Short news!

Alexandra Burke,british,female artists,r&b



Alexandra Burke közölte kiadja harmadik single-jét, ami a Silence című dal lesz. Eddig a Hallelujah, Bad Boys, Broken Heels jelent meg kislemez formájában. Ezek a dalok jelenleg is az első nyolc között vannak a top 40-ben. Alexandra elmondta: nyolc szám van, ami közel áll a szívéhez és szívesen látná maxi formában. Azt is elárulta, hogy újra kiadják az Overcome-ot egy amerikai verzió formájában ez év végén.

Alexandra Burke announced that she will released her next single, Silence. Untill this time she released Hallelujah, Bad Boys, Broken Heels. All this songs are in top 8 in the TOP 40 chart. Alexandra admitted: she love eight songs off the album. She said that, her debut album Overcome will re-released late this year as an US version.

Good Charlotte,american,rock,male artists

A Good Charlotte befejezte új albumának munkálatait, ám Benji Madden szerint nem volt elég ütős az anyag, ezért visszavonultak ismét felvenni a Cardiology című albumot. A srácok jelenleg egy vancouver-i stúdióban dolgoznak az új anyagon Don Gilmore vezényletével.

Good Charlotte finished their new album, but Benji Madden thought that it is'nt good enough. So the guys went back to the studio and record Cardiology again. The Good Charlotte is at the moment in a studio in Vancouver and record the latest music material with producer Don Gilmore.

Avril Lavigne new song finally

Ryan Tedder: Another song discussion?

american,One Republic



Ryan Tedder a One Republic frontembere, köztudott, hogy nemcsak mint előadó, hanem mint producer, zeneszerző is elismert a showbiznisz világában. Korábban már vitába keveredett egy-egy Kelly Clarkson-nak és Beyoncé-nak írt dal miatt. Mert állítólag azok kísértetiesen hasonlítottak egymásra. Most ismét botrány van kialakulóban.
Tedder részt vesz Cheryl Cole első amerikai lemezének munkálataiban és egy Alicia Keys-nek írt dal szeretne átadni inkább az egykori Girls Aloud frontasszonynak.
"A dalt Alicia-val közösen írtuk, de túl későn készült el ahhoz, hogy felkerüljön az albumára. Meg vagyok róla győződve, hogy ez a dal nagyon megfelelő lesz Cheryl-nek."-nyilatkozta a zenész.
A dal egy Ryan Tedder olvasata szerint ez egy ballada, de tempós és vannak benne Tedder-re jellemző mély dob ütemek is. Mivel Ryan úgyvéli, Amerika most Lady Gaga miatt az elektro, diszkó számokra vann beindulva, nem éppen jó időpont a mostani balladák legyártásához.
A One Republic frontembere, amellett, hogy tevékenyen részt vesz Cheryl Cole amerikai megjelenésében, Jennifer Hudson újabb albumának munkálatain is fáradozik.

Ryan Tedder is working on Cheryl Cole's first U.S. solo album, and he wants to give the song he wrote for Alicia Keys to the british singer. "There's a song I did with Alicia Keys that was finished too late for her album and I'm convinced it's the perfect song for Cheryl Cole," he told.

"I'm desperately trying to get the demo out of her label's grasp so I can play it for Cheryl," the frontman of OneRepublic explained further. "It's a ballad in my sense, so it's got massive drums and it really moves, and it'll give you goosebumps when you hear it."

Beside working on Cheryl Cole's forthcoming release, Ryan Tedder reportedly also helps Jennifer Hudson and Katy Perry finishing their new records.

HHN -

charity



A Hope for Haiti Now (Reményt Haiti-nek) című lemez az amerikai eladási lista élére került. A 20 dalt tartalmazó korongon megtalálhatóak a múlt pénteki jótékonysági koncerten elhangzott dalok (Rihanna, Jay-Z és Bono Strainded című száma, vagy Shakira I'll Stand by you stb.). Eddig 150 ezren töltötték le és úgy tűnik minden esély megvan rá, hogy január 27-én number one-ként nyissa a Billboard 200-as listáját.
Ez az első olyan zenei anyag, amely csak digitális formátumban elérhető.

A jótékonysági akció roppant sikeres, hiszen eddig 57 millió dollárt sikerült összegyűjteni a haiti túlélők számára és ez az összeg folyamatosan emelkedik.
És még merje valaki azt mondani, hogy kihalt az emberekből az önzetlenség és az együttérzés!

The Hope For Haiti Now album is on the top of the US Charts. On the 20 songs included CD are songs from the last friday charity show (performance of Rihanna, Jay-Z and Bono, Shakira and many more). The music material is downloaded over 150.000 times. This is the first only digitally format music material in the last 54 years.
The charity show on MTV Hope for Haiti Now was succesfull, the accumulated amount of donations is over 57million dollars, and its counting!
Even then dare someone say that compassion and selfness is extinct of the peapole!

Newcomer: Nikita the ukrainan suprise

pop,east european,Nikita



A szláv nyelvű országokban egy új pop duó borzolja a kedélyeket, a Nikita! Két ukrán csaj alkotja a formációt Dasha és Yulia. A duó prodecere Yuriy Nikitin.

A főgóré Nikitin először egy trió szeretett volna, de letett róla és aztán a Sirens vagy Divas nevet adta volna a csapatnak. De a lányok meggyőzték a Nikita név sokkal jobb lesz.
Dasha egyébként az év playmate-je volt Ukrajnában, és az Ukrajna szerte sikeres TV műsor a Star Factory versenyzője. Yulia, ARMIYA nevű együttes énekese volt és van egy kislánya.
Legújabb klipjükben a lányok teljesen meztelenek, amin sokan megbotránkoztak. De nem az egyetlen videojuk, persze azokból sem hiányozhat az erotika és a pikáns jelenetek. A stílusuk saját meghatározásuk szerint pop-electro-sexy.
A lányok azt mondják, hogy a dalokat és zenéket kifejezetten nekik írta Roman Babenko, ezért mind az ő személyiségüket tükrözik.
"Azt nem állítanám, hogy kifejezetten a külsőnk miatt szeretnek a rajongóink. A vonzerők több, mint a szexualitás és a trendi zene elegye." - nyilatkozta Yulia.

Ez lehet, hogy igaz, de Dasha meztelensége kétségkívül remek PR fogás volt a menedzsment részéről. Nem titok a látogatása a Playboy villában, azt pedig már az egész ország tudja róla, hogy cseppet sem zavarja a meztelenkedés, hiszen egy időjárás jelentést is felvettek már úgy, hogy Dasha-n csak fehérnemű volt.








New video Keri Hilson


Change Me
by BlakMusicFirst

Hope for Haiti Now - World's biggest stars to help

charity

A Világ legnagyobb sztárjai léptek színpadra az MTV Hope for Haitit Now elnevezésű akciójának keretében. A show alatt a képernyőn kiírt számot hívhatták azok, akik készek voltak segíteni a haiti földrengés túlélőinek. A föld még január 12-én rengett meg, a Richter skála szerinti hetes erősségű földmozgást lokalizálták a szakemberek Port au Prince városának közelében.
A segélykoncerten fellépett: Madonna, Justin Timberlake és Matt Morris, Christina Aguilera, Coldplay, Beyoncé, Shakira, Jay-Z, Rihanna és Bono a U2 frontembere.
De nemcsak a teleton-nal segíthetnek az emberek, hanem a következő linken keresztül a Világ bármely pontjáról, bárki hozzájárulhat, hogy a katasztrófa túlélőinek segítsen.
The World's biggest stars were united for a concert to help survivors of the haitian catastrophe caused of an earthquake. On 12th January the earth began to move, and proffesionals localized the earthquake near Port au Prince. It was 7 on the Richter scale strong.
MTV organized a charity concert, a telethon. Inbeetwen the stars performed, the wievers can call the number on the screen and donate for help haitian homelesses and injureds.
On the show performed: Madonna, Shakira, Chirstina Aguilera, Justin Timberlake with Matt Morris, Coldplay, Beyoncé, Rihanna with Jay-Z and Bono from U2.
But if you want to help you can do more, just click the link below and donate via internet.

https://hopeforhaitinow.org/Default.asp















Madonna new song with Timbo and JT

Madonna feat. Justin Timberlake - Across the sky
prod. Timbaland


A.J. goes to solo



A Backstreet Boys legvadabb tagja, A.J. McLean elkészítette szóló lemezét! Talán annyira nem is vad, legalábbis a dalok nem kifejezetten ezt tükrözik. Az albumon található 12 dal igazán remek zenei csemege, igaz van köztük olyan, ami nagyon hasonlít egymásra (London, What if), de még az a két szám is állati király. A What if például egy kissé keleties beütésű. De van egy rockosabb oldala is A.J. albumának, ezt a stílust képviseli a Drive by love és a Mr. A is. De big band-es, charleston-os feeling-et is sikerült becsempészni a dalok közé vagyis olyan retrós meg akkusztikus (Love Crazy, I quit, What i do). Lírai dalok egy Backstreet Boy albumáról meg nem hiányozhatnak, kár, mert én nem csípem a lírai dalokat kifejezetten. Ezen az albumon van 4 ilyen, abból egy jó :-(
A címadó dal is nagyon ütős (Have it all), középtempójú szám.
Kérdés már csak az, hogy mikor jelenik meg és mi lesz az első kislemez róla.

The wildest member of Backstreet Boys, A.J. McLean. He finished his first solo material, its called Have it all! It is a mix of soft and wild A.J. when we listen to the music. The CD includes uptempo rock smell songs (Drive by love, Mr A) and lyrical ballads (What if, London, I hate when you leave), but midtempo songs like (Love Crazy, I quit, Have it all). My favourite songs are off the album: Drive by love, What if, Mr. A. and Love crazy. I think it is a real delicatesse music album from A.J. But i got so many questions about it: when will be released, wheter song will be the first maxi, and why now, when just came back the Backstreet Boys???????
A.J. McLean - Have it all

Mario update



Mario D.N.A. című albuma tavaly októberben jelent meg, erről másolták ki Oooh Baby! című dalt kislemezre, amelyből túlfűtött hangulatú videoklip is készült. Szerintem nagyon jó a szám és a dal is, remélem hasonlóan jó számokat még hallhatunk a lemezről.

Last album from Mario was D.N.A. it was released in last october. The album includes Oooh Baby! Mario shooted a hot video for this song. I think it's great and sexy, not just the video the song too. I hope we hear more great songs off this album in the near future.

Newcomer: One Chance



A Nappy Boyz legújabb tagja One Chance. Mondjuk gondolom, sem a Nappy Boyz sem One Chance nem mond nektek sem sokat...
Nos a Nappy Boy egy lemezkiadó, amit T-Pain alapított, ez a Jive Records (pl.: Justin Timberlake) afféle kisgyereke. A One Chance pedig nemcsak egy valaki, hanem egy rap-R&B banda, amlyet négy chicago-i srác alapított (Rob Brent, Courtney Vantrease, és a testvérpár Jon Gordon valamint Michael Gordon). Első számuk a Look at her volt, most T-Pain-nel közösen csinálták meg az All the way turn it up remixét.
The latest members of Nappy Boyz is One Chance, i think many of you dont knew this name. The Nappy Boy entertainment is an american music label founded by T-Pain, and this is the record label of the hip-hop and R&B group One Chance.
The band was founded in 2006 in Chicago, members are: Rob Brent, Courtney Vantrease and brothers Jon and Michael Gordon.
They first song was Look at her, and now they made a mixtape with T-Pain for All the way turn it up.


Usher - More.mp3


Usher - More

Craig David gives One more lie to us :-)

craig david 2010 Pictures, Images and Photos



British R&B star Craig David was a musician suprise with his first single 7Days and than Rendezvous came out, and Walkin away. And after a few break he made a change for his next album that included Whats your flava, it was a monster track! He were in silence for years, but now he made a new track. The style of One more lie is very similar to Insomnia. An uptempo song with Craig's unbelievable soft voice, i think it will be a succesfull single.

Xtina new song debut today!

Christina Aguilera Pictures, Images and Photos

Christina Aguilera megerősítette, január 22-én mutatja be soron következő albumának első kislemez dalát a Help for Haiti Now elnevezésű segélykoncerten.

Christina Aguilera has confirmed, that the first single of her next studio album will debut on 22th january at Help for Haiti Now conert.

Official Sugababes new video for Wear my kiss

Download to donate









Eltűnt a Viva

hungarian music tv




A magyar zenetévé a Viva televízió eltűnt a Digi Tv hálózatáról. Január elejétől kell nélkülözniük a csatornát az előfizetőknek. A VIVA és az MTV helyett a Music Channel és a H!T Music csatornákat nézhetik a DIGI előfizetői.

T.I. makes a new album

T.I.,hip-hop,american



A legfrissebb információk szerint T.I. miközben házi őrizetben "ostorozza magát korábbi bűnei miatt", elkezdett dolgozni az új albumán is. Még hét hónapja van hátra az illegális fegyverkereskedelem miatt kiszabott büntetéséből. Gőzerővel írja a dalokat hetedik stúdióalbumára, úgy tűnik Jim Jonsin lesz ennek a korongnak a producere is.
"Nagyon izgatott már a munka miatt, rengeteg jó ötlete van - mondta a producer - Semmit sem változott, ugyanúgy hangzik a zenéje, mint néhány hónappal ezelőtt amikor utoljára beszéltünk."

T.I. was released from prison and started working on his next (seventh) album. According to producer Jim Jonsin, the rapper is in studio and he is excited about the work.
"He's spirits were up. He has'nt changed, he sounded exactly like he did last time when i talked to him months before he went in."

Usher update

Kezdjük azzal, hogy nem igazá csípem Usher-t, szerintem nem volt jó száma a Yeah! óta. És szerintem inkább csak abból akar megélni, hogy jól néz ki, azaz nem! Jó a teste, de egyébként nem is jó pasi. Lényegtelen, végre eljött az az idő, amikor Usher-t isteníthetem, mert a More című új videoval illetett dala, igazán ütős lett. Egy kis RedOne-t vélek kihallani a dalból, akárki is követte el a More-t, Isten Áldja!

Katy Perry vs. Timbaland video premiere

This month is nominees month

awards





Február 16-án adják a Brit Awards zenei díjat. A prominens személyiségekből álló jelölt listán, olyan nevek vannak, mint Pixie Lott, Alexandra Burke, Lilly Allen, Robbie Williams és Lady Gaga vagy Jay-Z és sokan mások.


On 16th February will be the Brit Awards. On the list of the nominees are great music artsts like Pixie Lott, Robbie Williams, Alexandra Burke and many others. But here is the full list below.

British Male Solo Artist
Calvin Harris
Dizzee Rascal
Mika
Paolo Nutini
Robbie Williams

British Female Solo Artist
Bat For Lashes
Florence And The Machine
Leona Lewis
Lily Allen
Pixie Lott

British Breakthrough Act
Florence And The Machine
Friendly Fires
JLS
La Roux
Pixie Lott

British Group
Doves
Friendly Fires
JLS
Kasabian
Muse

Mastercard British Album
Dizzee Rascal - Tongue 'N Cheek
Florence And The Machine - Lungs
Kasabian - West Ryder Pauper Lunatic Asylum
Lily Allen - It's Not Me, It's You
Paolo Nutini - Sunny Side Up

British Single
Alesha Dixon - 'Breathe Slow'
Alexandra Burke ft. Flo Rida - 'Bad Boys'
Cheryl Cole - 'Fight For This Love'
Joe McElderry - 'The Climb'
JLS - 'Beat Again'
La Roux - 'In For The Kill'
Lily Allen - 'The Fear'
Pixie Lott - 'Mama Do'
Taio Cruz - 'Break Your Heart'
Tinchy Stryder ft. N-Dubz - 'Number 1'

International Male Solo Artist
Bruce Springsteen
Eminem
Jay-Z
Michael Buble
Seasick Steve

International Female Solo Artist
Lady GaGa
Ladyhawke
Norah Jones
Rihanna
Shakira

International Breakthrough Act
Animal Collective
Daniel Merriweather
Empire Of The Sun
Lady GaGa
Taylor Swift

International Album
Animal Collective - Merriweather Post Pavilion
Black Eyed Peas - The E.N.D.
Empire Of The Sun - Walking On Dream
Jay-Z - The Blueprint 3
Lady GaGa - The Fame

British Producer of the Year
Jim Abbiss
Paul Epworth
Ethan Johns
Steve Lillywhite.

Critics' Choice Award
Ellie Goulding

Outstanding Contribution to Music
Robbie Williams

Brits Performance of 30th Year
Bee Gees - 'Stayin' Alive' / 'How Deep Is Your Love' (1997)
Bros - 'I Owe You Nothing' (1989)
Coldplay - 'Clocks' (2003)
Eurythmics and Stevie Wonder - 'Angel' (1999)
Girls Aloud - 'The Promise' (2009)
Kanye West - 'Gold Digger' (2006)
Kylie Minogue - 'Can't Get You Out Of My Head' (2002)
Michael Jackson - 'Earth Song' (1996)
Paul McCartney - 'Live And Let Die' (2008)
Pet Shop Boys - 'Go West' (1994)
Robbie Williams and Tom Jones - Full Monty medley (1998)
Scissor Sisters - 'Take Your Mama' (2005)
Spice Girls - 'Wannabe' / 'Who Do You Think You Are' (1997)
The Who - 'Who Are You' (1988)

Brits Album of 30 Years
Coldplay - A Rush Of Blood To The Head
Dido - No Angel
Dire Straits - Brothers In Arms
Duffy - Rockferry
Keane - Hopes & Fears
Oasis - What's The Story Morning Glory
Phil Collins - No Jacket Required
Sade - Diamond Life
The Verve - Urban Hymns
Travis - The Man Who

Breaking: Gaga collapsed on stage


Lady Gaga lemondta koncertjét, mert tegnap este egy indiana-i fellépésén összeesett a kimerültségtől!
Az énekesnőnek Lafayette-ben kellett volna fellépnie az egyetemen, de néhány perccel színpadra lépése előtt összesett és orvost kellett hívni hozzá. Aki megtilottta az alélt dívának, hogy fellépjen. Ezután Jason Derulo-val kellett beérniük a rajongóknak, végül a közönséggel is tudatták, hogy Lady Gaga nem tud fellépni hirtelen jött betegsége miatt.
Gaga is közzétett egy üzenetet Twitterén: "Órákig csak sírtam, úgy érzetem cserben hagytam a rajongóimat ma este. Egy órával a koncert előtt szédülni kezdtem és nehezen kaptam levegőt. A mentősök kijöttek, hogy gondoskodjanak rólam és azt mondták a vérnyomásom nem normális - ez a kimerültség és a dehidratlátság eredménye. Nem tudok elégszer bocsánatot kérni, hogy megértsétek mennyire sajnálolm. Hallottam az öltözőmben a rajongóim, hogyan kiabáltak és könyörögtem mindenkinek, hadd lépjek fel. Az én fellépéseimen bonyolult műszaki elemeket használunk és mindenki nagyon odafigyel mindenre. Veszélyes lett volna számomra a két órás show, azután hogy korábban rosszul lettem. Elpusztítva érzem magam. Felléptem influenzával is fájó, kaparó torokkal - még sosem mondtam le azért egy show-t mert rosszul éreztem magam. Remélem meg tudtok nekem bocsátani. Mindennél jobban szeretem a "kis szörnyecskéimet" (rajongókra érti) ti vagytok nekem a minden!" - írta Twitterén Lady Gaga!
Nos a rajongók minden bizonnyal megbocsátják az aranytorkú énekesnőnek, hogy elmaradt a show, hiszen sokkal fontosabb az, hogy még ezerszer fellépjen a közönsége előtt, mintsem az legyen a legutolsó.

Naughty hospital



Miss Keri Baby és Plies doki - ők a főszereplői ugyanis Plies új Medicine nevű klipjének! A video szerintem nagyon állat lett, mondjuk egy kicsit lealacsonyítja a kórházakat a bordélyház szintjére, de talán nem is állunk olyan messze az igazságtól... gondoljunk csak a kaotikus és siralmas magyar egészségügyre! No, de itt a zene a lényeg, ami nagyon király lett! Az új dal Plies új albumán Goon Affaliate-n lesz rajta! Hát rajta!



My favorite songs

Az utóbbi időben számos új dal került fel az oldalra, de nézzük csak, hogyan alakul a rangsor!


Lady Gaga - Alejandro

Justin Timberlake, Timbaland - Carry out

Lady Gaga - Reloaded

Lil Wayne, Eminem - Drop the world

Taio Cruz, Ke$ha - Dirty picture

Wynter Gordon - Love is long

Gabriela Cilmi - Woman on a mission

Beyonce - Waitin'

Jamie Foxx, Justin Timberlake - Winner

Lil Wayne - On fire

T.I. hit Takers movie



Here is the trailer for a new movie Takers and includes Chris Brown and .... T.I.! Yes him! He was released on 22 December in 2009 and get halfway house. He will spend two or three months there. And i dont know when, but he recorded this wonderful movie, i watched the video and i think it will be a great film, im gonna watch it, and you?????

Soldier of love by Sade

Rihanna poured songs herself!



Rihanna wants another song from her album Rated R release as a single, it is Rude boy!


Rihanna újabb dalt ad ki kislemez formájában albumáról a Rated R-ről, ez a Rude Boy lesz!



It is a Lil Wayne's world?!



Maybe he's behind bars, maybe...Maybe he is not a good guy, maybe...And maybe he is not a nice guy...maybe. But he make great songs, and that's a fact! Lil Wayne won grammy's in 2008, that's amazing from a southern rap star, or from a rapper and he recorded he's latest album Rebirth. This is a rock style album, and this gets though from him! But the result speaks for itself, the new songs from 'Weezy' are awsome like this with Eminem below, or this with Kevin Rudolf and Birdman! Enjoy, just relax, and feel the beat!!!!!!

Lehet, hogy rács mögött van...lehet. Lehet hogy nem egy jófiú...lehet. És az is lehet, hogy egy nem szépfiú...lehet. De az tény, hogy remek számokat csinál és ez bizony nagy igazság! 2008-ban Grammy-t nyert és ez nem kis dolog egy rapper-től, 2009-ben pedig egy rock albumot csinált, ami meg merészség egy rappertől. De Lil Wayne megcsinálta, jól csinálta, mert eddig amit hallottunk az új korongról észveszejtő! Úgy, mint az alább található két szám! Hallgassátok, élvezzétek és csak érezzétek a ritmust!



Lil Wayne ft. Eminem



Kevin Rudolf ft. Lil Wayne, Birdman

Gaga updates



Lady Gaga, az új évben új albumot ad ki! Mondjuk elég furcsa, hogy máris a második lemezének megjelenése után kiadja az új lemezt, de Lady Gaga-nál semmi sem elképzelhetetlen. Az új, harmadik korong ez év végén jelenik majd meg.
De addig is kiad egy újabb kislemezt, ami az Alejandro lesz! Alább hallhatjátok és tehetitek a magatokévá! :-)

It is confirmed that Lady Gaga release her next album in late 2010. It is weird shortly after her second album (Fame Monster) she make another music material, but if it comes about Lady Gaga nothing is so weird! Here below you can hear and espouse it :-)


Lady Gaga: Alejandro

Hey Usher!

Sugababes new video prewiev and critics



Ím itt van megérkezett a Sugababes új klipje, a Wear my kiss-hez. Nekem tetszik, mert egyrészt ezen a klipen látszik, hogy fektettek bele pénzt és a másik az, hogy végre nem csak egy "cukibaba" kap lehetőséget önmaga kibontakoztatására. És még egy pozitívum, hogy a lányoknak véget ért a hűvös, angolos arc korszaka, végre nevetnek is és táncolnak is.
Hogy valami negatívumot mondjak, Jade nagyon idiótácska! De ezt feledteti a jó énekhangja és a dal úgy összességében szerintem kellemes, dallamos, mondhatnám úgyis, hogy slágeres.

Here it comes the Sugababes' new video for Wear my kiss! I like this video because its out for all the three girls a chance to show her true self. It seems like the producers not sorry for the money. And one more plus for the Babes: it's and of the cool, british girls face era, they smile to! I love this song: its nice, melodic and maybe hit suspect!

/div>

Gabriella Cilmi update



You may remember at the 2009's singing sensation, who sang Sweet about me so sensual. She is Gabriela Cilmi, who after a long silence made a new and breakthrough single. I mean breakthrough not just for the sound, for the lyrics to. Watch the video!

Biztosan emlékeztek arra a lányra, aki 2009. zenei szenzációja volt, aki olyan érzékien énekelte a Sweet about me című számot. Ő Gabriela Cilmi, aki hosszú hallgatás után elkészítette, új formabontó számát. A formabontó alatt nemcsak a hangzást, hanem a dal szövegét is értem! Nézzétek meg a videot!


Gabriella Cilmi - On A Mission (Official Music Video HD)
by Musics-Exclus





Trina meets Gaga


Trina ft. Lady Gaga: Let them hoes fight

Madonna: Old school is so cool

madonna vanity fair Pictures, Images and Photos





Madonnának már van elképzelése az új albuma stílusát illetően, igaz még le sem csengett a Celebration sikere, de az 51 éves énekesnő már azon töri fejét, mivel tudna igazán nagyot ütni az újabb lemeze.
Az énekesnő úgy véli következő lemezén több klasszikus rock elemet alkalmaz majd dalaiban és igyekszik visszatérni régi önmagához. Egy A-Trak nevű DJ-vel is együtt dologzik a lemezen, akit egyébként Alain Macklovitch-nek hívnak a civil életben és ő árulta el, hogy Madonna új dalai félúton lesznek a hip-hop és az elektronikus zene között. De a fiatal DJ-n kívül Brendan O'Brien is részt vesz Madge új albumának munkálatain, amely várhatóan csak ez év végén kerül kiadásra.

Madonna got idea for her next album, it was not so far when she released her Hard Candy and Celebration albums. The 51 years old singer will handle with more classic rock elements and old school sound in her new songs. She collaborate with a young DJ, A-Trak. The 27 years old DJ said, that Madge's new tracks will be on halfway between hip-hop and electronic. But Brendan O'Brien will working to on the new Madonna music material, it will be release late this year.

Kat DeLuna update

Kat DeLuna,dominican,r&b,pop,female artists

Kat DeLuna: Push, push



No Comment!!!!

Christina Milian post

teen talents,r&b,Christina Milian,american



Gyönyörű nő, tehetséges énekes, anno gyerek tehetség és ma boldog feleség és várandós anyuka - ő Christina Milian! Sokan nem tudják róla, de hosszú éveken keresztül készült a nagy dobásra és sikerült neki! Hazánkban az Am to Pm című dalával vált ismertté és aztán jött a When you look at me, aztán talán több nagyon ütős dala nem volt, amely hozzánk is elért volna! Pedig eztán jött csak a Say i! és az Us against the world meg még sorolhatnám. Manapság mézesheteit tölti az énekesnő férjével, a producer The Dream-mel, akivel nemrégiben tartották meg a kézfogót családi körben. És Chirstina és Dream februárra várja első közös gyermekét! De még a lagzi szervezése és a baba várás idején is volt ideje az énekesnőnek, hogy összehozzon egy új dalt. Amelyben nem más, mint Pitbull a közreműködő!

A beautiful woman, talentful singer, anno superkid and tonight happy wife and mother - she is Chrisitna Milian. You may dont know about her, but she worked a lot for her carrer as she was a child. Am to Pm was her first single in Hungary, and then came When you look at me, this was a top single too. And that's all, after these songs came out Christina with Say i, and Us against the world. In this days she's on holiday with hubby Dream and prepare for her first baby, because Christina will give birth her first son in february! Inbetween so many things, she did a new song with Pitbull.

Ke$ha!

Kesha,female artist,pop,american



Nem tudom miért, de egész Amerika meg van őrülve ezért a lányért! Tényleg jó hangja van, meg biztos jó számokat is ír, na de ez túlzás, vagy mégsem! Ke$ha Taio Cruzzal vett fel közösen egy számot a címe Dirty Picture. Reméljük ezért már kap pénzt:D

I dont know why, but the whole United States is crazy about this girl! Ok, her voice is really good, and it is possible her make great songs, but this is too much, or not!? Ke$ha recorded a new song with Taio Cruz, called Dirty Picture. I hope she become great money for this song:D

Shakira new spanish studio album

Photobucket



Állítólag ez év végén megjelenik Shakira soron következő spanyol nyelvű albuma, amelyhez a tracklista már fel is került az internetre, nézzétek!


Rumor has it that Shakira will release her next spanish studio album late this year. The tracklist for this is on net, check it out!

01. Ilumina
02. Corto Circuito
03. Guannahani
04. Devoción (feat. Gustavo Cerati)
05. Amazónica (feat. Cabas)
06. La Simple Acción
07. Palabras Inciertas
08. Libertad (feat. Calle 13)
09. Vete Con El Sol
10. Taxi A Las 10 PM
11. Serait-ce Possible Alors?
12. Put Your Lights On
13. A Dream Is A Wish Your Heart Makes
14. No Joke
Bonus Track: Cálida Ironía

Rihanna release a book




Azt beszélik Rihanna hamarosan könyvet ad ki, az amazon.com on már lehet is előrendeli a Last girl on earth (Az utolsó lány a földön) című alkotásból. Amelyet potom 38$ 19 centes áron kínálnak a fanatikusoknak. Az egész pikantériája csak az, hogy kicsit megpofozta Chris Brown Rihanna-t és aztán milyen szép kis hasznot húz belőle Rihanna! Kezdjük a "nagy" visszatéréséssel, ugye az se volt semmi felhajtás ami az új lemeze körül volt! Aztán az első single a Russian Roulette, amit ahányszor csak elénekel előadja a megtört, bucira vert nőt - pedig csak egy-két pofont kapott! Aztán, amióta megtörtént az incidens Chris Brown-nal, Rihanna teljesen elkurvult!!! Nézzük csak meg a Hard klipjét, arról nem is beszélve, hogy szarabbnál szarabb számokat csinál! Annak idején azért voltak neki igazán jó r&b számai, nem kell egy r&b énekesnőnek rappert játszani! Na meg könyvírót sem, egyetlen pofozkodásból könyvet írni???? Na, de kérem, még novellához is kevés! És aztán persze csillagászati áron eladni, és a röhej csak az, hogy lesznek olyan barmok, akik megveszik! Őket, sajnálom....

Rumor has it that Rihanna will release her first book, title: Last Girls on Earth! You can now pre order the "book" on amazon.com, but i think this a lil' bit too much from Rihanna. Ok Chris Brown gave slap in her face, but this disgusting what her make! First her unbelievable comeback, think about how horrible round up was around her "comeback"! And her first single off the new album was Russian roulette, everytime when she sing this song, she act like a brokenm, old woman, but she dont like that. She just a few slaps gotten in her face, and thats all! And in her videos, oh my god, she look like a dirty bitch! And now she write a book about herself, i think this is too much! And the joke in this, that's are many peapoles who buy this so called book. They are very sorry....

Album title? Confirmed!

christina aguilera Pictures, Images and Photos




Christina Aguilera márciusban megjelenő új albumának címe, Bionic lesz. Az énekesnő egyre több részletet szivárogtat ki az új anyaggal kapcsolatban, elmondta: futurisztikus albumra számíthatunk és az inspirációt fia Max adta. Aki arra ösztönzi a szupertehetséges szőkeséget hogy játsszon és érezze jól magát. Három dalról is elárult részleteket a 29 éves, grammy díjas énekesnő. Az első szám a Glam címet kapta, ez egy pattogós, hip-hop-os szám lesz és ez a vezető szám és az első single is. A címadó dal a Bionic inkább elektrós, balladának pedig ott lesz a Lullaby.

Christina Aguilera's next studio album will be titled Bionic - as she confirmed it. It will be a very futuristic music material and inspired of her son, who showed for her how to play again and have fun in. First single will be the poppy Glam, titler song Bionic will futuristic and a ballad is Lullaby dedicated for her son Max.

Hungarian talent shows

Már nem kell sokat várni és indul két tehetségkutató műsor is hazánkban, amelyek reményeink szerint majd nagy-nagy tehetségeket és kellemes zenéket ígérnek a közönségnek. A TV2 ötödik szériás Megasztárjára már lehet jelentkezniük az önjelölt énekeseknek. S a korábbi évek műsorait figyelemmel kísérve bizton állíthatom, hogy csak úgy tolonganak majd a jelentkezők. A legfrissebb hírek szerint, pedig ősszel indul az RTL Klubon az X Factor magyar verziója. Azt még nem tudni, kik lesznek a zsűri tagjai és, hogy mikortól lehet jelentkezni. De az már köztudott, hogy több kategóriában indulhatnka a sztárjelöltek. Alsó korhatár 16 év, felső pedig nincs. Lehet duóban vagy együttesben is indulni.
Kérdés, hogy mikor lesznek a válogatók és milyen emberkéket válogat majd be a szakavatott zsűri! De az is érdekes talány, hogy mennyire lesz komoly a két műsor vagy inkább melyik lesz a komolyabb!

New Year gift from Jesse McCartney



A szívtipró és szupertehetséges Jesse McCartney egy új dallal köszönti az új évet, az ifjú - 22 éves - előadó idén negyedik stúdió albumán dolgozik. De emellett szinkronizál az Alvin és a Mókusok című animációs filmben és Toni Braxton-nak is ír dalokat. Most meg a hölgyek szívét készül összetörni a Tonight is your night (A ma éjszaka a tiéd) című dallal.

The mulitalented heartbreaker Jesse McCartney celebrates the New Year with a new song, the young - 22 year old - artist plans his fourth studio album in 2010. And providing the voice of Theodor in Alvin and the Chipmunks, and writing songs for Toni Braxton. His latest single Tonight is your night.

Kesha get no money from Right round

Kesha,pop,american,female artists



Kesha elárulta, hogy nem kapott anyagi javadalmazást a FloRida-val közösen felvett Right Round-ért. Ami egyébként meghozta a sikert az amerikai - mindössze 22 éves - énekesnőnek és FloRida-nak is nem kevés haszna származott belőle, hiszen Világsláger lett.
Kesha azt nyilatkozta, nem kapott pénzt a Right Round-ért, éppen ezért vette bele nevébe a $ jelet, viccnek szánta!

Kesha said, that she don't get money from the monster track Right Round, recorded with FloRida. But this track gave her fame and success and for FloRida too.
Kesha said, that she dont get money and for this fact has she catch up $ sign in her name, just for joke!


Young money

pop,teen idols,american,female artists




Újabb fiatal lányka lehet sztár az internet segítségével! Vita Chambers-t ugyanis a myspace oldalának segítségével fedezték el, mint azt az ifjú titán elmondta, odahaza Barbadoson felvett néhány demo-t és feltette a myspace-re, aztán egy hét sem telt bele de máris telefonált neki az a producer, aki Rihanna-t is felfedezte. Mostanra ott tart Vita, hogy elkészült az első videója. A dal, amihez a klipet forgatták a Young money, szerintem eléggé a Cobra Starship Good girl go bad-jére hajaz, annyi kivétellel, hogy ez a lány tényleg tud énekelni, nem úgy, mint Leighton Meester!

Do you know Vita Chambers? Im dont, but i've read about this young girl from Barbados. She just made a myspace a page and recorded a few demos, upload it to her page and waited for magic. And after one week she got a phone call from a producer, who discovered Rihanna. Vita Chambers today has a great song called Young money, but i think it is very similar to Cobra Starship's Good girls go bad, but Vita can sing not like Leighton Meester.

Konzervzene Kishazánkból - Hungarian music

A magyar kislányok és kisfiúk kedvence Lola elkészítette új klipjét, ami hazai, de nemzetközi viszonylatban is nagyon remekre sikerült. A minimoziban Lola jól megmutatja, hogy ő biza már nem a kiscsaj, aki anno barna hajjal kezdte.
A dal, hát az amolyan szokásos Lola dal, ilyen konzervzene, ahogy én hívom. De a klip szép, legalább azért érdemes belinkelnem.

Cool Cole in Q!

Cheryl Cole,photoshoot,british,female artists,pop



Cheryl Cole posed for Q Magazine, she was Fierce! Hot photos, and she recorded a new song called Boys. Much better track than 3 Words!

Cheryl Cole a Q Magazine-nak pózolt, dögösen néz ki! És felvett egy új számot amelynek címe Boys. Mérföldekkel jobb dal, mint a 3 Words!

New artist: Wynter

Wynter Gordon,r&b,hip-hop,american,female artists




Biztosan emlékeztek Flo Rida Sugar című dalára, a dalban Wynter Gordon vokálozik Flo mellett. Nos, Wynter amellett, hogy fel-fel dobja mások dalait (és klipjeit) saját számokat is készít. De a zenei világban inkább dalszerzői vénája miatt ismert és elismert. Olyan előadóknak írt már dalokat, mint Mary J. Blige, a Danity Kane, Craig David és jelenleg Jennifer Lopez új Love? című albumára készít három dalt. Felbukkant David Guetta One Love című lemezén is a Toyfriend című dalhoz adta csengő hangját. Saját dalai közül az egyik legújabb a Love is long, amely nagy valószínűséggel az új albumán kap majd helyet. Amelynek a Wynter Wonderland címet tervezi adni, de ki tudja lehet még változik. Hiszen az énekesnő azt tervezte, hogy 2009. év végére kiadja a várva várt debütáló lemezét, de ez nem jött össze neki. Úgyhogy az elkövetkező három évben szeretné befejezni a munkát. A korongon helyet kap majd ez a dal és az Alice in Wonderland valamint a Renegade című szám is.




Happy New Year from Russia




The two russian girl from T.A.T.U. has released they next album titled Waste Managemant, the first video and single off the albm Snowfall!

A két orosz lány a T.A.T.U.-ból kiadja soron következő albumát, Waste Managemant címmel. Első kislemezük és videoklipjük a Snowfall (Hóesés) című dalhoz készült.