Lil Wayne first song after jail

Hát igen, pont az ilyen füstös, akarom mondani füves téma miatt került rácsok mögé nemrégiben sokak kedvence az amerikai Grammy díjas rapper Lil Wayne. De Weezy folyamatosan tartotta a kapcsolatot a külvilággal és a rajongókkal, így könnyebben vészelte át a börtönben töltött napokat. 10 napja pedig búcsút intett a sittnek - reméljük örökre!
Olyannyira benne van a "boogie", hogy máris felvett egy új dalt a rapper. Persze tudjuk a hűvösön töltött idő megihleti a rapper-eket. 
Jó barátja DJ Scoob Doo osztotta meg a twitteren az örömteli hírt, annyit írt: "Csak képzeljétek el az A Milli 2010-es verzióját!"
Nézzük, mi is volt az az A Milli?!

Oh, yeah, he was in jail because for those "smokey" things.... He maintained the connect with the outside world and with fans, he wrotes letters from prison. But Lil Wayne was released from jail 10 days ago - maybe he said goodbye forever to the bars! It seems he is a workaholic or something he already recorded a new song! We already know, that the time spent in jail inspiring the rappers. One of his friends, DJ Scoob Doo shared the good news with Weezy's fans via twitter, he wrote: "Just think a 2010 version of A milli!"
Take look at A Milli!

0 megjegyzés: