They not dead!

Remember this guy? Of course, when you live in Europe. Scooter was one of the most famous techno trio in the 90's. I almost forget them, but i found a new video!
H.P. Baxter, and Michael Simon picked a girl to the band. I gotta tell, it was a good idea! After 46 singles and 15 studio albums the Hamburg (Germany) based group will release a new record titled as the Fifth Chapter, which suggests the many member exchanges. This is one of the new songs called 4 AM. Check it out!

Emlékeztek a fenti képen látható csávóra?! Nanáhogy emlékeztek! Hát persze,hogya Scooter oszlopos tagja H.P. Baxter. Kiderült, hogy a Scooter még mindig él és virul. Habár napjainkban az ötödik felállásban dolgoznak a németek, de működik a banda. Sőt, H.P. Baxter és Michael Simon egy csajt is bevett a zenélésbe, és nem tették rosszul.

A hamburgi illetőségű Scooter egyébként 46 dal és 15 stúdió album után újabb lemezen dolgozik, ami a Fifth chapter címet viseli  majd. Ez utal arra, hogy ötször alakult újjá a banda. A 4AM egyike az új daloknak.



0 megjegyzés: