What the hell is that? - FloRida's new video

As i expected, the video is very similar to his Good feeling clip and the song too. Just the singer isn't the same. I love the song, i like Flo's music, but this not enough for me.
Partytime in Dubai, hanging out with some hot chicks, Flo skydiving in tandem (how f*ckin hilarious), and showing of his giant jewelery....lame.


What do y'all think about Wild Ones???

Ahogyan vártam, semmi különös nem lett FloRida Wild Ones videoklipje. Sokban hasonlít a videó a Good Feelingre és a dalok is nagyon egy kaptafára készültek. Én szeretem ezt a dalt, meg Flo munkásságát is, de ez már nem elég, ahhoz hogy mondjuk, megvegyek egy FloRida lemezt. Meg mi ez a videóklip: egy kis bolondozás Dubaiban, csajozgatás és a két méteres FloRida tandemben ejtőernyőzik?! Eléggé nevetséges! Nem igaz, hogy nem volt senkinek a fejében egy sztori, amit meg lehetett volna valósítani. És Sia-t miért nem lehet látni, Flo Rida klipjeiben mindig a női énekesek háttérbe szorulnak (láthatatlanok) a gigaméretű Flo meg orrba-szájba csajozik és villogtatja a fuxait! :P

 Mi a véleményetek az új dalról???


0 megjegyzés: