Jason Derulo interview with Capital FM

Jason Derulo kedvenc videóklipje a Breathing, ami decemberben a mi kedvenc klipünk (lehet csekkolni itt jobb oldalon!). Azt mondja azért, mert ez sokban különbözik a korábbi klipjeitől: sötétebb a hangulata, és sok benne a táncos jelenet. (Túlnyomórészt táncos jelentek vannak benne - a szerk.) Jason Londonban a Capital FM-nek adott interjút, amikor is a Jingle Bell Ball-on lépett fel.
Az énekes arról is beszélt, hogy azért várja nagyon 2012-t, mert kezdődik a Future History turné, ahol - habár kevesen tudják róla, hogy tud, de - szteppelni is fog! :D
Az It girl énekese válaszolt néhány rajongói kérdésre, egyebek mellett arra is, hogy mit tenne, ha egy napra láthatatlanná válhatna: "Követném Oprah-t!" - válaszolta (Oprah Winfrey amerikai tévés személyiség) az énekes. Arra lenne kíváncsi, hogy Oprah a kulisszák mögött is olyan -e mint a tévében.
A rajongók arra is kíváncsiak voltak, hogy az It girl című dalt ki ihlette. De Jason azt mondta, csak egy lány, aki a képzeletében létezik. A tökéletes nő, de azt mondta hogy ez a lány nem létezik, ha mégis létezne, akkor már biztosan mellette lenne.

A teljes interjú alul tekinthető meg! :D



Jason Derulo’s favorite video is Breathing, which is our favorite video in December (you can watch it by clicking to Fav video of the month on the right). It has a dark vibe – he said – and it’s different from the other videos. Jason talked about his plans in 2012 while he performed at the Jingle Bell Ball in London last night. He’s goin’ to be on tour with Future History, and he will do tap dance – no one knows he can do the tap dance! :D Jason answered some fan questions, including what he gonna do, when he can be invisible for a day, he said: „I follow Oprah for a day!” You say why? He is curious about how to behave Oprah behind the scenes. Funny! :D Jason said It girl is about the perfect girl, who doesn’t exists. But if she would, surely would be his girl. Watch the full interview the below.

0 megjegyzés: