Introducing: ByTheWay

Well, i just drive the other day and this song was on the radio. I listened and i thought, maybe this is a brand new boyband or r&b formation from the US. And after the song the persenter told that they are hungarian! Oh, my goodness!
ByTheWay is a four member boyband from Hungary. First single - the shooting a video for it in May - Scream is a very catchy urban tasted song.
They're the hungarian One Direction? I don't think so... This is more demanding music than any other showbussiness generated plastic pop. I really like it!


Múlt nap megyek hazafelé kocsival és felcsendült ez a dal a rádióban. Azt gondoltam, hogy ez egy újabb amcsi fiúbanda. Aztán a szám végén a műsorvezető elmondta, hogy egy magyar bandáról van szó! Teljesen ledöbbentem.
A ByTheWay egy négytagú fiúcsapat, akik magyarok és az első daluk Scream címre hallgat. Információim szerint májusban forgatnak hozzá klipet. Fülbemászó, némi urban hangzással átitatott dal.
Ők lennének a magyar One Direction? Nem  hinném, hiszen a ByTheWay zenéje sokkal igényesebb, mint bármilyen showbiznisz által generált műanyagmocsokpop!


The comeback of Master P

Remember the guy, who yelled oowheeee? Who gave us Gucci Mane? Who is the head of the No Limit Records? Master P, is the name, and he was one of the first rap moguls. The star, business man, rapper etc. is back with a fresh new track! HNIC features vocals by auto-tune king T-Pain and also got Rick Ross alongside with Bay Bay. This is the forerunner of his upcoming LP Al Capone Project.

Emlékeztek még arra a fickóra, aki azt kiabálta Oohwee? Aki olyan neveket dobott a bizniszbe, mint Gucci Mane vagy Snoop Dogg? A  No Limit Records fejére? Ő Master P, aki egyike az első klasszikus értelemben vett rap moguloknak. A rapper, üzletember sokáig nem hallatott magáról, de mostanság egy LP kiadásán dolgozik. Ennek előfutára  a HNIC című rapszám, amelyben T-Pain és Rick Ross is közreműködnek. Ebből a számból ítélve, az Al Capone Project című anyag biztos ütős lesz.


Cassie to release new mixtape

Cassie becoming mysterious for her upcoming mixtape Rock a Bye Baby - to release on 11th April.
She uploaded the trailer for the mixtape, she's lookin' fierce and a bit dark or bad...i have no idea what's the right word...
The visuals looks a lot like a movie trailer not just because of the scenes of classic movie New Jack City...
According to several sources: first single will be All Good all Girls featuring Trina and Lola Monroe. Here is the remix via soundcloud.




But there are some pictures on the web about Cassie and Wiz Khalifa by filming a video for single Paradise. Well, maybe this will be the first single...
She added recently that the new mixtape will be not pop, not even, r&b, just Cassie. She worked with Jeremih, 2Chainz, Meek Mill and also Rick Ross.
Can't wait till april!



Cassie egészen misztikusra vette a figurát új alkotása kedvéért. A Rock a Bye Baby névre hallgató kiadvány április 11-én jelenik meg, és az énekesnő kiadott már hozzá egy trailert is. Igaz a trailer inkább hasonlít egy filmelőzetesre mint album previewre.... Cassie egészen sötét, titokzatos vagy tudomisén milyen benne....
A hírek szerint az első dal a fentebb hallgatható All Good all Girls lesz, amelyben Trina és Lola Monroe vendégszerepelnek.

De a neten keringő képek szerint Cassie Wiz Khalifával forgat közös klipet a Paradise című dalhoz...
Az énekesnő azt mondta a Rock a Bye Babyről, hogy ez se nem pop, se nem r&b, ez Cassie! Kíváncsiak vagyunk, hogy ez mit is jelent....
Rick Ross, 2Chainz, Meek Mill és Jeremih is közreműködtek a mixtapen...

R&B spring is here! - Rihanna, Justin Timberlake

Oh, Guys! Are you feeling the breeze of spring, and the vibe of hot new urban noize?! Just like the nature revives i can see the r&b music does it too....
First of all, i gotta show you Justin Timberlake's latest single Mirrors. Which is a masterpiece, with the awsome video. So glad that he's back! I really missed him.

As i listened the new album of Rihanna, i got the feeling that this is more urban then the recent records. So, she releases Pour it up as a remix with the help of rappers like: Rick Ross, Young Jeezy and T.I.
Monsterhit, i can tell! :D
I hope music-mode will be this way this spring-summer....


Oh, érzitek a tavasz illatát? És az újjáéledő r&b éra ritmusát?? Én igen, és Atyám...de jó! Komolyan mondom, már hiányzott egy kis üdítő, de szexi lötyögős, ám mégis kemény urban zene.
Elsőként hadd mutassam be nektek Justin Timberlake újdonságát a Mirrorst. Ami egy igazi remekmű, a nemrég megjelent videóval együtt. Justin tényleg hiányzott már a zenei palettáról!!!! Nagyon is, úgyhogy örülünk, hogy visszatért végre...


 Amikor meghallgattam Rihanna albumát, az volt az érzésem ezzel a lemezzel még jobban visszatér a gyökerekhez, mint mondjuk a Louddal tette. És nem tévedtem, az Unapologetic egyik trackje a Pour it up lett az új kislemez. De nem gyenge remixben került a boltokba a dal, hiszen olyan rapperek szövegelnek benne, mint Rick Ross, Young Jeezy vagy T.I.
Igazi rapsláger... :D


Supersize meee! - Iggy Azalea: Work

T.I. patronized Iggy Azalea released new video for latest single Work.
The song was produced by 1stDown of FKi and the Invisible Man and this is the first single of her upcoming and highly anticipated debut album The New Classics. Grand Hustle's first lady raps about her early ages in the new song Work, when she came to the U.S. and worked as a model, also started rappin'. The music video is a on the road ridin' and hustlin' hip-hop ladies in the well known american - or if you want australian - desert. Iggy work that thing...all the boys out there can yell: supersize me! Because the aussie rapper's big booty is all around the video, on the screen...you know...
So, i like the song. I like the story behind the lyrics and music which gives this plus girlpower-girlhustler mood to the song.
Iggy Azalea was on tour in Europe with Nas, this week she will ruin the house in Germany and in the UK. 

Megjelent Iggy Azalea új száma, a Work. T.I. felfedezettjének ez az első dala a várva-várt bemutatkozó album a The New Classicsről. Az ausztrál rapperhölgy dalát 1stDown és Invisible Man jegyzik producerként. A Grand Hustle first ladyja arról mesél a számban, hogy milyen megpróbáltatásokon ment keresztül, amikor először Amerikába ment. Modellként vállalt munkát és ekkor kezdte szárnyait  rapperként bontogatni.




A videoklip is megjelent ugyebár, amely egy tipikus amcsi feelingű klip lett. Van benne útmenti bár, sivatag, öltánc és a képernyőt betölti Iggy méretes popója! Bár egyesek szerint, nem is akkora amekkorának látszik....csak a ruha hatása. T.I. biztos jobban tudja. ;)

Na kérem, dal rendben van: tetszik a sztori a háttérben, a zene is jó. Amelynek köszönhetően megkapja a Work ezt a csajpoweres, rosszlányos hangulatot.
Iggy Azalea egyébként jelenleg Európában turnézik Nas-szel. A héten Londonban és Németországban rengeti meg az arénák falait az ausztrál isten-adta-tehetség.






Bow Down! - Beyoncé's gettin' gansta

Beyoncé's latest song titled as Bow Down/Been on  gettin' viral in a few minutes on the internet after been uploaded on soundcloud. The song is fulfilled with pure hip-hop beats, and off course her unparalelled vocals, with auto-tuned rap interlude. So cool! Really, bow down b*tches - she's not a stupid pop singer, she's a real artist!
"I took some time to live my life, but don't think i am just his little wife" - Bey' sings in the new song.

Beyoncé legeslegújabb alkotása a Bow Down pillanatok alatt körbejárta a világot, alighogy felrakták a soundcloudra. A dal tele van igazi hip-hoppal no és Bey összetéveszhetetlen vokáljával. Na, meg ő maga is rappel. Ez igen, tényleg tessék meghajolni. Beyoncé nem csak egy énekesnőcske, ő igazi művész! "Kis időt azzal töltöttem, hogy éljem az életem, de ne hidd hogy csak az ő kis felesége vagyok..." - énekli határozottan a dalban Beyoncé. Nem tudni, hogy ez hivatalos új dal -e vagy csak egy leak, de jó hogy előkerült!

Celebs health news

As you may all known, Lady Gaga was operated because of her hip injury. The superstar haven't tweeted since a month, she shared a pic about her wheelchair - she called it as Emma. The medical device was designed by New York fashion designer Ken Borochov, and it is a 24 Karat gold plated chair with black leather seat. 
Sources reported that they have seen Gaga and boyfriend Taylor Kinney last night in Chicago. So she's allright, well under the circumstances.


Mint ahogy tudjátok, Lady Gaga sikeres csípőműtéten van túl egy táncos sérülése miatt. Az énekesnő már egy hónapja nem tweetelt semmit, csak instagramján tett közzé egy képet Emmáról, a kerekesszékéről, amelyben kénytelen közlekedni. Az eszközt a new yorki divattervező Ken Borochov kreálta, 24 karátos arannyal futatták és valódi marhabőr bevonatú.
Egyébként tegnap este látták Gagat, Emmát és Taylor Kinneyt Chicagoban. Egyes források szerint az énekesnő jól van, már a körülményekhez képest.

Lil Wayne suffered by seizures, the Grammy Award winner rapper last time on 12nd March was in hospital because of his health condition. Close sources told that the rapper suffered on 15th March by his second seizure this week. TMZ reported that Weezy's in coma, but Young Money denied the rumours. They told: he's allright. But rumour has it, that the doctors had to pumped out his stomach three times to flush the drugs out of his system. 
We hope that he's okay.... speedy recovery for Wayne!

Lil Wayne is kórházi ápolásra szorul. A Grammy díjas rappert a héten már kétszer kellett orvoshoz vinni, mert rohama volt. A TMZ szerint Weezy kómában van, de a Young Money cáfolta a hírt. Azt mondják: Lil Wayne rendben van. De a pletykák szerint, háromszor mosták ki a gyomrát, hogy a gyógyszerek kiürüljenek a szervezetéből...
Reméljük Weezy tényleg jobban van, mielőbbi gyógyulást neki!

Dance hit? - Havana Brown

Despite this video we already knew that Havana Brown likes the big banana. She's likes to bite, and no matter for her it is black or white...

So clear what is the song all about. But the video - which definetley costs lot of bucks - is so stupid... Gosh!
I recently read that this song topped the dance charts in the US. Okay, it's catchy i admit it, but a 'bit silly... 

A videó ellenére is tudtuk, hogy Havana Brown nem csak a lemezeket szereti pörgetni, de odavan a nagy banánokért is. Szereti harapdálni, és neki aztán hót mindegy hogy fekete vagy fehér...

Eléggé nyilvánvaló miről szól az ausztrál dj-énekes-táncosnő új száma a Big Banana. Pitbull felfedezettje egy raklap pénzt elszórt erre a klipre, ami leginkább egy ócska homevideóra hajaz... A dal maga nem olyan rossz, habár azt nem értem hogyan érhette el az amcsi dance chart csúcsát....

Talán annyi, hogy fülbemászó....


Million faces of a diva - Kelly Rowland

Kelly Rowland released her latest video for Kisses Down Low. The Mike Will produced song is the first official single for her upcoming album Talk a good game. Formerly titled as Year of the woman. She shows off her rapper side, because the single contains some soft-rap interlude by Kelly. And off course her seductive and sexy side, because - if you didn't recognized it - the song is all about cunnilingus. :P 
Brave.... 
The video is colorful and "fizzy". Kelly wears lot of sort clothes, hairstyles.... I like it.

The Destiny's Child worked hard in the studio on the upcoming, fourth album. She united with Rico Love, T-Minus, Rock City, Rodney Jerkins and also Kevin Cossom. It seems like Kelly returns to her r&b roots! Sounds fun!

Kelly Rowland a napokban adta ki vadiúj videoklipjét a Kisses Down Low című dalhoz, mely a soron következő lemezének a Talk a good game-nek (első körben Year of the Woman lett volna a címe) az első kislemeze. Az énekesnő a dalban bebizonyítja, hogy ő nem csak egy balladákat énekelgető r&b madárka, rappel is a számban. Plusz a csábító és szexi oldalát is megmutatja, hiszen a dal nem másról szól, mint az orális kényeztetés leírhatatlan élményéről...Kelly szemszögéből persze. :P
A videóklip pedig igazán mozgalmas és színes lett, Kelly egy csomóféle outfitben tündököl. Remek!
A Destiny's Childos énekesnő mostanáig stúdiózott és keményen dolgozott az új lemezen. Ebben olyan zenészek segítettek neki, mint Rico Love, Mike Will Made It (ő jegyzi ezt a dalt is), Kevin Cossom vagy éppen Rodney Jerkins. Úgy tűnik Kelly Rowland visszatér az r&b-s gyökereihez! Végre!


Fresh hot - Pitbull feat. Christina Aguilera


Pitbull released latest video for new Global Warming single featuring the diva herself: Christina Aguilera. The fourth single Feel this moment uses the melody of A-Ha's Take on me, and was written by Nashri Atweh and Adam Messinger with Pitbull and Christina. 
The visual contains some concert shots about Mr. Worldwide and Christina singing on stage. Nothing too fancy, but cool. 

Pitbull kiadta a Global Warming című nagylemezének legeslegújabb kislemez dalához tartozó klipjét. A negyedik single a Feel this moment munkálataiban nem kisebb személyiség, mint Christina Aguilera maga vendégszerepelt. A dallamot az A-Ha Take on me című nótájából kölcsönözte Mr. Worldwide és a dal írásában segédkezett Nashri Atweh és Adam Messinger is az előadópárosnak.
A videó semmi giccseset nem tartalmaz, - nem úgy mint Pit' eddigi anyagai - Pitbull koncertfelvételek és Christina énekelget egy kihalt színpadon. Egyszerű.




Takin back to old school - Viktor Király

Na, kérem; én már nagyon vártam egy új dalt Király Viktortól. No, bevallom nem erre számítottam. Közelebbi kapcsolatot ápolok az r n' b-vel...de erre már ti is rájöhettetek. Úgyhogy én arra számítottam, hogy Viktor végre valahára kiadja az Exhale című számát...ami egy isteni ajándék a vájt füleknek.
Ehelyett a napokban bemutatta Fire című új dalát, melynek zenéjét és szövegét is ő maga szerezte. Nem kicsit lepődtem meg, mikor meghallgattam.
Ez egy igazi popnóta, némi old school vagy retró hangzással. Gyorsabb, mint amit eddig megszokhattunk az énekestől, de semmiképpen sem rossz! Sőt! Egyenesen szuper. Fülbemászó dalocska, s esélyes egy sláger címkére is.
A dalszöveges videót hoztam ide nektek. Hallgassátok!


So, Guys, i've waited for some new material from Viktor Kiraly. But i expected the masterhit - in my opinion - Exhale. But instead this, he released new single Fire. This new song was written by Viktor himself. Which isn't what we've heard from Viktor recently. Uptempo pop song with some cool old school taste. Catchy, maybe potential hit. Viktor released the lyric video, listen to the song Fire. Don't be lazy to click the repeat button! :D

Share your thoughts!

Buy the song!
Deezer
Songo
iTunes


Meet the Problem Girl

Natalia Kills will release new single titled as Problem on next Tuesday. The single is one piece of her new album Trouble, about she said this is a confession about her life, which was full of problems in her earlier years.
Her life was hard as a kid, she was very motivated to become one day glamourus and famous. She will sing about her father her family, when she and her siblings lived in a studio apartment also when she visited her father in jail.
She told ZINK Magazine, that se was forced to create carreer, otherwise she would stay homeless.
"I'm your dream girl, this is real love But you know what they say about me That girl is a problem Girl is a problem, girl is a problem..."  as she sings in the new song, which can you listen below. 
Can't wait to listen the new album! 






Natalia Kills hamarosan, jövő kedden adja ki új dalát, amely a Problem névre hallgat. "I'm your dream girl, this is real love But you know what they say about me That girl is a problem Girl is a problem, girl is a problem..."  énekli a dalban, vagyis: "Én vagyok neked az álomnő, ez igazi szerelem. De tudod, mit mondanak rólam: ez a csaj maga a baj..." 

Kills a ZINK Magazi nnak azt mondta hamarosan megjelenő Trouble (Baj) című lemezéről - melyen egyébiránt ez a szám is rajt lesz - hogy ez egy vallomás az életéről. Amely fiatalkorában nem volt problémamentes, hiszen megélte azt, hogy majdnem fedél nélkül maradt családja, élt luxusban, de nyomorogva is. Ezeket is megénekli a brit tehetség hamarosan megjelenő albumán. 
A magazinnak azt is elmesélte, hogy a rossz helyzete motiválta arra, hogy híres és sikeres legyen. "Azt hiszem muszáj volt karriert építenem, vagy egyébként hajléktalanná váltam volna." - mondta az énekesnő.

A kiszivárgott dal fentebb található. 

Ciara released new song

Oh, yeah, good and old fashioned rythm and blues.... Ciara released brand new single Body Party. The Mike Will Made-It produced song came from thue singers fifth studio album One Woman Army. The sweet-sweet song was co-written by Ciara's boyfrined rapper Future. Ciara told about the common work that when everything is organically feels right comes naturally good things from it.

The new album One Woman Army will be released in June; Rodney Jerkins, The Underdogs, Rock City, off course Mike WiLL Made It and Nicki Minaj, Rick Ross helped by the work on Ciara's new album.





Ciara with Future
Ciara új száma a Body Party, egy igazán őszinte rythm and blues szám lett. Az énekesnő pasijával, a rapper Future-rel írta a dalt. Ez a  nóta is rajt lesz Ciara ötödik lemezén, a One Woman Armyn.
Az énekesnő azt mondta a közös munkáról, hogy ha valami eredendően jó, akkor abból természetes, hogy csodás dolgok születnek. A pasija nagyon inspirálja őt, hiszen kreatív és roppant tehetséges.

Az új lemez, a One Woman Army júniusban érkezik. A munkálatokban olyanok segédkeztek a dívának, mint Rodney Jerkins, az Underdogs, Rock City, a Body Partyt jegyző Mike Will Made-It, no meg Nicki Minaj és Rick Ross is.

source

Diva fulfilled superhit

According to sources earlier Azelia Banks, Rihanna and Lady Gaga herself collaborating on Beyoncé's new song Ratchet. The song will be released next week tuesday! Yes, you read right! NEXT WEEK! I don't know how will they promote the diva-fullfilled song, because Mother Monster aka Lady Gaga is right now in hospital, because her hip surgery.
Here is a snippet of the song Ratchet produced by DJ White Shadow, who also did Born this way.





A fent hallható zene Beyoncé, Lady Gaga, Rihanna és Azelia Banks közös gyermeke lesz a Ratchet. EZ végül is egy remix Beyoncé azonos címet viselő dalához, amely jövő kedden jelenik meg teljes egészében! Azt nem tudni, hogy promózzák majd, hiszen Gaga jelenleg még az ágyat nyomja csípőműtétje után. (Apukája azt írta a twitteren, hogy első lépései a műtét után olyanok voltak, mintha a Holdon sétált volna....)
A dalt DJ White Shadow követte el, akinek olyan őrületes zenét köszönhetünk, mint a Born This Way. És, ha már Gaga és Beyoncé, akkor nézzétek meg a Video Phonet, ami a két díva első közös szerzeménye volt. :)


A womans day post

"mindig viseld a láthatatlan koronád"

Okay, ladies! This is our day, so i thought i share some really girly songs. I mean, songs that radiats real girlpower.
Check out my favorite 10 girly songs! Be happy today, and proud to be a woman!


Oké csajok, mivel ma nőnap van, arra gondoltam, néhány igazán csajos dalt osztok meg veletek. Pontosabban girlpower-es dallal.
Szóval alább a számomra 10 legkedvesebb girlpowert árasztó nótát találjátok.
Legyetek ma boldogok és büszkék arra, hogy nők vagytok!
Aztán még tudnám ám ragozni, jónéhány Gaga és Beyoncé, meg PCD számmal.... De a 10, az tíz. :-)



Nicole Scherzinger live

Nicole Scherzinger performed her new single Boomerang last night first time ever live on tv. The former Pussycat Doll hit the stage at Lets dance for comic belief on BBC.
The Will. I.Am produced track was based on her frustration because the pressure of her career - she told. She also said, that the pressure can be also good, because it motivates her everydas to give even better. And she learned how to transform it into strength.
How positive this gal' is..... That's girlpower ladies! 

Nicole Scherzinger a minap először adta elő élőben a legújabb dalát a Boomerang-et, a BBC élő műsorában. A 34 éves egykori Pussycat Dolls tag nemrégiben azt nyilatkozta a sajtóban a Will I.Am álta írt dalról, hogy az életéből nyert hozzá ihletet. Mégpedig arról a frusztrációról szól, amelyet a karrierje miatti nyomás okozott. - mondta. De ez a nyomás, egyben jó dolog is lehet, mert ez az ami mindig jobb teljesítményre motiválja és azt is megtanulta, hogyan alakíthatja át, erővé.

Na, ez az, amit girlpowernek hívnak! Csajok, lehet tanulni Nicole-tól! :)






The party never ends!


I give you some brand new taste.... Amelia Lilly released latest single the drum n bass styled Party over.
I kinda like it.
What do you guys think!

Na, jöjjön valami új.... Amelia Lilly kiadta legújabb dalát, a Party overt, ami kicsit drum n bass beütésű....

Nekem bejön.

Nektek?



Video of the month: Hurts-Miracle

After a bit scandalous but definetly a masterpiece first official video british sensation Hurts released another vid for latest single Miracle.
I can tell, the video got minimalist style, as the guys of Hurts always do. Less is more - we can say. I love the dark visuals, and also the dark mood which radiates from the Miracle video.
But for completeness, you gotta see the first video! OMG! Lots of signs, hidden messages and provocative scenes in it. Love it....
And the new Hurts logo, this two crosses...which - in my opinion - i don't know, not like the old fashioned cross...i mean Jesus and everything. Don't understand why should've they banned this video and make another.

By the way: both video are supercool and the song Miracle (first single from second album Exile; out on 11th March) is wonderful: murky but glorious.

Miután a Hurts kiadta kissé botrányos, de annál nagyszerűbb első változatát a Miracle hivatalos klipjének, előrukkoltak egy másik videóval is. A brit zenekar második klipje azt a minimalista stílust követi, ami a srácokat a zenei életben való megjelenésük óta jellemzi. A kevesebb, több elvét követik - mondhatjuk. Nagyszerű a klip hangulata, a sötét jelenetek és az a borongós hangulat amely sugárzik a Miracle klipből.
Picture from the first Miracle video
De a teljesség kedvéért, meg kell néznetek az első változatot is. Nagyon, nagyon, nagyon jó klip lett. Tele tabudöntögető képekkel, kérdésekkel, jelekkel és rejtett üzenetekkel, amelyek az arcunkba ordítva teszik fel a mindennapokban elsikkadó kérdéseket.
Egyszerűen zseniális lett az első klip. De a Hurts új logója (két kereszt) és az emberáldozat miatt újra kellett vágni.

Mindenképpen el kell mondani, hogy mindkét videó remekre sikeredett. A Hurts rajongói egy része úgy véli, a brit zenészek bevezethetnék a kettős klip gyakorlatát a következő kislemezeknél is.
A Miracle a Hurts második Exile című nagylemezének első dala. (A lemez március 11-től kapható a boltokban.)




First, now unofficial version.....