Lady Gaga feat. Beyoncé - Bonnie and Bonnie on the phone!

Nos, ha összegeznem kéne, nem is tudom, honnan kezdjem. Legelőször is jelentem: közzé tették Lady Gaga és Beyoncé közös klipjét, amely a Telephone-hoz készült. Ez az a klip, amelyet rajongók milliói vártak világszerte, s ím itt van.
Ez nem egy egyszerű zenei videó, amolyan mini mozi, simán kijelenthetjük. Egy komplett sztori rajzolódik ki előttünk. Főszerepben persze Lady Gaga és Beyoncé. Gaga-t börtönbe dugják, azt nem tudjuk meg miért, csak a végén. Aztán néhány nap után kiengedik és Beyoncé jön érte a dutyihoz egy csilli-villi sárga terepjáróval. Onnan egyenesen egy útmenti étkezdéhez hajtanak, ahol Gaga beáll séfnek és megmérgezi az egész vendégsereget. A végén pedig őrült táncot lejt a két díva.
Nemcsak a sztori meredek, de az outfit is!
Az első jelenetben egy fekete-fehér csíkos ruhát visel, mély dekoltázzsal és hatalmas válltöméssel.
Az őrök letépik a szexi csíkos ruhát róla, majd megjegyzik "Megmondtam, sosem volt farka!" :-)
Az udvaron játszódó jelenetben fekete fűző és fekete nadrág, fehér bő szárú csizma van rajta. Vastag láncok vannak keresztben átdobva Gaga-n és egy égő cigiből készült napszemüveget visel. Ez a kedvenc kiegészítőm az egész klipben! Hogy lehet valakinek ilyen beteg ötlete???
Aztán a szegecses dzseki, bugyi, melltartó szett. No meg a hajában a sörösdobozok, nagyon kemény!
A sárga szalaggal áttekert Gaga is jól néz ki, a szalagra ez van írva: "crime scene investigation" (bűnügyi helyszínelés). Vicces.
Kifelé menet a hűvösről is meghökkentő cuccba bújik Lady Gaga, a kalap emeli az összhatást leginkább.
Nekem úgy tűnik a klipben, hogy egy leszbikus gyilkos párost alakít a két énekesnő a Telephone klipben. De jól csinálják.
Beyoncé outfitje is említésre méltó, a fekete rúzs nagyon jól áll neki és a nyolcvanas évekre emlékeztető séró is.
(A Polaroidot is ráér reklámozni Lady Gaga, aminek ugye a kreatív igazgatója lett időközben. )
Nagyon jól kitalált Lady Gaga Poison Tv-s jelmeze is, a fejfedő zseniális és az a cucc...A telefonkagylós frizuráról meg  nem is beszéltem!
Eközben Beyoncé színes, csillogó cuccokban parádézik.
Majd a végén megnyuvasztják az egész kóceráj vendégseregét. Itt nekem az tetszik, amikor Beyoncé elkáromkodja magát és a szája elé emeli a kezét; amerikai zászló mintás a körme! Innen már csak egy lépés, hogy a záró táncot, mindketten szintén amerikai zászló mintás cuccban lejtsék el. Gaga olyan, mint egy hippi!
Aztán leopárd mintás overállban táncol Lady Gaga egy terepjáró előtt, talán ez a legjobb öltözéke és a sminkje is remek!
Aztán az út mellett Beyoncé-val együttt fekete illetve fehér hosszú ruhában, az talán álca lehet? Valószínű.
A klip végén:
LG: We did it Honey B'! Now let's go far, far away from here!
Megcsináltuk, B' édes! Most pedig menjünk messze, messze innen!
B: You promise we're never come back?
Megígéred, hogy sosem térünk vissza?
LG: I promise!
Megígérem.
Igaz Lady Gaga azt nyilatkozta, ők Beyoncé-val nagyon különbözőek, de ha együtt vannak az varázsos dolgokat eredményez. De ez a videó mindkettőjük személyiségét jellemzi.
A táncok igazán dögösre sikerültek és a sztori, meg ahogyan azt kivitelezték igazán mesteri. Ez Lady Gaga eddigi legjobb videó klipje. Ő maga is azt nyilatkozta: ha a Bad Romance volt az eddigi legjobb, akkor a Telephone porba döngöli majd! Úgy is van, kedves Gaga! Két díva, két tömeggyilkos, két boszorka és egy fantasztikus szám egy kiváló videóban!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

lehet tudni a börtön okát
paparazzi

Bestmp3 írta...

Köszi, közben én is rájöttem!