Dev update: In my trunk

Tartoztam nektek ezzel az új Dev klippel, melyet az In my trunk című dalhoz készítettek. Ez is a The Night The Sun Came Up című lemez egyik gyöngyszeme, szó szerint gyöngyszeme, hiszen nekem az egyik kedvencem a dalok közül.

Elég érdekes klip készült a dalhoz, de ne csodálkozzunk, hogy Dev a csomagtartóban ücsörögve énekel. Hiszen az in my trunk azt jelenti, a csomagtartómban. Eléggé beteg egy klip!

During the interview
Van egy másik videónk is, amelyben Dev a Grammy színfalai mögött adott rádió interjút. Beszélt arról, hogy napi négy órát dolgozik a stúdióban, ilyenkor nagyon hiányzik kislánya. Pár szót szólt arról is, hogy az új single-jének egy verziójában T-Pain is vendégszerepel Enrique mellett és Dev nagy  T-Pain fan. S, habár a Grammy estéjén és a színfalak mögött adott interjút az énekesnő, mégsem maradt a gálára, hiszen sietett haza családjához. Micsoda dolog! :)


I owed you with this video: Dev's In my trunk. This is one of the "pearls" of her debut album The Night The Sun Came Up. I literally mean pearl, because this was my favorite of the album. The video is sick!


Dev was interviewed this weekend at the backstage of Grammy's, she talked about being mom, work with Enrique and how she started her carreer!






Dev at the Grammy's

0 megjegyzés: