleship ausztráliai premierjén, amelyről néhány fotót meg is osztott facebookos rajongóival.

Well, well, well this single cover tells a lot of information about Rihanna's latest video. Dont you think so?! But only if the single cover passes to her latest video for Where have you been. The song is the second single of Talk That Talk and produced by Calvin Harris and dr. Luke.
Rihanna attended today the australian premiere of her first movie Battleship and shared a few photos from the event with her facebook fans. 




Cheryl Cole: Prepared for comeback

A britek kedvence Cheryl Cole visszatérésre készül. A szépséges énekesnő néhány képet tett közzé, amelyek legújabb Call my name című számának klipforgatásán készültek. Az énekesnő szebb, mint valaha és úgy tűnik igazán szexi klipet készít a dalhoz, amely hosszú idő után az első kislemeze lesz. A klipet Rich Lee rendezi és Los Angelesben ugyanott rögzítették a jeleneteket, ahol Britney Spears a Womanizer klipjéét!

A Call my name a harmadik lemez előfutára lesz. Az Alex da Kid által elkövetett szám április 20-án a brit Rádió 1-en debütál majd.


UK's sweetheart Cheryl Cole shoots a brand new video and lookin' stunning after we didn't saw her for a long time. Former Girls Aloud member will release Call my name as new and lead single of her third album. The video was direceted by Rich Lee and shot in LA at the same location where Britney Spears' Womanizer video. 
The song was written and produced by Alex da Kid and will be premiered on 20th April via BBC's Radio 1. 

Source

Alicia Keys hits the Vibe

Hosszú ideje első interjúját adta az amerikai soul/r&b díva Alicia Keys a Vibe magazin globális számának. A művésznő nem csak interjút adott, hanem ő szerepel a magazin április/májusi számának címlapján. Alicia férjével Swizz Beatzel együtt adott interjút a magazinnak, és a cikket író kolléga szerint sokkal nyitottabb volt, mint bármikor korábban. A zenész házaspár beszélt kapcsolatukról és Alicia azt is megosztotta az újságíróval, hogy közel 10 éves zenei pályafutása után végre megtalálta saját hangját.
A 14-szeres Grammy díjas énekesnő, 5 lemezt adott ki, most készül a hatodik és azt mondja, végre jól érzi magát a saját bőrében, ami le is rí róla.

A magazinba készült néhány zseniális fotó a szépséges énekesnőről. Ezekből kettőt láthattok itt.


After years Alicia Keys gave her first real interview for Vibe magazine. But this wasn't just a chit chat with the journalist, she covers the magazine's April/May global issue. She and her husband Swizz Beatz catch up with the reporter and they talked about relationship, who they met and Alicia shared personal thoughts. 
The 14 time Grammy Award winner artist, who sold 30 million copies of her albums worldwide and released 5 studio albums currently working on her sixth record. And she told: finally feels comfortable in her own skin and found her voice.


The latest Vibe issue contains a few amazing photo of her - looking fierce and sexy -, take a look at it.

Source
Source2

Video premiere: Jessie J Laserlight

Az angolok új üdvöskéje Jessie J bemutatta vadiúj Laserlight című számát, mely a szupersztár francia DJ David Guetta keze munkáját dicséri.  A klipben eltűnt Jessie ikonikussá vált frufruja és az énekesnő igazán szexi stílust vett fel a kisfilm kedvéért. Ez a Who you are című lemez ötödik kislemez dala.

British songstress Jessie J premiered video for her David Guetta produced new hit single Laserlight. She get rid of her mostly iconic bang and picked a sexy style for the videoshoot. This is her fifth singl of the debut album Who you are. 


Lady Gaga first European dates

Lady Gaga tegnap közzétette Born This Way Ball világkörüli turnéjának európai helyszíneit. Sajnos kishazánk nincs a felsorolásban, de az innovátor énekesnő fellép Bécsben, Bukarestben, Londonban és Párizsban, de Kölnben és Zürichben is tiszteletét teszi. Persze csak néhány állomást soroltam fel a listáról, amely csak az első 21 helyszínt tartalmazza. További időpontok és koncerthelyszínek várhatóak, talán Budapest is felkerül majd.

Lady Gaga announced her fist Born This Way Ball tour dates just yesterday. The innovator artist will perform in Vienna, Bucharest, London, Paris, Stockholm and in Zurich. But this is just few dates of the list, which contains only the first 21 places in Europe where she's gonna run the house down. 

Source

Kati Wolf in London

Magyar eurovízionáriusok Londonban! Wolf Kati és a Compact Disco április 28-án az angliai főváros Dusk till Dawn nevű klubjában lépnek fel. Kati tavaly képviselte hazánkat a kontinens megmérettetésen, ahol nagyon szép 11-ik helyezést ért el What about my dreams című dalával. A Compact Disco pedig idén, Bakuban képviseli majd hazánkat.

Katit egyébként idén több díjra is jelölték: tiszteletét tette a Glamour gálán, ahol végül is egykori X-Faktoros kolléganője Janicsák Veca diadalmaskodott, de Bravo Otto díjra és Fonogramm díjra is számíthat az énekesnő.

Kat at the videoshoot/Kati a klipforgatáson
Nemrégiben klipet forgatott a magyar tehetség és az új dalát Az, aki voltam címmel hallhatják már a magyar rádióhallgatók.
Sajna a full dal nincs meg, de van egy live fellépés, amely ugyan nem jó minőségű, de azért le lehet belőle szűrni, hogy milyen a dal. :)

Former and current hungarian eurovision contestants Kati Wolf and Compact Disco will perform in London. They will perform at the Dusk till Dawn clubon 28th April. Kati represented Hungary last year at the ESC, Compact Disco will this year hit the stage as our contestant. 


Kati was nominated this year for two awards and also received one in Romania, Transylvania. She shot her third video a few days ago, for latest single Az, aki voltam (Who i was). Unfortunately i don't found the full song, but here is a live video recorded by a fan. Just enjoy her enchanting voice! 



Source

Happy Easter!

Today is the day....when the Easter Bunny comes! Did you ever think about it, that there's no Easter song recorded in the history? Okay, christian and classical songs are avaliable for Easter, but no pop song about the bunny or smthg... Anyway, i wish you my dear faithful visitors a very loveley Easter and (i don't know what's the tradition in other countries) a lot of watering for monday! 
You think that the Easter Bunny can play drums?! XD

Ma van a nagy nap...amikor eljön a Húsvéti Nyúl! Gondolkodtatok már valaha azon, hogy nincs igazi húsvéti nóta? Na, persze egyházi énekek, meg klasszikus darabok léteznek, de igazi húsvéti popszám nincs. Ennek ellenére én nagyon Boldog Húsvétot kívánok minden rendszeres és be-benéző olvasómnak és persze jó sok locsolót hétfőre! 
Mit gondoltok, a húsvéti nyúl tud dobolni? XD




Video premiere: Drake HYFR

Did you know that Drake is jewish? In our country, this could be one cause of racism....so sad. Anyway, Drake released the official video yesterday, along with Take Care.
DJ Khaled, Trey Songz and Birdman pops up in the HYFR video. Lil Wayne just sayin' it loud what's in his mind. The video is a tribute to Drake's jewish religion.

Tudtátok, hogy Drake zsidó? Nálunk ez ugye, rasszista kijelentésekre adhatna okot....sajnos. Nos, a rapper tegnap kiadta HYFR (Helly Yeah Fucking Right) című számának klipjét. Igen tegnap, ugyanazon a napon amikor a nagyközönség elé került a Rihannaval közös Take Care. A klipben láthatjuk a kis Drake-t, amint a kamera előtt táncol és feltűnnek ismerős arcok is a videóban. Úgy mint Trey Songz, DJ Khaled vagy Birdman. Na és persze Drake főnöke Lil Wayne is megjelenik, sőt még egy pár sor erejéig közre is működik a klipben egy nyúl jelmezbe bújva.


Drake ~ HYFR Feat. Lil Wayne from OctobersVeryOwn on Vimeo.

First look: Jessie J Laserlight

A brit szupertehetség Jessie J április 10-én jelenteti meg új klipjét vadiúj, David Guetta közreműködésével felvett Laserlight című dalához. Az új nóta, május 14-től  megtalálható az online zeneáruházak kínálatában is. Jessie csodásan fest a videoklip teaserében.
Alább megnézhetitek amint Jessie live énekli a dal akkusztikus változatát!

British talent Jessie J will premiere her latest video on 10th April for latest David Guetta featured single Laserlight. The single will be downloadable at 14th May. Jessie J looks stunning in the teaser of the upcoming video!
Here's the live acoustic version of the song, performed by Jessie J. 




The missing person: Nelly Furtado

Hiányoltátok már Nelly Furtadot? Én igen, nagyon is. Nem is olyan régen keseregtem amiatt, hogy nem ad ki végre normális nellys angol számokat. Nos, ennek is eljött az ideje!
Az énekesnő június 19-én megjelenő The Spirit Indestructible című lemezének első dala a Big Hoops című Darkchild alkotás lesz. Ehhez már le is forgatta Nelly a videoklipet Los Angelesben. A portugál gyökerekkel rendelkező, kanadai énekesnő óriási gólyalábakon egyensúlyoz a forgatáson készült képeken. Kíváncsi leszek, ebből mi sül ki!
Információink szerint a videoklip április 17-én debütál.




Did you missed Nelly Furtado? I did, so much. Remember, it wasn't a long time ago when i talked about why don't she record great, english songs. The time is now! She will release her latest album on 19th June, and first single the Darkchild produced Big Hoops on 17th April along with the video. She shot the clip in downtown LA. Where she stand tall all day long, while shooting the scenes. Curious about the results.