UPDATED!!!!!!! Rihanna revealed new cover!

After one year of the release of Talk That Talk Rihanna added, that her seventh album will be titled as Unapologetic and hits stores on 19th November. 

Rihanna just unveiled the cover of her upcoming studio album 19 minutes ago. The diva tweeted already today that maybe she will show the art earlier as it was planned. She also tweeted that she will tweet the title after the cover.

Rih' is topless on the cover photo, and lots of words are written on her body, like: happy, fearless, victory.
Kinda positive things...

Update will come soon...

Alig egy évvel a Talk That Talk megjelenése után hamarosan érkezik Rihanna hetedik lemeze. Most erősítette meg az énekesnő, hogy a lemez címe Unapologetic lesz és november 19-én kerül a boltokba!!!!

Rihanna alig fél órája rántotta le a leplet soron következő lemezének borítójáról. Az énekesnő ma már elcsicseregte, hogy hamarabb teszi közzé a borítót, mint az tervezve volt. S ez meg is történt. A fotón Rihanna félmeztelen és a testére szavakat írtak, úgy mint: megbocsáthatatlan, győzelem, rettenthetetlen, szerelem.
Azt egyelőre nem tudni, mi lesz az album címe. Korábban arról írtak, hogy a világ hetedik csodája lesz a címe, de a borító szerint erről szó sincs. A címet egyébként szintén ma hozza nyilvánosságra az énekesnő.

Hamarosan jövünk a friss infókkal....

0 megjegyzés: