Video news

Több előadó is a napokban, hetekben készíti új dalának videoklipjét. Ott van rögtön Rihanna, aki az S&M-hez készít klipet, felkerült az egyik videomegosztó portálra egy kulisszák mögött készült videó, amelyben látható, hogy Riri nem fogja vissza magát. Latex cuccban domborít és még guminő is lesz a videóban! A klip most KEDDEN debütál!
Jennifer Lopez hosszú hallgatás után tér vissza a Kaoma Lambada című számának átdolgozásával, azaz az On the floor-ral. Éppen mostanság készül hozzá, egy igazi bulizós klip, amelyben J.Lo mint a party királynője feszít! Nagyon színes és mozgalmas videóra számíthatunk.
No és Britney Spears mega-új dalához a Hold it against me-hez is javában készül a videoklip. Azaz tegnapelőtt fejezték be a forgatást, amelynek második napján az énekesnő twitterén közzétett egy képet a forgatásról. Aztán  szerdán arról írt a facebook-on, hogy talán majd másnap mégegy képet tud közölni a rajongókkal, de ez még várat magára. Annyit azonban tudni lehet, hogy Los Angeles-t választotta Brit stábja helyszínnek és az a Jonas Akerlund rendezte, aki Lady Gaga Paparazzi című klipjét is jegyzi (tudjátok, amelyikben Alexander Skarsgard-dal szerepel C-:). A készítők azt ígérik Britney olyan ruhákat visel majd és olyan dolgokat csinál majd a videóban, amit korábban sosem láthattunk tőle, rajta.
Mindenesetre mindenki izgatottan várja a pop hercegnő új klipjét, hiszen a dal szenzációs!

De Ian Carey is forgatott nemrégiben egy klipet a Last Night című szuperbulizós új dalához, de egyelőre nem árulta el, mikorra várható a megjelenése.

0 megjegyzés: