Madonna: Old school is so cool

madonna vanity fair Pictures, Images and Photos





Madonnának már van elképzelése az új albuma stílusát illetően, igaz még le sem csengett a Celebration sikere, de az 51 éves énekesnő már azon töri fejét, mivel tudna igazán nagyot ütni az újabb lemeze.
Az énekesnő úgy véli következő lemezén több klasszikus rock elemet alkalmaz majd dalaiban és igyekszik visszatérni régi önmagához. Egy A-Trak nevű DJ-vel is együtt dologzik a lemezen, akit egyébként Alain Macklovitch-nek hívnak a civil életben és ő árulta el, hogy Madonna új dalai félúton lesznek a hip-hop és az elektronikus zene között. De a fiatal DJ-n kívül Brendan O'Brien is részt vesz Madge új albumának munkálatain, amely várhatóan csak ez év végén kerül kiadásra.

Madonna got idea for her next album, it was not so far when she released her Hard Candy and Celebration albums. The 51 years old singer will handle with more classic rock elements and old school sound in her new songs. She collaborate with a young DJ, A-Trak. The 27 years old DJ said, that Madge's new tracks will be on halfway between hip-hop and electronic. But Brendan O'Brien will working to on the new Madonna music material, it will be release late this year.

0 megjegyzés: