Madonna album details

Okay, we have to talk about this newly leaked Madonna songs Rebel Heart and Wash All Over Me. When i heard first time that the Queen of Pop creating new music, i was super excited and hoped she will make music like in the Confessions on a Dancefloor era. This was my favorite Madonna era, along with American Life.
This new songs popped up on the internet in these days, and i'm not so impressed. Both singles are the same like the MDNA or Hard Candy tracks.
Rebel Heart sounds a bit familiar to me...don't know why. :-O It is catchy, maybe if i listen to them a few times my opinion will change.This song will be released on Madge's 13th studio album titled as Unapologetic Bitch. Yep, so much!
Rumour has it, that this record will be released only on iTunes..but still not confirmed. What is sure, that she worked hard on this new project and collaborated with amazing writers, producers. For example Diplo, Avicii, Natalia Kills, Disclosure Magnus Lidehäll who actually made Rebel Heart. The album titler song featuring Nicki Minaj was produced by Diplo, so guess: it will be trap infulenced song. There is a lot of rumour and lot of song titles, but you know how that works: half of them will not be on it. Just sayin'...

Unapologetic B*tch (possible) tracks:


Autotune Baby
Unapologetic Bitch (feat. Nicki Minaj) | Madonna Ciccone, Thomas Wesley Pentz, Sophie, Onika Maraj Hot Tight | Madonna Ciccone, Thomas Wesley Pentz
Rebel Heart | Madonna Ciccone, Tim Bergling, Magnus Lidehäll
Borrowed Time | Madonna Ciccone, Tim Bergling
Art of Freedom
Illuminati
Holy Water | Madonna Ciccone, Natalia Kills, Martin Kierszenbaum
Trust No Bitch | Madonna Ciccone, Natalia Kills, Martin Kierszenbaum
Score | Madonna Ciccone, Natalia Kills, Martin Kierszenbaum
Eye Wide Open Body Shop | Madonna Ciccone, S1, Toby Gad, Maureen McDonald
 Iconic | Madonna Ciccone, S1, Toby Gad, Maureen McDonald
Inside Out
Bitch, I’m Madonna | Madonna Ciccone, Thomas Wesley Pentz
Messiah | Madonna Ciccone, Tim Bergling
 Living for Love/Carry On | Madonna Ciccone, Thomas Wesley Pentz
Heartbreak City | Madonna Ciccone, Tim Bergling
 Two Steps Behind | Madonna Ciccone, Tim Bergling
Wash All Over Me | Madonna Ciccone, Tim Bergling
Joan of Arc | Madonna Ciccone, S1, Toby Gad, Maureen McDonald
Veni vedi vici
S.E.X. Addicted/The One That Got Away | Madonna Ciccone, Tim Bergling




 Muszáj szót ejteni Madonna készülő lemezéről és a két új "kiszivárgott" dalról. A Rebel Heart és a Wash all over me a napokban került fel a világhálóra. Nagyon örültem, amikor meghallottam Madge újra lemezt készít, de a két dal számomra semmi jót nem irányoz elő.

A díva 13-ik lemezén munkálkodott az elmúlt időszakban, amely az Unapologetic Bitch címet viseli. Számos nagy és neves zeneszerzővel, producerrel működött együtt a korong kedvéért. A teljesség igénye nélkül néhány név: Diplo, Avicii, Toby Gad, Martin Kierszenbaum vagy éppen Natalia Kills. Magnus Lindehäll is segített a pop királynőnek az új anyagban, az ő keze munkáját dicséri ugyanis a Rebel Heart. Ami valljuk be őszintén, fülbemászó meg kell hagyni, de egy egyszerű disco-pop nóta. Ennél többet vártam volna Madonnától, de a zeneszerzők neveire azért bizakodásra adnak okot és talán lesznek még ennél jobb dalok is az Unapologetic Bitchen.
A kedvenc Madonna érám a Confessions on a Dancefloor volt, meg az American Life. A Hard Candy, az MDNA és a Celebration is nekem langyos víz volt. Persze Madonnáról beszélünk és ő az az előadó, aki közel hatvan évesen és már 35 éve a showbizniszben tevékenykedve is képes stadionokat megtölteni, és mindig meglovagolja az aktuális irányzat hullámait.

Szóval, nem féltem ám azért őnagyságát, mert azért izgalmasnak ígérkeznek a kiszivárgott dalok, főleg a szerzők ismeretében. Elég sok nóta készült, amelyek az Unapologetic Bitch-hez köthetőek, de már láttuk párszor, hogyan mennek az ilyen dolgok. Sokszor a pletyka szintjén felmerült dalok fele sem kerül fel a korongra, no majd meglátjuk. 
Az a hír is járja, hogy a lemez materiális formában meg sem jelenik majd, csupán az iTunes felhasználók élvezhetik majd. Ezzel kapcsolatban azonban még sem cáfolat sem megerősítés nem érkezett a díva menedzsmentjének részéről.

New Ne-Yo album in January

Ne-Yo got some super exciting news to his fans. He announced that sixth studio album Non-Fiction will be released on 25th January in 2015. After a few delay, he stated the release date, and the basic genre of the record. He told recently, Non-Fiction will be a great R&B record with such great songs like She knows, and Money can't buy and Run.

Ne-Yo némi remek hírt tartogatott nekünk a hétvégére. Hosszas várakozás, és többszöri időpont tologatás után végre kiadja új hatodik lemezét. A Non-Fiction névre hallgató zenei anyag január 25-től lesz elérhető a zeneáruházakban és még létező cd boltokban. Az énekes olyan már közkedveltté vált dalokat vett fel a lemezre, mint a She knows vagy a Money Can't buy, és a Run.



The fire has definitely started to burn

You know: i really adore good, hot urban music. So i was so excited after the AMA's. I watched the whole show and noticed Lil Wayne's and Christina Milian's performance. That song is banging!
There were rumours about this two dating, now they confirmed it. Start the fire is a hot urban music - will be on Weezy's Tha Carter V (release date: dec. 9.)- he raps about: he's "in love with a hot girl, and they don't get it". And also drops some hints about their busy sex life. Lol!

In 2012 Christina signed to Young Money and then announced the new album. We are still waiting for that! The AMA performance with Lil Wayne was her first ever live award show performance - she confirmed to E! earlier the show. The songstress made a deal with E!, and her own reality show titled as Christina Milian turned up will hit the screens in early 2015.
The network recently stated that the show follows singer and actress Christina Milian's career, love life, and her relationship with her Cuban-American family: her overprotective mother/manager Carmen, her two feisty and outspoken sisters Danielle and Liz, and her adorable daughter Violet.

Hm..well maybe it will be interesting, but i am more curious about that new music. I hope we'll hear a lot more about her in the near future, and i mean musically! 


Tudjátok, hogy a jó kis urban zenénél kevés dolgot szeretek jobban. Úgyhogy, miután megnéztem az idei American Music Awars gálát, tisztára izgatott lettem. Annyi jó zenét hallottam ott. Itt van máris példának okáért Christina Milian és Lil Wayne közös száma. A Start the Fire (gyújtsunk tüzet) című nótával a páros gyakorlatilag beismeri a hetek óta burjánzó pletykákat, vagyis hogy ők egy pár. Hiszen Wayne a számban arról szövegel, hogy "szerelmes egy dögös csajba, de ők nem értik." Meg néhány infót arról is elejt, hogy mennyire mozgalmas kettejük nemi élete, na meg hogy naphosszat csak szexelnek. Nem lehet ezeket a sorokat, nem félreérteni. ;-) A dal Weezy december 9-én megjelenő Tha Carter V. című nagylemezén lesz hallható.

Mindeközben Christina sem tétlenkedik, hiszen 2012. óta már a Lil Wayne vezette Young Money-nél dalolászik, és a rapmogullal közösen készítik el új - nagyonnagyonnagyon - régóta várt lemezét. Az énekesnő ezen túl számos tévés felkérésnek tesz eleget. Szerepelt a The Voicban, megmutatta tánctudását a Dancing with the Starsban és éppen készülőben van első realityje. A Christina Milian Turned Up vagyis Christina Milian előlép 2015. első felében érkezik az amerikai tévék képernyőire. A műsor végül is egy dokumentum sorozat, legalábbis ezt adta ki róla a gyártó E!Networks. A közleményben azt írják, hogy az epizódokból kiderül majd, hogy Miliannek milyen rohadt nehéz egyensúlyt találni a munka, a család és a szerelmi élet között. Főszerepben persze a tehetséges énekesnő lesz, no meg menedzsere és anyukája Carmen, és két lánytestvére Danielle, no meg Liz. Persze nincs tévéműsor cuki gyerekszereplő nélkül, úgyhogy a nézők számíthatnak rá, hogy Christina kislánya Violet is gyakran felbukkan majd.


She's not on the Edge anymore

Nagyon sok reményt fűztem ehhez a lányhoz amikor megjelent a Booty Bangs Young Joc-kal. Aztán nagyjából full eltűnt a színről Jessi Malay. Felvett több dalocskát is, de nagyon erőltette ezt a diszkós, denszes dolgot és szerintem nagyon nem állt jól neki.
Most megjelent ez az új dala, amely az Edge címet viseli. Van benne spiritusz, hogy úgy mondjam. Jessi egy blognak adott interjújában azt mondta: a dal akusztikus változatával többször fellépett élőben amikor a Danity Kane-nel turnézott és a rajongók nagyon szerették a dalt, ezért is készült hozzá klip. Az Edge amúgy Jessi Give me life című debütáló EP-ről származik. A zenei anyagot már régóta várták az énekesnő rajongói, amelyen egyébként az Edge mellett van pár jó szám. Például a Bougie trap mixe.
Már nem tudom hogyan találtam rá Jessi Malay dalaira, de annak idején posztoltam nektek a Booty Bangset is. Ide kattintva nosztalgiázhattok!

This girl was so promising, i loved her debut song Booty Bangs back in 2007 featuring Young Joc. But after then she released few songs, and tried to be cool with this mainstream pop-electro thing and i was so not impressed. Just until now! Jessi Malay debuted two days ago her latest music video for Edge. The song was so popular with the fans during her tour alongside Danity Kane, that she decided to shot a video for it. Jessi wanted to say thank you to her fans with this video for their support.

And here is the results. I say, there's zing in it! I really love it, Edge is a bit urbanisch..... and i don't know, love the beat and the bass it's so deeep! Cool song.
Edge is featured on Jessi Malay new EP Give me life, which contains some pretty cool singles too, just like Boogie trap remix.





 Buy Jessi Malay - Give me life EP 
.... on iTunes

No talking, just Listen!

The very hairy David Guetta uploaded some sneek peaks of his brand new and sixth studio album Listen's tracks. So we could get a taste of the new Guetta record. 

Az egyre inkább gyöngyhajú lányra hasonlító David Guetta a minap több előzetest is feltöltött a november 21-én megjelent Listen című - a sorban hatodik - albumának dalaiból. Kb. az összes dalból kapunk ízelítőt.

Kezdve a Bebe Rexhaval közös Yesterdayből. A nóta igencsak pörgős, fülbemászós és a vokalista érdekes hangja teszi teljessé a zenei élményt.
Gutta The Whisperer című szám kedvéért ismét összeállt a földöntúli hanggal rendelkező ausztrál énekesnővel Siaval. Ez egy David Guettához képest túl lassú nóta, érdekes. Aztán ezt ellensúlyozza a Showtekkel közös Sun Goes Down, ami már sokkal partizósabb nóta. Afféle nyári himnusz, persze ez adódik a címéből is. :D

First of all the uptempo track featuring Bebe Rexha. It is a very earworm song, and the Bebe Rexha's very special voice makes it perfect. 
Guetta teamed up again with aussie singer Sia for the ballad???? The Whisperer. This is a really not so Guetta-isch single. Very interesting from him. But then comes the Showtek featured Sun Goes Down, which one is a real party anthem, a summer hit you can say. 
 
Az album címadó dalában nem más, mint John Legend a vokalista, és nem gyenge hangulatot varázsol a Grammy díjas énekes a Listen című számnak. Egy kicsit olyan érzésem van a daltól, mint anno a When love takes overtől, olyan légies az egész. Jó persze ez mainstream, meg sokak szerint Guettás, tehát tucatzene. De sokan  azért szeretik a francia DJ zenéit, mert ez a szabadság, könnyedség és légiesség egyszóval felszabadultság árad belőlük. Van ez a Lift me Up című szám is, amely tipikus szabadsághimnusz. Már, ha szabad ilyet mondani rá, de azért kicsi afrikai beütése is van. Ezt követi a Hey mama! de ezt már korábban elemeztük, úgyhogy még egyszer nem térnék ki rá.


The album titler song Listen features Grammy award winner John Legend. His hypnotic voice adds a whole new mood,  and outcome to the song. I get the same feeling from Listen when i listen to When love takes over. It is a really freedom song, which is Guetta's speciality. Okay, i know some people say, that he is mainstream, and what he creates is nothing but commercial trash. But there are also some people who loves Guetta's music for that feeling what he gives for you with this songs: freedom, ease, and liberation! Just like the song Lift me up. Then comes Hey mama!, i already wrote about it, last week.

Érdekesség, hogy van még egy Sia szám a korongon, a Bang my head egy kicsit sem olyan zombulós, mint a Whisperer, hát olyan fesztiválon-ugrálós David Guetta szám! :D
Emeli Sandéval még sose csinált közös számot a francia, de most van ez a What i did for love című zene a Listen című új korongon, és az az érzésem támadt, hogy: "basszus, miért nem találtak előbb egymásra ezek ketten????" Nagyon ott van a dal!

És amire nagyon kíváncsi voltam amikor végignéztem a tracklistát, hogy vajon mit hozott össze a két zenész géniusz Ryan Tedder meg David Guetta. Az S.T.O.P. című nóta bizonyítja, hogy ha két nagy fejet összedugnak, abból csak epikus erejű mestermű születhet.
Régen nagy kedvencem volt Ms. Dynamite, volt az a száma, hogy Takes no more, meg talán még utána két vagy három nótával jelentkezett, de eltűnt valahogy. Hál' Istennek Davidünk rátalált a brit tehetségre, aki Elliphanttal közösen vett részt a No money no love című szám munkálataiban. Nem rossz, nem rossz. De azért lehetne jobb is, de örülök nagyon Ms. Dynamitenak. :)
Nagyon langyos nótának tartom az I'll keep loving yout... amiben Birdy meg Jaymes Young vokálozik. Hát, majdnem bealudtam...

What i did for love is a real catchy one, featuring Emeli Sandé. When i listened to this track, the question hit me: why didn't find them each other earlier??? Then i was very curious about the collaboration of Gutta and Ryan Tedder. I really do love Tedder's voice and also his songs. So, this two genius made something really really great, because S.T.O.P. is one of my fav new DG songs! 
Earlier, maybe still in the 90's Ms. Dynamite was one of my favorite artists, she released the hit Takes no more and few others after but then she's gone. Now, Guetta found the british rapper and recorded No money no love with her. Hooooooly sh*t! This song is amazing! 

Na, de a Scripttel kiegészült Goodbye friend azt hozta, amit vártam. Igen jó kis nóta, tipikus zúzós Guetta szám.

Összességében Guetta mester valami újat is hoz a Listen című albummal, de azért ad nekünk az original partyhimnuszos önmagából is. Felvonultat egy csomó sztárt, köztük kicsit elfeledetteket, vadiújakat és jól bevált közreműködőket is. Na, én biztos megrendelem a korongot, amint megjelenik!

Summary: Guetta-master had created something awesome again with his sixth studio album Listen. He brings alos something new with his brilliant musicality, at the same time he stayed true to the original David Guetta sound. There are bouncing party anthems on the record, besides slower tracks. He collaborated with newcomer artists, brings back bit forgotten musicians and uses well-tried mates. I'm really sure, will buy this album!

Tracklist:
1. Dangerous ft. Sam Martin
2. What i did for love ft. Emeli Sandé
3. No money no love ft. Showtek, Elliphant, Ms. Dynamite
4. Lovers on the sun ft. Sam Martin
5. Goodbye friend ft. The Script
6. Lift me up ft. Nico&Vinz and Ladysmith Black Mambazo
7. Listen ft. John Legend
8. Bang my head ft. Sia
9. Yesterday ft. Bebe Rexha
10. Hey Mama! ft. Nicki Minaj, Afrojack
11. Sun Goes Down ft. Showtek, Magic and Sonny Wilson
12. S.T.O.P. ft. Ryan Tedder
13. I'll keep loving you ft. Birdy and Jaymes Young
14. The Whisperer ft. Sia

Hey mama! That's pretty good!

Guess who teamed up again for an incredible music? Yep, you heard it already...Nicki Minaj and David Guetta released new song Hey mama featuring Afrojack. The midtempo bit trap tasted track will be on David's upcoming LP titled as Listen. The song was produced by - besides Guetta and Afro - Ester Dean.

It is quite different from what Guetta did before. Okay, i have to admit that Dangerous was also something new. But i don't liked the original version so i put the Robin Schulz remix on repeat and actually forget about the original.

Anyway, this one is a bit odd, but i think i can handle it. :)

Találjátok ki, hogy kik álltak össze ismét egy slágergyanús dalra? Na, igen jól tudjátok Guetta és Nicki Minaj. A páros ezúttal a Hey Mama című nótát követte el, ami egészen más mint David eddigi szerzeményei. Ez egy középtempójú szám, megkockáztatom hogy egy kis trap érzés is beleszorult.

A dal producere David Guetta mellett Afrojack és Ester Dean. Ez a szám is hallható lesz majd Guetta hamarosan érkező Listen címre kereszelt EPjén.


Eminem premiered new song

The rapgod Eminem teamed up with his hometown's most famous hip-hop artists for a Detroit inspired song. He premiered brand new song titled as Detroit vs. Everybody featuring a lot of artists. Like Royce da5'9, Big Sean, Danny Brown, and Trick Trick.  And singer Dej Loaf does the refrain, which is actually vell done!
This song will be on his next album on upcoming ShadyXV. 

Glad to hear, that Eminem's tongue never slows down... he's still awsome! :D 



A rapisten Eminem összeállt Detroit legjobb hip-hop művészeivel, hogy egy bombasikert hozzanak össze a stúdióban. A Detroit ihlette nótát számos helyi erővel vette fel, úgy mint Royce da 5'9, Big Sean, Danny Brown, Trick Trick és a refrénért az énekesnő Dej Loaf felelős.
A dal is rajta lesz Eminem új Shady XV névre keresztelt stúdióalbumán.

Szerencsére a számból úgy hallom, hogy Slim Shady nyelve az évek alatt sem lassult, sőt! :D
 

Nicki Minaj - Bed of lies


Yesterday was the 2014 EMA in Glasgow, which was hosted by Nicki Minaj herself. She was stunning at the gala - no offense people this is my opinion. The rapper-singer performed her biggest hits, plus premiered a brand new song titled as Bed of lies and featured by my personal favorite artist Skylar Grey.

This song will be maybe on her next album Pinkprint, because Nicki told on stage that the record will be released soon. But she also told earlier that no collabs will be on that record. Anyway, i love this song. Skylar added some real misty mood to Nicki's raps. Check it out!







Tegnap volt a 2014. EMA díjátadó Glasgowban, amelynek házigazdája a rapper-énekes Nicki Minaj. A
"művésznő" egyékbént jól nézett az este folyamán, nekem a piros és a fehér rucija tetszett a legjobban. Fel is lépett nem csak levezényelte az estét, hiszen előadta legnagyobb slágereit. Na, meg először lépett színpadra a Bed of Lies című számával, amelyben az én személyes kedvencem Skylar Grey vendégszerepel. Talán ez a szám is rajta lesz Nicki következő lemezén amely a Pinkprint címet kapta. Bár a rapper korábban azt nyilatkozta, hogy nem lesznek rajta duók. Mindegy, a dal szerintem állat! Skylar egy kis "ködös" hangulatot ad a nótához és ez így tökély!

Hypnotic voice: Lo-Fang

I have to show this handsome and talented man to you, guys! Because he makes something, which is really remarkable. I think Lo-Fang is a gift from above...maybe he is an alien, i don't know, but his music is touching, hipnotizing, addictive and i just can't get enough... Oh, my Gosh!

So, what i know about him is that, he is a LA based artist. I mean a true artist, because he sings, writes, and he plays various instruments. For example he plays the violin, cello, guitar, piano! He's voice is...can't find the right words. The handsome strangers real name is Matthew Hemerlein. Although he listened to Wu-Tang-Clan and Snoop Dogg in middle school he creates some pretty trance-disconcerting music right now. Classical music mixed with modern, electronic elements, plus a little bit of misterious mood, and his awsome voice. Im in love with Lo-Fang...i mean, his music off course! :D

I accidentally found his You're the one that i want, which is actually a cover from his debut album Blue Film. But Lo-Fang says, that he think's about the covers like remakes - even in the case of movie films.

So this song was featured on Chanel's No.5 advert, it was a great success to him. But this is only one of Lo-Fang's many wonderful songs. The debut album Blue Film contains 12 magical track performed by Lo-Fang, and i gotta tell you that this guy makes some REAL original thing in this diluted music industry.

Just close your eyes and listen to him.... Nah, what do you think? I wanna marry him!! Right f**king now!   ...ethereal.




Muszáj ezt a jóképű és hihetetlenül tehetséges pasit bemutatnom Nektek! Olyan fantasztikus és utánozhatatlan zenét művel Lo-Fang, hogy az már fáj! Szerintem a pasi földönkívüli...nem igaz, hogy igazi..A zenéje lehengerlő, hipnotikus, varázslatos, csodálatos!!!! Nem bírom abbahagyni a dalok újra és újra hallgatását! Atyám. Ráadásul tudjátok rólam, hogy a fogak és a jó pasik a gyengéim...no meg a jó zene! :D

Amit tudhatunk a fiatalemberről, hogy Los Angelesben él. Polgári neve Matthew Hemerlein és ötéves kora óta zenei képzésben részesült. Először szülői indíttatásra kezdett hegedülni. Aztán jött a többi hangszer. Nemsokára már csellón is játszott, majd megtanult gitározni és zongorázni is. A fiatalember maga írja a dalait, a szövegeket és a zenéket is, és van, hogy a színpadon ragad hegedűt. Ami pedig egy rohadt nehéz hangszer (na, nem a súlya). Lo-Fang középiskolásként még Wu-Tang-Clant és Snoop Doggot hallgatott, mostanság azonban hihetetlenül eredeti hangzásával simogatja a érzékeinket. Hiszen Hemerlein zenéje egyfajta keveréke a klasszikus és a modern, elektronikus zenének. No, meg persze a világot látottsága is hallatszik a dalokon, ugyanis Lo-Fang rengeteget utazik és a debütáló lemez, a Blue Film dalai is utazgatás közben születtek.

A legfantasztikusabb a dalokban az, hogy észrevétlenül kever stílusokat és meglepően csinál olyan modern
egyben klasszikus hangzású dalt.

A hangja elképesztően érzéki, hipnotikus és tényleg szerintem mágikus. A mélyet és a falszettet is zseniálisan adja.

Az amerikai művész zenéjére a Chanel is felfigyelt, hiszen a You are the one that i want című coverje a No.5 parfüm reklámjának gerincét adta. Persze Hemerlein nem szereti covernek nevezni ezeket feldolgozásokat, inkább úgy tekint rájuk, mint remake "ahogyan a Batmannel csinálta Christopher Nolan" - mondta egy interjúban. A Blue Film volt debütáló albuma, amelyet egy mixtape előzött meg, mostanság pedig végigturnézza Amerikát, a zenekedvelő közönség legnagyobb örömére.

Tényleg, csak indítsd el a dalt, csukd be a szemed és ha pár pillanatot vársz hatalmába kerít Lo-Fang szuperereje!

Imádom! Nem lehet betelni vele Lo-Fanggel. Azonnal vegyen feleségül!!!!  :D




Lo-Fang Facebook
Lo-Fang Youtube
Lo-Fang web
Blue Film album amazon.com 
Blue Film albom iTunes