Madonna újabb támadása

A videó amelyben a pop nagyasszonya egy benzinkút tulajjal, egy táncosfiúval – ez nem is annyira idegen tőle – és a sofőrével szórakozgat. A Turn up the radiot minden bizonnyal a nagy nyüzsgés előli menekülés vágya ihlette. Madonna arra buzdít, ha tele van a puttonyunk mindennel, csak csavarjuk fel a rádiót. Ezzel persze rádióslágerré téve saját nótáját, amely az M.D.N.A. legújabb singleje. Eddig amúgy mindegyik sláger lett, kíváncsian várjuk ez mit hoz. Az örökifjú Madonna próbál harcolni a biológiával, meg a kémiával és a fizikával, de állandó kiegészítői a kesztyűk árulkodnak arról, hogy még a pop-lady is fogott az idő vasfoga. A kéz ugyanis elárulja tulajdonosa korát, Maddy pedig ebben a klipben is előszeretettel takargatja őket. Nem baj, Madonna, mi 100 évesen is szeretni fogunk…
 

Lil Wayne az őrület határán

Lil Wayne sosem volt normális! Ezt már ránézésre tudja az ember lánya. Végre egy olyan számmal rukkolt elő, ami tényleg hip-hop, nem énekel benne, nincs benne nagy önmarcangoló szöveg és csak tiszta őrület az egész. A klip elég szürreálisan kezdődik, hála a szétdarabolt próbabáknak, aztán a kiskertből előbukkanó Dumbó láttán felmerül a kérdés: mi a f*sz?! Szóval érdekes az egész, a táncoló pandán meg a rózsaszínné váló elefánton már nem is csodálkozom….
Big Sean persze nem hiányozhat, az amerikaiak kedvence valószínűleg nagyon sivár magánéletet élhet, ha egy csontvázzal teázgat… A videó azonban remekül passzol Wayne hőn áhított új lemezének az I am not a human being II-nek a címéhez, azaz nem vagyok ember! Nem, Weezy egy állat! Ezt reprezentálja a zebracsíkos szettjeivel is.

A szöveggel pedig egy kicsit magát is parodizálja, ráadásul a korábbi börtönnel díjazott ügyére is célozgat hogy ő nem díler.


A No Doubt csillogó visszatérése

Az évek során a No Doubt vizuál semmit sem változott, ezt bizonyítja a vadiúj single a Settle down videoklipje is. Előkerül egy üres pepsis üveg, meg a narancs, amit már a Don’t speak klipjében is felmutat Gwen Stefani, mint Éva anno az Édenben. Azért megvan a klipben minden, amit Gwen szóló érája során megszokhattunk: harajuku lányok, színek és fények, no meg ragga!
Nyári slágert szállít az amerikai banda a forróságban megfáradt népnek. Gwen egy élő szájfény reklám, még azután is csodálatosan – és ugyanúgy – néz ki, hogy életet adott gyermekének. És ennyi év elteltével is ugyanolyan elánnal veti bele magát a tombolásba, mint ahogyan azt már tőle megszokhattuk. Jó látni, hogy van még olyan banda, amely nem hódolt be napjaink divatirányzatainak.
A No Doubtra például semmilyen hatással sem volt Lady Gaga. Ellenben Gagára a No Doubt. Az énekesnő ezt tweetelte: „megjelent a No Doubt száma, a Settle down. Épp most vettem meg! Szerezzétek meg ti is, annyira jó! A banda akkor alakult, amikor születtem, 1986-ban baby!” Jött is rá a válasz: "vow Gaga muffin, köszönjük! Ez óriási! Puszi egyik Stefanitól a másiknak!” Aranyos! 
A Settle down tényleg megér egy misét, de akár kettőt is! Egyetlen negatívumként a videó hat perces voltát tudnám említeni, elég lett volna három is belőle. Így csak húzzák, nyújtják az egészet és a vége már teljesen felesleges és unalmas.