Britney on tour - fanvideos

Nagyon örülök neki, hogy Britney Spears ismét turnézik és egy ilyen remekbeszabott lemezzel, mint a Femme Fatale. De! Mintha elfelejtette volna ki is ő, -  tán berozsdásodott a csípője - vagy csak tudatosan nem az már, aki volt?!
Nem tudom, mindenesetre ez a turné jobbnak ígérkezik - már csak a dalok miatt is - mint az előző volt, amely Britney peckes jövés menéséről és a kicsusszanó tamponjáról vált híressé. Reméljük itt ilyesmi nem lesz!



Néhány mobillal készített videó már a neten kering, ezekből az látszik, hogy Brit, habár nem a régi önmaga, de azért odatette magát Sacramento-ban és San Jose-ban.

A videók többsége Chirstian Saad csatornájából származik, köszönet érte! Pontos turnédátumok Britney hivatalos honlapján az arcodba másznak, amint kattintasz... Egy fellépés után egy nap pihit tart a világsztár, úgyhogy csak holnap lesz újabb show, mégpedig Phoenix-ben.

Well people Britney Spears is now on tour with her seventh album Femme Fatale. Im very happy about it, but i have to tell: this is'nt that Brit we know. I don't know why, she just forget who she are, or this is conscious...Whether i am right or not, this tour promises to be better. Because of the songs and the results we see on stage. Some videos of fans are already on the net about Femme Fatale. I can tell she is'nt so good dancer than se was, but she sings and she gave the maximum whil on stage! 


Thanks for the videos to Christian Saad! 

For tour dates click to Britney's official website, while the infos climbs directly into your face... She will perform tomorrow in Phoenix.








0 megjegyzés: