No Doubt at the EMA 2012

No Doubt also hit the stage saturday night at Frankfurt. The american band performed their latest single Looking hot, and Gwen looked hot in thos high heels with short shorts. I like the new song!

A No Doubt is színpadra lépett szombaton Frankfurtban. Az amerikai banda legújabb slágerét a Looking hotot adta elő és Gwen tényleg remekül festett. A dal meg nagyon jó!



OFFICIAL VIDEO!

Rita Ora live at EMA 2012

Rita Ora rocked the stage last weekend in Frankfurt, at the 2012 MTV Europe Music Awards. The songstress performed her number one european hit R.I.P. this time without Tinie Tempah. But she was great. This was the funniest night of her life, she tweeted after the show. Check out the performance!


Rita Ora megrengette a színpadot hétvégén Frankfurtban, a 2012-es MTV Europe Music Awardson. Az énekesnő az Európa-szerte listavezető dalát az R.I.P.-t adta elő, ezúttal Tinie Tempah nélkül. De így is hiteles volt. Ez volt élete legjobb éjszakája, írta az énekesnő a show után. Nézzétek meg a fellépést!


Rihanna's diamonds

The highly anticipated video is right here! Rihanna released her latest video for first Unapologetic video Diamonds. 


Végre megjelent a várva várt videó! Rihanna a napokban adta ki legújabb klipjét, az Unapologetic című lemez első dalához a Diamondshoz.




Unapologetic tracks unveiled

Rihanna just unveiled the tracklisting of her upcoming Unapologetic album and also shared a sampler from the album. The superstar got Eminem and former - rumoured current - boyfriend Chris Brown on her side. Listen to the snippets and check out the tracklist below.

Rihanna nemrégiben osztotta meg a soron következő Unapologetic című lemezének tracklistáját, és már megjelent az album samplere is. Az énekesnő Eminemmel és egykori - a pletykák szerint jelenlegi - barátjával Chris Brownnal is duettezik az albumon.
Hallgassátok meg az album ízelítőjét és alább csekkolhatjátok a track listát. 




1. Fresh Out the Runway
2. Diamonds
3. Numb (Ft .Eminem)
4. Pour It Up
5. Loveeeeeee Song (Ft. Future)
6. Jump
7. Right Now
8. What Now
9. Stay (Ft. Mikky Ekko)
10. Nobodies Business (Ft. Chris Brown)
11. Love Without Tragedy/Mother Mary
12. Get It Over With
13. No Love Allowed
14. Lost in Paradise
15. Half of Me (Bonus)

A. Keys remix video

Alicia Keys, who is on fire released the video for her remix song. Girl on fire inferno version features Nicki Minaj who wears a fierce dress in the clip. The song also got an Bluelight remix, which already doesn't got video. 

Alicia Keys a napokban adta ki a Girl on fire című dalának Inferno változatát és az ahhoz készített klipet. A remixben Nicki Minaj is közreműködik, aki egy szupermenő ruhában feszít. Készült egy Blulelight remix is a dalhoz, ám annak még nem jelent meg klipje.



Brandy's new video

R&B singer Brandy premiered her Wildest dream video, which is the second single of the album Two Eleven. 
The song was inspired by her real love, and she sings about newfound love. 
For me the video is a bit confusing, with the black and white and other pictures. And there is a lot and seeming unnecessary location changes in the video.

A kilencvenes évek R&B üdvöskéje Brandy a napokban jelentette meg Wildest Dream című új dalának klipjét.
A dalban az énekesnő egy új szerelemről énekel, de mint arról korábban nyilatkozott, a számot valódi szerelmi kapcsolata ihlette.
Nekem egy kicsit zavaros a videoklip a színes és fekete-fehér képek váltakozásával. És látszólag úgy tűnik felesleges és túl sok a helyszín váltogatás a klipben.


New song by Bruno Mars

Bruno Mars spend all his money on girls....poor guy! :) Anyway the young talent debuted his latest single from upcoming album Unorthodox Jukebox, will be released on 11st December. This is the second single of the record, the lead single Locked out of heaven currently dominating on charts. The 27 year old singer performed both single on SNL last week.

 Bruno Mars minden pénzét csajokra költötte...szegény feje.. :) Na, de ez csak az új Young girls című dalában van így, amelyet nemrégiben mutatott be. A dal az Unorthodox Jukebox című december 11-én megjelenő lemez második dala. A lemez előfutára a Locked out of Heaven jelenleg uralja a slágerlistákat. Ezt és a Young girls-t is előadta Bruno a Saturday Night Live legutóbbi adásában.


Lotus on the corner - sampler

In less than two weeks Christina Aguilera will release her highly anticipated new abum Lotus. The diva released the sampler of Lotus. Including singles as Army of me, Red hot kinda love, Make The world move featuring CeeLo Green, Your body, Let there be love, Sing for me, Blank Page, Cease fire, Around the world, Circles, Best of me, Just a fool featuring Blake Shelton. Including deluxe tracks: Light up the sky, Empty words, Shut up and Your body rmx.

We wrote about Red hot kinda love, as a possible new single, but today we knew that second single off Lotus will be Army of me.
My favorite after Your body is the sixth track Let there be love, Around the world produced by Dwayne Chin-Quee. I like Circles this is written by Christina herself and produced by Alex da Kidd.

With boyfriend Matthew Rutler on Halloween
Alig két hét múlva megjelenik Chirstina Aguilera várva várt új lemeze a Lotus. A díva addig is közzétette a lemez dalaiból készített ízelítőt. Amely tartalmazza az összes számot, úgy mint az Army of me, Red hot kinda love, Make the world move, Your body, Let there be love, Sing for me, Blank Page, Cease fire, Around the world, Circles, Best of me, Just a fool. És persze a deluxe lemez dalait is, úgy mint a Light up the sky, Empty words, Shut up, vagy a Your body remixe.

Ugye arról korábban cikkeztünk, hogy a következő dal lehet a Red hot kinda love, de ma már tudjuk, hogy ez csak pletyka volt és a második kislemez az Army of me lesz.
Szerintem ütős a november 13-án megjelenő lemez, legjobban a Your body mellett a Let there be love, és a Circles tetszik. De az összes dal kiváló!

Az itt láthtató fotón Christina pasijával Matthew Rutlerrel fotózkodik, ugyanis a sztárpár a házukhoz hívta a paparazzókat, hogy aztán jó sok beállított képet készítsenek róluk halloween jelmezben. Sokak szerint Christina förtelmesen néz ki, és behatárolhatatlan, hogy minek is öltözött. Szerintem csak simán kéjhölgynek. :P


Ciara new vid

Ciara released her new video, first since Basic Instinct era. Got me good is produced by Darkchild and this is the first single of her fifth studio album One Woman Army. Ciara signed to another label, Epic lead by L.A. Reid. Worked with Tricky Stewart and Darkchild too.
The video was directed by Joseph Kahn who also did Get up, a dancy video too. The visuals was shot in the California desert, the singer dances with 8 Flavahz they finished Americas Best Dance Crew as finalists.

Ciara in Halloween costume
Ciara új videót jelentetett meg, amely számomra az első értékelhető a Basic Instinct album óta. A Got me good című számot Darkchild jegyzi és ez a szám már a 2013-ra várható One Woman Army című ötödik lemezről van. Az albumot az Epic Records adja majd ki, Ciara ugyanis átigazolt L.A. Reid kiadójához. A lemezen pedig olyan zenészek voltak segítségére, mint Tricky Stewart, Jermaine Dupri vagy Darkchild.
A videóklipet a kaliforniai sivatagban vették fel, Joseph Kahn vezényletével, aki már rendezett klipet Ciaranak. A Got me good klipjében feltűnik Amerika második legjobb táncsapata a 8Flavahz is.







Skylar records debut album

Skylar Grey released an announcment about her debut album, titled as Don't look down is due out in 2013. spring. First single off the record is C'mon let me ride featuring Eminem. Slim Shady told, he was totally impressed by her talent both as a vocalist and a songwriter.
The two Grammy winning artist finished C'mon let me ride video two weeks ago in Detroit, will be released on 11st December alongside with the single. 

Skylar Grey közleményben értesítette a világot, hogy végre kiadja első szólólemezét amely a Don't look down (Ne nézz lefelé) címet viseli. A korong a tervek szerint 2013. tavaszán jelenik meg és olyan nevek szerepelnek, mint Eminem. Aki az első kislemez dalban is közreműködött, a C'mon let me ride címűben. Slim Shady azt mondta, teljesen lenyűgözte őt Skylar Grey tehetsége úgy, mint énekesnő és dalszerző.
Az új dal videoklipjét a Grammy díjas előadó Detroitban vette fel két héttel ezelőtt és december 11-én jelenik meg, akárcsak a dal.