Rita Ora: New video, album and tour details!

Mindenkinek igaza van, aki azt mondja, hogy Rita Ora sokkal jobb énekenső, mint Rihanna. Tényleg jobb hangja van, jobban tud vele játszani, míg Riri csak egyféleképpen énekel...lehet ezen duzzogni, meg vitázni, szerintem ez akkor is így van!
Kijött a koszovói énekesnő legújabb klipje, melynek címe How we do (Party). Nagy partyhangulat és őrület, na meg az amerikai zászló mintázatú kabátka Ritán...hát nem is tudom, most mit kell ennyire brandelni az USA-t?! :P
A dal szerintem felejthető, de mivel Rita Ora az előadó, kétlem, hogy bárki is elfelejtené. Az elmúlt hetek egyik zenei szenzációja az ifjú, szőke énekesnő. Aki szinte a semmiből vált világsztárrá, néhány hét alatt. A Jay-Z felügyelete alatt szárnyait bontogató tehetség egyébként tavasszal a Coldplay-jel indul turnéra, és egy a napokban adott interjúban azt mondta, sosem gondolta volna, hogy az R.I.P. című száma number one lesz hazájában, az Egyesült Királyságban (havi kedvencünk, az énekesnő és Tinie Tempah közös dala, hivatalos briteknek szánt single). A turnéról is elárult némi részletet, annyi bizonyos: májusban több európai városban is fellép majd Rita Ora a Coldplay-jel és valószínűleg néhány amerikai koncertet is beiktatnak a menetrendbe. Rita azt is elárulta, hogy nem egy koreografált show-val készül a fellépésekre, hanem lazán fogja fel. Nem fog balladákat énekelni és csak kimegy a színpadra és kapcsolatba lép a rajongóival. Az énekesnő néhány ismert dalt szeretne előadni, úgy mint a Blackstreet opusát a No diggity-t vagy éppen egy A-ha számot. " Tudom, hogy Chris Martin kedvenc zenekara az A-ha". - kedves gondolat! :)
B.B King, Eric Clapton és a No Doubt zenéje votl a legnagyobb hatással az énekesnőre, de imádja Bruce Springsteen zenéjét is. Ez persze hallható lesz első lemezén is." Az emberek egy része szereti Lady Gaga zenéjét, egy része meg nem. De a tudatosságát és magabiztosságát nem lehet letagadni. És ez az, amit nagyra értékelek egy művészben. És ez az, amit a saját zenémben is el akarok érni." - tette hozzá Rita Ora.
A lemez felvételei során a legnagyobb élmény a fiatal tehetség számára a Darkchild-dal közös munka volt. "Bementem a stúdióba és ott voltak azok a képek a falon: Michael Jackson, Destiny's Child, Brandy. Igazi sokk volt, de úgy voltam vele, jobb, ha maradok és büszkévé teszem őt. Nagyon sokat jelentett nekem, hogy ott lehettem abban a stúdióban. Felemelő érzés volt, de igyekeztem profin kezelni a helyzetet és azt hiszem remek zenét csináltunk együtt."
Az énekesnő elmondta azt is, hogy debütáló lemezével egyetlen célja van: mosolyt csalni az emberek arcára!


Forrás

I agree with the opinion that Rita Ora can sing and she's much better than Rihanna. She can use her voice, and sing in different ways. The UK based artist released her next single How we do (party). The young singer talked about  her upcoming tour in an interview. She will perform before Coldplay, the tour will start in May in Europe and she's not sure but Rita thinks they will add some U.S. dates to. 
She will sing new covers for a Blackstreet song Diggity and she wants to cover an A-ha single, because the band is Chris Martin's favorite! That's sweet.... 
The 21 year old songstress working on her first album, her biggest moment in studio was with Darkchild. Who is a legend - she said. She also talked about her influences on the album, she likes B.B. King, Eric Clapton, Bruce Springsteen and No Doubt. She said, will do her performances just like No Doubt did. "There's no choreography. It's very free. It's a bit like a No Doubt performance. You know, how they were free and just jumped around. It's that energy. It's lively and I'm not going to be performing many ballads."
She told: wants to achieve to put a smile on someones face with her album. 
She talked about her opinion about Lady Gaga and many more. Read the full article by clicking here!

0 megjegyzés: