X-Faktor emlékeztető, hírek



Holnap újra X-Faktor lesz este fél nyolctól, nem biztos, hogy ott tudok ülni a tévé előtt, úgyhogy várhatóan csak vasárnap szolgálhatok nektek infókkal és értékelőkkel.
De azért emlékeztetlek Titeket, hogy holnap rock számokkal készülnek az előadók. Szerintem egy-két igazán ütős előadás szemtanúi lehetnek a nézők!
Amíg várakoztok az új show-ra íme néhány hír a "faktorosok" háza tájáról!

- A mentorok is dalra fakadtak! Malek Miklós, Geszti Péter, Keresztes Ildikó és Nagy Feró egy közös dalt énekelt fel. Ők azok négyen akik a versenyzőket támogatják lelkileg és szakmailag, most azonban a "hóhért akasztják", hiszen megmutatják mi fán terem az éneklés.
A Fókusz összeállítását, itt nézhetitek meg!



- Domokos Fanni volt az elmúlt hét kiesője, a X-Faktor legszínesebb egyénisége a kudarc után azt nyilatkozta az egyik internetes portálnak, hogy külföldön próbálna szerencsét. Úgy fogalmazott a sztárjelölt, hogy nincs még rá felkészülve az ország. És ráadásul a szülei is támogatják a lépésben. 

- Az X-Faktor énekesei közül többen is képzett énekesek, sőt a legtöbben azok! Azt már szerintem megírtam, hogy Szabó Mariann egykoron az Unisex énekesnője volt. Ő vitte sikerre a zenekar Rád találok című számát (ami nagy kedvencem), de Takács Nikolas sem ma kezdte az éneklést. A műsorból kiderült, hogy éneket oktat, de videoklipje is megy a Viva Tv-n. Nekem nem tetszik, de nektek talán igen....




- Megjelent Wolf Kati lemeze! Mondom én, hogy sokan profik! 
A lemezen 12 dal található: Válladon alszom el, Tündérmesénk (duett Charlie-val), Adieu, Ha egyszer erre jársz, Sír a hegedű, Feszül a húr, Hadd legyél férj, Ő volt a jel, Némán szemével simogat, Látom az arcát, Két arc.
Erre a linkre kattintva rendelhetitek meg!



0 megjegyzés: