Lady Gaga - Album one week earlier

Lady Gaga egy héttel korábban elérhetővé teszi lemezét a világhálón, minthogy az világszerte megjelenne. Már így is nagy várakozás előzi meg a szupersztár harmadik stúdióalbumát. S ezt még tetézi, hogy minden héten egy újabb dalt jelentet meg digitális formában. Múlt héten az Edge of  Glory-nak örülhettünk, ezen a héten pedig a Hair című - vélhetően sláger - dal kerül a nagy nyilvánosság elé.
A fanatikus Gaga rajongók pedig már május 18-tól meghallgathatják a formabontó énekesnő harmadik lemezét az alábbi linkre kattintva!  A valódi megjelenés azonban csak május 25-re várható.

Popstar Lady Gaga will publish her next album one week earlier than the global release date. Moreover, the fans are eagerly awaited for Born this Way and this is compounded by the fact that Gaga releases on every single week a new song. Last week was Edge of Glory, and now Hair! 
So, good news for the fanatic Little Monsters: Born this Way will be avaliable by clicking here at 18th May. The official release date is still 25. May. 

0 megjegyzés: