Adele post

Last nights big winner was Adele, who received 6 Grammy awards in the category of record of the year, album of the year, Song of the year, Best pop solo performance, Best pop vocal album and Best short form music video! Such an amazing success! She hit the stage first time after her vocal cord surgery, and sounded like heaven! And she also looks stunning, just like in the latest issue of Vogue magazine on the photos of Mert Alas and Marcus Piggott. 



A tegnap este legfényesebben ragyogó csillaga kétségkívül Adele volt. Az ifjú tehetség hat kategóriában utasította maga mögé a szakma nagyjait: az év felvétele, az év albuma, az év dala, a legjobb pop szóló fellépés, legjobb pop vokál album és a legjobb videoklip kategóriákban ítélték neki az aranygramofonokat. Adele először lépett színpadra hangszálműtétje után és mondhatom, nyoma sincs a betegségnek! És az énekesnő remekül néz ki, csakúgy mint a Vogue magazin legújabb számában. Adele csak úgy ragyog Mert Alas és Marcus Piggott képein.

Annak ellenére, hogy az énekesnő, nem a hollywoodi divat híve és nem fogyott csontsoványra a hírességgé válás kedvéért szuperül néz ki, sőt!


SOURCE

0 megjegyzés: