A Very Gaga holiday

Közeleg az év legfényesebb ünnepe a karácsony, a zenei világ is elkezdett nyüzsögni. Az első fecskék egyike Lady Gaga, aki az abc nevű csatornán egy hálaadás különkiadás műsort is készített A very Gaga Thaksgiving címmel. Ez november 24-én kerül adásba, helyi idő szerint este fél tízkor.
De ez mind semmi, mert az énekesnő Very Gaga Holiday címmel egy LP -t is kiad. Amelyet az iTunes-ról már meg lehet rendelni. Az abc-s műsor dalait is tartalmazza a kiadvány, úgy mint Gaga White christmas verzióját, a You and I ünnepi változatát és az Edge of Glory-t is. Valamit az amerikai szupersztár felvette az Orange Colored Sky című dalt is. Szerintem mind remekül sikerült, igazán karácsonyi hangulatba ájultam, miután meghallgattam a dalokat! :)

Christmas is on the corner, and the musicians are already in thrill. One of the first holidays records belongs to Lady Gaga who also shot a exclusive thanksgiving show for ABC channel, called A very Gaga Thanksgiving. The superstar recorded four songs live, Edge of Glory, You and I and White Christmas with Orange Colored Sky. You can find this four songs on her new LP titled as Very Gaga Holiday. Avaliable on iTunes!
After i listened the songs i layed down in a true holiday mood! Really, im serious! :) 





 

0 megjegyzés: