T.I. is back to prison :-(

T.I. már megint hűvösre került, most éppen drogbirtoklás miatt zárták be 11 hónapra. Sokan nem örülnek a rapper újabb elzárásának - többek között én sem - így Kid Rock sem, aki kifejtette véleményét a témával kapcsolatban.
"Ez szomorú - mondta Kid Rock - Ő egy nagyon jó srác, ez egy nagyon furmányos helyzet. Igazán rosszul érzem magam T.I. miatt. Megértem, amikor valakinek meg kell tanulnia a leckét és tudom, hogy adtak neki egy második esélyt is, de másképp is hasznosítani lehetne az időt, úgy hogy segít más embereknek, a közösségnek." - na hogy ezzel mire célzott Kid Rock, az számomra rejtély.
Mindenesetre felvett egy dalt a hamarosan megjelenő Born Free című albumára, melynek címe Care - egy változatában a Dél Királya is szerepel. Ez afféle suporrt-song is T.I. felé!

T.I. is behind bars again, because of illegal drug possession. He is now in prison for 11 months! OMG!
There are many peapoles who does'nt are happy for that - including me - just like Kid Rock. Who told: "It’s sad. He’s such a nice guy. It’s a tricky situation, but I feel bad for him." He added: "I understand someone’s gotta learn their lesson, and I know they gave him a chance, but there’s a better way his time could be utilized to help other people, something to help the community.” - but what he referring with this statement, it's completely obscure to me!
Anyway he recorded a song called Care for his upcoming album Born Free, which includes Mary J. Blige and T.I. This is a kinda supporting song for Tip.



2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Takk fyrir ahugaverd blog

Bestmp3 írta...

Velkomin! :-)