Justin Bieber with Selena Gomez????



Ez ám a dráma gyerekek! Csak úgy kapkodtam a fejemet, amikor felmentem ma reggel a netre, mivel megláttam a Selena Gomezről és Justin Bieberről készült lesifotókat. De nem is az volt durva, mert hát gyerekek és ha egyszer jól elvannak együtt, miért is ne?! No, de a kommentek! Ú, az durva! Szegény Selena, most aztán kapja az átkokat, meg a fenyegetéseket. Merthogy a feldühödött Justin Bieber rajongók legszívesebben megnyuvasztanák a kedves énekesnőt. Olyan kommentet is írt egy őrült rajongó, hogy :"Hagyd békén Justin-t, ő a miénk!" Sőt olyan twitter bejegyzés is olvasható: "Kedves Selena, ha összetöröd Justin szívét, több millió rajongó szívét töröd össze!"
Félelmetesek ezek a rajongók! A Selena pártiak viszont indítottak egy fórumot is a twitteren #stopselenahate néven, az egyik bejegyzésben ez olvasható: "Justin Bieber rajongók hülyék vagytok, Selena-t utáljátok. Inkább csak utáljátok a tényt, hogy nem ti vagytok Ő!"
Kíváncsi leszek, hogy reagálnak a fiatalok....mármint az érintettek!

That's the drama! I just wondered when today i go up to the internet, i saw this pictures about Selena Gomez and Justin Bieber. But that was'nt drama, i thought they are sweet, young and why not if they feeling good?! But the fans are crazy!!!! 
The comments are rough about the fact that this two are together! I read this: "Selena, if you are Justin's girlfriend i will kill you!" and "Selena, leave him alone, he is ours!" OMG! Thats formidable! 
But the Selena fans made a topic on the twitter #stopselenahate, and i read a comment in this "You hate Selena, really you hate the fact, that you're not her!" 

0 megjegyzés: