MTV EMA 2010. Madrid!!!!!!!

Már csak egy nap van az idei EMA-ig, amely Európa egyik legjobban várt zenei eseménye. Hatalmas show-ra számíthatunk, meghökkentő vörös szőnyeges bevonulásokkal és megdöbbentő előadásokkal.
A show háziasszonya a Született feleségekből megismert Eva Longoria lesz, aki egy promo klipben már bizonyította, hogy ez a szerep is megfelelő neki.


Nemcsak színészkedik, de rappernek se rossz :-) Biztos a férjétől vett leckéket zenéből :-D
No, de nézzük kiket és mire jelöltek!


A legjobb dalért járó díjért a „Love the way you lie" című slágerrel indul Eminem, valamint Katy Perry a nyár slágerének kikiáltott „California gurls"-szel, illetve Lady Gaga a „Bad Romance"-szel. A legjobb élő fellépő díjáért Bon Jovi-n kívül még a Kings of Leon, a Linkin Park, a Muse és Lady Gaga is izgulhat.
Az újoncoknak járó trófeáért ringbe száll az amerikai rapper B.o.B, Jason Derülo, a tinik kedvence Justin Bieber, Kesha és Plan B.

Pop kategóriában jelölték Hannah Montana megformálóját Miley Cyrus-t, Rihanna-t, Usher-t, Lady Gaga-t és Katy Perry-t is.

A legjobb hölgy előadónak járó díjért versengenek az előbbi jelöltek, Shakira-val kiegészülve.
Ozzy Osborne is ringbe száll a rock díjért, mellette még jelölt a Linkin Park, a 30 seconds to mars, Muse és a Kings of Leon is.

Hip-hop kategóriában a jelenleg börtönbüntetését töltő rapper Lil Wayne is jelölt, valamint a nemrég szabadult T.I., továbbá Kanye West, Snoop Dogg és Eminem is esélyes.
Mint minden évben most is szavazhatnak a magyar rajongók kedvenceikre, a szakmai zsűri díjra jelölte: a Hősöket, a Kiscsillagot, a The Kolin-t, Nemjuci-t, és a Neo-t.

A gála fellépőinek névsora:
- B.o.B.
- Bon Jovi
- Dizee Rascal
- Hayley Williams
- Katy Perry
- Kesha
- Kid Rock
- Kings of Leon
- Linkin Park
- Miley Cyrus
- Plan B
- Rihanna
- Shakira
- 30 Seconds to Mars

És, ami a prezentálók névsorát illeti, az is illusztris:
Dizzee Rascal, Evan Rachel Wood, Emily Osment, Kelly Brook, Johnny Knoxville, Slash!!!!

És mindez holnap este 21:00 órakor lesz látható az MTV-n! Én biztos nézem, Te nézed???

0 megjegyzés: