Martin Garrix readies new single

I don't know if there is something in the air, or in the water in Holland, but there were born even much better DJs one by one... :D
Martin Garrix, who is only 18 years old is best known for Animals, which became a massive party hit in just quick time. The dutch DJ is ready tor release next single, titled as Helicopter and featuring Firebeatz. They are a DJ-producer duo also from the Netherlands.
This song - Helicopter - is also sick, just like Animals. But i don't know, after i listened the song a few times....could this be so big success for young Martin like Animals? What do you think?

Nem tudom mi van a levegőben Hollandiában, vagy esetleg a vízben van valami. De egymás után jönnek a királyabbnál, királyabb dj-k, és persze mind hollandok. Ott van kérem Martin Garrix, aki mindössze 18 éves de máris a lába előtt hever az egész világ. (egyébként az idei Balaton Soundon is fellép az ifjú titán)
Garrix leginkább az Animals című számáról ismert, amely rövid idő alatt globális szuperslágerré nőtte ki magát. Egy újabb dallal rukkol elő a holland DJ, a Helicopter című számban honfitársai a Firebeatz is közreműködik.
A dalt hallgatva, rájöttem: a Helicopter is egy ugyanolyan eszelősen jó nóta mint az Animals. Bár így néhány hallgatás után nem tudnám eldönteni, hogy vajon ebből is siker lesz -e, mint az Animals-ből.

Szerinted????



0 megjegyzés: