Newcomer: Compact Disco



Nem gondolnátok, hogy ennyire remekbeszabott klipet és ilyen menő zenét is készítenek kis hazánkban, pedig DE! A Compact Disco új klipjével a Without me-vel kedveskedek ma (többek között) nektek. Ami zsír!
A klip, ami állati, a STUDIO-X keze munkáját dícséri, Derzsy András volt a rendező. És mit ne mondjak, állati munkát végzett! Csak hüledezni tudok, meg csodálkozni és ámulni - nekem személy szerint nagyon bejön a klip is és a zene is.
De, akkor ejtsünk egy kis szót a formációról is! A Compact Disco egy háromfős formáció, leginkább az elektronikus zene műfajába sorolnám be őket. Tagjai a Brownfield nevű zenekarból ismert Pál Gábor, a Collins és Behnam DJ páros egyik tagja Lotfi Behnam. Ja és az énekes Walkó Csaba, aki egy korábbi Megasztárban tűnt fel, és úgy tűnik: most megtalálta a számítását.
A csapat albuma tavaly decemberben jelent meg Stereoid címmel, ezen rajta van, az alább klipes verzióban megnézhető Without you és a slágerlistákat ostromló Im in love is.

There is a small musical gem for y'all today, from Hungary! The bands nam is Compact Disco, they are'nt a too old formation, because Compact Disco's debut album is released in last year's december, called: Stereoid.
The Members - Gábor Pál, Csaba Walkó and Lotfi Behnam - already have some musical history. Pál was a member of the music formation Brownfield and Walkó too and he appeared in one of Hungary's talent shows in Megastar. Behnam is one part of the DJ even Collins and Behnam.
They second single off their debut album is Without you, and they shot a video for it.
The vid is awsome, you gonna like it!
So don't forget this band name: Compact Disco, because they making amazing music and you can't get escape from them!

Compact Disco - Without You - Music video - FULL HD from studio-x on Vimeo.

0 megjegyzés: