Nelly goes up!



As i wrote last day, Nelly was number 8 on the iTunes chart with his awsome new song Just a dream. But just in one day he just improved his ranking by five! He is now at #3 with the smash hit! 
And today he released a new video, in which he is guest artist, featuring Mohombi. 
The song is not so good, as i thought first when i heard it and the video is well. But i could never understand that why is so cool to standin' front of the club and just talkin and rappin about a girl....It's so laim! 
But the song is well...okay! 

Tegnap még arról írtam, hogy az amerikai rapper Nelly 8-ik az iTunes slágerlistáján Just a dream című új szuperszámával. De ma újabb fejleményekről számolhatok be, hiszen Nelly egy nap alatt 5 helyet javított helyezésén az illusztris listán, így most már a harmadik helyen áll a Just a dream.
Mindeközben a rapper közzétette új videóját is, amelyben ő vendégszereplő az r&b énekes Mohombi mellett. A dal nem olyan rossz, mint először hittem, amikor meghallottam. És a klip is rendben van, de egy valamit még mindig nem tudok megérteni; miért olyan piszok menő dolog álldogálni egy klub előtt és rappelni a csajról, aki bent riszálja??? Annyira béna!

0 megjegyzés: