Díva-dömping

Zenében gazdag az idei ősz. Kesha visszatért, ahogyan nagy kedvencünk Christina Aguilera is új nótával jelentkezik, ami igazi masszív szuperslágernek ígérkezik. De Rihanna sem áll le a sláger gyártással, új dalt tett közzé és várhatóan új lemez vagy kiadvány is követi majd. A nagy túlélő Kylie Minogue is menetel, a Timebomb sikere után itt az újabb csapás a popvilágra a Flower. De ne hagyjuk ki a sorból másik kedvencünket, a tündöklő tehetséget Rita Orat sem, aki negyedik klipjét készül kiadni.

Rihanna újdonságát a Diamonds című dalt sokan úgy nevezik, mint hipnotikus sláger, vagy ballada. Szerintem egyik sem, csupán arról van szó, hogy a Def Jam díva felnőtt és egészen újszerű hangzást kapunk majd a hetedik stúdiólemeztől.



Hogy a DefJam díváknál maradjunk, vessünk egy közelebbi pillantást Rita Ora epikus erejű új kislemez dalára a Shine ya light-ra! A Chris Loco és Fraser T által jegyzett dalhoz Rita szülővárosában Pristinában, Koszovóban forgattak klipet. Szerintem ütős lesz, a videó. A dal november 4-én jelenik meg, várhatóan akkortájt jön ki a videó is. 


Christina Aguileráról az elmúlt években, hónapokban botrányai, válása, állítólagos leszbikus kapcsolata és a the Voice kapcsán hallhattunk. No meg a Moves like Jagger óriási sikerével összefüggésben, melyben Adam Levine-nel alkottak bombasztikus párost. Az előző lemeze - habár azt senki sem veszi figyelembe, hogy én imádtam - bukás lett a kritikusok szerint. Az új kislemez dal hallatán azonban sokan azon a véleményen vannak, hogy a szupersztár most tényleg visszatér és most tényleg odacsap minden feltörekvő sztárocskának. A Your body provokatív, ütős, jól összerakott, modern, de egyben 'christinás'. A klip is megjelent, amiben Christina igazi gettódívaként feszít, igaz gömbölyded, de remekül néz ki. A november 13-án megjelenő Lotus című nagylemez első dala.

Autobiographies coming out

Nem csak Cheryl Cole vagyis Cheryl életét ismerhetjük meg a következő napokban, a hamarosan megjelenő önéletrajzi könyve kapcsán. De egy másik brit tehetség, Jessie J is tollat ragadott, hogy megörökítse az utókor számára élete történetét.

Jessie Nice to meet you (Nagyon örvendek...) címmel jelentette meg könyvét, melyben nyíltan beszél egészségügyi problémájáról. Mint ismert, Jessie J szívproblémákkal küzd, ha jól tudom ez vele született dolog. Éppen emiatt nem fogyaszt alkoholt, és nem is dohányzik - talán ő az egyetlen a sztárvilágban! :) Jessie J önéletrajza szeptember 27-én jelent meg.

Cheryl könyve csak októberben válik elérhetővé a fanatikusok számára, az amazon.com szerint október 11-től lehet megvásárolni a brit híresség harmadik önéletrajzi könyvét My Story (Az én történetem) címmel. Az angolok szerint Cheryl könyve az év egyik legjobban várt kiadványa, hiszen olyan titkokat árult el róla az énekesnő, amelyek hatására sokan elrohannak majd a boltba, hogy megszerezzék az irományt. Cheryl ex-férjével való kapcsolatáról és X-Factoros főnökéről Simon Cowellről is tesz említést a könyvben.

Cheryl Cole isn't the only one who releases her autobiography this fall. Jessie J also grabbed a pen and captured the story of her life. British pop sensation tells about her health, and heart condition in her Nice to meet you book. Which was released on 27th September.
Fans in the UK still waiting excited for Cheryl's Story. The former Girls Aloud songstress releases her next autobiography on 11th October. And they say, this is the most awaited book of the year. Because she told in an interview: the issue contains confessions about ex-hubby Ashley Cole and stories behind the X-Factor scenes including X-Boss Simon Cowell.